FPepe Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Fpepe: Nem kell a leömlőt cserélni, tök ugyanaz. Magad akarod megcsinálni? Arra gondoltam először, de aztán rájöttem, hogy jobb lenne szerelőt is bevonni a játékba. Ahhoz, amit belinkeltem, ezexerint kell még egy-két dolog, azokat be kell szereznem előtte. Jelenleg próbálom felmérni, megéri-e az nekem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Arra gondoltam először, de aztán rájöttem, hogy jobb lenne szerelőt is bevonni a játékba. Ahhoz, amit belinkeltem, ezexerint kell még egy-két dolog, azokat be kell szereznem előtte. Jelenleg próbálom felmérni, megéri-e az nekem :rolleyes: Szerintem is jobb egy szerelőt bevonni. Nem kell annyit idegeskedni talán. Meg több szem többet lát. :blink: Silver79: Bontóban már 5ezer körül lehet kapni. Új kb. 20 lehet. De meglehet csinálni, csak óvatosnak kell lenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 És az elrontás mennyibe fáj? Egy új 17-20 eFt körül van, szal csak óvatoson. Tényleg nem egy nagy mutatvány a tisztítása. Az én motoromon az injektorfedél alatt látható, két pici inbusz csavar (T20-as) rögzíti átlósan és 5 pólusú kábelköteg csatlakozik rá. Problémás hozzáférni a szerszámmal, de 10 perc alatt levehető. Ez egy léptetőmotor, ami egy kis kúpot mozgat ki-be. A kúpos részen szokott lerakódni a kosz, ami féktisztító spray vagy benzin/hígító + fogkefe segítségével könnyedén eltávolítható. Közben figyelni, hogy ne forogjon el a kúp. Visszaszerelésnél ügyelni a házban lévő gumigyűrűre, csavarokat meghúz, kábel vissza. Utána érezhetően stabilabb volt az alapjárat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsm88 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ennyire egyszerű :rolleyes: http://img.tar.hu/silver79/size2/19958687.jpg Az egyes vagy a kettes az amit keresek.Netán egyik se ;) GSM88: közbe én már választ is kaptam erre a kérdésre a 2-es számú az alapjárati motor :blink: Na igen, csak az enyém 16V (ecotec) És abban én ilyet nem látok Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Na igen, csak az enyém 16V (ecotec) És abban én ilyet nem látok Üdv Ott lesz az hátul valahol a szívósor környékén. 1.4, vagy 1.6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsm88 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ott lesz az hátul valahol a szívósor környékén. 1.4, vagy 1.6? 1.6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 1.6 A motor hátulján a szívósor alatt, önindító felett találod. A képen félig egy lemez takarja: http://img.tar.hu/wzsolt/img/13768234.jpg#3 http://kep.tar.hu/wzsolt/50092491/13753613#2 Baromi nehéz hozzáférni 1.6 16V-nél Nőgyógyász kezek és sok anyázás. De megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Silver! Az általad linkelt képen az egyes számú az alapjárati motor. A kettes a folytószelep-pótméter. Zsolt által linkelt képen én csak az AGR szelepet látom, ami nem ugyanaz, mint az alapjárati motor ugye. 1.6 16v-n, ennél a szívósornál, ha szembeállsz a motorral, jobboldalt a motor oldalán, hengerfej magasságban van a folytószelepház, annak az oldalán van rajta mindkét kütyü. Az alapjárati motor is fekete, mint a pótméter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Silver! Az általad linkelt képen az egyes számú az alapjárati motor. A kettes a folytószelep-pótméter. :rolleyes: Én is benéztem. Sok volt a szám. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Akkor tuti a 1-es? :rolleyes: A nagy karika? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 tuti :rolleyes: De egyértelmű is lehet az alapján, hogy a pótméter a folytószelep tengelyének végén helyezkedik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 tuti :blink: De egyértelmű is lehet az alapján, hogy a pótméter a folytószelep tengelyének végén helyezkedik el. Folytószelep? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 az a kis kör alakú bizbasz, ami elzárja a levegő útját a szívósor torkánál. :rolleyes: egyesek pillangószelepnek szokták becézni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Talán AGR szelep, de lehet még egy pár dolog. :rolleyes: Megint kigyulladt a motordiagnosztika lámpám. Most volt nálam gemkapocs, és az alábbi hibákat jelezte: Exhaust Gas Circulatian Valve Exhaust Gas Re-circulatian Valve Tehát Tom kollégának igaza volt. :blink: Nem tudja valaki, hogy mit jelentenek ezek a hibák, és hogy mit okozhatnak, ha nem tolom rögtön szervízbe az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Megint kigyulladt a motordiagnosztika lámpám. Most volt nálam gemkapocs, és az alábbi hibákat jelezte: Exhaust Gas Circulatian Valve Exhaust Gas Re-circulatian Valve Tehát Tom kollégának igaza volt. :blink: Nem tudja valaki, hogy mit jelentenek ezek a hibák, és hogy mit okozhatnak, ha nem tolom rögtön szervízbe az autót? Ha jól gondolom, ez az a bizonyos EGR szelep, amit le szoktak zárni, és ha jól emléxem, neked is javasolták már itt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Jah, ki kell pucolni, és egy vékony lemezzel lezárni. Ha nem teszel gyorsan ellenlépéseket, akár ott is maradhatsz vele valahol, ugyanis ha nyitott állapotában szorul meg, nincs alapjárat a sok visszavezetett kipufogógáztól, és nem is lehet újraindítani. Ha pedig csak kipucolod, akkor adsz neki pár hónap időt, mielőtt végleg halálba kopik a tengelyszár a sok koromtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Sziasztok! Még folyamatosan küszködök a fogyiproblémámmal. A napokban jártam zöldkártya ügyben szerelőnél, és megcsinálta rendesen a nyüstölős mérést. Majdnem fölszállt a gép. Az eredmény az, hogy a CO-m 2-3percenként változik a 0 és a (brutális)1.8% KÖZÖTT, természetesen melegen. Nyilván a jó eredménynél lett mérve, de aggaszt a dolog. A szerelősrác szerint( akinek ugyanilyen gépe van) a lambdaszonda szokott ilyet csinálni. Vélemény??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Lehet attól is, meg még sokmindentől. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Motorproblémámat előrelendítettem, remélem. Elővettem a járművel vásárolt gyári gyertya készletet. Felhelyeztem. Megy vele normálisan. Persze, most meleg a motor. Majd reggel meglátjuk. Ha így is marad a gond, megy szerelőhöz. Az alapjárati cuccost nem merem megtisztítani, olyanokat írtatok. Meg a féktisztító árát inkább a szerelőnek adom. Hülye kérdés. X14XE-nél hol van a benzinszűrő? Lehet, hogy a jármű alatt, de nem néztem alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én is parázok , de lehet megpróbálom megoldani :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Motorproblémámat előrelendítettem, remélem. Elővettem a járművel vásárolt gyári gyertya készletet. Felhelyeztem. Megy vele normálisan. Persze, most meleg a motor. Majd reggel meglátjuk. Ha így is marad a gond, megy szerelőhöz. Az alapjárati cuccost nem merem megtisztítani, olyanokat írtatok. Meg a féktisztító árát inkább a szerelőnek adom. Hülye kérdés. X14XE-nél hol van a benzinszűrő? Lehet, hogy a jármű alatt, de nem néztem alá. A jobb hátsó kerék környékén,a jármű alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 A jobb hátsó kerék környékén,a jármű alatt! THX! Meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Egész pontosan a jobb hátsó ajtó alatt vanik, a küszöb mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Egész pontosan a jobb hátsó ajtó alatt vanik, a küszöb mögött. És miért van ott 3 vezeték? Egy előre, egy vissza, és a harmadik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Motorproblémámat előrelendítettem, remélem. Elővettem a járművel vásárolt gyári gyújtókábel készletet. Felhelyeztem. Megy vele normálisan. Persze, most meleg a motor. Majd reggel meglátjuk. Kellett mennem egy nagyobb kört. Hidegen indultam, mutató teljesen feküdt. Ugyanúgy leállt. Viszont melegedést követően sokkal jobban ment az autó. Bár a gyertyákat is kivettem és felcseréltem benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts