1.6 16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én harapófogóval szoktam összenyomni, és feltolni a csővön. Köszi hening. Szal töbször lehet használni, nem kell kidobni megbontásnál. Nekem is elkakilta magát a termosztát. Járvány van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Köszi hening. Szal töbször lehet használni, nem kell kidobni megbontásnál. Nekem is elkakilta magát a termosztát. Járvány van :huh: Szivesen. Ám mielőtt összerakod alaposan tisztítsdd meg a csőcsonkot, és a cső belső felét, hogy ne legyen szivárgás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ez sajnos így van, brühühű. :huh: jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jaja :huh: A tiéd most tulajdonképpen X vagy C 14NZ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 a szervizbe nekünk van egy ilyen spec szerszám ezekre a bilincsekre, ami akkor jön jol, ha szűk a hely, de ide a sima kombifogo is jolesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 BUÉK:-) De hol a hőgomba jeladó? Pláne isuzusnál dízelnél? Nekem pl. állandóan kékben áll a mutatóm.:-( Dieselhez még nem volt szerencsém. A benzinesnél a szívósor tetején van a vezérműkerék-hengerfej által határolt sarokban. 1 szál vezeték megy rá. Egyébként az érintkezéstől függően nekem is ingadozott a mutatóm. Piros lámpánál állva felment a mutató, menet közben leesett. A vezeték megigazítása után stabilan beállt a megfelelő értéket mutatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a szervizbe nekünk van egy ilyen spec szerszám ezekre a bilincsekre, ami akkor jön jol, ha szűk a hely, de ide a sima kombifogo is jolesz :huh: Én speciel vízpumpa fogóval szoktam megoldani a problémát. Néha az is jól jön, hogy a fogó pofái nem párhuzamosak a nyelével, hanem ferdén állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 vagy akár azzal. az a spec szerszám egyébként ugy néz ki, hogy van egy csuszka, amibe be lehet akasztani a gyűrű két fülét. a csuszkába megy egy bovden, amit egy vizpumpához hasolito fogóval lehet meghuzni. ráakasztoda csuszkát a fülekre összehuzod a fogót, és le is lehet huzni. szűk helyeken nagyonjo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ma délelőtt voltam szerelőnél. Ő is megállapította, hogy a az autó "túlhűtött". Kb. 15 km autózás után a vízcsövek alul hidegek voltak. Átfogdosta a vízcsöveket, és javallotta a cserét. A termosztát ötezernéhányszáz huf, péntek délelőtt cseréli.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ma délelőtt voltam szerelőnél. Ő is megállapította, hogy a az autó "túlhűtött". Kb. 15 km autózás után a vízcsövek alul hidegek voltak. Átfogdosta a vízcsöveket, és javallotta a cserét. A termosztát ötezernéhányszáz huf, péntek délelőtt cseréli.:-) 5 rugó a termosztát? Nem túl Drága az? Ui. Isuzu ugye,mert akkor lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jaja már mondta, nekem 1700 volt a garet termo az 14nzbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jaja már mondta, nekem 1700 volt a garet termo az 14nzbe Nekünk olcsóbb, neki meg könnyebb szerelni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 jaja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nekünk olcsóbb, neki meg könnyebb szerelni. :D Nekem olcsó is és könnyű cserélni is! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nekem olcsó is és könnyű cserélni is! :lol: :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 akkor te vagy a hunyó?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 akkor te vagy a hunyó?? :lol: Add vissza a körteformákat,mert meghuzom a hajad! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Add vissza a körteformákat,mert meghuzom a hajad! :lol: Miről is van szó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 By Belga Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 By Belga Midegy úgyse ismerem. Én megmaradtam ENNÉL. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 meg akartam kérdezni hogy ez az ez hogy működik de már rájöttem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Midegy úgyse ismerem. Én megmaradtam ENNÉL. :huh: Rossz embernek mutatod!Apámtól 6évesen már megkaptam a fertőzést: Led Zepp,Uriah Heep,Deep Purple és még sorolhatnám. 70-es évek rockjától a mai zenékig mindenevő vagyok. Főleg rock vonalon,prog,jazz-rock! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Rossz embernek mutatod!Apámtól 6évesen már megkaptam a fertőzést: Led Zepp,Uriah Heep,Deep Purple és még sorolhatnám. 70-es évek rockjától a mai zenékig mindenevő vagyok. Főleg rock vonalon,prog,jazz-rock! :huh: Félreértés ne essék, én csak azt ecseteltem, hogy ÉN maradtam meg NÁLUK. Sok korukbeli nem is érdekel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nembaj a legjobb akkor is a Kistehén tánczenekar :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nembaj a legjobb akkor is a Kistehén tánczenekar :huh: Na tőlük már hallottamm vmit a rádióban. De a Belga zenekarról csak hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts