Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Skf csapágyak nem rosszak. Sőt ha jól emlékszem akkor az a gyári is. 56k ennyért szerelik, vagy mindenestül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Skf csapágyak nem rosszak. Sőt ha jól emlékszem akkor az a gyári is. 56k ennyért szerelik, vagy mindenestül? Cakli pakli :) Alkatrész + szerelde. :D ja és ebből lejön 2 rugó ha nem nálluk veszem az olajat :P mert ott 9.000 ft aral ha jól emlékszem a metabondot meg 7114-ért tudom szegeden megvenni Ja meg szerelésnél nem szoktak ott lenni a tulajok? ;) Apummal annakidején akárhányszor voltunk a zsigával szervízbe mindig ott voltunk a kocsival. Ezeknél meg ott kellene hagyni hogy kiszedjenek mindent belőle meg ne azt rakják bele amit én adok....meg az olajat ne cseréljék csak felét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Cakli pakli :) Alkatrész + szerelde. :D ja és ebből lejön 2 rugó ha nem nálluk veszem az olajat ;) mert ott 9.000 ft aral ha jól emlékszem a metabondot meg 7114-ért tudom szegeden megvenniAz jó pénz, főleg ha garit is vállalnak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az jó pénz, főleg ha garit is vállalnak rá. Azt mondták egy évet. A vezérműszíjra 2 év gari van? :) Akkor akkor is cserélni kellene ha nem ment le vele az ipse 10000kmt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Azt mondták egy évet. A vezérműszíjra 2 év gari van? :) Akkor akkor is cserélni kellene ha nem ment le vele az ipse 10000kmt? mennyibe kerül? mert sztem ne ezen sz@rozz amugy azt hiszem 6 évente és/vagy 60K km-ként kötelező cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 És ezek szerelése 56K Redi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mennyibe kerül? mert sztem ne ezen sz@rozz amugy azt hiszem 6 évente és/vagy 60K km-ként kötelező cserélni De akkor miért csak 2 év gait mondott rá. :) azt mondta eredeti Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Grancia tök mindegy. Ha szakad, akkor sem fizetik ki a motorgenerálod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Grancia tök mindegy. Ha szakad, akkor sem fizetik ki a motorgenerálod. :D Itt most nem is az a kérdés hanem hogy akkor elvileg csak 2 évig garantálják a minőséget. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Sziasztok! Nincs valakinek x14xe-hez hibakód táblázata? Üdv.: kj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Sziasztok! Nincs valakinek x14xe-hez hibakód táblázata? Üdv.: kj Esetleg ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ja és melyik az A és B érintkező? http://kep.tar.hu/kisjoco/50220749/19481233#2 Üdv.: kj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ja és melyik az A és B érintkező? http://kep.tar.hu/kisjoco/50220749/19481233#2 Üdv.: kj Én úgytudom, hogy az 1-es az A, és alatta van a B, de ha jól látom ott nincs semmi érintkező bent? :) Na majd megnézem én is az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én úgytudom, hogy az 1-es az A, és alatta van a B, de ha jól látom ott nincs semmi érintkező bent? :) Na majd megnézem én is az enyémet. megvan, ez a simtec 56.5 16 pin érintkezős cucc. A hibakód táblázat felett leírja az érintkezőket. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 16 pines az X14XE csatija, asszem 5-6 lábat kell összekötni, és a simtec kódokat fogja villogni, de egyébként multec vezérlőről van szó. Cseles. :) Silver! Annyi sincs nekik előírva, ugye a kötelező vállalás az 1 év. ;) Úgyhogy lehet örvendezni a két évnek is. :D Viszont teljesen mindegy, ha minőségit veszel, az nagy valószínűséggel ki fogja bírni a 60000km-t, ha nem azt veszel, akkor meg nem alszol nyugodtan addig... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 16 pines az X14XE csatija, asszem 5-6 lábat kell összekötni, és a simtec kódokat fogja villogni, de egyébként multec vezérlőről van szó. Cseles. :D Silver! Annyi sincs nekik előírva, ugye a kötelező vállalás az 1 év. ;) Úgyhogy lehet örvendezni a két évnek is. ;) Viszont teljesen mindegy, ha minőségit veszel, az nagy valószínűséggel ki fogja bírni a 60000km-t, ha nem azt veszel, akkor meg nem alszol nyugodtan addig... :P A szerelésre ey év a gar a szíjra mondták hogy két év van rá.De kevesebben vannak akik 2 év alatt lenyomnak 60k-t vagy rosszúl gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nekem kialszik és nem villog semmit. Az jó jel? Talán múlt héten mentem vele úgy, hogy 1/2 órát világított egy bukkanó után, de már több alkalommal is előfordult. Mi lehet a baja? Nincs valami tippetek? Legközelebb lesz nálam mindig gémkapocs :) Üdv.: kj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én is arra gondoltam. :D Gondolj már bele, miért adnának rá 6 év garit? Láttál már olyat, hogy valamire ennyit adnak, ami 5000-be kerül? :) Joco! Csak akkor kell villognia a hibakódot, ha a gémkapocs installálva van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Joco! Csak akkor kell villognia a hibakódot, ha a gémkapocs installálva van. :) Gemkapocs installálva volt. Alap állapotban szerintem nem alszik ki az ellenőrző lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Mi lehet a baja? Nincs valami tippetek? Legközelebb lesz nálam mindig gémkapocs :) Üdv.: kj. Talán AGR szelep, de lehet még egy pár dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Talán AGR szelep, de lehet még egy pár dolog. :) És az milyen jószág? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 És az milyen jószág? http://autorepair.about.com/library/glossary/bldef-176.htm de ha kicsit rákeresel itt a fórumon, akkor is kismillio értelmes hozzászólást találsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Egy 1,6SI nagy generál nélkül kb mennyit fut el ha karban van tartva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Egy 1,6SI nagy generál nélkül kb mennyit fut el ha karban van tartva? :) Ezt már mondtuk párszor... Ha nem hajtották szét az agyát (főleg hidegen nem) és tényleg rendszeresen jól volt szervizelve akkor sokat elmegy (akár 400-500e-t is). De ez lényegtelen, mivel 1: nem tudod mennyi van benne 2: nem tudod, hogy hogyan szervizelték 3: nem tudod, hogy mennyire gyilkolták Amit meg tudsz tenni az az, hogy méretsz kompressziót, az ad némi viszonyítási alapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Egy 1,6SI nagy generál nélkül kb mennyit fut el ha karban van tartva? :) Ez nagyon sok dologtól függ. Tönkre lehet vágni 100km alatt is, de elmehet akár 400e km-t is. :D Uhu említett egy példányt, amelyikben ennél is több volt, bár nem emléxem, milyen motor volt benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts