opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Asszemtényleg javasolni fogom én is a másik vezérlő próbáját.CSak az lesz vele a gáz, hogy TECH2 mert az immobi esetleg nem fogja felismerni a dolgokat. Jah, mindenképpen kell a tech2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 se sítésnél is kell a tech 2 ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 se sítésnél is kell a tech 2 ?? ha minden igaz, annál még nem volt immó... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 immo?? az az indításgátló nem, amihez kell a kulcsba a kis fekete izécske. vagy Se mocis kocsikban nem volt még??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 immo?? az az indításgátló nem, amihez kell a kulcsba a kis fekete izécske. vagy Se mocis kocsikban nem volt még??? az és szerintem azokban még nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 ohh ahham értem akkor, akkor tápinak nincs indításgátló most a kocsijában???legalábbis a gyári nincs. ui.: ha netán mégis lenne akkro kulcs és indítózár csere??az elég lenne nem, már csak akábelek maradnak, abba meg csak nicsn különbség :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 nem kell semmit cserélni, meg lehet tanítani az ecu-t a másik kulcsra és vevőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ugyanilyen kell a kölcsönzős munkagépeinkhez is :( Egyébként azok mással nem mentek eddig jól, viszont ez az NGK se sokáig jó bennük. Viszonylag sűrűn kell cserélni. Nekem ha 10e-t kibír, már jó, cserélem az olajjal együtt legfeljebb. Nem próbáltátok helyette az irídiumos fajtát? Az állítólag tovább bírja, BPR6EIX a tipusa, ~2500Ft körül van darabja (ha jól emléxem) ennél, akitől vettem. Legközelebb lehet azt próbálom ki én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Nekem ha 10e-t kibír, már jó, cserélem az olajjal együtt legfeljebb. Nem próbáltátok helyette az irídiumos fajtát? Az állítólag tovább bírja, BPR6EIX a tipusa, ~2500Ft körül van darabja (ha jól emléxem) ennél, akitől vettem. Legközelebb lehet azt próbálom ki én is. Ilyen értékű könnyen kivehető cuccot nem rakunk a gépekbe, magyarországon élünk... ;) Ha mesélnék neked, elnyúlna a képed, miket tudnak művelni szemrebbenés nélkül a drága ügyfelek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Nem tér el jelentősen, de az is inkább felfelé.Tehát abban a hengerben jobb a kompresszió mint a többiben. Asszemtényleg javasolni fogom én is a másik vezérlő próbáját.CSak az lesz vele a gáz, hogy TECH2 mert az immobi esetleg nem fogja felismerni a dolgokat. Felcserélgették a spricc.fejeket, de nem változott a dolog.AC okés, szűrő nemrégen cserélve. Holtponti jeladó jó? Vezérmütengelyek nem szenvedtek olajnélküliséget? Az elektronika csere szerintem nem oldja meg a problémát! üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Holtponti jeladó jó? Vezérmütengelyek nem szenvedtek olajnélküliséget? Az elektronika csere szerintem nem oldja meg a problémát! üdv josh Holtponti jeladó (vezműtengelynél lévő) hibánál lenne hibakód. Főtengely jeladó hibánál nem is menne a motor. Ha olaj nélkül ment volna a motor, és a hengerfejben ez gázos dolgokat művelt volna, akkor most eléggé hangos lenne a motor. Ezek szerintem kizárhatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 és az a betanítás op szervizes, vagy nem kell annyira komoly cucc hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 és az a betanítás op szervizes, vagy nem kell annyira komoly cucc hozzá? tech2 téma Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Holtponti jeladó (vezműtengelynél lévő) hibánál lenne hibakód. Főtengely jeladó hibánál nem is menne a motor. Ha olaj nélkül ment volna a motor, és a hengerfejben ez gázos dolgokat művelt volna, akkor most eléggé hangos lenne a motor. Ezek szerintem kizárhatóak. A veztengelynél lévönél nem bizonyos a hibakód csak impulzus kimaradásnál szerintem... Vezérlés el van rakva (mondjuk akkor szelepzene lenne már régen) Olaj nélkül -> ebben az esetben alacsonyabb nyomással. E-tech daewoo motornál találkoztam olyannal, hogy olaj is meg olajnyomás is volt, a veztengely bütykei mégis megkoptak. Az is hasonlót produkált eleinte, aztán megadta magát. Esetleg üzemanyag nyomásszabályzó, vagy MAP szenzor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 az is szép akkor... Se sités akkor nem oldahtó meg szervíz bevonása nélkül ha kell immos kulcs?? vagy ugy ahogy irtam cserélni kell mindent.... de Se be meg nincs is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A veztengelynél lévönél nem bizonyos a hibakód csak impulzus kimaradásnál szerintem... Vezérlés el van rakva (mondjuk akkor szelepzene lenne már régen) Olaj nélkül -> ebben az esetben alacsonyabb nyomással. E-tech daewoo motornál találkoztam olyannal, hogy olaj is meg olajnyomás is volt, a veztengely bütykei mégis megkoptak. Az is hasonlót produkált eleinte, aztán megadta magát. Esetleg üzemanyag nyomásszabályzó, vagy MAP szenzor Ha annyira megkopnának a cuccok, akkor csörgős hidrotőke hangja lenne. Meg ha nem kap megfelelő olajnyomást, akkor is az lenne. Az a furcsa, hogy mindig a 4-es hengere szarakodik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ha annyira megkopnának a cuccok, akkor csörgős hidrotőke hangja lenne. Meg ha nem kap megfelelő olajnyomást, akkor is az lenne. Az a furcsa, hogy mindig a 4-es hengere szarakodik... Én nem hallottam a motort. Akkor gondolkodjunk. Ennek a motornak közös szekunderkivezetéses a trafója? Ebben az esetben megcserélhetö az 1es henger gyújtáskábele a 4essel. ui : kopogásszenzor fals jelet ad??? Elveszi az elögyújtást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Igen, két trafó dolgozik két-két gyertyára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 ui : kopogásszenzor fals jelet ad??? Elveszi az elögyújtást? az nem ilyen hibát produkálna, hanem terhelés alatt becsörgést, teljesítményvesztést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 az nem ilyen hibát produkálna, hanem terhelés alatt becsörgést, teljesítményvesztést. becsörgést csak akkor ha nem olyan érzékeny. De ha érzékenyebb?? És elveszi az elögyújtást? Akkor alacsony fordulaton nem megy, magason meg megyeget Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 becsörgést csak akkor ha nem olyan érzékeny. De ha érzékenyebb?? És elveszi az elögyújtást? Akkor alacsony fordulaton nem megy, magason meg megyeget Feltételezem hibakód ebben az esetben is lenne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 becsörgést csak akkor ha nem olyan érzékeny. De ha érzékenyebb?? És elveszi az elögyújtást? Akkor alacsony fordulaton nem megy, magason meg megyeget alapjáraton és részterhelésen nincs is szinte előgyújtás. a nagyobb előgyújtási szögek csak terhelésen vannak (és a kopogásszenzor jele csak lefele tudja módosítani az előgyújtás szögét, ha becsörög a motor). úgyhogy én ezt csak akkor tartom lehetségesnek, ha rossz a vezérlő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 alapjáraton és részterhelésen nincs is szinte előgyújtás. a nagyobb előgyújtási szögek csak terhelésen vannak (és a kopogásszenzor jele csak lefele tudja módosítani az előgyújtás szögét, ha becsörög a motor). úgyhogy én ezt csak akkor tartom lehetségesnek, ha rossz a vezérlő :( Igen 10 fok körül van alapjárat körül, ami terhelésen felmegy 40-50fok közé. A lefelé szabályozás miatt pedig pont azért nem megy normálisan, mert holtpont után gyújt. Pár fokkal csak, ez meg magas fordulaton nem okoz nagyobb zavart. Alacsony fordulaton meg darabos a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Igen 10 fok körül van alapjárat körül, ami terhelésen felmegy 40-50fok közé. A lefelé szabályozás miatt pedig pont azért nem megy normálisan, mert holtpont után gyújt. Pár fokkal csak, ez meg magas fordulaton nem okoz nagyobb zavart. Alacsony fordulaton meg darabos a motor. Versenyautóknál... szériában nem igen láttam még 20-30 foknál többet előgyújtás táblában :( Alapjáraton pedig max 6-9fok szokott lenni. Hidd el, alapjáraton nem fogja leszabályozni, mert nincs lehetősége. ;) Ez csak hibás vezérlővel fordulhatna elő, de az furcsa lenne, ha csak ez lenne a baja :) Amúgy meg felesleges vitázni, mert az elmondottak szerint egyáltalán nem gyújt ilyenkor a 4-es henger :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Versenyautóknál... szériában nem igen láttam még 20-30 foknál többet előgyújtás táblában :( Alapjáraton pedig max 6-9fok szokott lenni. Hidd el, alapjáraton nem fogja leszabályozni, mert nincs lehetősége. ;) Ez csak hibás vezérlővel fordulhatna elő, de az furcsa lenne, ha csak ez lenne a baja :) Amúgy meg felesleges vitázni, mert az elmondottak szerint egyáltalán nem gyújt ilyenkor a 4-es henger :( Nekem a Lanos 8v-n pl : 10fok alapjáraton, és 44fok teljes terhelésen gyárilag. Ezen állítottam még kicsit feljebb, mert a kipufogóba gyújtott, most 54-en van, az alapjárat közelinél nem változtattam csak 1600rpm felett ott 17ről indul felfelé, igaz nyálat is adtam neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts