Gergőőő Elküldve Február26, 2015 Megoszt Elküldve Február26, 2015 (edited) Gyujtás csak akkor volt amikor nem fordította indítózós állásba, ha rángatta a kulcsot végállásban akkor elindult... (raknék fel képet az érintkezőről de telefonról nem megy) Módosítva Február26, 2015 : Gergőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
csacsa44 Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Sziasztok, nekem is hasonló a problémám, mint a kollégának, azaz: 1998 évjáratú Opel Astra Caravan 1,4 16V időnként nem indul. Az autó napi használatban van, a "nem indulási jelenség" kb. 1 hónapja jelentkezett. Behúzás után beindult. Azóta néhány alkalommal kb. 4-5 alkalommal fordult elő, hogy nem indult, csak behúzásra. Amit tudni lehet: 1. Aksi új, indításnál minden rendben működik. Csak vagy épp elkapja, vagy nem. Egy hétig pl. minden rendben volt, de ma újra jött a jelenség. 2. Gyertyákat pár napja cseréltem 3. Benzinszűrőt szintén pár napja cseréltem 4. Benzinpumpát bemérettem, megfelelő a nyomás indításnál, szerelő rendben találta 5. Időjárás nem játszik szerepet a problémában, hidegen és melegen is előfordult már, hogy nem indult. 6. Menet közben nem észlelni semmi rendellenességet, az autó rendben működik, nem áll le, a probléma csak indításnál jelentkezik. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond, nektek esetleg ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Sziasztok, nekem is hasonló a problémám, mint a kollégának, azaz: 1998 évjáratú Opel Astra Caravan 1,4 16V időnként nem indul. Az autó napi használatban van, a "nem indulási jelenség" kb. 1 hónapja jelentkezett. Behúzás után beindult. Azóta néhány alkalommal kb. 4-5 alkalommal fordult elő, hogy nem indult, csak behúzásra. Amit tudni lehet: 1. Aksi új, indításnál minden rendben működik. Csak vagy épp elkapja, vagy nem. Egy hétig pl. minden rendben volt, de ma újra jött a jelenség. 2. Gyertyákat pár napja cseréltem 3. Benzinszűrőt szintén pár napja cseréltem 4. Benzinpumpát bemérettem, megfelelő a nyomás indításnál, szerelő rendben találta 5. Időjárás nem játszik szerepet a problémában, hidegen és melegen is előfordult már, hogy nem indult. 6. Menet közben nem észlelni semmi rendellenességet, az autó rendben működik, nem áll le, a probléma csak indításnál jelentkezik. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond, nektek esetleg ötlet? Meg lehet nézni az akku, és az önindító , illetve a zárhíd közötti testkábeleket ahogy előttem írták. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csacsa44 Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Köszönöm a választ, minden megfelelően működik. Volt aki a főtengely-jeladóra gyanakodott, de akkor menet közben is megállna az autó. Most vettem egy üzemanyagszivattyú relét, ha legközelebb nem indul, gyorsan kicserélem, ezzel is kizárva egy hibalehetőséget. Ha akkor sem indul, akkor szivattyúcsere lesz, mert minden jel arra mutat, hogy amikor nem indul, az azért van, mert nincs üzemanyag. Az a baj, hogy akkor mértek rá, mikor nem volt gond az indítással, úgy persze, hogy nem mutat rossz értéket a műszer. Most kb. két méter betolásra azonnal beindult, kérdés, hogy meddig marad ez így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Köszönöm a választ, minden megfelelően működik. Volt aki a főtengely-jeladóra gyanakodott, de akkor menet közben is megállna az autó. Most vettem egy üzemanyagszivattyú relét, ha legközelebb nem indul, gyorsan kicserélem, ezzel is kizárva egy hibalehetőséget. Ha akkor sem indul, akkor szivattyúcsere lesz, mert minden jel arra mutat, hogy amikor nem indul, az azért van, mert nincs üzemanyag. Az a baj, hogy akkor mértek rá, mikor nem volt gond az indítással, úgy persze, hogy nem mutat rossz értéket a műszer. Most kb. két méter betolásra azonnal beindult, kérdés, hogy meddig marad ez így. :) Ha a benzinpumpa - vagy a relé lenne a ludas betolásra sem indulna az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speki007 Elküldve Március2, 2015 Megoszt Elküldve Március2, 2015 Üdv! Az Astrámon (c16nz) van oktánszám változtató szerkezet. Azonban egyik oldalán sincs szám,honnan tudom hogy hogyan kell állnia,konkrétan a 95-ös benzinnél?(hátha előttem játszottak vele) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2015 Megoszt Elküldve Március3, 2015 Üdv! Az Astrámon (c16nz) van oktánszám változtató szerkezet. Azonban egyik oldalán sincs szám,honnan tudom hogy hogyan kell állnia,konkrétan a 95-ös benzinnél?(hátha előttem játszottak vele) Köszönöm! Üdv...a dugónak 3 pinje van az aljzatnak csak kettő a 95-ös felén van egy ellenállás a 91-es fele direktbe van kötve, tehát amelyik két lábon ellenállást mérsz multiméterrel annak a kettőnek kell a csati két lábához kerülnie. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speki007 Elküldve Március4, 2015 Megoszt Elküldve Március4, 2015 Üdv...a dugónak 3 pinje van az aljzatnak csak kettő a 95-ös felén van egy ellenállás a 91-es fele direktbe van kötve, tehát amelyik két lábon ellenállást mérsz multiméterrel annak a kettőnek kell a csati két lábához kerülnie. Köszönöm,megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március6, 2015 Megoszt Elküldve Március6, 2015 Ahoj! Nagyblokknál ahol a 3 csavaros termosztátház van, az csak a felső résszel együtt van drágáért, vagy bele lehet pattintani valahogy a kisblokkos féle "csak termosztátot"? Unixnál 6800ért lenne wahler, annyiért drágállom, csak azért mert van a tetején egy kis alu a másikhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Ahoj! Nagyblokknál ahol a 3 csavaros termosztátház van, az csak a felső résszel együtt van drágáért, vagy bele lehet pattintani valahogy a kisblokkos féle "csak termosztátot"? Unixnál 6800ért lenne wahler, annyiért drágállom, csak azért mert van a tetején egy kis alu a másikhoz képest. G-nél ha jól rémlik ki lehetett venni csak a termosztátot az alu házból, de persze csak utánna jöttünk rá miután eltörtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyccon Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Üdv mindenkinek! Segítségetek szeretném kérni: van egy 1996-os 16.16V Astra Sedanom,és indítás után pár mp múlva felpörög a motor 3000 fordulatig majd leáll.Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Üdv mindenkinek! Segítségetek szeretném kérni: van egy 1996-os 16.16V Astra Sedanom,és indítás után pár mp múlva felpörög a motor 3000 fordulatig majd leáll.Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítséget! Üdv, utánna el sem indul? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyccon Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Üdv, utánna el sem indul? nehezen de beindul,de utána ugyanazt csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
HSzabesz92 Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Sziasztok! Valaki megtudná mondani a c16nz vezérműtengely nyitás/zárás idejét??? Nagyon sokat segítene. Előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 nehezen de beindul,de utána ugyanazt csinálja Hát először talán hibakódót kellene megnézni ha van, lehet meg is mondja mi a baja, és akkor nem kell keresgélni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 nehezen de beindul,de utána ugyanazt csinálja Lehet az alapjárati léptetőmotor lesz a ludas és ha a motor járása közben nem villan fel a check engine, akkor nem biztos, hogy lesz kiolvasható hibakód. Maximum élőadat nézésével lehet rájönni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Lehet az alapjárati léptetőmotor lesz a ludas és ha a motor járása közben nem villan fel a check engine, akkor nem biztos, hogy lesz kiolvasható hibakód. Maximum élőadat nézésével lehet rájönni. Na jó da alapjárati hibánál gázzal életben lehet tartani a motort, igaz az nem volt írva, hogy ezzel próbálkozott-e. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Sziasztok! Nyekereg a hosszbordás szíjam ezen lehet segíteni valamit? 2 éve van rajta. ha lehet segíteni ezen hogy ne nyekeregjen akkor hogyan? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Sziasztok! Nyekereg a hosszbordás szíjam ezen lehet segíteni valamit? 2 éve van rajta. ha lehet segíteni ezen hogy ne nyekeregjen akkor hogyan? köszi Automata feszítős, szóval nem sokat. Valószínűleg elkopott valamelyik szíjtárcsa. Vagy szorul valamelyik hajtott berendezés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramos04 Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Sziasztok! Újra itt vagyok ujjabb hibával. :( c14nz motor. Az alapjárati motor hibám továbbra sem oldódott meg pedig kiderült, hogy a csonka végű való bele, tehát az jó. A vákuum csöveket kitakarítottam ráadásul az injektor házon lévő műanyagot is leszedtem és ott is, hát volt bennne kotu rendesen. Az összeszerelés után ujjabb hibakód jött elő. 34-es, leírás szerint AGR szelep - feszültség túl magas. Jah csak nekem nincs agr szelepem. Akkor What? Válszokat előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Automata feszítős, szóval nem sokat. Valószínűleg elkopott valamelyik szíjtárcsa. Vagy szorul valamelyik hajtott berendezés. halottam olyat hogy a generátoron kell kicsit feszíteni ez létezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 halottam olyat hogy a generátoron kell kicsit feszíteni ez létezik? Hosszbordásnál fix a generátor, ezért írtam, hogy automata feszítő van. Csak a sima ékszíjasnál lehet feszíteni a generátorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Sziasztok! X14NZ-nél kinek mennyire melegszik fel a motor mostanában? Mondom a tüneteket. Megvettem a kocsit kb 3 hete, jöttem vele 150 kilométert, de a vízhőfok mutató még a kék sávot sem hagyta el. Ha álltam vele kb 10 percet, akkor felment 95 fokig, de ahogy elindultam, és van egy kis menetszél, már vissza is hűlt a kékre. Ez tudtam, hogy nem jó így, hát cseréltem benne termosztátot (vernet, 92 fokos). Most azt produkálja, hogy nagyon lassan (kb 5-10km) felmelegszik óra szerint 88 fokig. Ha dugóban állok, szintén felmegy 95 fokra, majd ha tudok haladni, vissza 85-88-90 köré. A motort, ha beindítom a hűtésre menő két cső ugyanúgy melegszik, nincs különbség a kettő között. Míg az itthon lévő X14XE és Z14XEP G Astráknál a bal oldali, felső cső már forró, és utána kezd a jobb oldali gyorsan melegedni. Azoknál nem is ingadozik a hőmérséklet. Namost, X14NZ-nél ennek úgy kell működnie, ahogy én leírtam, vagy -ahogy én is sejtem- rossz a termosztat,amit vettem bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 Sziasztok! Újra itt vagyok ujjabb hibával. :( c14nz motor. Az alapjárati motor hibám továbbra sem oldódott meg pedig kiderült, hogy a csonka végű való bele, tehát az jó. A vákuum csöveket kitakarítottam ráadásul az injektor házon lévő műanyagot is leszedtem és ott is, hát volt bennne kotu rendesen. Az összeszerelés után ujjabb hibakód jött elő. 34-es, leírás szerint AGR szelep - feszültség túl magas. Jah csak nekem nincs agr szelepem. Akkor What? Válszokat előre is köszi. 34 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor Low voltage A MAP szenzor vákumcsővét is átt kéne nézni a tűzfalon van egy fekete-zöld hasáb. Ha van rá lehetőséges tegyél bele egy másikat próbára csak egy csati meg egy cső megy rá. Sziasztok! X14NZ-nél kinek mennyire melegszik fel a motor mostanában? Mondom a tüneteket. Megvettem a kocsit kb 3 hete, jöttem vele 150 kilométert, de a vízhőfok mutató még a kék sávot sem hagyta el. Ha álltam vele kb 10 percet, akkor felment 95 fokig, de ahogy elindultam, és van egy kis menetszél, már vissza is hűlt a kékre. Ez tudtam, hogy nem jó így, hát cseréltem benne termosztátot (vernet, 92 fokos). Most azt produkálja, hogy nagyon lassan (kb 5-10km) felmelegszik óra szerint 88 fokig. Ha dugóban állok, szintén felmegy 95 fokra, majd ha tudok haladni, vissza 85-88-90 köré. A motort, ha beindítom a hűtésre menő két cső ugyanúgy melegszik, nincs különbség a kettő között. Míg az itthon lévő X14XE és Z14XEP G Astráknál a bal oldali, felső cső már forró, és utána kezd a jobb oldali gyorsan melegedni. Azoknál nem is ingadozik a hőmérséklet. Namost, X14NZ-nél ennek úgy kell működnie, ahogy én leírtam, vagy -ahogy én is sejtem- rossz a termosztat,amit vettem bele? A vízhőfok ingadozni szokott nincs a mutató odaszegelve egy pontra, menetszélre visszahül dugóban ácsorogva felmegy. Hideg motort indítva olyan 10-15- perc mulva kell a hűtő kunkori cső felöli sarkának hirtelen forrósódnia, ha már az elejétől fogva langyi akkor a termosztát hibás, nem zár el. Nekem olyan 5 kilóméteren megy ki a mutató a kék mezőből ekkor már érezhető fűtés van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Március8, 2015 Megoszt Elküldve Március8, 2015 De a két csőnek nem külön kell forrósodnia? Mert nekem a bal oldali egyszerre melegszik a jobb oldali csővel is, míg a másik két motornál a bal oldali már forró, mikor még a jobb oldali jég hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts