Silver79 Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 ;) Na most meg gyujtás nélkül berregett neki az alapjárati motorja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Sziasztok! A köv. problémám lenne: 96-os 1,6-os, 8 szelepes F Astrám van. Kb 1 hete azt vettem észre, hogy a motor sokkal erőtlenebb mint korábban. Ez azt jelenti, hogy gázadásra nagyon lustán reagál, a gázpedál felső kb 1/4-énél semmit sem gyorsul a kocsi, olyan, mint az 1200-as Ladám volt régen, nem gyorsul. Sokkal jobban kell nyomni ugyanakkora sebesség eléréséhez a gázt, mint korábban. Másik, amit észrevettem, hogy egyenletes tempónál, illetve motorféknél - igaz, hogy csak enyhén - rángat a kocsi. Ezenkívül (mintha vmi "fékezné" az autót), motorféknél akármelyik sebességben vagyok, jobban lassul, mint előtte. Szerintetek mi lehet? 1 éve vettem a kocsit, gondolom ráférne benyaszűrő/gyertyacsere, olajat cseréltem benne. A kipufogó nagyon alacsony fordulatnál zörög. Az is lefojthatja a motort talán? Ötlet? Előre is köszi, ti talán többet tudtok, mint a szerlők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 ...A kipufogó nagyon alacsony fordulatnál zörög. Az is lefojthatja a motort talán?.... Nekem anno a Off wartburgom On csinált ilyet, de neki a kipuffja nem zörgött. A többi tünet megegyezik. Viszont ahogy levettük (hátsó dob) azonnal visszatért belé az élet. De ez csak egy ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Nekem anno a Off wartburgom On csinált ilyet, de neki a kipuffja nem zörgött. A többi tünet megegyezik. Viszont ahogy levettük (hátsó dob) azonnal visszatért belé az élet. De ez csak egy ötlet. Aha, lehet, hogy leszerelés lesz belőle. A többi dolog cseréje sem mellékes talán. Kösz, mindenesetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Én is megnézném azt a kipuffot. Valamint a gyertyacserén is elgondokoznék... esetleg gyertyakábelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Pl. ha eltört a katalizátor porcelán betétje, az akadályt képezhet a kipufogógáz számára, és az elég rendesen visszafoghatja a kocsit. Az általad leírt tünetek eléggé utalhatnak erre... Ellenőriztetni kellene egy kipufogóssal, ha a kati ment szét, nekem van egy jó állapotú óccsón. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Én is megnézném azt a kipuffot. Valamint a gyertyacserén is elgondokoznék... esetleg gyertyakábelek. Még arra gondoltam: pont akkor cseréltem légszűrőt. Ott sztem nem tudtam elcseszni semmit, azt gondolom, nem lehet rosszul visszarakni. Vagy mégis? (arra figyeltem, melyik fele jön alulra). Pl. ha eltört a katalizátor porcelán betétje, az akadályt képezhet a kipufogógáz számára, és az elég rendesen visszafoghatja a kocsit. Az általad leírt tünetek eléggé utalhatnak erre... Ellenőriztetni kellene egy kipufogóssal, ha a kati ment szét, nekem van egy jó állapotú óccsón. :) Megnézetem, de drága mulatságnak tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Annyira nem az. :) Én legalábbis óccsón megszámítom a katit (6e), és az utángyártott kipuffdobok sem túl vészesek (10-14e/db). Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Sziasztok! A köv. problémám lenne: 96-os 1,6-os, 8 szelepes F Astrám van. Kb 1 hete azt vettem észre, hogy a motor sokkal erőtlenebb mint korábban. Ez azt jelenti, hogy gázadásra nagyon lustán reagál, a gázpedál felső kb 1/4-énél semmit sem gyorsul a kocsi, olyan, mint az 1200-as Ladám volt régen, nem gyorsul. Sokkal jobban kell nyomni ugyanakkora sebesség eléréséhez a gázt, mint korábban. Másik, amit észrevettem, hogy egyenletes tempónál, illetve motorféknél - igaz, hogy csak enyhén - rángat a kocsi. Ezenkívül (mintha vmi "fékezné" az autót), motorféknél akármelyik sebességben vagyok, jobban lassul, mint előtte. Szerintetek mi lehet? 1 éve vettem a kocsit, gondolom ráférne benyaszűrő/gyertyacsere, olajat cseréltem benne. A kipufogó nagyon alacsony fordulatnál zörög. Az is lefojthatja a motort talán? Ötlet? Előre is köszi, ti talán többet tudtok, mint a szerlők. A kéziféket nem felejtetted behúzva? :) Viccen kivül: szerintem ha már ugyis csereérettek, gyorsan cseréld le a benzinszűrőt is meg a gyertyákat. Mindkettő okozhat ilyen tüneteket, és ennél már csak rosszabb jöhet... nem indul, megáll stb. Ezek filléres dolgok, a csere egyszerü, te is megcsinálhatod. Én inkább a benzinszűrőre gondolok. De hibát keresni csak kizárásos uton lehet maszekmódra, általunk. És ha ezek megvannak és még mindig nem megy.. akkor lehet keresgélni tovább. Sgítséget bizonyára kapsz a továbbiakban is a fórumon. Ja és még két dolog: ha a levegőszűrő csereérett, cseréld azt is ki, meghálálja a motor, habár szerintem nem ezért nem megy. És figyeld a sárga lámpácskát...felvillan mikor a motor megy?... sok infót adhat ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Annyira nem az. :) Én legalábbis óccsón megszámítom a katit (6e), és az utángyártott kipuffdobok sem túl vészesek (10-14e/db). Mindenképp megnézetem, szólok, ha kellene a kati. Szerinted sportdobot érdemes belerakni? Valami szolid hangúra gondoltam, mert olyan tökös csávó azért nem vagyok... Az nem dobhat a lóerőn? Mintha ilyen árban láttam volna is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Lóerőn nem fog dobni, inkább a kinézet és a hangolás a mérvadó azoknál. A legolcsóbb sportdobok viszont nagyon hulladék minőségűek, akkor inkább szánj rá kicsit többet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Az én porblemámra senki nem reagál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Na most meg gyujtás nélkül berregett neki az alapjárati motorja :) Azért mert ez nem sokat mondó kórkép... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Összefoglalva: Világított neki a lámpa.Kivillogtatta 35-kód.Aztán elaludt. Legközelebb megint világított és akkor meg 45-ös kódot dobott ki. Aztán gondolta megtakarítja az alapjáratit.Felnyitotta a motorháztatőt,és berregett az alapjárati motor,közbe nem is volt gyújtáson ;) Aztán kivette,rádugta a kábelt és ki be mozgott a kúp,miközbe szintén nem volt gyújtás rajta :) Ötlet?Teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Gyújtás levétele után még szokott mocorogni, az természetes. Ha meg leveszi róla, akkor utána újra fog kalibrálni, az is természetes. Egyéb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Gyújtás levétele után még szokott mocorogni, az természetes. Ha meg leveszi róla, akkor utána újra fog kalibrálni, az is természetes. Egyéb? ;) ;) Ez nem csak mocorgott hanem egyfolytába "ment". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Akkó szakműhely, meg tech műszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Pl. ha eltört a katalizátor porcelán betétje, az akadályt képezhet a kipufogógáz számára, és az elég rendesen visszafoghatja a kocsit. Az általad leírt tünetek eléggé utalhatnak erre... Ellenőriztetni kellene egy kipufogóssal, ha a kati ment szét, nekem van egy jó állapotú óccsón. ;) Osztom Gabi véleményét, szedtem már ki törött katit ascona-ból anno még ifjú kasznis tanuló koromba ;) . Nekik is ez volt a problémájuk egyszerűen lefojtotta a törött porceleán a kocsit. Ketté tört és a kimenő csőbe beleszorult mint egy ék. Emlékezetes munka volt, mert munkaidő után kellet csinálni ekkor toppantak be és utazók voltak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Mindenkinek kösz a hozzászólást! Csütörtökön megyek kipufogóshoz, ha van rá igény, leirom a fejleményeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Kicsit elkanyarodtunk a tényleges technikai résztől, (ÉN IS) ezért a hozzászólásokat átraktam az egyéb csevegésbe. Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Távgyógyászatban azt mondták sógoromnak hogy 90%hogy a motor vezérlő elektronika halt be keressen bontóba ;) És ez valójában az ECU nevezetű kütyü lenne? Mennyibe fájhat az bontóba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jah, az lesz, bár nem vagyok benne biztos hogy az a baja. De próba cseresznye. 20-40 között szoktak menni, attól függ milyen mocihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jah, az lesz, bár nem vagyok benne biztos hogy az a baja. De próba cseresznye. 20-40 között szoktak menni, attól függ milyen mocihoz. Persze mielőtt kicserélné azelőtt megnézeti tech-el. ;) Abbol kiderül egyértelműen hogy be van e halva? c14nz motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Abbol kiderül egyértelműen hogy be van e halva? Nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nem ;) ;) ne már, akkor sakkozás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts