mackosajt Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Tapasztalatból mondom, jelenleg a Gates a legjobb! :( ui: hogy miért, azt nem részletezem... (mocsok Contitech) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Szeva! Gondom akadt, leírom, valaki lehet már látott ilyet. A gépes egy 1.4-es SE 97e km-el. Tavaj került a családba. Gond különösebben nincs vele, megy nem eszik rettentő sokat stb. DE Amikor hozzánk került az ,,ismerkedés során" kiderült, hogy a hűtőviz büdös, meglehetősen koszos, vízköves. Gondoltuk előző tulaj hanyagsága stb. Vizet lecseréltem, kiegyenlítő tartájt kimostam. Feltöltöttük deszt. vízzel, azt mondták légteleníteni ezt már nem kell. (idézem: ,,ez már nem lada") Gond az, hogy a víz fogyogat belőle (kb 0,6l öntöttünk utána 10 hónap alatt), de ami aggasztóbb a víz megint olyan fekete mint a korom. Hengerfejes lenne a gép? Csövek nem keményednek fel amikor jár a motor, az olaj is tiszta. Mindenesetre kimosom megint aztán meglátjuk..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Sztem nem csak a tartályt kellene kimosni, valószínűleg a mocsok a hűtőből ill. a fűtőradiátorból jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Üdv Mindenkinek! Igen régóta elhúzódó problémát próbálok megoldani kevés sikerrel. java script:emoticon(':cry:') Crying or Very sad Talán valaki már találkozott hasonló problémával: az autó (Astra F 1,6 16V X16XEL 98e km) hidegen nehezen indul. Ezt leszámítva kifogástalan, teljesen elégedett vagyok vele. Amit már próbáltam: gyertya csere, üzemanyag szűrő csere, diagnosztikai csatlakozóra feldugott kütyü= nincs hiba, akku OK. Egy dolgot találtam: az üzemanyag ellátó rendszerben a motor leállítása után nincs nyomás (motor leállít - kis szelep megnyom a nyomásmérő ponton - nincs nyomás, sőt még inkább levegőt szív). Ezek után kiszereltem az üzemanyag szivattyút, amelyen át lehet fújni az áramlási iránnyal ellentétes irányból is. Nem kellene ebben egy visszacsapó szelepnek lennie, hogy a nyomás valameddig megmaradjon? Tud valaki segíteni? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 szerintem nem kell hogy nyomás alatt leyen álló helyzetbe. az enyém, ha gyujtásra teszem, és nem inditom, akkor egy ideig bug az ac, majd lekapcsol. olyankor megcsinálja a nyomást. ha katrtanás után inditok, akkor flee annyi idő alatt beindul az autó. a meghibásodott hőmérsékel szenzorok tudnak ilyen hibát produkálni, mert nem jól jeletz, és nem dusit a computeer eléggé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Sztem nem csak a tartályt kellene kimosni, valószínűleg a mocsok a hűtőből ill. a fűtőradiátorból jön. szerintem hengerfejes lesz. és azért is fogyaszt sokat, mert 1 henger nem megy rendesen, csak félig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Köszi a gyors választ Uhuhu! A kapcsolási rajzok alapján nem mindegyik motor üzemanyagszivattyúja működik indítás előtt, pld. az enyém se. A hőmérséklet szenzorokat már végig mértem és jónak találtam őket, bár szerintem az ilyen jellegű hibát már ki is jelezné az autó. Ha indítás után azonnal leállítod, biztos vagyok benne, hogy marad nyomás valameddig a rendszerben (nekem azonnal elmegy). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Konkrétan mit jelent az, hogy nehezen indul? Pl. nekem is hidegen kell vagy 1.5mp indítózás, hogy beinduljon, melegen viszont egy-két főtengelyfordulat és már megy is. Én ezt nem tartom olyan nagy hibának, együtt tudok élni a dologgal, persze nem tudom, neked mennyire indul nehezen. Uhuhu: ha az az autó hengerfejes lenne, annak lennének más jelei is nem (pl. járó motornál megkeményednének a hűtővízcsövek a túlnyomástól, stb)? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Konkrétan mit jelent az, hogy nehezen indul? Pl. nekem is hidegen kell vagy 1.5mp indítózás, hogy beinduljon, melegen viszont egy-két főtengelyfordulat és már megy is. Én ezt nem tartom olyan nagy hibának, együtt tudok élni a dologgal, persze nem tudom, neked mennyire indul nehezen. Hidegen nekem is ölég nehezen indul. Szerintem több, mint 1.5mp indítózás kell. Viszont melegen nekem is azonnal, éppenhogy pöccentek egyet, már indul is, sokszor nem is tudom teljesen elfordítani a kulcsot, mert már jár a motor :P Szóval csak hidegen csinálja. Ez mitől lehet? Én a gyenge akkumra gondolok, bár nemtudom, annak van e köze hozzá. De nem is igazán érdekel, eddig még mindig elindult :D, a tavalyi -20 fokokban is, de olyan hidegben már tényleg rettentő lassan pörgött az indító motor, hallatszott, hogy erőlködik, olyan hangja van, mint amikor levan merülve az akku. Ebből gondolok gyenge akkura (egy ócska "karbantartásmentes" 45-ös akkum van, még vizet sem lehet beletölteni... ráadásul egyszer már leszívattam rossz generátor miatt olyan szintre, ami már ártott neki szerintem). Más, de szintén hidegindítással kapcsolatos: az olaj visszajelző lámpionnak mennyi idő után kell elaludnia normál esetben indítás után? Hidegen nekem kell olyan jó 1-2mp, mire elalszik. Melegen azonnal (0.5mp max). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Konkrétan mit jelent az, hogy nehezen indul? Pl. nekem is hidegen kell vagy 1.5mp indítózás, hogy beinduljon, melegen viszont egy-két főtengelyfordulat és már megy is. Én ezt nem tartom olyan nagy hibának, együtt tudok élni a dologgal, persze nem tudom, neked mennyire indul nehezen. Uhuhu: ha az az autó hengerfejes lenne, annak lennének más jelei is nem (pl. járó motornál megkeményednének a hűtővízcsövek a túlnyomástól, stb)? :roll: elméletileg igen, de van egy olyan is amikor forditva müködik, a motor megbeszi a vizet, és nem fujja a csöveket. nekem a kadettem volt hengerfejes, azaz a tömités az idők során lfáradt, és ette a vizet egy picit, akkor többet is fogyasztot. én semmi mást nem csináltam, csak hidegen levettem a hengerfejet, tömités csere, és vissza. azóta is megy. és jó lett. a 8 szelepes ritkán szokott elvetemedni, a tömités kiég, kirohad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 A hőmérséklet szenzorokat már végig mértem és jónak találtam őket, bár szerintem az ilyen jellegű hibát már ki is jelezné az autó. nem nem. ugyanis ha nem iszonyatosan rossze jelet ad, hanem csak egy picit, akkor nem jelez. pl: a hőmérséklet szenzor ha lehuzod akkor -40 fokos motorhő jelet ad az ECU nak. a beszivott levegő hőmérséklete +20 fokos, akkor a computer hibát jelezhet. de ha csak a motor 0 fokot vagy neadjistan +35 fokot jelez, de 20 fokos a beszivott levegő hője, akkor még ott nem akkora az eltérés, hogy az ECU hibát észleljen. és a +35 foknál elszegényitheti ugy a keveréket, vagy 0 nál ugy bedusithat, hogy nehezen indul tőle. az AC re visszatérve: szerintem mindegyik injektoros moto rcsinál nyomást inditás elött, mert - főképp a hengerenkénti befecskendezősnél - mert az injektor csak a megfelelő nyomáson müködik. és akönnyebb indulás miatt szerintem mennie kéne.... nekem a Corsa is megy, az Asztra is megy, és a kadett is ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Ha indítás után azonnal leállítod, biztos vagyok benne, hogy marad nyomás valameddig a rendszerben (nekem azonnal elmegy). lehet hogy neked egyáltalán nincs meg a megfelelő nyomásod a rendszerbe, és ez a hiba oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nekem tavaly csinált olyat a kocsi, hogy hidegen iszonyat nehezen akart beindulni, volt, hogy kb. 3x kellett indítózni, mire beindult. Akkor tályt vittem pont nagyszervízre. Akkor lett cserélve a vez. szíj és a tartozékai, olaj stb. Ezek után egycsapásra megváltozott minden. hidegen is pöccre indult. nem tudom, hogy ezeknek mi köze lehetett a nehéz indításhoz, de tény, hogy motorikusan akkor a szerelő ennyit csinált. esetleg a kissé megnyúlt szíj miatt nem fordulhat elő ez? Mikor volt szíjcseréd?(vigyázz, csak gates szíjjal hajtsd a gépet!!! sajnos nekem idén kellet ismét megbontani a rendszert contitech miatt!) ui: javaslom, csinálj aláírást, amibe beírod a géped adatait, így majd mindenki látja, és nem kell minden hozzászólásnál beírnod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Az üzemanyagkörben leállítás után meg kell maradnia a nyomásnak, ez így van. Ha "elveszik", akkor tényleg rossz a nyomástartó szelep, és ezért indul nehezen (AC hiába dolgozik indítózásnál, időbe telik, mire vissza tudja állítani a nyomást, és még levegős is a rendszer ilyenkor). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Az üzemanyagkörben leállítás után meg kell maradnia a nyomásnak, ez így van. Ha "elveszik", akkor tényleg rossz a nyomástartó szelep, és ezért indul nehezen (AC hiába dolgozik indítózásnál, időbe telik, mire vissza tudja állítani a nyomást, és még levegős is a rendszer ilyenkor). Köszönöm a megerősítést! Már csak az a kérdés, hol a visszacsapó szelep? Számomra az lenne a logikus, ha az AC-be lenne közvetlenül szerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Nekem tavaly csinált olyat a kocsi, hogy hidegen iszonyat nehezen akart beindulni, volt, hogy kb. 3x kellett indítózni, mire beindult. Akkor tályt vittem pont nagyszervízre. Akkor lett cserélve a vez. szíj és a tartozékai, olaj stb. Ezek után egycsapásra megváltozott minden. hidegen is pöccre indult. nem tudom, hogy ezeknek mi köze lehetett a nehéz indításhoz, de tény, hogy motorikusan akkor a szerelő ennyit csinált. esetleg a kissé megnyúlt szíj miatt nem fordulhat elő ez? Mikor volt szíjcseréd?(vigyázz, csak gates szíjjal hajtsd a gépet!!! sajnos nekem idén kellet ismét megbontani a rendszert contitech miatt!) ui: javaslom, csinálj aláírást, amibe beírod a géped adatait, így majd mindenki látja, és nem kell minden hozzászólásnál beírnod. Szia! A gépet kb. 1 éve vettem, a hiba 1-2 héttel a vásárlás után jött elő. Vásárláskor könnyedén indult. Időközben persze minden szükséges alkatrész cserélve lett ( a vezérműszíj és a feszítőgögők + vízpumpa is), de nem vettem észre változást. Én arra tippelek, hogy az üzemanyagrendszerrel lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Konkrétan mit jelent az, hogy nehezen indul? Pl. nekem is hidegen kell vagy 1.5mp indítózás, hogy beinduljon, melegen viszont egy-két főtengelyfordulat és már megy is. Én ezt nem tartom olyan nagy hibának, együtt tudok élni a dologgal, persze nem tudom, neked mennyire indul nehezen. Uhuhu: ha az az autó hengerfejes lenne, annak lennének más jelei is nem (pl. járó motornál megkeményednének a hűtővízcsövek a túlnyomástól, stb)? :roll: Ha 1,5 mp elég lenne, most nem írnék... Nekem 3-5 mp, szerintem elég sok! Főleg, hogy tudom, valamikor tök jól beindult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 nem nem. ugyanis ha nem iszonyatosan rossze jelet ad, hanem csak egy picit, akkor nem jelez. pl: a hőmérséklet szenzor ha lehuzod akkor -40 fokos motorhő jelet ad az ECU nak. a beszivott levegő hőmérséklete +20 fokos, akkor a computer hibát jelezhet. de ha csak a motor 0 fokot vagy neadjistan +35 fokot jelez, de 20 fokos a beszivott levegő hője, akkor még ott nem akkora az eltérés, hogy az ECU hibát észleljen. és a +35 foknál elszegényitheti ugy a keveréket, vagy 0 nál ugy bedusithat, hogy nehezen indul tőle. az AC re visszatérve: szerintem mindegyik injektoros moto rcsinál nyomást inditás elött, mert - főképp a hengerenkénti befecskendezősnél - mert az injektor csak a megfelelő nyomáson müködik. és akönnyebb indulás miatt szerintem mennie kéne.... nekem a Corsa is megy, az Asztra is megy, és a kadett is ment. Uhuhu: A hőmérsékletérzékelőkkel kapcsolatban igazad van, én táblázatból az adott hőfokhoz tartozó megadott ellenálás értékekkel hasonlítottam össze a mért értékeket. Az AC - vel kapcsolatban: Az üzemanyagszivattyú reléje a gyújtáskulcs elfordítása után kaphat feszültséget, a másik vezeték viszont a motorvezérlő elektronikába van bekötve. Lehet, hogy ez is halott? Gyújtáskulcs elfordítása után nekem nem kapcsol a relé, csak indítózáskor. Bár most hiába is működne, a nyomás úgysem marad meg... Egyébként időközben én is megnéztem egy C14NZ típust, és ebben beindult néhány mp-ig az AC a gyújtás ráadásakor (itt viszont máshogyan van bekötve a relé). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szathmarizs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 lehet hogy neked egyáltalán nincs meg a megfelelő nyomásod a rendszerbe, és ez a hiba oka. Ha már egyszer beindult, semmi gond. Jól gyorsul, nem vehető észre semmi hiányosság. Ha a nyomásszabályzó lenne rossz, vagy az AC, szerintem azt azonnal észre lehetne venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Az AC - vel kapcsolatban: Az üzemanyagszivattyú reléje a gyújtáskulcs elfordítása után kaphat feszültséget, a másik vezeték viszont a motorvezérlő elektronikába van bekötve. Lehet, hogy ez is halott? Gyújtáskulcs elfordítása után nekem nem kapcsol a relé, csak indítózáskor. Bár most hiába is működne, a nyomás úgysem marad meg... Egyébként időközben én is megnéztem egy C14NZ típust, és ebben beindult néhány mp-ig az AC a gyújtás ráadásakor (itt viszont máshogyan van bekötve a relé). Ezt meg tudom erősíteni. Nekem sem kapcsol az AC relé gyújtásra ! X14NZ-s Astrából amin eddig néztem kettőn azon kapcsolt, sőt itt a fórumon mondta már 1.4 16V-vel rendelkező klubtag is, hogy neki is kattan. Nekem viszont 100%, hogy nem, ki is cseréltem amúgy a relét nyáron mivel nekem pedig akkor indult nehezen, de nem segített. Hidegen pöccre indul mindig, leállítás után is 1 órán belül szintén. De nyáron mikor nagy a meleg akkor ha áll a kocsi hosszabb ideig - főleg ha napon akkor első indításra nehezen indul be, úgyhogy azt abba is hagyom 1 másodperc múlva olyankor de másodikra indul pöccre. Füleltem már sokszor indítózás közben (szal a reléhez közel direkt) és indítás után kapcsol csak ! sima gyújtáson nem. Hőfokjeladóm nekem is jó, megmértem. Igazából attól van szerintem, hogy mikor meleg van akkor nem dúsít ugyebár az ecu - nem nyitja annyi ideig az injektort és ilyenkor még nem érkezik meg a kellő nafta az AC-től. Arra is gondoltam, hogy az injekorok is lehet, hogy koszosak és ezért is indulhat olyankor nehezen... úgyhogy épp most kapott a kicsike tisztító adalékot. Majd kíváncsi leszek. Mondjuk mostanában már elve hidegek vannak, szal eleve indul pöccre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Mondjuk mostanában már elve hidegek vannak, szal eleve indul pöccre :P Nagyon fura, nekem pont fordítva van, ahogyan írtam is az előző oldalon :D Hidegen indul nehezen, melegen pöccre (meleg alatt értem azt, hogy járatott meleg motorral, vagy ha meleg az idő, de hideg a motor. Ilyenkor nagyon könnyen indul). Akkor az én esetemben mi lehet a gond? Jah és az enyém is kattan gyújtás ráadáskor, és olyan 1-2mp-ig olyan hang van, mintha szívna valamit. Ezt szépen mindig megvárom, és csak utána indítózok. Hidegben kell olyan jó 6-7 fordulat mire beröffen. Üzemmeleg motorral viszont szinte 1 fordulatot se hallok végigpörögni, már jár is a motor :D Olyankor tényleg nagyon csak egy pöcc van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosa Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Uraim építő javaslatokat várnék! Budapesti vagyok keresek megbízható szerelőt 96-os 2.0 16v Astrámhoz Eco motoros, klimás. Vezérműszijj csere érett már megvannak az alkatrészek is hozzá. a vizpumpába kb 5000 km van, csere vagy maradhat? Menyi be fáj egy ilyen mutatvány és mennyi ideig tart? Esetleg végig is nézném mert érdekel a dolg. (akár még segétkeznék is) Várom válaszaitokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Nagyon fura, nekem pont fordítva van, ahogyan írtam is az előző oldalon :D Hidegen indul nehezen, melegen pöccre (meleg alatt értem azt, hogy járatott meleg motorral, vagy ha meleg az idő, de hideg a motor. Ilyenkor nagyon könnyen indul). Akkor az én esetemben mi lehet a gond? Lehet, hogy az akksi már nem olyan tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hali!Érdekes dolgot produkált tegnap este a gépem!A rendőrlámpánál vettem észre,hogy dől a füst a motorháztető alól.Kiderült,hogy kinyomta a nívópálcát kb.5 cm-re,és vele együtt kb 2 deci olajat,úszott a motortér ,és ettől volt a füst!Nagy nyomással nyomhatta ki,mert a motorháztető belső oldala is olajos volt!Megjegyzem,túl van töltve olajjal,kb 3 decivel,mert nem figyeltem eléggé olajcserekor.Azt nem hinném ,hogy a nívópálcát nem dugtam volna vissza rendesen.Hallottatok már ilyenről?Mitől lehet ez??? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hali!Érdekes dolgot produkált tegnap este a gépem!A rendőrlámpánál vettem észre,hogy dől a füst a motorháztető alól.Kiderült,hogy kinyomta a nívópálcát kb.5 cm-re,és vele együtt kb 2 deci olajat,úszott a motortér ,és ettől volt a füst!Nagy nyomással nyomhatta ki,mert a motorháztető belső oldala is olajos volt!Megjegyzem,túl van töltve olajjal,kb 3 decivel,mert nem figyeltem eléggé olajcserekor.Azt nem hinném ,hogy a nívópálcát nem dugtam volna vissza rendesen.Hallottatok már ilyenről?Mitől lehet ez??? :evil: Lehet maga a túltöltés is az oka de inkább a kartetgáz visszavezetés van valahol eldugulva szerintem. Rosszabb esetben hengerfejtömítés. De majd a jobban hozzáértők megmondják mi a legvalószínűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts