Speed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Mondjuk ez talán úgy igaz, hogy nem minden esetben változik a mért nyomás nem??? Na jó, én itt meghátrálok, én nem vagyok szakács, nem értek a lovakhoz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha csak egy-két olajkijárat tömődik el, attól a nyomócsőben nem fog "láthatóan" változni az olajnyomás. Sőt, még ha sok el is tömődne, akkor sem lenne igazán látványos a változás, mert az olajpumpában visszaszabályozna a szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Gabi ezen nem fogunk összeveszni... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Nem hát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Más: Pesten hol lehet kapni Protec-et ? Múltkor voltam egy márkaszervízben de nem volt nekik... Bocs, hogy ismétlem magam, de nagyon felpörgött a topic és sztem nem látta meg senki... Valaki tud olyan helyet ahol kapható Protec? Vagy kérdezgessem tovább a márkaszervízeket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Bocs, hogy ismétlem magam, de nagyon felpörgött a topic és sztem nem látta meg senki... Valaki tud olyan helyet ahol kapható Protec? Vagy kérdezgessem tovább a márkaszervízeket ? Mikor is jársz te Kecskeméten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Mikor is jársz te Kecskeméten? Egyhamar nemigen :D nagyon szerettem ott lenni, de nyáron végeztem a sulival ott :( Azért thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Egyhamar nemigen :D nagyon szerettem ott lenni, de nyáron végeztem a sulival ott :( Azért thx :D Gáz.Pedig szívesen segítettem volna venni, occsóé.Ez van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 ahhhaahaa megvan mi lesz a legujabb dizájnelemem :D :D vajon ezt rá lehet kötni ilyen Balázska féle kijelzőre? :roll: Anti és Redi! THANKS :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Az olajnyomásmérőt hiába pakolod a hf nyomójáratába, ha annak egyik kijárata van eltömődve. Nem fog változni a mért nyomás. :( Csak nagytengelytől nem igazán lesz erősebb, sőt, esetenként gyengébb is lehet (nagyobbat nyit a szelep, nagyjából ugyanannyi benyához). Kell egy komplett tuning, ha érezhető változást akarsz. Akkor egy chip-elés segítene rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Jah! Annyi előnye lehet még az olajnyomás mérőnek, ha talán kezd bekrepálni a szivattyú (pl. csapágy, kopás) akkor észreveszed az értékeken, mert csökken a nyomás. A gyári visszajelző már csak akkor jelez ha már megadta magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Önmagában egyik sem ér semmit... Amúgy ahoz, hogy a c20xe-t tuningold kösd fel a gatyót, mert nem erre találták ki... Nem egyszerű, és drága a tuningja...ráadásul arányaiban kevés LE növekedéssel... Inkább vegyél egy turbós mocit, olcsóbban kijössz, és az legalább menni is fog... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 "Akkor egy chip-elés segítene rajta?" C20XE-nél egy nagyon jó tengely-páros, és egy nagyon jól megírt chip megközelítheti a 170LE-t, de csak akkor, ha új állapotban van a motor... Ha már kissé le van harcolva, akkor max visszahozza a gyári értéket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 De csak megközelítheti...:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 El nem éri... De így szebben hangzik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Multkor vittem a szokásos szervízre a kocsit az autószerelőmhöz. Olaj, olajszűrő, meg 4db gyertya cserére. Közbe észrevettük, hogy alig van víz a tartályba. Mikor levette a tetejét, elég nagy nyomás volt bent, mondta, lehet, hogy hengerfejes lesz. Ez kb 3 nappal ezelőtt volt. Azóta fogy belőle mindig a víz, meg 14 fokba 3 perc alapjárat után már 100 fokos, és megy a ventillátor (visszahűti) Ma voltam vele Bécsbe, hosszú úton semmi gond, de városba, araszolgatáskor mindig melegszik, és megy a ventije... Lehet, hogy igaza lesz a szerelőmnek. A kérdésem csak annyi, hogy ez biztos hengerfej hiba-e, meg hogy kb mennyibe kerül ennek a javítása? (ha esetleg volt valakinek ilyen, mennyiből úszta meg?) Köszi előre is a válaszokat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 valami hasonló hibajelensg volt a c14nz astránkban, akkor valami elektronika volt szar Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Nem lehet, hogy valami egyéb baj van a hűtéssel ? pl. elfolyik a víz valahol, vízpumpa nem jó, termosztát megakadt, stb... ?? A hengerfejességnek ilyen vízveszteség mellet szerintem más (elég egyértelmű) jelei is lennének: zavaros (olajos) víz pl. meg kemény vízcsövek (mondjuk a nagy nyomás tényleg erre utal) Ha viszont tényleg hengerfejes akkor mielőbb csináltasd meg, mert a motornak ez nagyon nem jó, ugyanis a hengerek faláról lemossa az olajat a víz és nincs megfelelő kenés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Az ismerősöm ugyanilyen 1.4 16v Astrájával ugyanez volt a helyzet.Kiderűlt,hogy a vízpumpa engedett,de csak ha járt a motor,és így vesztett vizet!(az olajba így nem került víz).Az én si-m is volt hengerfejes nemrég,de a jelek sokkal egyértelműbbek voltak,elég volt a nívót kihúzni és megnézni az olajat.Javaslom,nézesd meg minél előbb!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Köszi a válaszokat. Még a héten elviszem megnézetni. Most úgyse nagyon használom. Nekem is fura, mert a vízbe nincs olaj, az olajba meg nincs víz. Ill. nem furcsa, jó ez így nekem! :-) Szóval most volt olajcsere is, és szép az olaj, meg nem is habzik. Ha víz megy bele, akkor szokott, nem? Kivettem a nívó pálcát, maximumon van. Nah, mind1, ha megtudom, hogy mi van vele, úgyis megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Köszi a válaszokat. Még a héten elviszem megnézetni. Most úgyse nagyon használom. Nekem is fura, mert a vízbe nincs olaj, az olajba meg nincs víz. Ill. nem furcsa, jó ez így nekem! :-) Szóval most volt olajcsere is, és szép az olaj, meg nem is habzik. Ha víz megy bele, akkor szokott, nem? Kivettem a nívó pálcát, maximumon van. Nah, mind1, ha megtudom, hogy mi van vele, úgyis megírom. Ez jó hír :( Járó motornál nézd meg a vízcsöveket, hogy szabad kézzel viszonylag könnyen be tudod-e őket nyomni (nyilván ne túl forró motornál mert akkor megsül a kezed :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ismét 13-as hibakód (lambda szonda szakadt áramkör vagy nincs feszültség változás) Már a hócipőm tele van ezzel a lambda szondával. Korábban is volt ez a jelenség egyenletes tempo finoman nyomott gáz esetén felvillant 5-10mp ig a lámpácska. Akkor kicseréltem a lambda szondát bosal gyártmányúra (ez 10eFt a gyári 32eFt volt). Pár hónapig kb 2500km minden probléma megszünt. Erre most megint kezdi :x Mi lehet a probléma? Ez a lambda szonda ennyit bírt volna? Vagy máshol keressem a hibát? Meg lehet valahogyan mérni, hogy tényleg a lambda szonda-e a ludas? Ja cserekor derült ki, hogy amit akkor kivettem már az sem a gyári volt sőt pont úgy nézett ki mint amit bele tettem bosal tehát valószínű az is az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Igen, az u.gy. szonda általában ilyen panaszokkal bír... :D De én ezt már akkor is felemlegettem neked, amikor megvetted... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Igen, az u.gy. szonda általában ilyen panaszokkal bír... :D De én ezt már akkor is felemlegettem neked, amikor megvetted... :( Igen ez volt a tanulópénz... :D Azért megpróbálom visszavinni hátha visszaadják az árát. Szóval csak gyárit? De nekem nincs és év végéig nem is lesz 32eFt-om gyárira. Lehet valahogyan valahol olcsóbban is hozzájutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ismét 13-as hibakód (lambda szonda szakadt áramkör vagy nincs feszültség változás) Már a hócipőm tele van ezzel a lambda szondával. Korábban is volt ez a jelenség egyenletes tempo finoman nyomott gáz esetén felvillant 5-10mp ig a lámpácska. Akkor kicseréltem a lambda szondát bosal gyártmányúra (ez 10eFt a gyári 32eFt volt). Pár hónapig kb 2500km minden probléma megszünt. Erre most megint kezdi :x Mi lehet a probléma? Ez a lambda szonda ennyit bírt volna? Vagy máshol keressem a hibát? Meg lehet valahogyan mérni, hogy tényleg a lambda szonda-e a ludas? Ja cserekor derült ki, hogy amit akkor kivettem már az sem a gyári volt sőt pont úgy nézett ki mint amit bele tettem bosal tehát valószínű az is az volt. Ne izgulj, én gyárira cseréltettem és ugyanúgy jön a hiba. Mondjuk nekem meghatározott időben jelentekzik. Mégpedig ha meleg motorral indítom újra, akkor indítás után egy percen belül jön és 10-30 sec-ig van jelen. Persze ez sem mindig. :( Bár nekem lehet a rendszer is bekavar kicsit, de a régi szondával régen akkor sem csinálta. :? Azóta a computer is lett cserélve tehát az is kizárható. Esetleg még kontakthiba lehetne, de miért csak ezekben a bizonyos esetekben jönne elő?!?! Úgyhogy én *-ok rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts