opel16v Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 I_S! Igen, azt is szépen megfogja mindkét irányból. Nekem mostanában nincs is szinte olaj lecsapódva, csak víz. :lol: Tiborc! Folytószelepház oldalán kis fekete kütyü, két csavar fogja, és 4 vezeték megyen bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Folytószelepház oldalán kis fekete kütyü, két csavar fogja, és 4 vezeték megyen bele... :lol: Köszi, 7végén remélem lesz időm foglalkozni vele. Most ismét átolvastam egy pár régi hozzászólást, és már kezdem felfogni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Hi a fotón a nyíllal jelölt csövet hova a rákba kell tenni :?: Vagy hagyjam a fenébe lógni :?: http://rimg.vatera.hu/photos/langs/hu/2046...small_193c2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Hi a fotón anyíllal jelölt csövet hova a rákba kell tenni :?: Vagy hagyjam a fenébe lógni :?: http://rimg.vatera.hu/photos/langs/hu/2046...small_193c2.jpg Várjál :shock: Azzal a csővel mit akarsz? Azt is ki lehet biggyeszteni? Mert én aztatat vezettem ki, amelyik fölötte megy a kiegyenlítő tartályba :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 semmit nem akarok vele csinálni,csak nem tom a másik végének hol a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ja! Ha jól emléxem, akkor a folytószelepházhoz megy valahová, a túloldalra, ami ezen a képen nem látszik. csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Elküldtem mail-en, mert a Tár-ral gondok vannak és nem tudok feltölteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Köszi. A tár gondot én is észrevettem :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 X14NZ van benne. ACpumpa mindenképpen ott van a tank tetején, ahol a többiek azt a 10cm-es takaróműanyagot megtalálták. Olyat még nem láttam, hogy nincs ott a kiemelőlyuk. Nem rossz helyen nézted? Hát csak nem vagyok olyan bambi... :-) De a viccet félretéve tuti, hogy nem rossz helyen néztük. A hátsó üléssort előre fel kell hajtani. És akkor a szövet kárpit alatt valahol középtájékon ott kellene lennie a lyuknak. A kárpiton magán ott van a kivágás, de alatta végig tömör vas van. Még műanyag kupak sincsen. :-( Majd lefényképezem. De azért megnézem mégegyszer, mert most elkezdett zavarni a dolog. Olaszból jött ugye az autó. Német összeszerelésű. Lehetséges emiatt valami változás? Bár ezt nem hiszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Hát csak nem vagyok olyan bambi... :-) De a viccet félretéve tuti, hogy nem rossz helyen néztük. A hátsó üléssort előre fel kell hajtani. És akkor a szövet kárpit alatt valahol középtájékon ott kellene lennie a lyuknak. A kárpiton magán ott van a kivágás, de alatta végig tömör vas van. Még műanyag kupak sincsen. :-( Majd lefényképezem. De azért megnézem mégegyszer, mert most elkezdett zavarni a dolog. Olaszból jött ugye az autó. Német összeszerelésű. Lehetséges emiatt valami változás? Bár ezt nem hiszem... Lehet hogy új fejlesztés, és magától osonik benne a benya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 NEMNEM, csak és kizárólag az 1.8-asokban van Simtec !!! írtam is, hogy nem az van benne... A Classicokban is X14NZ van, de hogy az hogy villog azt nem tom... sztem az is a szokásos módon. Az NZ-ben más ECU van mint a 16V-ben, az asszem Multec-S míg a 16V-nél Multec-M !!! Nekem az volt a fura, hogy a normál motorhoz 2x8-as (16PIN) csati van, mint a képen, amit belinkeltél (mármint a Classicban). Ezért kérdeztem tulajdonképpen. Tehát akkor ott is mindenképpen az 5-ös 6-os pontot kell rövidrezárni, aztán majd kiderül mit villog... Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Poetry! Az anyós oldalon a hátsó űléssor alatt egészen elöl kell lennie (nem középen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nos vettem szűrőt, tuti oan mint a tiéd Gabi :lol: , és 1990 volt! Ma kreálok tartályt is, mert tegnap csak a szűrőt tettem fel ideiglenesen.... kicsit megilyedtem a rovaroktól meg kosztól :lol: ... Gabi, tudnál valami képet közölni a 2 tartályról, mert anyagom az van, csak hogy hol vannak a bemenő és kilyövő csövek belőlük. Köszöntem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Sajna nincs több képem. Ha nincs lecsapatód, akkor nem is nagyon kell a tartály, mert az olajgőz úgyis átmegy a szűrőn... Majd meglátod, ha nagyon olajos lesz a szűrő, akkor kell a lecsapató. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 aztatat mondod ? Csak azért nyugottabb lennék, ha egyből biztonságosra gyártanám. No akkor csak annyit, hogy neked a lecsapató az, amelyik közvetlenűl a szűrő alatt van? És a cső hol megy bele, alul vagy felül? mármint a bemenő részre gondolok, a kimenőt azt látom, hogy a tetején jön ki és közvetlenül csücsül rajta a szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Az a lecsapató, és alul megy bele a cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ok, a gyűjtő meg egyértelmű a mély ponttal. Köszöntem. délután meg is kreálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Az a lecsapató, és alul megy bele a cső. Ja, bocs hogy értetlenkedek, de alul alul, vagy oldalt alul? (gondolom oldalt alul) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Tehát akkor ott is mindenképpen az 5-ös 6-os pontot kell rövidrezárni, aztán majd kiderül mit villog... Nem? Ja, ami 16-os ott igen... De ha új kódot nyom akkor semmit nem villog ha nincs hiba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 alul-alul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 alul-alul. :lol: ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 a gyűjtőt meg valahová elé, lehetőleg mélypontra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Segítségeteket kérném, 1500 és 2000 fordulat között berángat az Astrám (1,8i 16V), bármelyik sebességfokozatban. Mi lehet a hiba oka? Hogyan lehetne orvosolni? Segítségeteket előre is köszönöm! Petike Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Segítségeteket kérném, 1500 és 2000 fordulat között berángat az Astrám (1,8i 16V), bármelyik sebességfokozatban. Mi lehet a hiba oka? Hogyan lehetne orvosolni? Segítségeteket előre is köszönöm! Petike Motor kontroll nem villan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts