loogan23 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az ablaktörlőn kívül van motor problémám is, mégpedig,hogy nagy sebességről nullára (vagy 10-20-30 km/h-ra) fékezéskor egyszerűen leáll. 90 km/h-->lakott terület-->körforgalom. Hidegen ,melegen is. Az utóbbi 2 hétben már 3-szor eljátszotta. Ez mitől lehet? köszi. ne menj lakott tertületen belül 90-et :) esetleg valami koszos szűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 ne menj lakott tertületen belül 90-et :) esetleg valami koszos szűrő? Jah , nem úgy értettem :), beérek lakott területre,és egyből van egy körforgalom. Üzemanyag és levegő szűrő nemrég volt cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az ablaktörlőn kívül van motor problémám is, mégpedig,hogy nagy sebességről nullára (vagy 10-20-30 km/h-ra) fékezéskor egyszerűen leáll. 90 km/h-->lakott terület-->körforgalom. Hidegen ,melegen is. Az utóbbi 2 hétben már 3-szor eljátszotta. Ez mitől lehet? köszi. Alapjárati motor tisztítás, vákuumcsövek ellenőrzése, fékrásegítő dob ellenőrzése :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Igen, sejtettem,hogy alapjárati motort fog valaki mondani, csak éppen nem tudom ,hogy hol van és hogy néz ki. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ő lenne az: Két Torx fejű (ha jól emléxem 20-as) csavar tartja. Kábelköteget lehúzod, csavarokat kitekered, kihúzod a helyéről, és óvatosan a kúpos részét meg a rugó alatt a tengelyt letisztogatod ecsettel benzinnel, brigéciollal, vagy féktisztítóval. De ne feszegesd semerre a tengelyt! Utána kipucolod a házát is, amennyire csak beleférsz (ronggyal pl.). . Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 szépen néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 szépen néz ki :) Ilyet találtam hirtelen a neten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ő lenne az: http://freez.unas.cz/phprs/phprs/gallery/1...k_volnobehu.jpg köszi, hétvégén nekiesek. Van valami,amire oda kell figyelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 köszi, hétvégén nekiesek. Van valami,amire oda kell figyelni? Csak amit leírtam. Ne erőltesd semerre a tengelyt az a lényeg, könnyű tönkretenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Csak amit leírtam. Ne erőltesd semerre a tengelyt az a lényeg, könnyű tönkretenni. Oké, köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 És ezzel együtt a folytószelepházat is érdemes megpucolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 És ezzel együtt a folytószelepházat is érdemes megpucolni :) aham.. :) Akkor kérnék erről is egy leírást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 aham.. :) Akkor kérnék erről is egy leírást. :) Az az, amin az alapjárati motor rajta van. Abban van a pillangószelep. Leveszed róla a levegőcsövet, injketort, aztán lehet is pucolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az az, amin az alapjárati motor rajta van. Abban van a pillangószelep. Leveszed róla a levegőcsövet, injketort, aztán lehet is pucolni :) rendben, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az az, amin az alapjárati motor rajta van. Abban van a pillangószelep. Leveszed róla a levegőcsövet, injketort, aztán lehet is pucolni :) Kezdem érteni Berlina Zoli miért vett bengás/karbis gépeihez UltraHangos tisztítót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Én a légszűrőházat is leszedtem, amikor a múltkor csináltam a C14NZ-n, mert jobban hozzálehet férni az alapjáratihoz. Nekem voltak kis vákumcsövek is, azokra kellett még figyelni, de amúgy tényleg egyszerű. Csak le kell a csatit húzni és a két torx csavart kicsavarni (és rohadtul figyelni, hogy ne ejtsd le :) ). Amúgy kb. így néz ki oldalnézetből, szóval, ha ilyet találsz, már nagy baj nem lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 miért van az hogy a gumikarikát senki se mondja???? arra is nagyon figyelj, mert nekem ugy leesett, alig találtam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 miért van az hogy a gumikarikát senki se mondja???? arra is nagyon figyelj, mert nekem ugy leesett, alig találtam meg. Mert ennyi erővel a csavart is mondhatnák neki, mert az is le tud esni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Mert ennyi erővel a csavart is mondhatnák neki, mert az is le tud esni... de azt látja, és a gumikarikát meg nem. én is ugy jártam, mikor kipattant a helyéről az már szált is el a picsbe. szoval vigyázz a GUMIKARIKÁRA is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 de azt látja, és a gumikarikát meg nem. én is ugy jártam, mikor kipattant a helyéről az már szált is el a picsbe. szoval vigyázz a GUMIKARIKÁRA is :) Meg a CSAVARRA is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Most hallok először erről a problémáról. Nem tenne fel valaki egy képet erről? Korábban egyébként próbáltam kinyomozni, hogy milyen megfontolásból kerültek különböző számlapok az egyes Astrákba, de csak két dolgot sikerült (részlegesen) kiderítenem: 1. melyik felszereltségi szintekhez tartozott fordulatszámmérő, 2. az eredeti számlapbeosztás a 90-110-es volt. Íme egy kép! A sajátom számlapcsere előtt http://kepfeltoltes.hu/view/080131/RIMG050...ltoltes.hu_.jpg (Most sikerült megtalálnom a képet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 (Most sikerült megtalálnom a képet. :) Köszönöm, eddig még nem láttam ilyet. És ez tényleg típushiba, ahogy írtátok, vagy csak egyes évjáratoknál fordult elő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Íme egy kép! A sajátom számlapcsere előtt http://kepfeltoltes.hu/view/080131/RIMG050...ltoltes.hu_.jpg (Most sikerült megtalálnom a képet. :) Az enyém is ott a két számláló közötti részen kezd feljönni, de azért ennyire még nem. Viszont frankón megakasztja a mutatót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomzi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Sziasztok! A segítségetekre van szükségem. Opel Astra F Caravan 1.6 16v Ecotec (X16XEL) gép tulajdonosa vagyok, és a minap vezérműszíj szakadásom volt 10 ezer Km után. A kérdésem: -Elképzelhető, hogy a szelepek nem hajoltak el? Vezérműszíjcsere és go? -Ha beleütött akkor mire számíthatok (alkatrész? ár?) Akinek volt már hasonló hogyan oldotta meg? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Sziasztok! Hőgombánál mindegy hogy mit kérek a boltban? Elég ha annyit mondok a boltosnak hogy C16NZ-hez kell? Vagy abból is van többféle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts