laci8711 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Igen. Ez a tiedről készült kép?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Ez a tiedről készült kép?? Igen. Kicsit patika motortér? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 hátja irigylésre méltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Most lett rendbetéve úgy ahogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Nekem sosem lesz ilyen motorterem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szekfizsolt Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Nekem sosem lesz ilyen motorterem :D Tavasszal, ha lesz egy kis időm (és helyem, mert a panel parkolójában nem az igazi), akkor megpróbálok én is valami hasonlót alkotni... Bár egy dolgot nem feltétlenül értek... Megvettem az autót makulátlan tiszta motorral, de a váltó maga tele van rászáradt olajsárral... A lényeg, hogy több, mint 2 ezer kilométert tapostam, de friss folyás nincs sehol... Lehet, hogy rendbehozták az eresztést, de a váltót nem pucolták le? Hogyan lehet ezt szépen megcsinálni? Gondolom a brigéciol nem hozza le a több éves rászáradt "cuccot"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Simán, nekem is csupa szutyok minden, és most sehol nem folyik. Viszont egyik szerelő sem pucolta le szerelés után. Aztán már én sem, ötödiken nehéz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 sztem még nem is zsírtalanítják/tisztítják meg rendesen, mikor visszaraknak 1 tömítést Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Akihez én vittem azzal kezdte miután leszedte a váltó tetejét mikor a tömitést cserélte Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Akihez én vittem azzal kezdte miután leszedte a váltó tetejét mikor a tömitést cserélte tényleg? wow 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 Ki hogy keltene életre egy motort, ami két éve áll, nem volt átforgatva, de elvileg szépen ledugózva lett eltéve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Stirlitz bocs kihagytam hogy azzal kezdte hogy a végén lemossa a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Hf le, mindent átnézni/megnézni, olajjal feltöltve kézzel átforgatni, utána jöhetne a többi ;) Ki hogy keltene életre egy motort, ami két éve áll, nem volt átforgatva, de elvileg szépen ledugózva lett eltéve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Simán, nekem is csupa szutyok minden, és most sehol nem folyik. Viszont egyik szerelő sem pucolta le szerelés után. Aztán már én sem, ötödiken nehéz :D Gondoljatok bele, ha azt mondja a szerelő hogy kicseréltem a féltengely szimeringet 12 ezer, azt mondod oké, de ha azt mondja hogy le is mostam a motort még 5 ezer senkinek sem tetszene, mert ki kérte? Ki hogy keltene életre egy motort, ami két éve áll, nem volt átforgatva, de elvileg szépen ledugózva lett eltéve? Olajcsere, aztán gyujtás nélkül önindítózni párszor, esetleg a hengerekbe is önteni egy pici olajat. Persze attól is függ mi a szándékod a motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Hf le, mindent átnézni/megnézni, olajjal feltöltve kézzel átforgatni, utána jöhetne a többi ;) megbontással nem kérdés, de nem akarjuk szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Gondoljatok bele, ha azt mondja a szerelő hogy kicseréltem a féltengely szimeringet 12 ezer, azt mondod oké, de ha azt mondja hogy le is mostam a motort még 5 ezer senkinek sem tetszene, mert ki kérte? Olajcsere, aztán gyujtás nélkül önindítózni párszor, esetleg a hengerekbe is önteni egy pici olajat. Persze attól is függ mi a szándékod a motorral. Gyújtás nélkül indítózni a legegyszerűbb, ha széthúzza a főtengelyjeladót. Se benzin, de szikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Gyújtás nélkül indítózni a legegyszerűbb, ha széthúzza a főtengelyjeladót. Se benzin, de szikra. Pölö, már ha van rajta. A Hall-jeldó lehúzására se indítja a pumpát? :icon14: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Karbis. :) se pumpa, se jeladó. :) Természetesen használatra lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Karbis. :) se pumpa, se jeladó. :) Természetesen használatra lesz. Akkor ki kell üríteni a karbit hogy ne induljon el a motor indítózásra, és le kell húzni a gyertyapipákat . 2 év alatt nem lesz semmi baja, talán még a henger sem szárad ki , de oda én azért öntenék egy pici olajat, majd elégeti ha elindult. De pontosan mi is ez a szerzemény? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Karbis. :) se pumpa, se jeladó. :) Természetesen használatra lesz. Elárulód mi az vagy barkochbázunk? :D Ascona? Kadett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Én azért csak átforgatnám párszor kézzel is, kitudja milyen az a hengerfal, az indítómotor meg nem kérdez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Gondoljatok bele, ha azt mondja a szerelő hogy kicseréltem a féltengely szimeringet 12 ezer, azt mondod oké, de ha azt mondja hogy le is mostam a motort még 5 ezer senkinek sem tetszene, mert ki kérte? Olajcsere, aztán gyujtás nélkül önindítózni párszor, esetleg a hengerekbe is önteni egy pici olajat. Persze attól is függ mi a szándékod a motorral. Én örülnék ha 5 ezerért komplett kimosná a motorteret, meg mondjuk ki is porszívózhatna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Elárulód mi az vagy barkochbázunk? :D Ascona? Kadett? Eltaláltad. :D Utóbbi. Vettem egy xe-t a vectrába, ezt meg adták köré. De mivel ki van kasznizva, futómű, stb minden a rajta, és megvan a gyári motorja is, így vissza lesz építve Róóóóbinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Eltaláltad. :D Utóbbi. Vettem egy xe-t a vectrába, ezt meg adták köré. De mivel ki van kasznizva, futómű, stb minden ######a rajta, és megvan a gyári motorja is, így vissza lesz építve Róóóóbinak. na részleteket, pontosan mit is szereztél? és mit is csinálsz vele C20XE? azé arra a röfre kíváncsi lennék mikor elkapja ennyi időután Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 na részleteket, pontosan mit is szereztél? és mit is csinálsz vele C20XE? azé arra a röfre kíváncsi lennék mikor elkapja ennyi időután Róóóbi talált egy hirdetést kadettklubbon, aztán engem meg elkapott a gépszíj. 14NV kadett c20xe-vel. A srác magának kezdte építeni, ő bontotta az xe-t egy caliból, meg építette be. Így használta két-két és fél évig az autót. Hétvégén megnéztem, a motor mechanikusan jónak tűnik, nem füstöl, nem szaglik, szépen indul, nem zörög, ha meg elektromosan mégis van valami baja, azt már nem olyan költséges javítani. A kasznit meg körbenyálaztam, tényleg ki van hegesztve rajta minden, erősített küszöbök, gsi futómű, nagyfékek, stb. De most megint mit kezdek egy komplett autóval, aminek nagy része nem is passzol a vecihez, na meg akkor szenvedés a papírokkal, így hát felvetettem Róóóbinak, hogy mi van, ha neki meg összerakjuk a kadétot, mert megvan a gyári cumó hozzá, meg adok neki rá féket körbe stb, mert az ő astrája szegény meg annyira oxidos, hogy múltkor egy nyúl kiharapott egy darabot a küszöbből. Szóval most az lesz a project, hogy az autó vagy levizsgázik így, ahogy van, és akkor utána hazajön, motor ki, gyári be, stb, vagy útvonalengedélyezünk, aztán ha kész akkor megy vizsgára. Viszont a gyári motorja nem volt átforgatva/beindítva mióta ki lett szedve, viszont le van dugózva stb, hogy ne menjen bele a pára meg a por. Tehát elvileg működnie kéne. Majd csinálunk videót. Én azt terveztem, hogy lekapjuk a tetejét, fellocsoljuk olajjal, meg kivesszük a gyertyákat, és oda is spriccelünk valamit, (meg belenézünk endoszkóppal) aztán kézzel forgatás, majd pedig önindítóval, hogy felépüljön az olajnyomás is. Aztán utána próbálunk indítani. Na meg persze kap egy új vezérlést is. Szóval kadettből xe ki, nv be, enyémből se ki, xe be, bátyáméből sz ki, se be. :) Plusz a fékekkel is lesz némi cserebere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts