Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Értem és egy nem szakmabeli honnan tudja hogy gagyi e :) Tudnál nekem az általad felsorolt cuccokre árat mondani nem gagyi cuccokból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Tudnál nekem az általad felsorolt cuccokre árat mondani nem gagyi cuccokból? Itt nézelődhetsz az árak reálisak http://www.partsnet.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Itt nézelődhetsz az árak reálisak http://www.partsnet.hu/ 1,6SI az milyen motor tipus? :) C16SE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 1,6SI az milyen motor tipus? :) C16SE? asszem :D , de majd okosak megmondják ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Olajcserekor kimossák valahogy a régit vagy csak leengedik és bele az új? :) Jó hülyéket tudok kérdezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ja, Gates vagy GM. És kell cserélni feszítőt, meg vezetőgörgőt is, ha van. ;) A vízpumpa is ajánlott, és ezekből nem szabad gagyit venni. Amikor vettem, 61.000 km volt benne. Szakszervizben volt a 60e, ami vezérműszíjcserét is jelent. Sajna 1 hét után az olajpumpa mellett a tömítés ereszteni kezdett. Lebontották, és kiderült: a feszítőgörgők és a vízpumpa nem lett cserélve. Szakszervíz az ilyen? Azt, ha a motor tönkremegy szíjszakadás miatt? Na mind1 Olajcserekor kimossák valahogy a régit vagy csak leengedik és bele az új? :) Jó hülyéket tudok kérdezni :D Csak újat! És nem akármilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Olajcserekor kimossák valahogy a régit vagy csak leengedik és bele az új? :) Jó hülyéket tudok kérdezni :D Ki lehet mosni, pl. egy gagyibb olajjal megteszel száz km-t, és utána megy bele a rendes, de nem javallott, felesleges, a régit melegen leengeded, és mehet bele a Metabond vagy Valvoline ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ki lehet mosni, pl. egy gagyibb olajjal megteszel száz km-t, és utána megy bele a rendes, de nem javallott, felesleges, a régit melegen leengeded, és mehet bele a Metabond vagy Valvoline :D Azt nézem hogy a valvoline "csak" 4 literes mennyi kell a motorba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Alig 4L kell bele, még marad is pici. Új olajszűrő is kell. www.csergoe.hu, asszem ők foglalkoznak vidékre postázással is, de nem bizti. Viszont árakat tudsz kérdezni, ha felhívod őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Olajcserekor kimossák valahogy a régit vagy csak leengedik és bele az új? :) Szaxervízben van olyan, h leengedik az olaj 75%-át, és a maradékot felöntik. Ezen rajtad kívül mindenki csak nyer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szaxervízben van olyan, h leengedik az olaj 75%-át, és a maradékot felöntik. Ezen rajtad kívül mindenki csak nyer. :) Vagy ki se cserélik,csak leszámlázzák..hallottam már ilyenről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Vagy ki se cserélik,csak leszámlázzák..hallottam már ilyenről! Ezt én is halottam több szervízről. De elsősorban céges autóknál csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az olaj beöntő fedelén fehér trutyi minek a jele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az olaj beöntő fedelén fehér trutyi minek a jele? :) Olajcsere, mivel habosodik az olaj. De akkor a nívópálca is fehér lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az olaj beöntő fedelén fehér trutyi minek a jele? :) Ha a hűtővíz állaga rendben van, akkor abban nincs olaj + ha a nívópálcán nincs ilyen fehér trutyi, akkor ne aggódj, csak páralecsapódás miatt olyan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Első sorban hogy hideg van nagyon, és mindenhol kicsapódik a pára... Másodsorban viszont azt, hogy figyelned kell, nem-e fogy a hűtővized. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az olaj beöntő fedelén fehér trutyi minek a jele? :) Rövidutas használat ebben a kutya hidegben. No problem. Részletekért olvass vissza pár oldallal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Rövidutas használat ebben a kutya hidegben. No problem. Részletekért olvass vissza pár oldallal. Olvasnék én de nem sok időm van rá sajna ezért kérdezem :D Hát reménykedem nem rossz jel. Miben nyilvánul meg hogy a hütőviz nincs rendben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ha fogy, vagy olajfoltok jelennek meg benne. Esetleg púposak a vízcsövek amikor jár a motor, és jó kipufogógáz-szagú a hűtővíz utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ha fogy, vagy olajfoltok jelennek meg benne. Esetleg púposak a vízcsövek amikor jár a motor, és jó kipufogógáz-szagú a hűtővíz utána. NA jól kezdődik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ez csak extrém esetben fordul elő, ha hengerfejes a gép, vagy a hf-tömítés elélvezett... :D Nem kell mindjárt elsiratni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ez csak extrém esetben fordul elő, ha hengerfejes a gép, vagy a hf-tömítés elélvezett... ;) Nem kell mindjárt elsiratni. :D Na jó csak most cserélném az oil-t és nem lenne jó ha a 7000ftos olaja egyből szétvágnám,szervíz meg tudja mondani hogy van e félni való :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Csak nézd a vizet a héten, ha nem tapasztalsz semmi különöset, akkor nincs gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Na jó csak most cserélném az oil-t és nem lenne jó ha a 7000ftos olaja egyből szétvágnám,szervíz meg tudja mondani hogy van e félni való :) sztem ne csak olajat csináltass egy komplet vezérlés cserét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 sztem ne csak olajat csináltass egy komplet vezérlés cserét! nem csak olajat Most kértem árajánlatot -Olaj -Vizpumpa -Feszitőgörgö -Vezérműszíj -pollenszűrő -Üzemanyagszűrő -olajszűrő -légszűrő És ezek szerelése 56K Azt mondták feszítő skf van az milyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts