Laci4 Elküldve Március2, 2004 Megoszt Elküldve Március2, 2004 Nekem se recseg rükibe, de egy 96os autótól az azért durva lenne..... viszont van egy haverom, ö aztmondta, h neki néha még le is kell állitani a motort mert nem veszi be másként.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március2, 2004 Megoszt Elküldve Március2, 2004 Brék egy kérdés nékem nem recseg a váltóm de nem is GSI viszont kb 2500 as ford ig mintha utánfutót húznék de utána meg mint állat nézte mán a szerelő de nem mutatott semmit a compúter a katalizátortól lehet ilyen??? már ha rossz akkor :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Brék egy kérdés nékem nem recseg a váltóm de nem is GSI viszont kb 2500 as ford ig mintha utánfutót húznék de utána meg mint állat nézte mán a szerelő de nem mutatott semmit a compúter a katalizátortól lehet ilyen??? már ha rossz akkor :? Ugyanez a problémám, azzal a különbséggel hogy nem mindig csinálja, de elég sokszor ahhoz hogy zavaró legyen. Nekem tuti nem a katalizátor a ludas. :) (esetleg annak hiánya) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 Recsegés ellen probáljátok ki, hogy üresbe kirak=>kuplung kinyom majd felenged=>ismét kinyom és rükibe rakás...nekem bejött, jó hogy nem opelon, de igy sosem reccsen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Recsegés ellen probáljátok ki, hogy üresbe kirak=>kuplung kinyom majd felenged=>ismét kinyom és rükibe rakás...nekem bejött, jó hogy nem opelon, de igy sosem reccsen... Ezt teherautónál tanultam kétszerkuplung, gázfröccs, váltás, mindig bejön, tuti dolog :) igaz nekem nem gsi-m van, de nem is recseg, csak ha rövid a lábam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Recsegés ellen probáljátok ki, hogy üresbe kirak=>kuplung kinyom majd felenged=>ismét kinyom és rükibe rakás...nekem bejött, jó hogy nem opelon, de igy sosem reccsen... Ezt teherautónál tanultam kétszerkuplung, gázfröccs, váltás, mindig bejön, tuti dolog :) igaz nekem nem gsi-m van, de nem is recseg, csak ha rövid a lábam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Jaham mondom nálam is ez van!ha hallom hogy kezd recsegni akkor visszaükuplung 1x 2x és utána általában beveszi....majd kiprobálom a többi technikát! hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Vizsgánál biztos sokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Mármint hogy követelmény azt tudom de azon kívül ér valamit ha kiveszed ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Tuti ér vlmit hisz akkor nem vennék ki mások :) na de várjuk meg a szakikat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Noss nekem is a kipuffos ember mondta a BRÚTUSBAN 6000 ért megcsinálják visszarakósra is ha akarom eddig csak a csövet cseréltem 50 es re de jobb lett már azzal is bár nincs hátsódob és ha kiveszik a katit lehet hogy lelőnek a hangja miatt ./ bár akkor beültetem Ágit he he / :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Hát ha ez segítség, akkor Én azt mondom, Nekem soha nem lesz katalizátor már az autóban. :lol: Lesz komplett kipuffrendszer, 60-as. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Szóval mégis csak érdemes kivenni??? :wink: Mert akkor nekilátok én is. Sokkal hangosabb lesz?? Mert már így is jó hangja van. 8) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Szóval mégis csak érdemes kivenni??? :wink: Mert akkor nekilátok én is. Sokkal hangosabb lesz?? Mert már így is jó hangja van. 8) Üdv.: Atommanó Szerintem érdemes!! Nem kicsit jön meg az autó hangja utána!! Bár nekem még középdobom sincs,ugyhogy a gép hangja NAGYON ÁLLAT!!!!! :) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Nekem sincs középdobom, + egy remus van rajta hátul. Szép hangja van így is. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 És tessék mondani a hanghoz erőőő is társul ha megválok katitól mert hát az lenne a lényeg mert kicsiny városunkban hangról már ismernek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Ni-ni törzsvendég lettem. :) Dejó!!! :lol: Engem is inkább az erő érdekelne, nem első sorban a hang. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2004 Megoszt Elküldve Március4, 2004 Végülis alapállapotban is eléggé érezhető változást hoz, de akkor az igazi a változás, ha a leömlőtől a kipufogó végégig az egész rendszer minden centije komplett, tervezett sportrendszer. Ez a kipufogótuning alapja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 én pont így terveztem,ahogy elmondtad Gábor csak nekem nem volt sok pízem leömlőre és találtam bp-en egy bontóban 16v leömlőt és azt vettem meg 24Kért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Én is vettem C20XE 4leömlőt... 5K-ért. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Akkor, ha kiktatom a katalizátort akkor brutálisabb lesz a hangja a gépnek, Nekem gyári pufóm van a gsi-in.Multkor egy pufós alábújt és azt mondta, hogy gyári de ezen felül még nem is olyan régi!Tehát a pufót cserélték.(olaszból van a verda)! Szép a gyári és ezért nem is akarom lecserélni-de nekem túl halk-tehát ha kivenném a KATIT akkor jobb lenne a hangja???????????? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Gábor neked jobbak az ismerettségeid :) fehérgsi ajánlom nézd meg az örült árpi astráját, asszem a gsi.hu-n is fenn volt, péntekenként meg lehet hallgatni az autóját, pedig csak 1.4si. vagy nézd meg ennek a videónak a végét 8) egy bordó astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Nem feltétlen lesz jobb a hangja, de az biztos hogy hangosabb lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 Nem feltétlen lesz jobb a hangja, de az biztos hogy hangosabb lesz. :)Akkor csak egy összekötö csö kell a kati helyet? Lényegesebben hangosabb lesz?Fehérgsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2004 Megoszt Elküldve Március5, 2004 sztem ya 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts