huane Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Csak pár csepp van alatta, de kb 20 cm átmérőjü körben... :roll:
huane Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 holnap du elméletileg megszereli a ló előző gazdija, aki nagyon vágja a gépjárműszerelési procedúrákat. Azt mondja, ne féljek be, sity-suty marha faxsza lesz újra a sárkány, de ha még1* elrontom a műszert, retorziót helyez kilátásba. :lol:
leslie Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Azt mondja, ne féljek be, sity-suty marha faxsza lesz újra a sárkány, de ha még1* elrontom a műszert, retorziót helyez kilátásba. :lol: Kajak igaza van, ha száguldani akarsz, akkor vegyél egy Civicet, és kalap. Ez a 60 paci nem erről szól.
uhuhu Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 mé pont sziviket??? vegyen béemvét. az is tud gyorsan menni, és legalább németótó. 8)
huane Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Ez is tud gyorsan haladni, csak évek kérdése a dolog. Egyébként meg a száguldás nem kifejezetten a stílusom, de a gőzt sajnos csak így tudom levezetni. Viszont nem hiszem, hogy ne lenne olyan OPL, ami nem kifejezetten a fájó nyakról és a beszűkült látótérről szólna, de mint fizikai dolgozó nem bírok elképzelni magamnak egy millió lóerős 1,5 hl fogyasztásű vezérgépet. Most megigértem a paripának, hogy ha ezt a hibát megúszom, többet nem veszem fel az 52-es jobb cipőmet.
conquistador Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Sziasztok! Egy hatalmas problémával találkoztam a minap, még nincs is nyár és már az autó melegszik! Egy 10 perces kis dugóban eléggé felmelegedett az agya! Kérdésem a következö: 1 a ventinek mikor kell bekapcsolnia (müszer szerint?), 2 az 1.4 nz-s motorok mindíg ennyire melegen járnak?
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Sziasztok! Egy hatalmas problémával találkoztam a minap, még nincs is nyár és már az autó melegszik! Egy 10 perces kis dugóban eléggé felmelegedett az agya! Kérdésem a következö: 1 a ventinek mikor kell bekapcsolnia (müszer szerint?), 2 az 1.4 nz-s motorok mindíg ennyire melegen járnak? Szerintem egyáltalán nem járnak melegebben az nz-s motorok, mint a többiek. Az tény, hogy nyáron egy pár fokkal nagyobb a motor üzemi hőmérséklete, mint télen. Szerintem télen kb 90 °C nyáron 95-96 °C-os lehet a motor. Az első kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, mert nekem a mutató nem mutat hiteles adatot.
16DA Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Helló Sárga lámpa megint kigyulladt a 7végén kétszer is. De csak akkor amikor +téptem a száját a kocsinak(3.-ban 5000rpm)előzéskor. Motor leállít indít és nem jött elő a következő előzésig. Városban még soha nem gyulladt ki.
conquistador Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Köszönöm a választ szanto, mert ahogy olvasgattam ez a téma mindenkit eléggé aggaszt itt fent a fórumban, csak nem értem, hogy miért a fogyasztás topikban vitatják ezt meg :)
leslie Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Köszönöm a választ szanto, mert ahogy olvasgattam ez a téma mindenkit eléggé aggaszt itt fent a fórumban, csak nem értem, hogy miért a fogyasztás topikban vitatják ezt meg :lol: Mondjuk azért, mert ha nem elég meleg a moci, akkor szarul fogyaszt. :D
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Helló Sárga lámpa megint kigyulladt a 7végén kétszer is. De csak akkor amikor +téptem a száját a kocsinak(3.-ban 5000rpm)előzéskor. Motor leállít indít és nem jött elő a következő előzésig. Városban még soha nem gyulladt ki. Lassú lambdaszonda produkált a mi kocsinkban hasonló hibajelenséget.
Laci4 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 tech kimutatta? mert nekem is van hasonló jelenség... Mert ha jól emlkszem, a tech mutatja a szonda aktuális feszültségét mV-ban.. :shock:
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 tech kimutatta? mert nekem is van hasonló jelenség... Mert ha jól emlkszem, a tech mutatja a szonda aktuális feszültségét mV-ban.. :shock: Nem tech volt, hanem valamilyen diagnosztikai műszeregység. De a cserét követően nem is pilácsolt tovább a lámpa.
Laci4 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Jó lenne tudni mi volt az a cucc, illetve hogy hol volt.. Már unom h mindig pilácsol.. most meg egyre sürübben.. és nem csak fel felvillan :? Viszont potyára nem akarom cserélni... túl sokmindent kellene csinálni rajta, és pénzem meg ..... 8)
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Jó lenne tudni mi volt az a cucc, illetve hogy hol volt.. Már unom h mindig pilácsol.. most meg egyre sürübben.. és nem csak fel felvillan :? Viszont potyára nem akarom cserélni... túl sokmindent kellene csinálni rajta, és pénzem meg ..... 8) Ha azt mondom, "Autoteszter Akármi 3000", akkor mennyivel vagy beljebb ? :lol: Olyan diagnosztikai kütyű, amely nem tipusspecifikus, hanem sok márkával megbírkózik, megfelelő beállítások mellett, gondolom. Pilisvörösváron csinálták különben.
Laci4 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Akkor végülis olyan mint a tech.. a csak nem tech :twisted: Akkor ez is az ECU-t vagy mit faggat, nem magát a szondát közvetlenül (gondolom) Ehh. jó lenne már kideríteni mi ami nem teljesen kóser a vasamban :lol:
maci26 Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Hello mindenkinek! Tudom rossz oldalon kopogtatok de azt vettem észre, hogy ezen az oldalon többen megfordulnak mint PL. a "Hűtés" oldalon. Szóval azután érdeklődnék, hogy az Astrák motorjának mi a normális üzemi hőmérséklete? Nekem 1,7 tds (Isuzu motoros) van és a hőmérséklet 90-95 fok között szokott ingadozni, néha lent van 91 fokon, néha pedig 94-95 fokon. Légyszi írjátok meg, hogy ez normális-e vagy nem és mikor kéne a ventillátornak bekapcsolnia? Előre is köszi a segítséget. Üdv. : mindenkinek. Maci26
MOMC Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Hello mindenkinek! Tudom rossz oldalon kopogtatok de azt vettem észre, hogy ezen az oldalon többen megfordulnak mint PL. a "Hűtés" oldalon. Szóval azután érdeklődnék, hogy az Astrák motorjának mi a normális üzemi hőmérséklete? Nekem 1,7 tds (Isuzu motoros) van és a hőmérséklet 90-95 fok között szokott ingadozni, néha lent van 91 fokon, néha pedig 94-95 fokon. Légyszi írjátok meg, hogy ez normális-e vagy nem és mikor kéne a ventillátornak bekapcsolnia? Előre is köszi a segítséget. Üdv. : mindenkinek. Maci26 Az enyémen eddig nem sikerült elindítani a ventilátort. Csak szándékosan amikor kipróbáltam, hogy megy-e egyáltalán. Több ilyet láttam már mind bőven 90 alatt működött még csúcsforgalomban is.
Seth Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Hello mindenkinek! Tudom rossz oldalon kopogtatok de azt vettem észre, hogy ezen az oldalon többen megfordulnak mint PL. a "Hűtés" oldalon. Szóval azután érdeklődnék, hogy az Astrák motorjának mi a normális üzemi hőmérséklete? Nekem 1,7 tds (Isuzu motoros) van és a hőmérséklet 90-95 fok között szokott ingadozni, néha lent van 91 fokon, néha pedig 94-95 fokon. Légyszi írjátok meg, hogy ez normális-e vagy nem és mikor kéne a ventillátornak bekapcsolnia? Előre is köszi a segítséget. Üdv. : mindenkinek. Maci26 Jelentem, én eddig körülbelül 3szor értem el a 90 celsiust vele...(c14nz)
maci26 Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Jelentem, én eddig körülbelül 3szor értem el a 90 celsiust vele...(c14nz) Hello! Szerinted akkor mi lehet az enyém problémája? Termosztátot kellene cserélnem? Valahol hallottam (bár ez lehet hogy hülyeség), hogy a hütősapka csere is megoldja a tulmelegedést.
leslie Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Szerinted akkor mi lehet az enyém problémája? Termosztátot kellene cserélnem? Valahol hallottam (bár ez lehet hogy hülyeség), hogy a hütősapka csere is megoldja a tulmelegedést. Benzinesnél a 95 fok tök normális. Dízelt passzolom. Nekem 94 körül kapcsol be álló helyzetben, de menet közben a menetszél 90 körülre hűti.
opel16v Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 A műszernek nem kell mindig hinni, sok esetben eltér jópár fokot, ezért csak irányadó amit mutat. :lol:
ivannorbi Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Hello! Szerinted akkor mi lehet az enyém problémája? Termosztátot kellene cserélnem? Valahol hallottam (bár ez lehet hogy hülyeség), hogy a hütősapka csere is megoldja a tulmelegedést. Szerintem nem kell vele csinálni semmit! Az enyém (1.7TDS) is mindig 90-95 fok között van (igaz, csak október óta van meg), és állítólag 96 foknál kapcsolna be a venti. Max. próbáld meg valahogyan túlmelegíteni, hogy bekapcsol-e időben a venti. (Remélem nem írtam hülyeséget! Egyébként már valahol elég sokat volt erről szó!)
maci26 Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 URAIM! Köszönöm mindenkinek a segítséget,remélem nem lesz gond vele. Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek. :hello2:
Recommended Posts