J0hnny Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Sziasztok! Aki ismeri az F astra két turbo diesel motorját, az X17DTL-t (német motor) és a TC4ee1 (Isuzu motor) az segítsen egy picit. A két motor önindítója egyforma, vagy teljesen különböző? AZt tudom,h ogy a néemten egy Bosch önindító van, típus szám ais megvan, az Isuzu dieselen pedig egy Hitachi önindító van, de a kérdésem az, hogy ezek teljesen másak, felfogatás, fogaskerék csatlakozás, stb, vagy csak más a gyártó A kérdés azért érdekes mert egy Isuzu dieselre kellene egy önindító, és a polcon meg porosodik itthon egy hibátlan Bosch, ami csak motor csere miatt maradt meg. Szóval nem tudnám - e felhasználni. válaszokat, segítséget előre is köszi. üdv! Nem egyezzik meg a két önindító,de ha leveszed azonnal kiderül. Egyébként mi a baj a hitachi-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Én úgy tudom, nem egyforma az önindító. A hideg motor leállását biztos nem az adalék okozza. Folytószelep takarítás, hőjeladó csere (víz+levegő). Szerintem ;) meg az is elég fura lenne, hogy az adalék okozná a lerakódást, eleve annyira minimális az adalékolása, és nekem se jelentkezett még két év alatt, pedig én bőven adok hozzá adalékot, 7 literhez öntök egy kicsit mindig, és már 3. flakon fogy ki és két év alatt mentünk vele vagy 18 ezret... szoval bőven többet kap mint az előirt lenne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A Metabond adalék biztosan nincs a Shell V-Powerben. Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A protec adalék egy erőteljes tisztító formula... Ezzel szemben a megalene egy "általános karbantartó" szerepet tölt be... A két termék használati útmutatójából is valami hasonlóra következtettem. Köszönöm a részletes leírást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Valaki tudja hol lehet Pilisvörösvár, BP III. ker. körzetében beszerezni? Kunkel Kft. (Szűrőbolt) 1037 Budapest Vörösvári út 135. Tel.: 430-0538 de csörögj oda előtte, hogy bizos legyen nekik polcon Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van. A súrlódáscsökkentő bevonat nem ugyanaz, mint a felületnemesítés. A felületnemesítéskor a fém molekuláris részecskéi közé épülnek be kis polikerámiás részecskék, amik simábbá teszik a fém felületét. A bevonat pedig nem épül be, csak ad egy viszkózus réteget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A felületnemesítéskor a fém molekuláris részecskéi közé épülnek be kis polikerámiás részecskék, amik simábbá teszik a fém felületét. De milyen nemesítés? Az egy hőkezelő eljárás. Amit most mondasz az sokkal inkább ötvöződúsítás. Idézek:"Az ötvöződúsítás célja a kezelendő tárgy felületének feldúsítása a tárgy anyagában oldódó fémes vagy nemfémes elemmel (vagy elemekkel), növelt hőmérsékleten, diffúzió révén, megfelelő koncentrációra törekedve." Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mivel a szakma és marketing is ezt a szót húzta rá a dologra, ezért inkább nem a tudományos oldalát szeretném előtérbe hozni a fórumon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mivel a szakma és marketing is ezt a szót húzta rá a dologra, ezért inkább nem a tudományos oldalát szeretném előtérbe hozni a fórumon. :( Szerintem meg hülyeségeket, akkor sem kell terjeszteni ha ezt sokan teszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Szerintem meg hülyeségeket, akkor sem kell terjeszteni ha ezt sokan teszik. ;) Nem kezdek inkább egyszemélyes hadjáratba egy iparág ellen, így nekem teljesen megfelel ez a kifejezés a mindennapokban :( Egyébként meg ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor ajánlom nézd meg a kémiai szakkönyveket, mert ott pl egész más az értelmezése a felületnemesítésnek, pl a galvanizálás is oda tartozik, amit nem hőkezeléssel hoznak létre ugye... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Sziasztok! Már terveztem egy idelye a fagyálló cseréjét mert kicsit zavaros már a dolog meg aztán a vízpumpa cserénél visszatöltötték a leengedett anyagot (szóval kerülhetett bele szemét vissza) Kérdésem, hogy érdemes-e tisztító adalékot beletenni csere előtt. Pl: http://www.pro-tec.hu/rf.htm#termek Lehet ennek káros hatása? Főleg, hogy ugye nem lehet a hűtőrendszerből maradéktalanul leengedni a folyadékot. Biztonsági adatlapból kiderül, hogy szulfamidsavat tartalmaz. Lehet ez káros a mostorra... főleg az alu alkatrészekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Sztem nem kell. Esetleg ha jót akarsz, kiemeled a hűtőt (kb 5 perc kiszedni), és kiöntöd abból is a maradék hűtővizet, majd átöblíted :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Sztem nem kell. mármint nem kell aggódni a káros hatások miatt vagy nem kell tisztítást csinálni és elég csak a csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Nem kezdek inkább egyszemélyes hadjáratba egy iparág ellen, így nekem teljesen megfelel ez a kifejezés a mindennapokban :( Egyébként meg ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor ajánlom nézd meg a kémiai szakkönyveket, mert ott pl egész más az értelmezése a felületnemesítésnek, pl a galvanizálás is oda tartozik, amit nem hőkezeléssel hoznak létre ugye... :) Olvastam már kémiakönyvet, de ez a szóhasználat nem rémlik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ja! és mennyi az esélye, hogy ha megbontom egy 12 éves autón a hűtőcsövet és ugyanazzal a csüvel de új bilnccsel összerakom akkor az jól fog tömíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 mármint nem kell aggódni a káros hatások miatt vagy nem kell tisztítást csinálni és elég csak a csere? nem kell ez a tisztítólötty :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ja! és mennyi az esélye, hogy ha megbontom egy 12 éves autón a hűtőcsövet és ugyanazzal a csüvel de új bilnccsel összerakom akkor az jól fog tömíteni? Ugyanazzal a rugós bilinccsel is visszarakhatod, ha meg van pucolva a lerakódástól a csőcsonk, és rendesen van visszatéve minden, nem fog ereszteni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Olvastam már kémiakönyvet, de ez a szóhasználat nem rémlik. :( http://www.cserkiado.hu/konyv.php?sid=0925...8eee57b4af86da5 Hirtelen ezt találtam, itt talán meggyőző számodra is az írás: "Felületnemesítés kémiai eljárással (galvanizálás) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 gépészkaron ezzel kezdték felületnemesítés mint pl a galvanizálás, de anyagismeretből is akönyökömön jön már ki szoval, és elhiszem gabinak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 valaki tudna adni linket, ahol az 1,4 es 8 V mociknaka vezérlés cserée le van irva??? elmesélték már páran, hogy mi hogy van, de a feszítésről senki se beszélt, meg ha képeket is látnék, akkor jobb lenne. renaultokon cseréltünk már azt láttam, de ez másabb ha jol sejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 valaki tudna adni linket, ahol az 1,4 es 8 V mociknaka vezérlés cserée le van irva??? elmesélték már páran, hogy mi hogy van, de a feszítésről senki se beszélt, meg ha képeket is látnék, akkor jobb lenne. renaultokon cseréltünk már azt láttam, de ez másabb ha jol sejtem. Itt találsz hasznos dolgokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 a javítási kézikönyvre gondlsz?? mást nem találtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 a javítási kézikönyvre gondlsz?? mást nem találtam.... Arra. Benne van a vezérlés csere is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van. Azért a surlódáscsökkentő felületi fedőréteg és a felületnemesítés nem egy és ugyanaz. Az előbbinél egy nagyon vékony plusz réteget képez a felületen, ami alacsony surlódású. Az utóbbinál a Metabond nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve, azok saját anyagát nemesíti fel. A metabond nem tartalmaz szilárd, csak folyékony alkotóelemket, használata eseténnem keletkeznek lerakódások, nem tömődnek el az olajfuratok, nem változnak meg a gyártók által megadott tűrések. Más adalékokkal szemben nagy előnye, hogy nincs klórtartalma, ami tönkretenné a fém alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lucabrazi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Sziasztok! Multkor is itt kaptem segítséget és bejött,köszönöm. most is problémám volna. Volt olyan hogy 2.ba kipörgötta kerék a havon és utánna puff leállt motor(nem lefulldt) Aztán üresbe fölpörgetem 3000ig gázról lelépek vissza megy 1000ig ott meginte leáll: ha finoman engedem visssza alapjáratig akkor nem. Volt még vagy 2 leállás menetközbe akkor a feleségem vezetett:) de az is valmi hasonló volt akkor váltásnál állt le végül is akkor is visszaesik a fordulat. ha valaki tud segíteni köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts