Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Majd akkor szólj, ha kész a verda...aztán megnézzük ki mit tud... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
222 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Nekem pont múlt héten csinálta meg Szuromi a hengerfej-felújítást, azaz síkolta, átmosta, hidrotőkéket is kipucolta, szelepeket lecsiszolta, járatokat kicsiszolta. Ezt két nap alatt, és 16-ért. :( Még jó hogy élnek ebben az országban ilyen áldott jó lélek szakik! :( EZ ELISMERÉSRE MÉLTÓ :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Indulni akarsz az egyik rallyesprinten? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Nem veszem el a kenyered... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hálás leszek érte életem végéig! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Most még csak röhögsz... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Lássuk, lássuk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Gabi! Ez most itt a Te időd...neked kéne bizonyítani... :wink: ...de majd az új mocival... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Próbálkozom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Na a két offmester itt is letette a névjegyét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Anti vóóóót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Na a két offmester itt is letette a névjegyét... :lol: hol nem :?: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jó nagy kavics esett le a szívemről. Ketyegni hagytam a gépet, miután hazajöttem, és olyan 94 fok körül kapcsol a hűtőventi. Viszont érdekes, h a menetszél lenyomja 90 köré... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Jó nagy kavics esett le a szívemről. Ketyegni hagytam a gépet, miután hazajöttem, és olyan 94 fok körül kapcsol a hűtőventi. Viszont érdekes, h a menetszél lenyomja 90 köré... Ez így teljességgel okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fekete L Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hat éves, 53 ezret futott 1,4-es Astrám egy idő óta éktelen csipogást hallat, mely időnként napokra eltűnik, majd váratlanúl újra kezdődik. A szervízben többen is tanulmányozták, de véglegesen nem tudták megoldani a problémát. A szörnyű hangokat a hosszanti bordás szíj okozza, mely többek között az utólag beszerelt klímakompresszort is hajtja. A szíj egyébként eléggé új, a szíjfeszítő is rendben van. Egy alkalommal a szíjat egy bordával arrébb tették, akkor egy időre csendben volt. Legutóbb a klímakompresszor beállítását pontosították, de ez sem segített. Fújkálták szilikon sprayal, nem sok eredménnyel. Örülnék, ha valaki tanácsot tudna adni, hogy mit tegyek! feketel@chello.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Klímakompresszor, vagy a generátor csapágyazása is lehet ludas. De akár valamelyik szíjtárcsa asszimetriája is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Szerintem a szij lehet laza vagy valamelyik csapágy haldoklik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Vagy pedig a vezérműszíj-takaró műanyag idom alsó része picit kiugrott a helyéről és a szíjtárcsa verdesi... mint anno nekem is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szelepdekni tömítést (vagy mi a szöszt) kell cserélni, mondta a szerelő bácsi, meg azt, hogy ezeröt. Kell ehhez valamit tudni, vagy akkor is csak jól tudom csinálni, ha azt mondom a szerelőbácsinak, hogy tessék az ezeröt, vigye, hozza, azt kész? Ilyesmikre gondolok, hogy milyet kell beletenni, ha van egyáltalán többféle, satöbbisatöbbi. Előre is köszönök. S Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szelepdekni tömítést (vagy mi a szöszt) kell cserélni, mondta a szerelő bácsi, meg azt, hogy ezeröt. Kell ehhez valamit tudni, vagy akkor is csak jól tudom csinálni, ha azt mondom a szerelőbácsinak, hogy tessék az ezeröt, vigye, hozza, azt kész? Ilyesmikre gondolok, hogy milyet kell beletenni, ha van egyáltalán többféle, satöbbisatöbbi. Előre is köszönök. S Szelepfedél tömítésre gondolsz? Elég óccsón dolgozik, uis nekem az új tömítés volt vagy 1xxx pénzek. :lol: Semmi nem kell hozzá, de ha rá van rohadva a gyári, akkor kétlem, h szép finoman lekopogtatja, mint én, majd megy vele egy hetet, h utána eröltetés nélkül lejöjjön, majd mindezekután kb 2 órát pucolja, h fémtiszta felületre tegye rá az újat. Uis máshogy nem fog rendesen tomíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Aláírva! Csak fémtiszta felületre szabad pakolni, egyébként húzhatod az kibújásig, akkor is ezeszteni fogja az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huane Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Háááj! Kis segítségre lenne szükségem tőletek. Úgy látszik, kicsit sokat követeltem a 60 lótól, mert - bár a kergetés csak egyszeri alkalom volt - finom kis olajtócsák kezdték jelezni opelom útját és főleg parkolóhelyeit. :Hangman: :Hangman: :Hangman: Ráérős időnkben délután (munkaidőben) alámásztam egy exautószerelő colegámmal, majd megállapította, (én még láma vagyok opelbütykölési témákban) hogy a váltófelöli főtengelyszimmering nem tolerálta a trillió fordulatszámot, és cserére szorul. Itt megjegyezte, hogy "váltó ki, motor ki", erre én meg hogy :violent1: Végre a kérdés következik: ez tényleg egy ilyen egésznapos mindentapródarabokraszétborítós beavatkozás, vagy van trükkje, ami esetleg megegyszerüsítené? 2. Mennyire szoruljon össze a gyomrom? Most aztán tényleg nagyon kinyírtam a masinát? :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szelepfedél tömítésre gondolsz? Elég óccsón dolgozik, uis nekem az új tömítés volt vagy 1xxx pénzek. :lol: Semmi nem kell hozzá, de ha rá van rohadva a gyári, akkor kétlem, h szép finoman lekopogtatja, mint én, majd megy vele egy hetet, h utána eröltetés nélkül lejöjjön, majd mindezekután kb 2 órát pucolja, h fémtiszta felületre tegye rá az újat. Uis máshogy nem fog rendesen tomíteni... Attól függ, milyen motorja van a járműnek, mert pl. a 8 szelepes szfedél tömítése 500 ft körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Háááj! Kis segítségre lenne szükségem tőletek. Úgy látszik, kicsit sokat követeltem a 60 lótól, mert - bár a kergetés csak egyszeri alkalom volt - finom kis olajtócsák kezdték jelezni opelom útját és főleg parkolóhelyeit. :Hangman: :Hangman: :Hangman: Ráérős időnkben délután (munkaidőben) alámásztam egy exautószerelő colegámmal, majd megállapította, (én még láma vagyok opelbütykölési témákban) hogy a váltófelöli főtengelyszimmering nem tolerálta a trillió fordulatszámot, és cserére szorul. Itt megjegyezte, hogy "váltó ki, motor ki", erre én meg hogy :violent1: Végre a kérdés következik: ez tényleg egy ilyen egésznapos mindentapródarabokraszétborítós beavatkozás, vagy van trükkje, ami esetleg megegyszerüsítené? 2. Mennyire szoruljon össze a gyomrom? Most aztán tényleg nagyon kinyírtam a masinát? :smt102 1. igen 2. még nem, de ha elfogyasztod belőle az olajat, akkor igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Huane! Igen, ez sajnos ilyen szivatós melós dolog... :? Ha nagyon ereszti, akkor érdemes minél előbb megcsinálni, mert az olaj eljuthat a kuplungba is, és azt is rövid úton tönkre tudja vágni. Ha csak pár csepp van az autó alatt reggelre, akkor még nem olyan vészes a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts