Mdani Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Sztem lehet 2vezetékes hőfok jeladó, lambda, szar injektorok... Nálam a lambda volt a szar, ennyit azért nem fogyasztott, de 10 fölött volt... Milyen hosszú távokat mész az autóval? Többletfogyasztás... Jócskán, szerintem x16xel caravan nem eszik 16-17 litert városban. Mitől lehet többletfogyasztás? - Benzin nem folyik el. - Benzinszag nincs. - Benzincsövek nem lyukasak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 A kék hőfok jeladót cseréltem Bosch-ra, újra amikor a termosztátot cseréltem múlt héten. Lamba-t most szereztem, kapok kölcsön, egy vezetékes van benne. Rövid távokat megyek csak, Tatabányán városban. De pl. tegnap elmentem főúton Tatabányáról Komáromba oda vissza, s szerintem 10-11 liter eltűnt ezen a 70-75 kmen, nehéz megmondani ugye, mert a szintjelzőt látom csak. Szóval sok nyál eltűnik szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 A kék hőfok jeladót cseréltem Bosch-ra, újra amikor a termosztátot cseréltem múlt héten. Lamba-t most szereztem, kapok kölcsön, egy vezetékes van benne. Rövid távokat megyek csak, Tatabányán városban. De pl. tegnap elmentem főúton Tatabányáról Komáromba oda vissza, s szerintem 10-11 liter eltűnt ezen a 70-75 kmen, nehéz megmondani ugye, mert a szintjelzőt látom csak. Szóval sok nyál eltűnik szerintem A szintjelzővel nem lehet valós fogyasztást mérni. Akkor kapsz igazi értéket ha telitank...mész legalább 400Km-rt megint telitank és a fogyott litert osztod jelen esetben 4-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Jaja világos, ez lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 A kék hőfok jeladót cseréltem Bosch-ra, újra amikor a termosztátot cseréltem múlt héten. Lamba-t most szereztem, kapok kölcsön, egy vezetékes van benne. Rövid távokat megyek csak, Tatabányán városban. De pl. tegnap elmentem főúton Tatabányáról Komáromba oda vissza, s szerintem 10-11 liter eltűnt ezen a 70-75 kmen, nehéz megmondani ugye, mert a szintjelzőt látom csak. Szóval sok nyál eltűnik szerintem nekem is X16XEL van csak sedan de nekem a szonda szarakodott ! akkor evett 100-on 14 litert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Többletfogyasztás... Jócskán, szerintem x16xel caravan nem eszik 16-17 litert városban. Mitől lehet többletfogyasztás? - Benzin nem folyik el. - Benzinszag nincs. - Benzincsövek nem lyukasak. Falsot is szívhat több helyen. Vákuumcsövek, pillangószelep gumicső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Ez jó ötlet, szombaton ellenőrzés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Ez jó ötlet, szombaton ellenőrzés. :) Nálam példul egyszerűen elöregedett az a pár darab gumi toldás, amivel a vékony műanyag csövek rá lettek toldva a csatlakozókra, példul a fékrásegítő csövén lévőre. De ott van az a fehér-sárga vákuum záró szelep, annál mindkét gumi toldó fel volt hasadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 A motor megy, csak feketén füstöl. Az összes gyertya, kormos. Valamiért sok anyagot kap. Ötlet valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 A motor megy, csak feketén füstöl. Az összes gyertya, kormos. Valamiért sok anyagot kap. Ötlet valakinek? ilyen durván dúsítani csak a hőfok jeladó tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 ilyen durván dúsítani csak a hőfok jeladó tud. Ami a termosztát alatt van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Többletfogyasztás... Jócskán, szerintem x16xel caravan nem eszik 16-17 litert városban. Mitől lehet többletfogyasztás? - Benzin nem folyik el. - Benzinszag nincs. - Benzincsövek nem lyukasak. Esetleg bedőlt katalizátor/dob. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 En meg nem megyek 170el se, pedig van póver. :D Mihez képest? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Ami a termosztát alatt van? 14xe-n ott van, c20xe-n nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 14xe-n ott van, c20xe-n nem tudom. Arra gondolsz ami a computernek ad jelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Azt tegyük hozzá, hogy a kombi astra alapban nehezebb mint a ferdehátú vectra, rosszabb a légellenállása, és rövid váltója van, az enyémnek meg hosszú. (most még) Azért a végsebesség nem csak a motor lóerejétől függ. Meg én nem az órával mért értékeket írkálom, gps-el mérek. Ja, és a motoromban még csak 130.000 volt mikor betettem. No, a mai napom se veszett kárba, megint tanultam valamit! :D Hogyan lehet egy 100 lóerős géppel 207-et futni. Csak egy 1,6-os motor és egy hosszú váltó kell hozzá, meg egy alapból nehezebb autó! (Ha jól olvastam, akkor a Vectra 1185 kilós.) Én meg itt hiába küszködök a nyomatékosabb c20ne-vel ami alig akarja vinni a 190-et a könnyebb kasznival (1120 kg)! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 No, a mai napom se veszett kárba, megint tanultam valamit! :D Hogyan lehet egy 100 lóerős géppel 207-et futni. Csak egy 1,6-os motor és egy hosszú váltó kell hozzá, meg egy alapból nehezebb autó! (Ha jól olvastam, akkor a Vectra 1185 kilós.) Én meg itt hiába küszködök a nyomatékosabb c20ne-vel ami alig akarja vinni a 190-et a könnyebb kasztnival (1120 kg)! :omg: Majd egy váltó típus és sorozatszámot írjál már nekem légyszíves, meg egy pontos kerékméretet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 No, a mai napom se veszett kárba, megint tanultam valamit! :D Hogyan lehet egy 100 lóerős géppel 207-et futni. Csak egy 1,6-os motor és egy hosszú váltó kell hozzá, meg egy alapból nehezebb autó! (Ha jól olvastam, akkor a Vectra 1185 kilós.) Én meg itt hiába küszködök a nyomatékosabb c20ne-vel ami alig akarja vinni a 190-et a könnyebb kasznival (1120 kg)! :omg: Ez csak papír....papírom nekem is van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Majd egy váltó típus és sorozatszámot írjál már nekem légyszíves, meg egy pontos kerékméretet. Ha nem haragszol meg érte, akkor nem bújok a kocsi alá számokat böngészni. A fenti mérési diagramon egyébként elég részletes adatok vannak, és ez az én kocsimról készült. Minden eredeti gyári rajta, természetesen a kerekek is ( 175 / 65 R 14 / 2,3 bar ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Ez csak papír....papírom nekem is van... :D Muti meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Muti meg! :D Hógyisne..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
HummeRC Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Sziasztok. Arra tud valaki valamit mondani, hogy főnököm 94-es Fastra kombija 1.6si motorral hogyan kapott kék matricát? Kb 1 hónapja vizsgázott. Az én azonos évjáratú 1.4si-m pedig simán pirosat kap. Ekkora különbség lenne? Állítólag megmérték a kipufogógázát és azt mondták neki, az alapján ezt kellett kapja. Nekem is megmérték, de közölték, hogy attól függetlenül évjárat alapján piros jár. Főnököm állítása szerint nem volt semmi kenőpénz a dologban, észre sem vette és nem is foglalkozott vele különösebben, míg nekem szemet nem szúrt a dolog. Nem ugyanott vizsgáztunk, de ez roppantul érdekelne, hogyan lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Sziasztok. Arra tud valaki valamit mondani, hogy főnököm 94-es Fastra kombija 1.6si motorral hogyan kapott kék matricát? Kb 1 hónapja vizsgázott. Az én azonos évjáratú 1.4si-m pedig simán pirosat kap. Ekkora különbség lenne? Állítólag megmérték a kipufogógázát és azt mondták neki, az alapján ezt kellett kapja. Nekem is megmérték, de közölték, hogy attól függetlenül évjárat alapján piros jár. Főnököm állítása szerint nem volt semmi kenőpénz a dologban, észre sem vette és nem is foglalkozott vele különösebben, míg nekem szemet nem szúrt a dolog. Nem ugyanott vizsgáztunk, de ez roppantul érdekelne, hogyan lehet. Mintha Daykillernek lett volna kategória ugrása... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HummeRC Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Mintha Daykillernek lett volna kategória ugrása... :icon1: Nem ismerem a sztorit, de ez jelent valami jót nekem is? Pl megismételhető a történet, vagy véletlen/"ismerős" miatt sikerült neki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Nem ismerem a sztorit, de ez jelent valami jót nekem is? Pl megismételhető a történet, vagy véletlen/"ismerős" miatt sikerült neki? ;) Hát pontosan már nem emlékszem a részletekre, de valamiért rossz besorolást kapott úgy rémlik okmányirodában futott egy kört hogy megkapja azt ami tényleg jár neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts