Laci4 Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez az ami a bal oldalon van vastag fekete?azt kell nézni :) http://img.tar.hu/powerup/size2/19958025.jpg Amin a bilincs van ;) Powerup utólagos engedelmével ;) vagy hogy legyünk tipus azonos Ez az.. meg ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
mad-o Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 sziasztok ! bajban vagyok és és a kocsim meg az a 4 szerviz aki operálta !! OPEL szalon is 1.4 16 v ,Astra F,212 000 Km, KIHAGY A GYUJTÁS,DADOG A MOTOR alapjárat van , ÚJ : trafo, gyújtókábel,gyertyák mégis haldoklik állandó sebességgel haladva írjion VALAKI akinek ismerős a jelenség !!! Csabi : 30 273 06 88 Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 sziasztok ! bajban vagyok és és a kocsim meg az a 4 szerviz aki operálta !! OPEL szalon is 1.4 16 v ,Astra F,212 000 Km, KIHAGY A GYUJTÁS,DADOG A MOTOR alapjárat van , ÚJ : trafo, gyújtókábel,gyertyák mégis haldoklik állandó sebességgel haladva írjion VALAKI akinek ismerős a jelenség !!! Csabi : 30 273 06 88 Ha ennyi minden lett cserélve akkor ezek után bennem felmerül a gyanú, hogy biztos, hogy a gyújtással van a baj ? Amúgy az üzemanyagrendszer (nagyon koszos szűrő, koszos injektor, kevés benzinnyomás) is tud ilyet, de rángathat akár a lambda-szonda, vagy az AGR szelep miatt is. És légyszíves ne írd be ugyanazt több helyre, főleg olyan helyre ne ahol OFF, modik pls. ebből és az olajos topicból töröljétek. mad-o: az a legjobb, hogy mindenhol kicsit másként írod le a problémád, így nagyon megnehezíted a válaszadók helyzetét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Ha keveset volt fent, szvsz rá lehet újra feszíteni, de párezer után már a pénztárca kímélésének érdekében célszerű cserélni.Olcsóbb egy új szíj, mint egy hengerfejfelújítás. Kb 4-500km van benne csere óta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Kb 4-500km van benne csere óta :) En is levettem es visszatettem, termosztat csere vegett. A kezikonyvben irt valamit, hogy egy kicsit maskepp kell fesziteni a mar hasznalt es az uj szijat. Szerintem nyugodtan visszateheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 En is levettem es visszatettem, termosztat csere vegett. A kezikonyvben irt valamit, hogy egy kicsit maskepp kell fesziteni a mar hasznalt es az uj szijat. Szerintem nyugodtan visszateheted. Bólogat. :) Bár csak 1féleképpen lehet feszíteni egy vez.műszíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Bólogat. ;) Bár csak 1féleképpen lehet feszíteni egy vez.műszíjat. A teszito gorgot kellett egy nagyon kicsit mas pozicioba tenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Áthelyezve a Dízel topicból. Az előtöltési szöget hogy ellenőrzöm otthoni körülmények között... én a vizpumpát is cserélem ám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Sziasztok! Olyan kérdésem és kérésem lenne, hogy vettem olajteknő tömítést (dupla) és szelepfedél tömítést. Vettem gyári opel tömítő pasztát is. A tömítések cseréjekor kell pasztát alkalmazni? Valaki azt mondja pl parafához nem kell, és a gumi szelepfedél tömítéshez se kell. Tavaly cseréltem szelepfedél tömítést paszta nélkül és 2 hétr rá már átizzadt 1-2 helyen mint pl. az elosztónál. A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Sziasztok! Olyan kérdésem és kérésem lenne, hogy vettem olajteknő tömítést (dupla) és szelepfedél tömítést. Vettem gyári opel tömítő pasztát is. A tömítések cseréjekor kell pasztát alkalmazni? Valaki azt mondja pl parafához nem kell, és a gumi szelepfedél tömítéshez se kell. Tavaly cseréltem szelepfedél tömítést paszta nélkül és 2 hétr rá már átizzadt 1-2 helyen mint pl. az elosztónál. A válaszokat előre is köszönöm. Ártani nem árt.Szerintem.De csak vékonyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Én nem kentem semmivel a szelepfedél tömítést, csak fémesre lepucoltam a felfekvő részeket. Gyári tömítést vettem, azóta sem ereszt olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Én nem kentem semmivel a szelepfedél tömítést, csak fémesre lepucoltam a felfekvő részeket. Gyári tömítést vettem, azóta sem ereszt olajat. Én is lepucoltam szépen de nem lett jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szokták pasztázni, csak a száradási időt be kell tartani, mert különban nem sokat ér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nem árt vékonyan megkenni "pampuccal",mert ha a csavarjai erőssen megvoltak akár csak egyszer is húzva tudott annyira vetemedni,hogy az új tömítéssel nem lesz jó! Én a kartertömítéshez ezért nem nyúlok még hozzá,picit könnyedzik csak,majd akkor bontom meg ha csöppen is esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Síkolni kell a deklit, meg a blokkot, és akkor jóóóó lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Síkolni kell a deklit, meg a blokkot, és akkor jóóóó lesz... ;) Azért annyira nincs elvetemedve, nem egy hengerfej hogy ne lehessen odahúzi :) Egydarab aluminiumot csak oda lehet szépen húzni. Amúgy először az elosztónál kezedd ereszteni és mondta a szerelő srác, hogy ő oda mindíg rak egy kicsit mivel a tömítés nem egyenes ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nem kötelező síkolni nem azt mondtam... ;) De ha síkolod, akkor utána bizti nem kell sírni, hogy nem lett jóó pedig tömítést cseréltem már 3X... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Azért annyira nincs elvetemedve, nem egy hengerfej hogy ne lehessen odahúzi ;) Egydarab aluminiumot csak oda lehet szépen húzni. Amúgy először az elosztónál kezedd ereszteni és mondta a szerelő srác, hogy ő oda mindíg rak egy kicsit mivel a tömítés nem egyenes ott. Pont nem ott kezdett nekem engedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
widi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 a parafás nekem sem jött be, de a gumiszerü anyagú az tökéletes. ha azt kibontás után megtapizod (persze csak ovatosan), érezni hogy gyárilag be van kenve a felülete valami zsírszerü anyaggal. az nekem már jó egy éve birja, és semmi olajfolt, míg a parafát max. félévente cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ez eléggé termosztát hibának tűnik, főleg ha a csövek már 1-2 perc járatás után kezdenek melegedni. Hétvégén a jóidőbe megnéztem.Folyamatosan melegszik ;) Alig mozdul meg a mutató és már kezd melegedni.Viszont a ventillátor 96 foknál kapcsol.Ebből arra következtetek hogy a műszer az jó viszont a termosztát gatya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Bizony, bizony.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Hétvégén a jóidőbe megnéztem.Folyamatosan melegszik ;) Alig mozdul meg a mutató és már kezd melegedni.Viszont a ventillátor 96 foknál kapcsol.Ebből arra következtetek hogy a műszer az jó viszont a termosztát gatya :) Egyáltalán nem tragédia ez, de csináltasd meg hamar mert a motornak nem jó ha nem éri el az üzemi hőfokot, ráadásul többet is eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Egyáltalán nem tragédia ez, de csináltasd meg hamar mert a motornak nem jó ha nem éri el az üzemi hőfokot, ráadásul többet is eszik. Azért vagyok mérges mert 700km-el ezelőtt volt vezérlés csere ;) És ha tudom hogy ez ennyibe kerül és beszarhat akkor cseréltem volna akkor is ha jó volt ;) így most fizethetek mégegyszer a jó szervízbe. MIndegy. Jó pap is holtig tanul vagy hogy mondják :) Gondolom itt is érvényes a csak eredetit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Gondolom itt is érvényes a csak eredetit! :) Nincs értelme másnak, mert tök olcsó azis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Azért vagyok mérges mert 700km-el ezelőtt volt vezérlés csere :) És ha tudom hogy ez ennyibe kerül és beszarhat akkor cseréltem volna akkor is ha jó volt ;) Az a szomorú hogy a szerelő nem figyelmeztet erre. Legalább megkérdezhetné, hogy ezt meg azt nem kell-e mert most lesz az könnyen hozzáférhető. Én is jártam már így. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts