zotya975 Elküldve Április4, 2016 Elküldve Április4, 2016 5 órája, Lajos12 írta: Kicsereltem az alapjaratit teljesen ujra de semmi valtozas, benzint kap de ugy nez ki szikrat nem :/ Ugy neztem meg, hogy kivettem egy gyertyat ra a kupak, majd ratettem a motorra, az asszony meg oninditozott. (Ezt ketto gyertyaval neztem meg) Mi lehet a problema? Biztositek tablan minden bizti jo! Annyira felporgott a multkor hidegen, hogy a gyujto tarfo szetment? Ha nincs szikra le kell venni az elosztófedelet bele kell nézni hogy a közepén ott van-e a grafitrúd. Indítózáskor a rotor forog-e. Lehet mozgatni óvatosan közben a kábeleket trafónál, alatta a gyújtás modulnál. Maga a gyújtó rendszer nem bonyolult, áll a 4 gyertyából, kábelekből, elosztóból-rotorból, gyújtó trafóból, gyújtás modulból. Ez utóbbi kettőt kölcsön alkatrésszel a legegyszerűbb kiszűrni. Ott van még a Hall-jeladó az elosztó alatt, de ha ez nem működik akkor nincs üzemanyag befecskendezés sem.
Lajos12 Elküldve Április5, 2016 Elküldve Április5, 2016 Zotya975 nagyon koszonom! A gyujtotrafo kabeleivel volt a baj, lehet mikozben babraltam az alapjaratit megmozditottam, eleg rozsdasak voltak a saruk :/ ugynezki ennyi eleg volt neki. Most uj Topran alkatresz van benne, kedvezmennyel 3300 Ft. volt. Most tokeletes minden! 1
Lajos12 Elküldve Április6, 2016 Elküldve Április6, 2016 Annyi kerdesem lenne még, hogy ha 100 év mulva tonkre menne a c14nz tipusu motorom, helyette milyen 2 literes kozponzi befecskendezesut lehet betenni?
aholy Elküldve Április6, 2016 Elküldve Április6, 2016 1.8 bol van kozpontis ha mindenigaz, a 2.0-k hengerenkentik
zotya975 Elküldve Április6, 2016 Elküldve Április6, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, Lajos12 írta: Annyi kerdesem lenne még, hogy ha 100 év mulva tonkre menne a c14nz tipusu motorom, helyette milyen 2 literes kozponzi befecskendezesut lehet betenni? Hivatalosan semmilyet, nem hivatalosan bármit. De ugye a motor mellett cserés a futómű, fékrendszer, váltó..stb. A C20NE hengerenkénti 8 szelepes az XE meg ha jól tudom 16 szelepes. Központis 2 literes szerintem sincs. Módosítva Április6, 2016 : zotya975
Bundee Elküldve Április6, 2016 Elküldve Április6, 2016 3 órája, Lajos12 írta: Annyi kerdesem lenne még, hogy ha 100 év mulva tonkre menne a c14nz tipusu motorom, helyette milyen 2 literes kozponzi befecskendezesut lehet betenni? Esetleg C20NE rámókult C18NZ szívósorral. De az nagyon kendács lenne.
wookie Elküldve Április6, 2016 Elküldve Április6, 2016 56 perce, Bundee írta: Esetleg C20NE rámókult C18NZ szívósorral. De az nagyon kendács lenne. Jha, mert végülis azt az injektorfejet csak v6-os motorokra is szokták szerelni. :D Mondjuk biztos hogy bele kéne nyúlni a programba rendesen. De nem igazán látom értelmét, mikor a hengerenkéntivel kevesebbet is eszik.
Nofear1974 Elküldve Április13, 2016 Elküldve Április13, 2016 Sziasztok A segítségeteket kérném mert kissé elkeseredtem az Opelom ( Astra F c14nz ) motor hangja kapcsán. Első kocsim és sok időt fordítottam rá mind a belső mind a külső javításokra. Hat éve van nálam és sosem hagyott cserben, Ha újra kocsit vennék, ismét Opelt vennék. Sokat jelent nekem ez a kis autó. A kocsinak mindig volt egy kis csettegő hangja a szép alapjárati hangja mellett, de kb. 2 hónapja felerősödött és attól tartok hogy ez nem egy egyszerűen orvosolható hiba. Régebb ha bemelegedett, elhalkult a csattogás de most amellett hogy erősebbé vált, még meleg motor esetén is ugyan olyan erős a hang. Olyan hangja lett mint egy diesel autónak. Beragadt hidrotőke? Szelep? Sajnos nem értek hozzá. Tudom hogy a mechanikai hibákat csodaszerrel nem lehet orvosolni de már jó párszor olvastam hogy a wynns hidraulikus szelepemelő tisztító esetleg segíthet a probléma orvoslásán, amennyiben csupán lerakodás illetve kosz miatt van a csattogó hang. A kérdésem az lenne hogy érdemes e kipróbálni, ha igen akkor ez a termék megfelel? http://autoalkatresz-webaruhaz.hu/wynns_hidraulikus_szelepemelo_tisztito_76841_2867 Ti mit gondoltok? Esetleg nem a hidrotőke, hanem valami más a gond? Minél előbb nézessem meg vagy még óvatosan használható. Augusztusba viszem vizsgára, akkor már egyúttal kijavíttatnám a hibát. Egy videót is mellékelek. A videón legjobban akkor hallható a csattogás mikor a telefont a hűtőrácshoz vittem. http://vid900.photobucket.com/albums/ac210/ungrobert1Nofear1974/20160413_080201_zpsudzc3oky.mp4 Segítségeteket előre is köszönöm.
pszilaj Elküldve Április13, 2016 Elküldve Április13, 2016 (edited) 12 perce, Nofear1974 írta: Sziasztok A segítségeteket kérném mert kissé elkeseredtem az Opelom ( Astra F c14nz ) motor hangja kapcsán. Első kocsim és sok időt fordítottam rá mind a belső mind a külső javításokra. Hat éve van nálam és sosem hagyott cserben, Ha újra kocsit vennék, ismét Opelt vennék. Sokat jelent nekem ez a kis autó. A kocsinak mindig volt egy kis csettegő hangja a szép alapjárati hangja mellett, de kb. 2 hónapja felerősödött és attól tartok hogy ez nem egy egyszerűen orvosolható hiba. Régebb ha bemelegedett, elhalkult a csattogás de most amellett hogy erősebbé vált, még meleg motor esetén is ugyan olyan erős a hang. Olyan hangja lett mint egy diesel autónak. Beragadt hidrotőke? Szelep? Sajnos nem értek hozzá. Tudom hogy a mechanikai hibákat csodaszerrel nem lehet orvosolni de már jó párszor olvastam hogy a wynns hidraulikus szelepemelő tisztító esetleg segíthet a probléma orvoslásán, amennyiben csupán lerakodás illetve kosz miatt van a csattogó hang. A kérdésem az lenne hogy érdemes e kipróbálni, ha igen akkor ez a termék megfelel? http://autoalkatresz-webaruhaz.hu/wynns_hidraulikus_szelepemelo_tisztito_76841_2867 Ti mit gondoltok? Esetleg nem a hidrotőke, hanem valami más a gond? Minél előbb nézessem meg vagy még óvatosan használható. Augusztusba viszem vizsgára, akkor már egyúttal kijavíttatnám a hibát. Egy videót is mellékelek. A videón legjobban akkor hallható a csattogás mikor a telefont a hűtőrácshoz vittem. http://vid900.photobucket.com/albums/ac210/ungrobert1Nofear1974/20160413_080201_zpsudzc3oky.mp4 Segítségeteket előre is köszönöm. Hát elvileg a te motorodnál "komolyabb" bontás nélkül ki tudja a szerelő tisztítani a hidrotőkéket. Érdemes lenne ezt meglépni, mint mindenféle tisztítót beleönteni, ami aztán onnan is leoldhatja a védőréteget, ahonnan nem kellene... ;) Módosítva Április13, 2016 : pszilaj
Nofear1974 Elküldve Április13, 2016 Elküldve Április13, 2016 (edited) 42 perce, pszilaj írta: Hát elvileg a te motorodnál "komolyabb" bontás nélkül ki tudja a szerelő tisztítani a hidrotőkéket. Érdemes lenne ezt meglépni, mint mindenféle tisztítót beleönteni, ami aztán onnan is leoldhatja a védőréteget, ahonnan nem kellene... ;) Igen azt olvastam hogy előfordulhat hogy esetleg valami mást viszont károsíthat. Sajnos konkrét olvasmányt nem találtam róla ami 100% megerősítene engem arról hogy kárt nem okoz. A hidrotőke tisztítása mennyire bonyolult? Semmi esetre sem házi feladat ugye? Utána olvastam. Hát nem gyerekjáték a tisztítása Módosítva Április13, 2016 : Nofear1974
zotya975 Elküldve Április13, 2016 Elküldve Április13, 2016 2 órája, Nofear1974 írta: Igen azt olvastam hogy előfordulhat hogy esetleg valami mást viszont károsíthat. Sajnos konkrét olvasmányt nem találtam róla ami 100% megerősítene engem arról hogy kárt nem okoz. A hidrotőke tisztítása mennyire bonyolult? Semmi esetre sem házi feladat ugye? Utána olvastam. Hát nem gyerekjáték a tisztítása Nem olyan vészes , le kell nyomkodni a szelepeket célszerszámmal ( bolti vagy házilag is lehet csinálni) le kell venni a himbát és a kupakot, és a hidrotőke kihúzható. Aztán szét kell szedni és féktisztítóval kitakarítani. Amire figyelni kell az hogy a kupakok beleférnek a nagy olajjáratokba ezeket célszerű ronggyal eltömni. A képen mondjuk nem mossuk hanem cseréljük, de nekem a mosás is segített. Igazából ez szétszedéskor derül ki, mert ami összenyomható az szokott csettegni, az cserélni kell.
Nofear1974 Elküldve Április14, 2016 Elküldve Április14, 2016 19 órája, zotya975 írta: Nem olyan vészes , le kell nyomkodni a szelepeket célszerszámmal ( bolti vagy házilag is lehet csinálni) le kell venni a himbát és a kupakot, és a hidrotőke kihúzható. Aztán szét kell szedni és féktisztítóval kitakarítani. Amire figyelni kell az hogy a kupakok beleférnek a nagy olajjáratokba ezeket célszerű ronggyal eltömni. A képen mondjuk nem mossuk hanem cseréljük, de nekem a mosás is segített. Igazából ez szétszedéskor derül ki, mert ami összenyomható az szokott csettegni, az cserélni kell. Köszönöm a segítséged. Megpróbálom magam kijavítani.
Bandymnc Elküldve Április17, 2016 Elküldve Április17, 2016 sziasztok van egy érdekes hiba a kocsinál, és hátha tudnátok segíteni, a lényeg az hogy lassan veszi vissza a fordulatszámot üresbe, normál esetbe amikor váltok, kuplung le akkor valameddig pörög a motor kb 2-3s után vissza veszi gondolom alapjáratra, de néha viszont mikor lenyomom akkor elég sokáig 10-15s-ig is pörgeti a motort nagyobb fordulatszámon, olyan mintha a szivató csinálná vagy micsoda, persze nem értek hozzá csak a zsiguliból indulok ki, mikor ott ráhúzom akkor ott is jobban pörög a motor, viszont a gézpedál 90% hogy nem akad be mert megnyomkodtam de nem volt vele baj
wookie Elküldve Április17, 2016 Elküldve Április17, 2016 Jó lenne tudni egy motorkódot is. De vagy alapjárati motor, vagy fals levegő.
Bandymnc Elküldve Április17, 2016 Elküldve Április17, 2016 X14NZ Hosszú távon lehet belőle peoblémám vagy jobb ha megnézetem?
desire Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 Sziasztok! Olyan gondom lenne , hogy X17DTL motorkódú F Astrám elkezdte egy ideje enni az olajat , illetve 1 hete a kipufogóból köpni a motorolajat ( onnan vettem észre , hogy a csomagtérajtón egyre több fekete olajpötty lett ) , egyre gyengébbnek érzem az autót , tegnap 3-ba kigyorsításnál 70-nél mint ha elfogyott volna az erő , a motor pörgött , de semmi nyomatékot nem adott le, mint ha benyomtam volna a kuplungot. Mi lehet szerintetek a hiba oka? A válaszokat előre is köszönöm!
Gabber Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 (edited) Desire: Turbo? Más: Hol lehet kapni motortér - szigetelést? A jelenlegi úgy néz ki, mintha Aladdin csodaszőnyegét felgyújtottam volna, ráhánytam volna fél liter olajat, majd megsoroztam volna egy forgótáras géppityuval. Módosítva Április18, 2016 : Gabber
free0228 Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 5 órája, desire írta: Sziasztok! Olyan gondom lenne , hogy X17DTL motorkódú F Astrám elkezdte egy ideje enni az olajat , illetve 1 hete a kipufogóból köpni a motorolajat ( onnan vettem észre , hogy a csomagtérajtón egyre több fekete olajpötty lett ) , egyre gyengébbnek érzem az autót , tegnap 3-ba kigyorsításnál 70-nél mint ha elfogyott volna az erő , a motor pörgött , de semmi nyomatékot nem adott le, mint ha benyomtam volna a kuplungot. Mi lehet szerintetek a hiba oka? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv! Abból ki indulva hogy eszi az olajat meg erőtlen is lett szerintem gyűrű gondja lett! Nincs meg a kompresszió a hengerben, ettől gyenge, és a "beömlő" olaj egy része elégetlenűl távozik a kipuff.rendszerbe, és ettől lehet olajas hátul! Nem füstől nagyon kéken?
desire Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 2 hours ago, free0228 said: Üdv! Abból ki indulva hogy eszi az olajat meg erőtlen is lett szerintem gyűrű gondja lett! Nincs meg a kompresszió a hengerben, ettől gyenge, és a "beömlő" olaj egy része elégetlenűl távozik a kipuff.rendszerbe, és ettől lehet olajas hátul! Nem füstől nagyon kéken? Üdv! Kék füst abszolút nincs , koromfekete a füst.
KoriKimi Elküldve Április18, 2016 Elküldve Április18, 2016 7 órája, desire írta: Üdv! Kék füst abszolút nincs , koromfekete a füst. Én ránéznék a szelepek környékére is. Valami árulás van ott a motorban. Valamint még előtte a porlasztócsúcsokat meg kéne nézni, bár attól teljesen függetlenül fogyhat a motorolaj! De szerintem extrémebb elhasználódás esetében köpködheti a kipufogó a fekete gázolajos! lötyit.
Gergőőő Elküldve Április19, 2016 Elküldve Április19, 2016 Ennél a diselnél a turbó csapágyát nem hűti a motorolaj? Ha ott túlságosan ki van kopva a tengely ott is bejuthat a kipufogóba és mivel relatíve nem kap akkora hőt h elégjen így nem lesz kék füst csak köpködés. De ez csak természetesen egy gondolat aminek utána lehet járni ha a turbóról leszeded a kipufogót és ott már trutymós a cső belseje.
individor Elküldve Április22, 2016 Elküldve Április22, 2016 (edited) üdv! gyertyát szeretnék cserélni egy x14xe motoron kihúztam a gyertyapipákat és a vezérműszíj felüli hengeren a gyertya motor olajban áll, de full a gyertya végéig a többi gyertyánál is van egy kis olaj de ott nem sok ez mitől lehet?? ilyen még sosem volt Módosítva Április22, 2016 : individor
Szabadij Elküldve Április22, 2016 Elküldve Április22, 2016 48 perce, individor írta: üdv! gyertyát szeretnék cserélni egy x14xe motoron kihúztam a gyertyapipákat és a vezérműszíj felüli hengeren a gyertya motor olajban áll, de full a gyertya végéig a többi gyertyánál is van egy kis olaj de ott nem sok ez mitől lehet?? ilyen még sosem volt Üdv! Olaj utántöltésnél is meg lehet locsolni,de ennél valószínűbb,hogy a szelepdekni tömítése adta meg magát,esetleg fellazult a szelepdekni.
Recommended Posts