J0hnny Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Sziasztok! Aki ismeri az F astra két turbo diesel motorját, az X17DTL-t (német motor) és a TC4ee1 (Isuzu motor) az segítsen egy picit. A két motor önindítója egyforma, vagy teljesen különböző? AZt tudom,h ogy a néemten egy Bosch önindító van, típus szám ais megvan, az Isuzu dieselen pedig egy Hitachi önindító van, de a kérdésem az, hogy ezek teljesen másak, felfogatás, fogaskerék csatlakozás, stb, vagy csak más a gyártó A kérdés azért érdekes mert egy Isuzu dieselre kellene egy önindító, és a polcon meg porosodik itthon egy hibátlan Bosch, ami csak motor csere miatt maradt meg. Szóval nem tudnám - e felhasználni. válaszokat, segítséget előre is köszi. üdv! Nem egyezzik meg a két önindító,de ha leveszed azonnal kiderül. Egyébként mi a baj a hitachi-val?
Novy Elküldve December20, 2007 Elküldve December20, 2007 Én úgy tudom, nem egyforma az önindító. A hideg motor leállását biztos nem az adalék okozza. Folytószelep takarítás, hőjeladó csere (víz+levegő). Szerintem ;) meg az is elég fura lenne, hogy az adalék okozná a lerakódást, eleve annyira minimális az adalékolása, és nekem se jelentkezett még két év alatt, pedig én bőven adok hozzá adalékot, 7 literhez öntök egy kicsit mindig, és már 3. flakon fogy ki és két év alatt mentünk vele vagy 18 ezret... szoval bőven többet kap mint az előirt lenne :(
opelastras Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 A Metabond adalék biztosan nincs a Shell V-Powerben. Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van.
opelastras Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 A protec adalék egy erőteljes tisztító formula... Ezzel szemben a megalene egy "általános karbantartó" szerepet tölt be... A két termék használati útmutatójából is valami hasonlóra következtettem. Köszönöm a részletes leírást.
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Valaki tudja hol lehet Pilisvörösvár, BP III. ker. körzetében beszerezni? Kunkel Kft. (Szűrőbolt) 1037 Budapest Vörösvári út 135. Tel.: 430-0538 de csörögj oda előtte, hogy bizos legyen nekik polcon
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van. A súrlódáscsökkentő bevonat nem ugyanaz, mint a felületnemesítés. A felületnemesítéskor a fém molekuláris részecskéi közé épülnek be kis polikerámiás részecskék, amik simábbá teszik a fém felületét. A bevonat pedig nem épül be, csak ad egy viszkózus réteget.
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 A felületnemesítéskor a fém molekuláris részecskéi közé épülnek be kis polikerámiás részecskék, amik simábbá teszik a fém felületét. De milyen nemesítés? Az egy hőkezelő eljárás. Amit most mondasz az sokkal inkább ötvöződúsítás. Idézek:"Az ötvöződúsítás célja a kezelendő tárgy felületének feldúsítása a tárgy anyagában oldódó fémes vagy nemfémes elemmel (vagy elemekkel), növelt hőmérsékleten, diffúzió révén, megfelelő koncentrációra törekedve."
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Mivel a szakma és marketing is ezt a szót húzta rá a dologra, ezért inkább nem a tudományos oldalát szeretném előtérbe hozni a fórumon. :(
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Mivel a szakma és marketing is ezt a szót húzta rá a dologra, ezért inkább nem a tudományos oldalát szeretném előtérbe hozni a fórumon. :( Szerintem meg hülyeségeket, akkor sem kell terjeszteni ha ezt sokan teszik. ;)
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Szerintem meg hülyeségeket, akkor sem kell terjeszteni ha ezt sokan teszik. ;) Nem kezdek inkább egyszemélyes hadjáratba egy iparág ellen, így nekem teljesen megfelel ez a kifejezés a mindennapokban :( Egyébként meg ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor ajánlom nézd meg a kémiai szakkönyveket, mert ott pl egész más az értelmezése a felületnemesítésnek, pl a galvanizálás is oda tartozik, amit nem hőkezeléssel hoznak létre ugye... :)
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Sziasztok! Már terveztem egy idelye a fagyálló cseréjét mert kicsit zavaros már a dolog meg aztán a vízpumpa cserénél visszatöltötték a leengedett anyagot (szóval kerülhetett bele szemét vissza) Kérdésem, hogy érdemes-e tisztító adalékot beletenni csere előtt. Pl: http://www.pro-tec.hu/rf.htm#termek Lehet ennek káros hatása? Főleg, hogy ugye nem lehet a hűtőrendszerből maradéktalanul leengedni a folyadékot. Biztonsági adatlapból kiderül, hogy szulfamidsavat tartalmaz. Lehet ez káros a mostorra... főleg az alu alkatrészekre?
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Sztem nem kell. Esetleg ha jót akarsz, kiemeled a hűtőt (kb 5 perc kiszedni), és kiöntöd abból is a maradék hűtővizet, majd átöblíted :(
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Sztem nem kell. mármint nem kell aggódni a káros hatások miatt vagy nem kell tisztítást csinálni és elég csak a csere?
Tápiószecső Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Nem kezdek inkább egyszemélyes hadjáratba egy iparág ellen, így nekem teljesen megfelel ez a kifejezés a mindennapokban :( Egyébként meg ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor ajánlom nézd meg a kémiai szakkönyveket, mert ott pl egész más az értelmezése a felületnemesítésnek, pl a galvanizálás is oda tartozik, amit nem hőkezeléssel hoznak létre ugye... :) Olvastam már kémiakönyvet, de ez a szóhasználat nem rémlik. ;)
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ja! és mennyi az esélye, hogy ha megbontom egy 12 éves autón a hűtőcsövet és ugyanazzal a csüvel de új bilnccsel összerakom akkor az jól fog tömíteni?
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 mármint nem kell aggódni a káros hatások miatt vagy nem kell tisztítást csinálni és elég csak a csere? nem kell ez a tisztítólötty :(
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ja! és mennyi az esélye, hogy ha megbontom egy 12 éves autón a hűtőcsövet és ugyanazzal a csüvel de új bilnccsel összerakom akkor az jól fog tömíteni? Ugyanazzal a rugós bilinccsel is visszarakhatod, ha meg van pucolva a lerakódástól a csőcsonk, és rendesen van visszatéve minden, nem fog ereszteni :(
opel16v Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Olvastam már kémiakönyvet, de ez a szóhasználat nem rémlik. :( http://www.cserkiado.hu/konyv.php?sid=0925...8eee57b4af86da5 Hirtelen ezt találtam, itt talán meggyőző számodra is az írás: "Felületnemesítés kémiai eljárással (galvanizálás) "
Novy Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 gépészkaron ezzel kezdték felületnemesítés mint pl a galvanizálás, de anyagismeretből is akönyökömön jön már ki szoval, és elhiszem gabinak :(
Novy Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 valaki tudna adni linket, ahol az 1,4 es 8 V mociknaka vezérlés cserée le van irva??? elmesélték már páran, hogy mi hogy van, de a feszítésről senki se beszélt, meg ha képeket is látnék, akkor jobb lenne. renaultokon cseréltünk már azt láttam, de ez másabb ha jol sejtem.
FPepe Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 valaki tudna adni linket, ahol az 1,4 es 8 V mociknaka vezérlés cserée le van irva??? elmesélték már páran, hogy mi hogy van, de a feszítésről senki se beszélt, meg ha képeket is látnék, akkor jobb lenne. renaultokon cseréltünk már azt láttam, de ez másabb ha jol sejtem. Itt találsz hasznos dolgokat :(
Novy Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 a javítási kézikönyvre gondlsz?? mást nem találtam....
FPepe Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 a javítási kézikönyvre gondlsz?? mást nem találtam.... Arra. Benne van a vezérlés csere is.
C16SE Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Ezt nem is állítottam, csak feltűnt, hogy a Megalene leírásában felületnemesítésről írnak, a V-Powernél pedig súrlódást csökkentő felületi fedőrétegről, azaz mindkét adaléknak súrlódáscsökkentő szerepe van. Azért a surlódáscsökkentő felületi fedőréteg és a felületnemesítés nem egy és ugyanaz. Az előbbinél egy nagyon vékony plusz réteget képez a felületen, ami alacsony surlódású. Az utóbbinál a Metabond nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve, azok saját anyagát nemesíti fel. A metabond nem tartalmaz szilárd, csak folyékony alkotóelemket, használata eseténnem keletkeznek lerakódások, nem tömődnek el az olajfuratok, nem változnak meg a gyártók által megadott tűrések. Más adalékokkal szemben nagy előnye, hogy nincs klórtartalma, ami tönkretenné a fém alkatrészeket.
lucabrazi Elküldve December21, 2007 Elküldve December21, 2007 Sziasztok! Multkor is itt kaptem segítséget és bejött,köszönöm. most is problémám volna. Volt olyan hogy 2.ba kipörgötta kerék a havon és utánna puff leállt motor(nem lefulldt) Aztán üresbe fölpörgetem 3000ig gázról lelépek vissza megy 1000ig ott meginte leáll: ha finoman engedem visssza alapjáratig akkor nem. Volt még vagy 2 leállás menetközbe akkor a feleségem vezetett:) de az is valmi hasonló volt akkor váltásnál állt le végül is akkor is visszaesik a fordulat. ha valaki tud segíteni köszönöm.
Recommended Posts