Balfék Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Félreértés ne essék, én csak azt ecseteltem, hogy ÉN maradtam meg NÁLUK. Sok korukbeli nem is érdekel. :lol: Gratula az ízlésedhez !! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Sziasztok! Mire jó az a lemez ami a kipuffleömlőkre van rácsavarozva és a légszűrőtől elvileg jönne hozzá egy cső. Nekem az nincs fent mióta megvan a kocsim, de nem is tudom milyen célt szolgálna. Astra F 1.6i C16nz Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 meleg levegőt visz télen a szívósorba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Tehát csak annyi, hogy előbb bemelegedjen a motor. Szóval nincs nagy szerepe. Nyáron meg érdemes kiiktatni ezt? meleg levegőt visz télen a szívósorba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 az 1.4 nzn a légszűrő elé viszi, és van egy szelep ami zár nyit a meleg levegő szükségletének megfelelően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Tehát csak annyi, hogy előbb bemelegedjen a motor. Szóval nincs nagy szerepe. Nyáron meg érdemes kiiktatni ezt? Nem. Ez fogyasztásspórolás szempontjából van, egész télen hasznos lehet. (melegebb levegőnek nagyobb a térfogata, azaz azonos térfogatú levegőben kevesebb oxigén van, amihez kevesebb üzemanyag is kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én viszont huzamosabb ideig teszteltem (1-2 év), legalább 4-5 különböző helyen volt a direktem, de ezek közül is a legrosszabb a képen látható megoldás volt. Szerinted télen ellenjavalt a direkt szűrő? (mondjuk az olaj dermedtsége miatt több szutyok átengedése stb...) Most, hogy olvasgattam az ezzel kapcsolatos véleményeket kissé lelombozott, hogy mennyire sokan nem javasolják. Bár az én 92pacimmal a negatívumot csak nyáron a dögmelegben éreztem, egyébként nekm úgytűnik rugalmasabb lett az ótó (meglehet csak érzéki csalódás). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Opel16V-től kérdezném, hogy versenyzős berkekben nem is használnak direkt szűrőket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Opel16V-től kérdezném, hogy versenyzős berkekben nem is használnak direkt szűrőket? Néhány helyen használnak, mint pl én is. De azok kissé jobban elő vannak készítve, nekem pl szinte teljesen le van választva a motortértől, a hűtőmaszkról kapja a levegőt, és van egy beömlő a mocitetőn is. De sokféle megoldás létezik a jó beépítésre, egyéb variációkra (pl 4 pillangós sorokon inkább egy hosszúkás oválszűrő szokott lenni). Vagy sokan egyáltalán nem használnak szűrőt, tütéken szívja a sor a levegőt. Az viszont biztos nem hasznos, ha belógatod csak simán a motortérbe, még ha van is rajta egy szép fényes terelőlemez, akkor sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Néhány helyen használnak, mint pl én is. De azok kissé jobban elő vannak készítve, nekem pl szinte teljesen le van választva a motortértől, a hűtőmaszkról kapja a levegőt, és van egy beömlő a mocitetőn is. De sokféle megoldás létezik a jó beépítésre, egyéb variációkra (pl 4 pillangós sorokon inkább egy hosszúkás oválszűrő szokott lenni). Vagy sokan egyáltalán nem használnak szűrőt, tütéken szívja a sor a levegőt. Az viszont biztos nem hasznos, ha belógatod csak simán a motortérbe, még ha van is rajta egy szép fényes terelőlemez, akkor sem. Meg tegyük hozzá, hogy a versenygépeken a motor hosszútávú működőképessége nem szempont, vagy legalábbis másodlagos, viszont ha valaki utcai használat mellett hosszú távon, 100ezer kmeken keresztül használni szeretné az autót, akkor nem mindegy, mennyi koszt ereszt át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Néhány helyen használnak, mint pl én is. Cce a választ :huh: Szerinted télen ellenjavalt a direkt szűrő? (mondjuk az olaj dermedtsége miatt több szutyok átengedése stb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szerinted télen ellenjavalt a direkt szűrő? (mondjuk az olaj dermedtsége miatt több szutyok átengedése stb...) Én visszaraktam a gyárit és sokkal jobban megy az auto :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szerinted télen ellenjavalt a direkt szűrő? (mondjuk az olaj dermedtsége miatt több szutyok átengedése stb...) Ha nem jól van applikálva, akkor télen-nyáron csak a hátrányait élvezheted :huh: Amúgy az olaj dermedtsége nem hiszem hogy gondot jelentene, hiszen a textilszűrő réteg van vele "átitatva", így véleményem szerint nem lesz kisebb a szűrőképessége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Háát köcce az válaszokat ! Akkor én is megkeresem a gyári dobozt. annak alján van 1 lyuk, ahonan az első kerékdobnál lévő kis doboz csatlakozik. azmii?? kell az ráá? úgysejteem nincs már + :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az a rezonátor doboz, és szerepe leginkább a csendesebb működésben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az a rezonátor doboz, és szerepe leginkább a csendesebb működésben van. Hát nekm onnan jelenleg alulról 1 külön beszerkesztett csövön keresztül csak levegő jön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hát nekm onnan jelenleg alulról 1 külön beszerkesztett csövön keresztül csak levegő jön :lol: Lehet, hogy most ez a dühöngő minuszokban nem a legjobb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Lehet, hogy most ez a dühöngő minuszokban nem a legjobb :huh: Végülis csak 1 mozdulat :D Kirántom belüle és dugó a helyire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy egy kuplungszerkezet+kinyomócsapágy cseréje mennyit kóstál. ('94.12. havi astra 1.6i 75LE) Az anyagot én venném, csak a szakszerű-munkadíj hozzávetőleges ára érdekelne. Előre is köszi Üdv:PottR Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Tárcsa+szerkezet+kinyomócsapágy együtt 40-60 körül szokott lenni jobb minőségben (sachs-ot érdemes). A munkadíj nagyon változó, kisebb műhelyekben 20tól indul, márkaszervízben a csillagos ég :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy egy kuplungszerkezet+kinyomócsapágy cseréje mennyit kóstál. ('94.12. havi astra 1.6i 75LE) Az anyagot én venném, csak a szakszerű-munkadíj hozzávetőleges ára érdekelne. Előre is köszi Üdv:PottR Komplett kinyomószerkezet (csapággyal) az enyémnél a múlt nyáron Bárdinál nem egészen 30 ezer volt (japán gyártmány / én választottam mert bízok a japán minőségben). A szerelést a szomszédomban levő -mindenevő- szerelő 15 ezerért végezte. Kb 2-3 órás művelet volt. Különben nem érdemes az anyagot külön megvenni (nekem) mert a szerelő ugyanannyiért adja, neki meg a Bárdi a telefonos rendeléstől számított 1 órán belül kihozza. A szerelő megkapja azt az árrést amit nekem a boltban felszámolnának. Ráadásul, mint a példa is bizonyította, a Bárdi elszúrta a specifikációt és nem a bele illő tipust hozta ki. A cserét ingyen és azonnal elvégezték, azt is kihozták. Ha nekem kellett volna futkosnom a hibás darabbal, el autózgathattam volna 2 órát, az üzemanyagról nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Komplett kinyomószerkezet (csapággyal) az enyémnél a múlt nyáron Bárdinál nem egészen 30 ezer volt (japán gyártmány / én választottam mert bízok a japán minőségben). A szerelést a szomszédomban levő -mindenevő- szerelő 15 ezerért végezte. Kb 2-3 órás művelet volt. Különben nem érdemes az anyagot külön megvenni (nekem) mert a szerelő ugyanannyiért adja, neki meg a Bárdi a telefonos rendeléstől számított 1 órán belül kihozza. A szerelő megkapja azt az árrést amit nekem a boltban felszámolnának. Ráadásul, mint a példa is bizonyította, a Bárdi elszúrta a specifikációt és nem a bele illő tipust hozta ki. A cserét ingyen és azonnal elvégezték, azt is kihozták. Ha nekem kellett volna futkosnom a hibás darabbal, el autózgathattam volna 2 órát, az üzemanyagról nem is beszélve. Köszönöm szépen a válaszokat! Én 18ezerért tudok venni kuplungszettet kinyomócsapággyal, és az autószerelő ismerősöm 15ezerért rakja be. SZóval a kettő összesen 31ezer körül alakul.Akkor ez jó, nem? És bowdent érdemes cserélni? Vagy ha nem muszáj, akkor nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Köszönöm szépen a válaszokat! Én 18ezerért tudok venni kuplungszettet kinyomócsapággyal, és az autószerelő ismerősöm 15ezerért rakja be. SZóval a kettő összesen 31ezer körül alakul.Akkor ez jó, nem? És bowdent érdemes cserélni? Vagy ha nem muszáj, akkor nem? CSak számolni nem tudok... :huh: 33... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Az gyanúsan olcsó. Mindenképpen valami szemét minőség lehet... Meg kell kérdezni Csergőben Viktort, ő tud pontosan árakat mondani, és tud javasolni minőséget is. Én a sachs-t ajánlom, ha hosszabb távon gondolkodsz. :huh: www.csergoe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szerinted télen ellenjavalt a direkt szűrő? (mondjuk az olaj dermedtsége miatt több szutyok átengedése stb...) Most, hogy olvasgattam az ezzel kapcsolatos véleményeket kissé lelombozott, hogy mennyire sokan nem javasolják. Bár az én 92pacimmal a negatívumot csak nyáron a dögmelegben éreztem, egyébként nekm úgytűnik rugalmasabb lett az ótó (meglehet csak érzéki csalódás). Többiek leírtak mindent. Én csak annyit tennék hozzá, hogy 1 próba nem próba. :huh: Cserélgesd hosszútávon ide-oda és ha tényleg úgyérzed hogy jobb, akkor használd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts