powerup Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Nem lehet hogy az alapjárati moci csatogásának hangját hallod?Nem csattog,hanem ciripel,lehet hogy az ,nem tudom.Gondolom akkor ráférne egy tisztítás... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 "Néha?? Sztem a leghangosabb autók épp az olasz autók. Pl. egy diesel OFF Fiat ON sztem a legundorítóbb hangú autó a világon "--A régiek igen,de a JTD-k nek már nagyon szép a hangjuk(is)! :P --Egyébként a benzinmotorokra céloztam,ezek pörgősek,erősek,tartósak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Sziasztok! Köszönöm a segítséget és a telefonszámot! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Egy érdekes dologgal találkoztam a hétvégén: néztem a Totalcar-t, és OFF Toyota Celica-kat ON teszteltek. Nem akartam elhinni, amikor tesztelték az 1.8-as 143 LE-s gépet (automata), és 0-100 km/h -s gyorsulása 13 s. Ez nagyon sok szerintem. Ezt az F Astrák 60-70 %-a odavágja, csak mondjuk a látvány hatására nem merjük neki nyomni. :P Legalábbis én egy kicsit megilletődök ha ilyen arculatú autót látok. De most már majd fordul a kocka! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Néha?? Sztem a leghangosabb autók épp az olasz autók. Pl. egy diesel OFF Fiat ON sztem a legundorítóbb hangú autó a világon :roll: szerintem a VW PD TDInek van a legundoritobb hangja. annal egy ifa vagy kamaz szebben szol, de legalabbis ugyanugy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Powerup! Lehet hogy az injektorszelepek ciripelését hallod, azok is elég hangosak tudnak lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Igen, pöcsölési oldalról ha nézed, tényleg igaz. De nem tudom, loree honnan vette a 3-4ezer/db hidrotőke árat, én régebben gyárira hallottam 10.000/db, INA utángyárira 6.000/db, noname-t meg nem tényleg tennék bele. Így aztán ha mondjuk csak 6 db jó, akkor már 36 rongyot spóroltál. A 8 jó, akkor 48 ezret. Szóval szerintem (főleg azoknak, akik maguk szerelik vagy legalábbis olcsón) megéri gondolkodni. Itt van olcsó hidrotőke :P http://www.partsnet.hu/index.php?choice=te...cs=213&motid=63 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 szerintem a VW PD TDInek van a legundoritobb hangja. annal egy ifa vagy kamaz szebben szol, de legalabbis ugyanugy :P Szerintem meg hülyeséget beszélsz, mert a pdtdi-nek szép hangja van. Haveromnak A3-a (130 LE)van és gyönyörű a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Egy érdekes dologgal találkoztam a hétvégén: néztem a Totalcar-t, és OFF Toyota Celica-kat ON teszteltek. Nem akartam elhinni, amikor tesztelték az 1.8-as 143 LE-s gépet (automata), és 0-100 km/h -s gyorsulása 13 s. Ez nagyon sok szerintem. Ezt az F Astrák 60-70 %-a odavágja, csak mondjuk a látvány hatására nem merjük neki nyomni. :P Legalábbis én egy kicsit megilletődök ha ilyen arculatú autót látok. De most már majd fordul a kocka! :twisted: Hat igen 1.6 16V tol felfele nyero vagy. Mondjuk a turos verziot kicsit nehezebb lenne megfogni. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Szerintem meg hülyeséget beszélsz, mert a pdtdi-nek szép hangja van. Haveromnak A3-a (130 LE)van és gyönyörű a hangja. hat lehet hogy az audiba mast raknak, de haveromek passatja traktor. nyaralas: setaloutca, 100 meterrol hallottam hogy jon sotetben. bent ilyen mely morgast hallani a traktorhang helyett, de nekem az sem jon be. azert egy benziselles nem hasonlithato ossze. amugy meg nezd meg a totalcar adasat a 2.0as TDI leonrol. ok is fikazzak. TDI es gyonyoru hang? :shock: :shock: hat nem tudom... dieselnek nem lehet jo hangja :D legalabbis en meg nem hallottam olyat, bar az se jelent semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 hat lehet hogy az audiba mast raknak, de haveromek passatja traktor. nyaralas: setaloutca, 100 meterrol hallottam hogy jon sotetben. bent ilyen mely morgast hallani a traktorhang helyett, de nekem az sem jon be. azert egy benziselles nem hasonlithato ossze. amugy meg nezd meg a totalcar adasat a 2.0as TDI leonrol. ok is fikazzak. TDI es gyonyoru hang? :shock: :shock: hat nem tudom... dieselnek nem lehet jo hangja :D legalabbis en meg nem hallottam olyat, bar az se jelent semmit. Lehet kicsit gázos a motorja? Én már többfajtában ültem, de csendes volt mindegyik belül sőt ahhoz képest, hogy túrós olajkályhák, és nem 2 bar-n fecskendeznek be. A szomszédnak Uno diesel van, na annak a hangja odaba, ha ő megy piacolni hajnal 4-kor akkor én is kelek :? Én is ezt mondom "Az autó benzinnel megy". Azért ha odadobnának egy 2.0 pdtdi-t 140 lovacskával biztos elfogadnám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Lehet kicsit gázos a motorja? Én már többfajtában ültem, de csendes volt mindegyik belül sőt ahhoz képest, hogy túrós olajkályhák, és nem 2 bar-n fecskendeznek be. A szomszédnak Uno diesel van, na annak a hangja odaba, ha ő megy piacolni hajnal 4-kor akkor én is kelek :? Én is ezt mondom "Az autó benzinnel megy". Azért ha odadobnának egy 2.0 pdtdi-t 140 lovacskával biztos elfogadnám :D nincs baja a motornak. nezd meg a leonos totalcart :P amugy utcan is "kihallani" a PDTDIket a tobbi kozul. jellegzetes hangja van. mondtam hogy bent mas. ott csak morgas van. de az szvsz hangos egy passathoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Lehet kicsit gázos a motorja? Én már többfajtában ültem, de csendes volt mindegyik belül sőt ahhoz képest, hogy túrós olajkályhák, és nem 2 bar-n fecskendeznek be. Belül persze, mert elég jó a hangszigetelésük. De kívülről... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 hmmm.....a vw-k tdi motorjáról, biztos hogy itt az astra f-es motortopikban kell diskurálni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Sziasztok! Az létezhet szerintetek hogy a hengerfejezés óta még mindíg van olaj a vízcsövekben ill.a kiegyenlítőtartályban?Ugyanis onnan sejtettük hogy átégett a hengerfejtömítés hogy szmötyis volt a a tartályban a víz. Kb 10000km-t mentem azóta vele,rendszeresen mosom a tartályt de még mindíg "táplálja" valahonnan. Azt tudom hogy a hengerfej le lett nyomáspróbázva a szétszedésekor,és nem volt vele semmi gáz. Kezd már elszomorítani 1 kicsit. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Hát srácok egy autó fenntartása pénzbe kerül... venni kell egy Kispolákot avval elég olcsón ki lehet jönni... :-) Szal mégegyszer: Attól hogy nem tudod összenyomni a hidrotékét az még igenis lehet szar! Amit már összetudsz az meg már nem is kérdés... Sőt, hogy tovább menjek, ha vadi új tőkékkel is csattoghat a motor, mert lehet hogy a tőke mellett van a bibi... Nem arról van szó, hogy össze lehet/nem nyomni, hanem PONTOSAN KIMÉRNI, melyik mennyire áll ellen. Nem ugyanaz. A vadi új tőkével is csattogó motor? Nem a "kiülték a hidrotőkék a helyüket" kezdetű legenda? Mert az az érzésem, hogy azt csak olyan szerelők terjesztik, akik nem akarnak garanciát adni a munkájukra... A "16db-t csak egyben"-t pedig azok, akik megvizsgálni/gondolkodni nem kívánnak, viszont keresnek az alkatrészen. Szerintem innen a dolog forrása... Ez ült el a köztudatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Nem arról van szó, hogy össze lehet/nem nyomni, hanem PONTOSAN KIMÉRNI, melyik mennyire áll ellen. Nem ugyanaz. Mi a határeset? Azaz hol fogadod el MÉG működőnek a hidrotőkét? És ha MÉG működik, honnan tudod, hogy fél év után nem pusztul meg, és kezdheed elölröl a szerelgetést. Vagy fizethetsz ujra a szerelésért. Azt ugye te sem gondolod, hogy a tizensokéves mocikban gyári értéket teljesítő tőkét találsz? Mert ha meghúzol egy határt akkor meg mindig alá fogsz menni, "ááá jó még ez" felkiáltással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 A vadi új tőkével is csattogó motor? Nem a "kiülték a hidrotőkék a helyüket" kezdetű legenda? Mert az az érzésem, hogy azt csak olyan szerelők terjesztik, akik nem akarnak garanciát adni a munkájukra... erről kérdezd meg a Zorrot. kapott 16 db uj tőkét a motorja. majd ujra csattogott. a hengerfej csere oldotta meg a gondokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 erről kérdezd meg a Zorrot. kapott 16 db uj tőkét a motorja. majd ujra csattogott. a hengerfej csere oldotta meg a gondokat.... na ja, de ez ugye a megjósolhatatlan helyzet :? btw, mennyi szokott lenni egy hf? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 na ja, de ez ugye a megjósolhatatlan helyzet :? btw, mennyi szokott lenni egy hf? Redline: A c20xe hf nemtom pontosan mennyi, de k drága! Szóval vigyázni kell rá, az kétségtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Mi a határeset? Azaz hol fogadod el MÉG működőnek a hidrotőkét? És ha MÉG működik, honnan tudod, hogy fél év után nem pusztul meg, és kezdheed elölröl a szerelgetést. Vagy fizethetsz ujra a szerelésért. Azt ugye te sem gondolod, hogy a tizensokéves mocikban gyári értéket teljesítő tőkét találsz? Mert ha meghúzol egy határt akkor meg mindig alá fogsz menni, "ááá jó még ez" felkiáltással. Utána kéne járni a hidrotőkék specifikációinak, abból talán lehetne okosítani vmit. Vagy pl. ha sok ugyanazt az értéket mutatja, akkor valszeg azok jók. Persze ha mind ugyanazt mutatja, és hangja van, akkor kuka :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 erről kérdezd meg a Zorrot. kapott 16 db uj tőkét a motorja. majd ujra csattogott. a hengerfej csere oldotta meg a gondokat.... Jó tudni végre hiteles forrásból is, ugyanis az általam ismert hozzáértők közül mindösszesen benned, meg két másik emberben bízom meg. Más szerelőknél rendszeresen szoktam kérdezni úgy, hogy tudom a választ. És szinte mindig át akartak b@szni, de legalábbis belevinni a legdrágább megoldásba. /UI: Fronterás ismerősöm is éppen szív a kuplunggal, pedig én mondtam neki, hogy vigye hozzátok.../ Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Powerup! Lehet hogy az injektorszelepek ciripelését hallod, azok is elég hangosak tudnak lenni.Ezt meg lehet szüntetni valahogy?Injektor tisztítót már próbáltam,de nem lett jobb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Powerup! Alapból van hangja, aztán ahogy öregszik és kopik, egyre nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nem lehet, hogy a kipufogó sortömítés miatt ciripel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts