opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 az 20ne hez oylan drága a hidrotőke?? nekem oylan 1500 Ft ot mondtak(tál) darabjára. azért vannak különbségek.... csakhogy a kartársnak 20xe-je van :huh:
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 én is azt irtam (utólag) :huh: XE NE kötz olyan nagy a különbség.
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 én is azt irtam (utólag) :huh: XE NE kötz olyan nagy a különbség. igen, teljesen más a hidrotőke
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 igen, teljesen más a hidrotőke értem akkor. cartársnak ez roppant szomorú hir lehet....
PottR Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Ma kétnapi állás után beindítottam a kocsit bevásárláshoz. Egy:Nehezebben indult. Na jó ezt betudom a hidegnek. Kettő:Amikor beindult kb. mint egy dízelautó.Azt hittem nincs olaj vagy jobb esetben valami dízel pufog mellettem.El kellett telnie min. 4-5 percnek, mire úgy gondoltam talán most már elindulhatok és nem ártok sokat a motornak.Ám még ilyenkor is gyorsításkor úgy szólt a gépsas, mintha minden egyes dugattyú a földet ütné maga alatt. Ötletek?
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 hidegben nekem is erősebb a zaj, de azért nem annyira.
hening Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Sziasztok! Ma kétnapi állás után beindítottam a kocsit bevásárláshoz. Egy:Nehezebben indult. Na jó ezt betudom a hidegnek. Kettő:Amikor beindult kb. mint egy dízelautó.Azt hittem nincs olaj vagy jobb esetben valami dízel pufog mellettem.El kellett telnie min. 4-5 percnek, mire úgy gondoltam talán most már elindulhatok és nem ártok sokat a motornak.Ám még ilyenkor is gyorsításkor úgy szólt a gépsas, mintha minden egyes dugattyú a földet ütné maga alatt. Ötletek? Nekem hidrotőkénak tűnik elsőre. Amikor bemelegedett akkor is hallottad?
PottR Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Nekem hidrotőkénak tűnik elsőre. Amikor bemelegedett akkor is hallottad? Az a szép, hogy új hidrotőkék vannak benne. Meg új a mocibelső. Szelepszár szimeringek,szeleprugók, szelepcsiszolás, új hidrotőkék és mindez két hónapos. Korábban említettem, hogy elszállt az olajszivattyú az előbb említettek kicserélése után 2 héttel. Az akkori olajnyomás-hiány miatt kophatott a vezérműtengely. Ezt írtátok. De miért csak hidegen kopog az autó? Esetleg főtengelyen valami??
hening Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Az a szép, hogy új hidrotőkék vannak benne. Meg új a mocibelső. Szelepszár szimeringek,szeleprugók, szelepcsiszolás, új hidrotőkék és mindez két hónapos. Korábban említettem, hogy elszállt az olajszivattyú az előbb említettek kicserélése után 2 héttel. Az akkori olajnyomás-hiány miatt kophatott a vezérműtengely. Ezt írtátok. De miért csak hidegen kopog az autó? Esetleg főtengelyen valami?? Az melegen is csattogna.
gergolabs Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Az a szép, hogy új hidrotőkék vannak benne. Meg új a mocibelső. Szelepszár szimeringek,szeleprugók, szelepcsiszolás, új hidrotőkék és mindez két hónapos. Korábban említettem, hogy elszállt az olajszivattyú az előbb említettek kicserélése után 2 héttel. Az akkori olajnyomás-hiány miatt kophatott a vezérműtengely. Ezt írtátok. De miért csak hidegen kopog az autó? Esetleg főtengelyen valami?? Hosszabb állás után simán kopoghat, mert az olajnak fel kell érnie. Bár nekem 5 nap után se szokott.
gergolabs Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Délelőtt megtörtént a termosztátcsere az autóban.:-) és csoda történt.:-) A vízhőmérsékletmérő mutatója elhagyja a kék mezőt.:-) Beáll, kb. 88 fokra. (Mondjuk annyi a termosztát is névlegesen) Pécsi -7 fokban simán eléri az üzemi hőmérsékletet :lol: :D :D Érdekes módon a régi termosztát nem volt nyitva kiszereléskor, lehet már alacsony hőmérsékleten nyitott. És nem hasonlít a gyárira. :huh: Ugye mondtam, hogy jót tesz a termosztát csere!
PottR Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Hosszabb állás után simán kopoghat, mert az olajnak fel kell érnie. Bár nekem 5 nap után se szokott. És akkor ez azt jelenti, hogy minden hideg indításnál milliméterről milliméterre kopik a vezérműtengely? :huh:
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 És akkor ez azt jelenti, hogy minden hideg indításnál milliméterről milliméterre kopik a vezérműtengely? :huh: mm ről azért szo nicns, mert 3 indítás után nem lenne a vez tengből semmi, ami csúszó surlódásra lett képezve, tehát az edzett kemény része. :lol:
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 És akkor ez azt jelenti, hogy minden hideg indításnál milliméterről milliméterre kopik a vezérműtengely? :huh: azért ennyire nem vészes a dolog, de jól látod, hidegindításkor bezony sokat rövidül a motor élete. minél többször használod tehát rövidtávra, annál előbb lesz esélyes a motorgenerál.
Balfék Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Infó kééne Cartársak! 1.4 16V-s levegő szűrő ház szerintetek mennyibe kerül? Bontóba 8,5eFt-ot akarnak lehúzni rólaam :huh: mekoora aaz? 1.4, 1.6, 1.8-casnak ugyanakkora a méretee??
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Infó kééne Cartársak! 1.4 16V-s levegő szűrő ház szerintetek mennyibe kerül? Bontóba 8,5eFt-ot akarnak lehúzni rólaam :huh: mekoora aaz? 1.4, 1.6, 1.8-casnak ugyanakkora a méretee?? Szerintem magáért a müanyag házért sok.
Balfék Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Szerintem magáért a müanyag házért sok. Nekem is úgy tűnik !! :huh: Új árat hol tudnák nézni ?
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Nekem is úgy tűnik !! :huh: Új árat hol tudnák nézni ? Arra inkább ne legyél kíváncsi :lol: Keress tovább... pl ide is beírhatod a keres-kínál topicba
epk947 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 két napja mikor reggel beindítom a kocsit és kinyomoma kuplungot visít. ez tart kb 20 mp ig aztán nem hallom többet, csak ha lehül a kocsi egy jopár órás állás után ez mi lehet??? lecsapódik valami pára a kinyomóra és az megfagy, és az visít?? vagy mi? ha gázt adok, akkor gyorsabban hallom. ha felengedem a kuplungot nem hallom Kinyomócsapágy halódik szerintem.
Balfék Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 két napja mikor reggel beindítom a kocsit és kinyomoma kuplungot visít. ez tart kb 20 mp ig aztán nem hallom többet, csak ha lehül a kocsi egy jopár órás állás után ez mi lehet??? lecsapódik valami pára a kinyomóra és az megfagy, és az visít?? vagy mi? ha gázt adok, akkor gyorsabban hallom. ha felengedem a kuplungot nem hallom mennyit futott?
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 70 ezer lesz benne, szoval nem kéne neki elhalálozni már...
Novy Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Infó kééne Cartársak! 1.4 16V-s levegő szűrő ház szerintetek mennyibe kerül? Bontóba 8,5eFt-ot akarnak lehúzni rólaam :huh: mekoora aaz? 1.4, 1.6, 1.8-casnak ugyanakkora a méretee?? nem egyezik amérete valaki nemrég mondta hogy az 1.6 os is más már. csak nem a direktet akarod kitenni ? :lol: vatera.hu ott sok bontott astra van, és ilyen műanyagokat olcson adnak többnyire
Balfék Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 nem egyezik amérete valaki nemrég mondta hogy az 1.6 os is más már. csak nem a direktet akarod kitenni ? :D Háát eljátszottam a gondolattal, hogy visszateszem a házat, de most jelenleg ennek akadálya van, mégpedig a ház hiánya :huh: Kikerült a szeméttelepree az engedélyem nélkül az ősök jóvoltából :lol:
Novy Elküldve Január6, 2008 Elküldve Január6, 2008 az elég nagy hiba... néz szét vaterán ott lehet olcson hozzájutsz, nekem pl egyközépkonzol a felső rész üresen 1500Ft volt.
Recommended Posts