warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Khm... Rángathat attól a motor, hogy az egyik henger gyújtókábele (leghosszabb) a pipánál egy az egyben szakadt (de szakszerűen áll a szigetelésben) és tele van elszenesedett kábeldarabkákkal ? :twisted: :twisted: :twisted: Elég nagy az esély rá! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Elég nagy az esély rá! ;) :lol: :lol: Köszönöm a hozzászólást, :smt044 akkor intézkedem a cserét illetôen... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Köszönöm a hozzászólást, :smt044 akkor intézkedem a cserét illetôen... ;) Bátorkodnám megjegyezni, hogy célszerű garniban cserélni, még ha nem is olcsó, mert kicserélsz 1t, aztán jön a következő a sorban.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Bátorkodnám megjegyezni, hogy célszerű garniban cserélni, még ha nem is olcsó, mert kicserélsz 1t, aztán jön a következő a sorban.Szerintem. Mindenképp, eszembe sem jutott egyenként. De ahogy rákérdeztem, nem is lehet egyesével rendelni (gyáriból semmiképp...) Jó sok píz :oops: , de tízévente belefér... :( Kösz Wolf, Te mindig kisütsz valamit...! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Kösz Wolf, Te mindig kisütsz valamit...! ;) :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Fagyállót cserélnék. Először amióta nálam az autó így nem tudom most mi lehet benne. Milyen fagyállót lehet, szabad beletenni? Egyáltalán milyen időközönként kell cserélni? Van-e valami trükkje? Leeresztés, feltöltés, légtelenítés. Tényleg nincs leeresztő csavar csak a hűtőcső leszedésével lehet leengedni? igazándiból nem kell nagyon légteleniteni,mert kidolgozza magát,vagy csavard ki a hőmérő érzékelőjét az van a legmagasabban,ha ott ki folyik,akkor biztos tele.De javasolnám,hogy nyomj bele többször tisssszta deszt.vizet,és enged is,le úgy 2-3 szor,aztán töltsd fel fagyállóval/3 liter,a többi viz,ez úgy -30 -ig jó/és ne keverd össze a különbözö tipusúakat. Az opeles,meg bármely ker.nél1000/lit alatt,van,és 5-6 évet simán elmegy...És ne tegyél bele HŰTŐTISZTITÓT!!!/eltömi a fűtőradiátor,lamelláit/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Jó sok píz :oops: , de tízévente belefér... :D Kösz Wolf, Te mindig kisütsz valamit...! :lol: :lol: :( Helló! Mennyi az a sok, mert valószínűleg nekem is cserélnem kellene! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Helló! Mennyi az a sok, mert valószínűleg nekem is cserélnem kellene! ;) Szia Pjoc! Itt Pécsen 35 000 Ft a gyári köteg. Ajánlott a figura egy másikat, utángyártott kivitelben (pont volt raktáron is), az 7 800 Ft volt. De én itt a fórumon nevelkedtem, így nem lehetett eltántorítani a gyári terméktôl... :smt112 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosa Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Tiszteletem mindenkinek a Fórumón ! Kis segitégre szorulnék, tegnap kigyuladt az a "kis genyó sárga lámpám" azóta néha pöcc röff és nincs lámpa majd következő újrainditásnál már csak 3-4 szeres inditózgatásra indul, ha beindul de a lámpa ég. hiba kiiratás 10 335 Standard EOBD / OBD2 fault codes táblázat szerint P0335 Crankshaft Position Sensor A Circuit Malfunction :shock: heveny angol tudásom szerint főtengely helyzet jeladó vagy mi??? létezik ilyen és az egyértelmű,hogy valahol a fötengelynél van de kb merre kell keresni és vajon hogy nézhet ki? motor tipusa X20XEV előre is köszönöm az építő hozzászolásokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ). Szinte mindegy hogy milyet teszel bele. Az Opelé elég drága, de pl. tapasztalatom alapján nagyon jó a shell hűtőfolyadék, de az olcsó kategóriában a Prelix (vagy vmi hasonló nevű) is jó. Opelnél ezekszerint nincs megkötés , mint egy másik OFF típusnál,hogy:"csak gyárit,mert abban spec anyagok vannak,amik kenik a vízpumpát belűrről" ? (tényleg vannak benne + anyagok és tényleg keni! Tapasztalat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Opelnél ezekszerint nincs megkötés , mint egy másik OFF típusnál,hogy:"csak gyárit,mert abban spec anyagok