Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) Az igen Vízpumba ára 7237 / 9000 / 9000 / 15569 4 bolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nálunk az autósboltos csávó is kért tőlem alvázszámot múltkor, de már nem emléxem, mit vettem akkor, de az biztos, hogy nem karosszériaalkatrészt. Sztem azért kellhet, mert abból kiderül, hogy hol gyártották az autót, és lehet, hogy bizonyos alkatrészek mások voltak pl. a Szgotthárdi Opelekben, mint pl. a lengyelekben :) Egyébként Gábor lehet, hogy ismered ezt a csávót, valami Opellel versenyeznek ők is... szerencsém van vele, az biztos, nagyon jól ért az Opelekhez, neki is volt már többféle, most éppen egy B Omega Caravanja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) Az igen Vízpumba ára 7237 / 9000 / 9000 / 15569 4 bolt :D S, eből melyik a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :D Az igen Vízpumba ára 7237 / 9000 / 9000 / 15569 4 bolt ;) Gondolom az első 3 utángyártott, a negyedik meg talán a gyári lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Fpepe! Nem tudom, így nem rémlik Hogy híjják? :) Silver! Nem mindegy, milyen gyártmány... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Fpepe! Nem tudom, így nem rémlik Hogy híjják? :D Silver! Nem mindegy, milyen gyártmány... ;) JAJA persze az utsó az eredet. :) Minek mennyi a csereciklusa? Vezérműszíj Spanoló Levegőszűrő Olajszűrő Pollenszűrő Üzema szűrő Vízpumba Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 JAJA persze az utsó az eredet. :) Minek mennyi a csereciklusa? Vezérműszíj 60e.km Spanoló : Hangtól függ, de a vez.műfeszítőjét 1Xre kell cserélni a szíjjal. Levegőszűrő : Olajcserekor célszerű Olajszűrő -----szintén------- Pollenszűrő------szintén------ Üzema szűrő:60e.km Vízpumba: vezérléscserével együtt. Ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Fpepe! Nem tudom, így nem rémlik Hogy híjják? :D Nem tudom most hirtelen a nevét, de VRT az autósbolt neve, lehet, hogy ilyen néven is versenyeznek... JAJA persze az utsó az eredet. :) Minek mennyi a csereciklusa? Vezérműszíj 60000km Spanoló 60000km Levegőszűrő ? 1év Olajszűrő 10000km v. 1év Pollenszűrő ? 1 év Üzema szűrő ? Vízpumpa 60000km A vézérműszíjat a spanolóval és a vízpumpával együtt illik cserélni, ezeken nem érdemes spórolni, csak gyárit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Vezérműszíj 60e Spanoló 60e Levegőszűrő 10e Olajszűrő 10e Pollenszűrő userfüggő Üzema szűrő 40-60e Vízpumpa 60e motorolaj 10e fékolaj 40-60e gyertya 40e . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Lehet gyogyi vok, de mi az a spanoló? a vezető görgő? esetlge feszitő? még nem hallottam ezt a kifejezést.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Lehet gyogyi vok, de mi az a spanoló? a vezető görgő? esetlge feszitő? még nem hallottam ezt a kifejezést.. :) Gondolom az a rugós feszítő görgő lesz az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Lehet gyogyi vok, de mi az a spanoló? a vezető görgő? esetlge feszitő? még nem hallottam ezt a kifejezést.. :D Spanol = feszít Bocs csak azért írtam mert ahol kérdeztem az árat a listában így volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nemgond.. mindig tanúl vmit az ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nekem eddig a vízpumpára mindenütt 120-at mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ettől függetlenül illik a vezérléssel együtt cserélni, hiszen majdhogynem szimbiózisban élnek...szém ez görgők... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ettől függetlenül illik a vezérléssel együtt cserélni, hiszen majdhogynem szimbiózisban élnek...szém ez görgők... :) 7000 km-el ezelőtt cseréltem, szerintem még akkor egy darabig bírja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha a vezérműszííj forgassa ja vízpumpátot, akkó édemes a szíííjal együt cseréényi. Ha esetleg behal a csapágya és emiatt átugrik a szijj, akkor néhány pumpa árát tuti ráköltheted. Bát benzinesnél ez nem olyan gyakori, mármint a szelepkócolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha a vezérműszííj forgassa ja vízpumpátot, akkó édemes a szíííjal együt cseréényi. Ha esetleg behal a csapágya és emiatt átugrik a szijj, akkor néhány pumpa árát tuti ráköltheted. Bát benzinesnél ez nem olyan gyakori, mármint a szelepkócolás. Az a 16 szelepesek jellemzője. A nyolcszelepesek többsége szerencsés szokott lenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Az a 16 szelepesek jellemzője. A nyolcszelepesek többsége szerencsés szokott lenni. :D Igen, én is úgy hallottam több embertől, hogy az én öreg C14NZ-mnél, ha elszakad a vezműszíj, felraksz egy máskat és mehetsz tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 (edited) c20xe-n sajnos már volt szerencsém látni is.. igaz,nem a vízpumpa miatt.. de hallottam nem egy ilyet is.. pl. cali.. vezérlés csere.. vizpumpa no.. 10e km-er múlva ment a fél motorgenerál... :) Én elég garasos vok, mert muszáj, de ezen ne spóróljunk! ha belegondolsz, mondjuk 15e egy gyári vizpumpa.. mennyi idő alatt teszel bele 60e km-ert? mert addig elvileg nincs vele gond..(bár én tuti hamarabb fogom cserélni a vezérlés. nálam azért kap rendesen terhelést). és bár nincs sok della.. sőőt! de tuti csak gyári dolgok mennek a vezérlésbe. a többire mehet más is, de itt nem játszunk.. 15e vs. 150e nem mindegy... Módosítva Február10, 2006 : Laci4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én nem azt írtam, hogy akkor 120-nál kell, hanem hogy nekem azt modták többen is. Viszont látom, hogy itt a komplett cserét javasolja mindenki, ezek után megyőzve érzem magam. Egyébként a nyáron amikor cseréltük a vezérlést, kompletten minden cserélve volt. Még a főtengely végén levő ékszíjtárcsa is mert megette az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Igen, én is úgy hallottam több embertől, hogy az én öreg C14NZ-mnél, ha elszakad a vezműszíj, felraksz egy máskat és mehetsz tovább :) De ilyen még a C20NE is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Gepárd Nem konkrétan neked irtam.. csak úgy az elmúlt pár hsz-hoz. és csak saját vélemény.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 De ilyen még a C20NE is. Akkor lehet ezért mondták az autós boltba hogy felesleges bele eredeti :rolleyes: Mivel semmi baja nem lesz és annyit meg nagyátlagba elfutnak az utángyártottak is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor lehet ezért mondták az autós boltba hogy felesleges bele eredeti :rolleyes: Mivel semmi baja nem lesz és annyit meg nagyátlagba elfutnak az utángyártottak is :blink: Azért csak vegyél bele eredetit, megéri a biztonságérzet a többletet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts