Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

X14NZ van benne.

ACpumpa mindenképpen ott van a tank tetején, ahol a többiek

azt a 10cm-es takaróműanyagot megtalálták. Olyat még nem láttam,

hogy nincs ott a kiemelőlyuk. Nem rossz helyen nézted?

Hát csak nem vagyok olyan bambi... :-)

De a viccet félretéve tuti, hogy nem rossz helyen néztük. A hátsó üléssort előre fel kell hajtani. És akkor a szövet kárpit alatt valahol középtájékon ott kellene lennie a lyuknak. A kárpiton magán ott van a kivágás, de alatta végig tömör vas van. Még műanyag kupak sincsen. :-( Majd lefényképezem.

De azért megnézem mégegyszer, mert most elkezdett zavarni a dolog.

Olaszból jött ugye az autó. Német összeszerelésű. Lehetséges emiatt valami változás? Bár ezt nem hiszem...

Megosztás:

Hát csak nem vagyok olyan bambi... :-)

De a viccet félretéve tuti, hogy nem rossz helyen néztük. A hátsó üléssort előre fel kell hajtani. És akkor a szövet kárpit alatt valahol középtájékon ott kellene lennie a lyuknak. A kárpiton magán ott van a kivágás, de alatta végig tömör vas van. Még műanyag kupak sincsen. :-( Majd lefényképezem.

De azért megnézem mégegyszer, mert most elkezdett zavarni a dolog.

Olaszból jött ugye az autó. Német összeszerelésű. Lehetséges emiatt valami változás? Bár ezt nem hiszem...

Lehet hogy új fejlesztés, és magától osonik benne a benya :lol:

Megosztás:

NEMNEM, csak és kizárólag az 1.8-asokban van Simtec !!! írtam is, hogy nem az van benne...

A Classicokban is X14NZ van, de hogy az hogy villog azt nem tom... sztem az is a szokásos módon. Az NZ-ben más ECU van mint a 16V-ben, az asszem Multec-S míg a 16V-nél Multec-M !!!

Nekem az volt a fura, hogy a normál motorhoz 2x8-as (16PIN) csati van, mint a képen, amit belinkeltél (mármint a Classicban). Ezért kérdeztem tulajdonképpen. Tehát akkor ott is mindenképpen az 5-ös 6-os pontot kell rövidrezárni, aztán majd kiderül mit villog... Nem?

Megosztás:

Nos vettem szűrőt, tuti oan mint a tiéd Gabi :lol: , és 1990 volt!

Ma kreálok tartályt is, mert tegnap csak a szűrőt tettem fel ideiglenesen.... kicsit megilyedtem a rovaroktól meg kosztól :lol: ...

Gabi, tudnál valami képet közölni a 2 tartályról, mert anyagom az van, csak hogy hol vannak a bemenő és kilyövő csövek belőlük.

Köszöntem

Megosztás:

aztatat mondod ?

Csak azért nyugottabb lennék, ha egyből biztonságosra gyártanám.

No akkor csak annyit, hogy neked a lecsapató az, amelyik közvetlenűl a szűrő alatt van?

És a cső hol megy bele, alul vagy felül? mármint a bemenő részre gondolok, a kimenőt azt látom, hogy a tetején jön ki és közvetlenül csücsül rajta a szűrő.

Megosztás:

Segítségeteket kérném, 1500 és 2000 fordulat között berángat az Astrám (1,8i 16V), bármelyik sebességfokozatban. Mi lehet a hiba oka? Hogyan lehetne orvosolni?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Petike

Motor kontroll nem villan?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.