vannak,amik kenik a vízpumpát belűrről" ? (tényleg vannak benne + anyagok és tényleg keni! Tapasztalat) Szerintem a kenést a glycol teszi ami azért benne van szinte minden fagyállóban. Erre tervezik a vízpumpát és ezért szokott tönkremenni amikor desztvízzel használják. Inkább a korrózió gátló adalékok miatt szoktak megkötést tenni a gyártók. Ezt szokták a tesco szintű hűtőfolyadékokból kispórolni és ekkor kezdi el enni elsősorban az alumínium alkatrészeket. Én azért kérdeztem mert azt hittem az opelnek is spec adalékos fagyálló kell. De ezek szeint nem. Bár találtam neten opel piros fagyállót 900ft/kg körül. Annyit szerintem megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Főtengely jeladó a szíjtárcsánál van, és általában nyakban törik a vezetéke, nem is lehet javítani, csere. Fagyállóban mindegyikben benne van a kenés is, de abban igaza van Zsoltnak, hogy a tesco gazdaságos nem célszerű, mert az alumínium alkatrészek érzékenyek arra, hogy milyen összetételű. Olcsóból a prelix-et ajánlom, én is azt használom. Abban minden benne van, ami kell. Drágából meg a shell-t, én azért szoktam le róla, mert év közben is le kell engedni a versenyautóból, vagy bármikor el is folyhat, ezért nem teszek bele drágát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Olcsóból a prelix-et ajánlom Nem prevent? Annak van szürke flakkerban 5kg-os. Az a prelix hogy néz ki milyen kiszerelésben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Kuksi ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Szia Pjoc! Itt Pécsen 35 000 Ft a gyári köteg. Ajánlott a figura egy másikat, utángyártott kivitelben (pont volt raktáron is), az 7 800 Ft volt. De én itt a fórumon nevelkedtem, így nem lehetett eltántorítani a gyári terméktôl... :smt112 Vajon az x20xev és a c20xe kábele nem ugyanolyan? csak mert nekem vmi 50 körüli összeg rémlik az enyémre :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Vajon az x20xev és a c20xe kábele nem ugyanolyan? csak mert nekem vmi 50 körüli összeg rémlik az enyémre :? ;) Szia Laci! Ezt nemtom. Annyit tudok, hogy az enyémben DIS gyújtás van, annak megfelelô csatlakozással. Én egyébként 26 eFt körüli összegre számítottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Zsolt! Prevent rohadt drága, Prelix-re gondoltam, ott is van a totalcar-os listában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Eddig OK az enyémben is ;) Jó lenne tudni,mert nem is olyan rossz ár.. emlékeim szerint. Megpróbálok utánajárni vhogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Eddig OK az enyémben is :lol: Jó lenne tudni,mert nem is olyan rossz ár.. emlékeim szerint. Megpróbálok utánajárni vhogy Király... ;) Ha holnap megyek a kábelért, rákérdezek (ha gondolod), hogy milyen kábel kell a c20xe-s verdákba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosa Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 "Főtengely jeladó a szíjtárcsánál van, és általában nyakban törik a vezetéke, nem is lehet javítani, csere. " köszi OPEL16Vmegtaláltam nem látszik rajta semmi sérülés. de vajon mi a feladata és mire lehet kihatással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Az adja a vezérlőjelet a gyújtás és a befecskendezés működéséhez. Tehát ha nem jó, nem fog indulni a motor, vagy ha már járt és közben hibásodik meg, le fog állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Egy hét múlva lesznek friss információk. ;) Várom a FRISS INFORMÁCIÓT ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Várom a FRISS INFORMÁCIÓT ! tuning toik -> f astra tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Most voltam a spanoknál,szétszedték már a kocsit.Szerencsére csak hengerfejtömítést kell cserélni,elöregedett.Nameg a kipuffcsonkba törött bele az egyik csavar.Holnap már kész! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 De ha nem lesz legalább síkolva a hengerfej, vagy visszarakjátok a régi hengerfejcsavarokat, akkor esélyes nemsokára az újabb tömítéshalál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts