opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 és mi lesz a vákummal?:( feltöltésnél hol találsz te olyat, okoska? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem is!A kifolyt víz helyén vákum marad! :( :cry: :P :D nem én voltam az értelmi szerző;) azé azé ennyire ne nézzé már hülyének:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem holdon kell fagyállót cserélni... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 :cry: Utoljára a Wareszomon volt légtelenítőcsavar. Egy a hengerfejen, egy a fűtőradiátoron.:D Azota volt Skoda Passat Astra Omega, de egyiken sem találkoztam ilyen alkatrésszel. :( És ha nincs, akkor talán nem is kell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Hello Az alapjárat problémát még mindig nem sikerült megszüntetnem. Megjött az új pipa a vákumcsőre, új alapjárati motor, új potméter, tiszta fojtószelepház. Enyhe javulás, de gyakorlatilag semmi változás. Néha jól visszamegy alapra, néha nem, úgy vettem észre a fékezéssel van összefüggésben,üresben, lassú gurulásnál, de még sebességváltás közben is felpörög néha, ilyenkor motorfék nuku, kinyomom a kuplungot csak pörög, fékezek bizonytalankodik az alapjárat, visszamegy, újra pörög, megállok akkor idővel beáll a normálisra. De olykor egyáltalán nem jelentkezik, hol előjön, hol eltűnik. Gázföccsnél álló helyzetben is még fenn marad a fordulat. Írta nemrég valaki, h lehúzta az alapjárati mocit és úgy próbálgatta, én is így tettem, akkor nem jelentkezett a probléma a gázfröccsnél (forgalomban ugyan még nem próbáltam) ezért kizárnám az üzemanyagrendszer hibáját. A vákumrendszerrel nem stimmelhet valami, és a fékhez is tuti köze van. A rásegítő működik, ha beindítom a motort beesik a pedál. Valakinek volt ilyen tünete? Ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én is azt mondom, hogy ott a vákumrendszer lesz a ludas, nagyon gyanús a tankszellőzés része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 nekem oylat csinált, hogy csak eccer előjött az hogy ingadozott az aalpjárat de szabályos ismétlődésekkel, pár mps váltakozásokkal váltotta az alapjáratot és egy 200al magasabb fordulatot ..iii..iii..iii..iii..iii..iii..iii.. kb igy:D de elmult, igaz azóta volt két repedt vákumcsövem, egyiket levágtam és ujra rátoltam, másikat beragasztottam, azota alapjárati moci tisztítás is volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Tankszellőzés? az hol van? most néztem az így csináldban, ott se találtam. viszont találtam tegnap a vizsgálódás közben egy kütyüt, kb 3x5 cm, a vízterelő műa lemez mögött van egy füllel felkasztva, egy ujjnyi vastag cső megyrá a fojtószelepház hátuljáról, és egy 3 érintkezős zöld elég vaskos elektromos csati. ez mi? a tankszellőzés hogy jön képbe a fékezéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 nekem oylat csinált, hogy csak eccer előjött az hogy ingadozott az aalpjárat de szabályos ismétlődésekkel, pár mps váltakozásokkal váltotta az alapjáratot és egy 200al magasabb fordulatot ..iii..iii..iii..iii..iii..iii..iii.. kb igy:D de elmult, igaz azóta volt két repedt vákumcsövem, egyiket levágtam és ujra rátoltam, másikat beragasztottam, azota alapjárati moci tisztítás is volt nem ilyen jellegű a bibi, tejesen egyenletes magas fordulat kb 1500-2000 lehet (de még nem ford mérős az órám, ezért csak kb) és elég nagy lépcsőkben megyföl és le Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 A tankszellőzés úgy van megoldva, hogy a tankból jön egy szellőzőcső (ugyanolyan mint a két benzincső), amit egy szelepen és egy aktívszenes szűrőn keresztül a vákumrendszerbe kötnek. A szelep kapcsolja ki-be a tankszellőzést. Ha ott murdált meg valami, az magyarázza a fals levegőt. Az említett felaggatott kütyü a map szenzor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 A tankszellőzés úgy van megoldva, hogy a tankból jön egy szellőzőcső (ugyanolyan mint a két benzincső), amit egy szelepen és egy aktívszenes szűrőn keresztül a vákumrendszerbe kötnek. A szelep kapcsolja ki-be a tankszellőzést. Ha ott murdált meg valami, az magyarázza a fals levegőt. Az említett felaggatott kütyü a map szenzor. ahha! akkor ez a cucc van ott középen fekete műa biszbasz 3 csővel a tűzfalra aggatva. bal oldalról az ablakmsó tartály mögül jön cső, jobbra meg kimegy belőle kettő, egyik a fojtószelepházra másik pedig a fékrásegítő fele! jól mondom? és ezzel mit lehet kezdeni? pucolni, ütögetni, leszedni, újat venni? ugye a f.szelepházon van 3 csonk a vákumcsöveknek jobb oldalon, erről tudna vki képet veltenni melyikre mi való, a szerelő kicserélte az egyik csövet, lerángatta mind a 3-at, ki tudja jól dugta-e vissza? abból nem adódhat ilyen gond? ez a map szezor mit csinál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 ahha! akkor ez a cucc van ott középen fekete műa biszbasz 3 csővel a tűzfalra aggatva. bal oldalról az ablakmsó tartály mögül jön cső, jobbra meg kimegy belőle kettő, egyik a fojtószelepházra másik pedig a fékrásegítő fele! jól mondom? és ezzel mit lehet kezdeni? pucolni, ütögetni, leszedni, újat venni? Az. Próbálj ki egy másikat. De néz végig a csöveket is. ugye a f.szelepházon van 3 csonk a vákumcsöveknek jobb oldalon, erről tudna vki képet veltenni melyikre mi való, a szerelő kicserélte az egyik csövet, lerángatta mind a 3-at, ki tudja jól dugta-e vissza? abból nem adódhat ilyen gond? Elméletileg lehetséges. ez a map szezor mit csinál? Szívócsőnyomást érzékel, és alakít elektromos jellé a komputernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 kösz az infót, majd megpróbálok szerezni ilyen szelepet valahonnan. mennyire tuti h itt van a kutya elásva? ha igen akkor veszek egy új biszbaszt, gondolom nem lehet drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 kösz az infót, majd megpróbálok szerezni ilyen szelepet valahonnan. mennyire tuti h itt van a kutya elásva? ha igen akkor veszek egy új biszbaszt, gondolom nem lehet drága. Erre azért ne fogadj. :( De ki tudod zárni, hogy itt-e a probléma. Dugózd le az össze csövet a MAP-ra menő cső kivételével. Ha a közelben laknál én mondjuk tudnék is neked adni egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sziasztok! Bocsi az amatőr kérdésért, de sajnos nincs javítási kézikönyvem a kocsimhoz, ezért megkérdezném tőletek, hogy 92-es 1.6i-s opel Astrámba mennyi az előírt váltóolaj mennyiség? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sziasztok! Bocsi az amatőr kérdésért, de sajnos nincs javítási kézikönyvem a kocsimhoz, ezért megkérdezném tőletek, hogy 92-es 1.6i-s opel Astrámba mennyi az előírt váltóolaj mennyiség? Köszönöm! Tölts bele 3L-t, aztán indítsd be, állítsd le, és utána állítsd be a szintet.4L olaj elég a művelethez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 És van valami bevált márkátok, vagy valami ami külön ehhez a típushoz kell? Tölts bele 3L-t, aztán indítsd be, állítsd le, és utána állítsd be a szintet.4L olaj elég a művelethez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Tölts bele 3L-t, aztán indítsd be, állítsd le, és utána állítsd be a szintet.4L olaj elég a művelethez. Váltóba? :( Én 1 liter körül gondoltam. Én vagyok eltévedve ennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya_1106 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ja tényleg :P Nekem is most koppan le. Elég durva lenne 4 liter váltóolaj, szerintem ő a motorolajra gondolt :cry: Akkor váltóba végülis mennyit ír a nagy könyv? És milyet szoktak az opelosok belerakni melyik típust? Váltóba? :( Én 1 liter körül gondoltam. Én vagyok eltévedve ennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ja tényleg :( Nekem is most koppan le. Elég durva lenne 4 liter váltóolaj, szerintem ő a motorolajra gondolt :P Akkor váltóba végülis mennyit ír a nagy könyv? És milyet szoktak az opelosok belerakni melyik típust? Gyári gm. De pontosan nem tudom mennyi. Csak akkor kell cserélni ha bontva volt a váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Gyári gm. De pontosan nem tudom mennyi. Csak akkor kell cserélni ha bontva volt a váltó. Motor és váltó tipustól függően 1.6-tól 1.9-ig. De a legegyszerűbb, ha kitekered a nívócsavart és addig öntöd, amíg el kezd szivárogni. A csavar a difiház bal oldalán a féltengely csatlakozása mögött van. Én most cseréltem Metabond GL-4 80W90-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 1.6L kell neked bele, és a szintnek nem kell elérnie a nívócsavart, alatta egy centivel kell lennie. Ajánlott a gyári GM kéziváltó olaj, vagy pl a metabond GL4 típus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 én is ugy tudom ahogy gabi és lassan meg is kéne csinálni, itt az adalék, meg a meta olaj is, csak azt nem tom hogy kéne elsőre jol feltölteni... ez a méregetős módszer elég nyakatzekert:) én olyat hallottam, hogy kicsavarják a lükverclámpa kapcsoloját és ott töltik fel olajal szerintetek ez járható ut?? per pill most nincs eszembe se hogy hol van az egyáltalán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én úgy emléxem,nivócsavar szintje alatt 2cm a jó és hogy az F13-ban 1,7liter kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Én úgy emléxem,nivócsavar szintje alatt 2cm a jó és hogy az F13-ban 1,7liter kell! A 2cm lehet, most hogy mondod. A lényeg: a féltengely ricnijéig kell felérnie, annál nem mehet sokkal tovább. De szerintem 1.6 kell a F13-ba, bár már legalább két hónapja hogy töltöttem ilyen váltót, a fene se emléxik :( :P Lehet a lükikapcsolónál is, de sokkal célszerűbb a váltókulissza tetején levő szuszogónál. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts