nandorbauman Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 hát igen, öcsémnek is ez a meglátása (ő is astras), a trafó ugyan XE-s, de egy 2000 vectrát beindított, viszont van egy 4? sarus csati a fedél mellett, a "hangolóvilla" felett, annak a foglalata el van törve, most visszaerősítettem, így fix már, esetleg ott lehet vmi KH? mi az egyáltalán? a fedél újabbnak tűnik és a gyertyakábelek is azok, de ha minden kötél szakad, kicserélem őket. Hali! Nekem májusban pont ugyanezt csinálta. Alapjáraton minden rendben volt, ha álló helyzetben pörgettem, akkor is. Végül a gyertyakábelek voltak a ludasok. Elméletileg GM volt rajta - ha jól emlékszem, most pedig Tesla került rá. Azóta nem jött elô ez a probléma. Bár az enyémnek nincs elosztófedele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Victor75 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy 96-os F Astrának, autó amúgy apámé volt. Olvasom a fórumot, és megnyitva az egyik motorkódokkal kapcsolatos linket érdekes dolgot találtam, az én kocsim motorkódja X16XEL, csak hogy ezt a motorkódot, az alábbi listában, én Vectránál találtam meg http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.pdf , ezt most vajon jó vagy rosz? Vagy semmi jelentősége? Viszont a problémám, hogy indításkor dadogva veszi fel az alapjáratot, olyan mint télen a Ladák, de mikor felvette a fordulatot simán jár. Mielött megkaptam elötte lett hengefejtömítés cserélve, és kicsit le is martak a blokkból, mert állítólag volt ott valami sérülés. Apám azt állítja, hogy szétszedés elött simán indult, nem ilyen dadogósan, igaz így is elsőre beindul. Ilyenkor mit érdemes megnézni, alapjárati motort, benzinszűrőt? A kocsi vagy fél évet állt a szerelőnél, lehet, hogy csak friss benzin kellene neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy 96-os F Astrának, autó amúgy apámé volt. Olvasom a fórumot, és megnyitva az egyik motorkódokkal kapcsolatos linket érdekes dolgot találtam, az én kocsim motorkódja X16XEL, csak hogy ezt a motorkódot, az alábbi listában, én Vectránál találtam meg http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.pdf , ezt most vajon jó vagy rosz? Vagy semmi jelentősége? Viszont a problémám, hogy indításkor dadogva veszi fel az alapjáratot, olyan mint télen a Ladák, de mikor felvette a fordulatot simán jár. Mielött megkaptam elötte lett hengefejtömítés cserélve, és kicsit le is martak a blokkból, mert állítólag volt ott valami sérülés. Apám azt állítja, hogy szétszedés elött simán indult, nem ilyen dadogósan, igaz így is elsőre beindul. Ilyenkor mit érdemes megnézni, alapjárati motort, benzinszűrőt? A kocsi vagy fél évet állt a szerelőnél, lehet, hogy csak friss benzin kellene neki? Nyugodj meg:) 94-98-ig gyártottak X16XEL motoros F astra-t 74 KW-al, 16 szeleppel, ecotec névvel. Lehet nem ártana szűrőket cserélni+friss benga, egr szelep takarítás. Vagy rosszabb esetben valamit elcsesztek a hengerfejezés során. Ez majdnem olyan jelenségnek tűnik, mikor pl. az olaj befolyik a hengerbe és első indításnál bedadog kicsit tőle. (pl. szelepszár szimmering), de ez csak feltételezés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Azt hiszem, meg vagyok átkozva. Mindig tartogat valami meglepetést a gép. Évekig szenvedtem a hidegben nehezen indulással, amit talán az AC lassú fáradása okozott, mert csere óta pöccre indul, még a mai nulla fokban is. Nyáron egyszer úgy gondolta, hogy menjek haza gyalog, két nap eredménytelen vizsgálódás után kontakthibát állapítottam meg, mert szétszedés-összerakás után megszünt a fulladás, rángatás, és be is indult. Az utóbbi napokban viszont azzal kedveskedik, hogy 2-3km után, amikor a hőmérséglet mutató épp kimozdulna nulláról, és épp állok egy lámpánál, gázadásra fuldoklás, rángatás a válasz, mint amikor nyáron tartósan megmakacsolta magát. Miután nagy nehezen felveszi a fordulatot, és sikerül elindulni, nincs többé gond vele. Ki tudja rájövök-e, hogy most mi fáj neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 x16xel. Melegen alapjáraton ha ülsz a kocsiban, kocsi áll, s olyan mint ha pici apró rángatások volnának. Kívülről semmit nem hallani, motor szépen jár, alapjárat nem rángat, nem szaggat, de belül még is érezni. Ötletek? Tippek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Az én "rángatási" kálváriám tovább folytatódik. Ma kapott az autó új rotort és elosztófedelet (az is ráfért már). Gondoltam, most vége lesz és dehogy, még a bolt előtt kicseréltem a kütyüt, sokkal könnyebben indult, egyenletesebben járt, dinamikusabban gyorsult. Mondom: szuper, megoldódott, de vigyen is haza. Hát út közben kiderült, még mindig megvan az a rohadt rángatás. Összegzés: benzinszűrő új, gyertyák újak, elosztófedél és rotor új, hall-jeladó csatlakozása kijavítva (törött volt), trafó ellenőrizve, AC ellenőrizve. Mi van még?? :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Az én "rángatási" kálváriám tovább folytatódik. Ma kapott az autó új rotort és elosztófedelet (az is ráfért már). Gondoltam, most vége lesz és dehogy, még a bolt előtt kicseréltem a kütyüt, sokkal könnyebben indult, egyenletesebben járt, dinamikusabban gyorsult. Mondom: szuper, megoldódott, de vigyen is haza. Hát út közben kiderült, még mindig megvan az a rohadt rángatás. Összegzés: benzinszűrő új, gyertyák újak, elosztófedél és rotor új, hall-jeladó csatlakozása kijavítva (törött volt), trafó ellenőrizve, AC ellenőrizve. Mi van még?? :icon7: Gyujtásmodul...a trafó hogyan lett ellenőrizve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Gyujtásmodul...a trafó hogyan lett ellenőrizve? Kiszedtük és egy 2000es vectrát indítottuk és járattuk vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Kiszedtük és egy 2000es vectrát indítottuk és járattuk vele. A modullal együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 A modullal együtt? a modul más a vectrában, tehát az kimaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 a modul más a vectrában, tehát az kimaradt. Akkor az még lehet, Brezsónak okozott rángatást a modul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Akkor az még lehet, Brezsónak okozott rángatást a modul. akkor az csere, v csak KH? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 akkor az csere, v csak KH? Ugye műgyantába van öntve nem lehet belepiszkálni, én bontóban vettem 4 ezerért nekem meg nehezen indult hidegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Ugye műgyantába van öntve nem lehet belepiszkálni, én bontóban vettem 4 ezerért nekem meg nehezen indult hidegen. újonnan sem drága, de jó lenne, ha nem kéne találgatnom, mert így 5-6 ezresével felújítom az egész autót :D nem lehet ezt kimérni valahogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Milyen motor? Mikori? Az én "rángatási" kálváriám tovább folytatódik. Ma kapott az autó új rotort és elosztófedelet (az is ráfért már). Gondoltam, most vége lesz és dehogy, még a bolt előtt kicseréltem a kütyüt, sokkal könnyebben indult, egyenletesebben járt, dinamikusabban gyorsult. Mondom: szuper, megoldódott, de vigyen is haza. Hát út közben kiderült, még mindig megvan az a rohadt rángatás. Összegzés: benzinszűrő új, gyertyák újak, elosztófedél és rotor új, hall-jeladó csatlakozása kijavítva (törött volt), trafó ellenőrizve, AC ellenőrizve. Mi van még?? :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cavi Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Szép jó napot a lenne néhány kérdésem motorfelújítást szeretnék csinálni és a kérdésem a következők lennének. Gondoltam arra hogy trisós fürdőbe mártanám néhány alumínium részét az olajpumpa házát olajteknőt. A másik kérdésem hogy a főtengely csavarjai illetve hajtókar csavarjait mekkora nyomatékkal kell le húzni? Köszönet Előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 újonnan sem drága, de jó lenne, ha nem kéne találgatnom, mert így 5-6 ezresével felújítom az egész autót :D nem lehet ezt kimérni valahogy? hát pedig fogod, ha nem viszed el szervizbe....ez a normális Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 újonnan sem drága, de jó lenne, ha nem kéne találgatnom, mert így 5-6 ezresével felújítom az egész autót :D nem lehet ezt kimérni valahogy? Hát én nem tudok róla...valaki mondott olyat hogy ledet tett valamelyik lábára és villogott , de nem emlékszem már.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Hát én nem tudok róla...valaki mondott olyat hogy ledet tett valamelyik lábára és villogott , de nem emlékszem már.. én mondtam, de az C16NZhez van, mondjuk lehet 14hez is jo, de azt közelebről kellene megvizsgálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nandorbauman Elküldve Október4, 2013 Megoszt Elküldve Október4, 2013 Hali! Elvittem ma egy szerelőhöz az autót, kiváncsi vagyok mit fog mondani holnap reggel. Azt mondta, ma leellenőrzi a kompressziót, de neki az a fura, hogy rögtön rendbejön minden, amint beindul... Az AC reléjével nem hiszem, hogy baj lenne, mert mikor leveszem a kulcsot egy próba után, még hallom az AC pumpát dolgozni egy rövid ideig (kb. 1 mp). Bár nem vagyok szaki, de nekem ez jónak tűnik... Esetleg számithat, hogy most a srác kivette az egyik gyertyát és elég fekete volt, annak ellenére, hogy néhány napja, amikor megnéztem még szép szürkék voltak (persze akkor sem akart beindulni). Nah meglátjuk holnap. Mindenesetre köszi a tippet! Hali! Kedden azt mondta a szerelő, hogy szerinte benzinpumpa lehet a ludas, de csak azért mert az nem új... Hát azt mondtam, hogy csak ezért nem fogok újat venni, hogyha mégsem az akkor maradok két pumpával. Elvégre is nem olcsó... Még aznap átvittem az itteni Opel szervizbe. Ma került haza. Ők azt mondták mindent átnéztek s minden rendben volt, próbáltak vadiúj gyertyákkal, kompressziót mértek, benzinnyomást, szenzorokat. Minden rendben volt. Szerintük a gyujtásmodul lehet, de azt nem tudják leellenőrizni csak cserével, amit viszont muszáj volna megvennem. Abban maradtunk, hogy megpróbálok beszerezni egy bontottat legalább próbára, s aztán meglátom hogy érdemes-e venni. Ezt tényleg nem lehet tesztelni? Egyáltalán hol van az én motoromnál (Ez maga a DIS-kocka vagy külön van)? Lehet valamit ellenőrinzi ezzel kapcsolatban? Annyiban megnyugodtam, hogy náluk is csinálta... Hétfőn nekiállhatok bontózni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Hát én nem tudok róla...valaki mondott olyat hogy ledet tett valamelyik lábára és villogott , de nem emlékszem már.. Üdv, nos, mint azt korábban írtam, szerdán délután kicseréltem az elosztófedelet és a rotort. A hazafele vezető úton kiderült, hogy ez nem segített. Majd pénteken tankoltam jókorát (kicsivel többet, mint fél tankot), azóta nem rángat, nem torpan meg. Mire következtethetünk ebből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv, nos, mint azt korábban írtam, szerdán délután kicseréltem az elosztófedelet és a rotort. A hazafele vezető úton kiderült, hogy ez nem segített. Majd pénteken tankoltam jókorát (kicsivel többet, mint fél tankot), azóta nem rángat, nem torpan meg. Mire következtethetünk ebből? hogy kockabenzint tankoltál eddig... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 hogy kockabenzint tankoltál eddig... Ettő azért építőbb választ vártam, de köszi stirlitz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Üdv, nos, mint azt korábban írtam, szerdán délután kicseréltem az elosztófedelet és a rotort. A hazafele vezető úton kiderült, hogy ez nem segített. Majd pénteken tankoltam jókorát (kicsivel többet, mint fél tankot), azóta nem rángat, nem torpan meg. Mire következtethetünk ebből? Akár arra is hogy lehet lecsúszott a visszafolyó ág csőve az AC-alatti dobozból, és fél tank alatt hamarabb kiszippantja a pumpa mint ahogy utána folyik. Nem volt tank csere mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Október5, 2013 Megoszt Elküldve Október5, 2013 Akár arra is hogy lehet lecsúszott a visszafolyó ág csőve az AC-alatti dobozból, és fél tank alatt hamarabb kiszippantja a pumpa mint ahogy utána folyik. Nem volt tank csere mostanában? De volt, méghozzá kalandosan, megvettem az autót és h meglepjem, tele is tankoltam. Na onnantól kezdve volt az, h egy csomó benzinem el is folyt, mert a tank felső részén, a sík felületén volt átrohadva, AC pumpával együtt lett cserélve, és kiderült, a másik is lyukas volt, a pánt alatt, ez utóbbi javítva lett. melyik csövet kell megnéznem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts