takarp Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Akkor lehet azt ki kéne cserélni, mert repedt. Valaki írt nemrég ilyet, hogy azt a kemény csövet cserélte, de nemtom már, ki volt az. És lambda szonda nem lehet? autópályán 120 fölött bejelez, h az értéke nem változik, asszem 13-as kód.A rásegítőt nem tanulmányoztam még annyira, de ha le van kötve a fojtósz.házról hogyan tud beleszólni az alalpjáratba?
FPepe Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 És lambda szonda nem lehet? autópályán 120 fölött bejelez, h az értéke nem változik, asszem 13-as kód.A rásegítőt nem tanulmányoztam még annyira, de ha le van kötve a fojtósz.házról hogyan tud beleszólni az alalpjáratba? Ha le van kötve, akkor sehogy. Lambda okozhat ilyet, viszont a lambda hibajelzése lehet annak a következménye, hogy valami miatt nem megfelelően adagolja az ECU a benyát, pl. mert valahol falsot szív a rendszer. Ha tudsz kölcsönbe egy tuti jó lambdát, meg lehet próbálni egy cserét, és ha venned kell, javasolt csak a gyárit venni, mert az utángyártottak állítólag nem bírják sokáig, ill. már újonnan se mindegyiknek a jele felel meg az ECU-nak. Kicsit még kiegészítettem az előző hsz-omat is.
takarp Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 de a lamda hibakód csak hosszabb ídő (10-15 km) után jön be, és kb 120 fölött egyenletes gáznál. országúton 100-110 körül még soha, és városban sem. Meg az miért van, hogy csak mozgás közben pörög, mikor megáll a kocsi akkor visszavesz?
FPepe Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 de a lamda hibakód csak hosszabb ídő (10-15 km) után jön be, és kb 120 fölött egyenletes gáznál. országúton 100-110 körül még soha, és városban sem. Meg az miért van, hogy csak mozgás közben pörög, mikor megáll a kocsi akkor visszavesz? Ez az, mivel a korábbi hsz-omat kiegészítettem, direkt van így, hogy amikor a gurulás után fékezel az autóval, legyen a rendszerben elegendő vákuum a fékrásegítőnek.
opel16v Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Hali! Az alapjáratgondom még mindig nem szűnt meg. összef tömítés kicserélve, sz.ház csillog villog a tisztaságtól, új alapjárati moci, poti. lekötötttem a tankszellőzés csövét is. ugyanúgy megvan, hogy felpörög a motor, magas fordulaton jár míg a kocsi mozgásban van. 7 végén tanítottam vezetni bnőmet, majd egy órát gurult 1-2-ben a gép. kuplung kinyomásakor felpörög és nem áll vissza míg gurul a kocsi. fékezés közben ingadozik a fordsz. mikor megeállok, még pörög, nyomom a féket, nem engedem föl, 5-6mp után szabályozza le és akkor a fékpedál is beesik pár centit. már az agyamra megyezzel a hülyeséggel. :( Pedig akkor a fékszervónál van gebasz. Van előtte egy vákumszelep a csövön, azt nézd meg...
takarp Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Pedig akkor a fékszervónál van gebasz. Van előtte egy vákumszelep a csövön, azt nézd meg... ok, majd bekukkantok a napokban. Kösz az infókat :(
Novy Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 nekem volt elrepedve, ott ahol a belső levegő keringető kapcsoló vákumjára ment az elágazás. egyébként nekem asszem azóta megszünt az az ingadozás, de nekem másabb volt.
lucabrazi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Szisztok! Segítségre lenne szükségem,vettem egy 1,6-os astrát pesten. Már ott is melegedett a vize de gondoltam ha kiérek a városból majd lehül.de nem! fűtés föl ablak le. Így tudtam 95 fok körül tartani. megálltam a hűtő hideg volt. Másnap autószerelő semmi nyoma a híbánal még híre sem.Minde ok még szerintem hülyének is nézett. De ingyen volt :( KB 150km és a hiba elő jött megint most a hűtő langyos volt a visszatérő hideg. ha valakinek volna ötlete mi lehet a baj megköszönném.
FPepe Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Szisztok! Segítségre lenne szükségem,vettem egy 1,6-os astrát pesten. Már ott is melegedett a vize de gondoltam ha kiérek a városból majd lehül.de nem! fűtés föl ablak le. Így tudtam 95 fok körül tartani. megálltam a hűtő hideg volt. Másnap autószerelő semmi nyoma a híbánal még híre sem.Minde ok még szerintem hülyének is nézett. De ingyen volt :( KB 150km és a hiba elő jött megint most a hűtő langyos volt a visszatérő hideg. ha valakinek volna ötlete mi lehet a baj megköszönném. Elsőre temosztát hiba vagy dugulás van valahol a hűtőben vagy a csőben.
zolee1977 Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Sziasztok. Új vagyok de régi tapasztalatokkal. A termosttát cserével egy időben egy jó vízkő mentesítés is nagyon segíthet el se gondolnád hogy mennyi vízkő fér el egy ilyen rendszerben. Egy próbát megér. zolee1977
opel16v Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 ha vízköves a rendszer, az a termosztátnál úgyis látszik :(
yooccoo Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 meg ha lukas a rendszer, akkor nemsokkal később a szőnyegen is :(
Silver79 Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Szisztok! Segítségre lenne szükségem,vettem egy 1,6-os astrát pesten. Már ott is melegedett a vize de gondoltam ha kiérek a városból majd lehül.de nem! fűtés föl ablak le. Így tudtam 95 fok körül tartani. megálltam a hűtő hideg volt. Másnap autószerelő semmi nyoma a híbánal még híre sem.Minde ok még szerintem hülyének is nézett. De ingyen volt :cry: KB 150km és a hiba elő jött megint most a hűtő langyos volt a visszatérő hideg. ha valakinek volna ötlete mi lehet a baj megköszönném. Szia Brazi :( HA cserélni akarod a vezérlést is a közeljövőben, akkor azért kérdezd meg a munkadíj mennyivel nőne ha azt is belevenné mivel le kell bontani a vezérlést a termo cseréhez :D Egy füst alatt lehet nem nagy a szerelési költség. Én is a termostátra voksoltam :P bár azt nem értem hogy miért vban az hogy hol működik hol nem :S
opel16v Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 bár azt nem értem hogy miért vban az hogy hol működik hol nem :S megragad, és néha nem nyit ki. addig is figyelni kell, mert jól meg lehet főzni így a motort. :(
Novy Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 ezek a termosztátok, hol nyit hol nem hol nyitvamarad.... :( melyik a jobb??? szerintem az ha nyitva marad, megfőzni legalább nem lehet..
wzsolt_1.6_16V Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Szevasztok! Ismét piros Protec adalékot vadászok. Tud valaki budapesten egy biztos beszerzési forrást?
silverdome Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Alapból is a 16v megy jobbat, mert jóval nagyobb a nyomatéka. :( Lehet, hogy árban belefér egy 1999-2000es évjárat is, szóval tapasztalatotok alapján a 16v-s változatot is ugyanolyan nyugodtan megvehetem, mit mondjuk egy síma 75-LE-s változatot? Perszea döntést én hozom meg, csak érveket, meg ellenérveket próbálok rangsorolni, mert utána pár évig ennek az autónak megkellene maradnia.Szívesen döntenék a 16 szelepes változat mellett, mert mégis csak erősebb és úgytudom az 1.6SE hengerenkénti befecskendezéses 8 szelepest ekkor már nem is gyártották, azért vagyok csak tanácstalan, mert mondjuk motorikusan több negatívumot hallottam róla, mint a síma 75-LE s változatró, ugyanakkor szívesen döntenék emellett is, saját tapasztalatom nincs és ezért is érdeklődök itt, kinek milye van, mi a véleménye róla, stb.
gergolabs Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Na ma le lett szedve a hengerfej.4. hengernél ment bele a víz, de a Roland(a Mester) azt mondta, hogy nem vészes.Már el is vitték és szépen rendbe lesz rakva rajta minden.
opel16v Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 Na ma le lett szedve a hengerfej.4. hengernél ment bele a víz, de a Roland(a Mester) azt mondta, hogy nem vészes.Már el is vitték és szépen rendbe lesz rakva rajta minden. De csak a tömítésnél?
mackosajt Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 De csak a tömítésnél? nekem is ott ment bele.
gergolabs Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 De csak a tömítésnél? Igen! Azt mondta, hogy a dugattyún nem látszott semmi, úgyhogy teljesen időben vittem hozzá. :(
wzsolt_1.6_16V Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 http://www.pro-tec.hu/kapcs.htm Ez érdekes! Itt a piros protecet direktbe a motornak adagolva írja. :P "A karburátoros motorok tüzelõanyagellátó berendezésének tisztítása egyszerûen megoldható: kössük be a tápszivattyú szívócsövét a PRO-TEC Üzemanyagrendszer tisztító dobozába és járassuk a motort a tisztító folyadékkel. Ha a rendszernek van a tüzelõanyagtartály felé visszafolyó csõve, akkor azon keresztül hamar a tartályba kerül a tisztítóanyag és a tisztítás a rövid idõ alatt nem lesz elég hatékony. Ilyen esetben célszerû a visszafolyó ágat is belekötni a tisztítóanyagos dobozba. Befecskendezõs motorok esetén a PRO-TEC ClearFLOW injektortisztító készülékkel elõ tudjuk állítani a motor mûködéséhez szükséges tápnyomást. Ezáltal mód nyílik a befecskendezõ szelepek, szívószelepek és az égéstér hatékony, de kíméletes tisztítására." Most akkor ezt már nem a tankba kell önteni??? :(
opel16v Elküldve November27, 2007 Elküldve November27, 2007 de abba, csak ha töményen járatod róla a motort, akkor egy drasztikus tisztító hatást érsz el, ilyenkor minden távozik, aminek nem kéne ott lennie :(
Recommended Posts