zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Akkor senkinek semmi tipp hogy mitől lehet magas az alapjárat a F-es astrában ? folytószelep nyit rendesen, ott minden rendben van, gumi tömítő gyűrű nincs elrepedve, még megpróbálom leszedni az alapjárati motort, azt kipucolni .. több ötletem nincs. Esetleg valakinek valami tippe? a 35-ös hibakódot írja ki. Az az alapjárati vezérlőszelep. Úgy általánosságban az alapjárati motor koszolódása, vagy kopása , és még valahol a vákumcsövekben repedés, fals levegő szívása szokott ilyen tünetet okozni. Én cseréltem az alapjárati mocit igaz nem márkásra hanem valami utángyári olcsóra, egy kicsit jobb lett de még szokott 35-ös hibakódot dobni igaz ritkán. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zhangya Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Köszi szépen mindenkinek az infókat 1.4 injektoros - karburátoros témában! Ennyivel is okosabb lettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 én nem is gondoltam, hogy volt karbis 2002ig biztos nem, max (ahogy kollega írta) a legelején azaz '92 körül lehetett karbis a fenti gép facelift utáni(lámpa, hütőrács) ráadásul, ami 94 körül vót központi befecsis, mert a motor mögött van egy kör "valami" abban van az (1) inyektor (hengerenkéntinél van egy hosszú híd ott amiben a 4 befecskendező van) 1,4es, mert ilyen az elosztófeje (1,6é más rendszerű) egyébként meg egyedül nem menj autót venni.... :D Pedig volt, igaz csak angliában, Vauxhall néven. Sőt, A Veki is volt ilyen motorral, egyik ismerős nemrég tette fejre, kár, mert elég ritka lehet nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Nem csak vauxhallként volt. Legalábbis vectra biztos nem, de szerintem az astra sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Na, mostmá én is kérdezek :) Szóval torpanás, nekem is előjön. Napi 1-2 szer, pár percre, de akkor le is fullad ha nem játszom a gázpedállal. Gázra csak ejti a fordulatot, nyomja bele a benzint észnélkül. Gyertyát kormozza. Aztán egyszer csak megjavul. Ami volt: - új gyertyakábelek - új gyertyák - új elosztófedél - másik map szenzor - új fojtószelep potméter - új injektorház-tömítés - lambdaszonda pár hónapja cserélve (NGK) Eredmény csak annyi, hogy az évek óta magas alapjáratom megjavult az új potitól :) Mi lehet még? Injektor maga? Levegő-hőmérséklet érzékelő injektornál ? ECU ? Trafó? Szerk: rendeltem egy új trafót, azt még kibírom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Nem csak vauxhallként volt. Legalábbis vectra biztos nem, de szerintem az astra sem. De , szerintem igen, esetleg valami perverz skandináv országban lehetett még :) A vauxhallos haynesban mindenesetre van karbis. De itthon még én sem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Akkor senkinek semmi tipp hogy mitől lehet magas az alapjárat a F-es astrában ? folytószelep nyit rendesen, ott minden rendben van, gumi tömítő gyűrű nincs elrepedve, még megpróbálom leszedni az alapjárati motort, azt kipucolni .. több ötletem nincs. Esetleg valakinek valami tippe? a 35-ös hibakódot írja ki. Az az alapjárati vezérlőszelep. Mi kell ennél több segítség? Pontosan tudod hol a hiba! Valszeg ki van kopva és lötyög már a tengelye, én cserélném élből egy jobb állapotú bontotra. Az alapjárati nyakán rajta van a szilikon Ó gyűrű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Na, mostmá én is kérdezek :) Szóval torpanás, nekem is előjön. Napi 1-2 szer, pár percre, de akkor le is fullad ha nem játszom a gázpedállal. Gázra csak ejti a fordulatot, nyomja bele a benzint észnélkül. Gyertyát kormozza. Aztán egyszer csak megjavul. Ami volt: - új gyertyakábelek - új gyertyák - új elosztófedél - másik map szenzor - új fojtószelep potméter - új injektorház-tömítés - lambdaszonda pár hónapja cserélve (NGK) Eredmény csak annyi, hogy az évek óta magas alapjáratom megjavult az új potitól :) Mi lehet még? Injektor maga? Levegő-hőmérséklet érzékelő injektornál ? ECU ? Trafó? Szerk: rendeltem egy új trafót, azt még kibírom Az NGK lambda nagy hiba volt, tapasztalatom szerint az egyszálas Bosch jó csak a gyári helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Úgy általánosságban az alapjárati motor koszolódása, vagy kopása , és még valahol a vákumcsövekben repedés, fals levegő szívása szokott ilyen tünetet okozni. Én cseréltem az alapjárati mocit igaz nem márkásra hanem valami utángyári olcsóra, egy kicsit jobb lett de még szokott 35-ös hibakódot dobni igaz ritkán. Daewoo alapjárati tökéletesen jó hozzá, kicsit msfelé áll az elektromos csatija, de olcsóbb, mint a gyári GM. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Na, mostmá én is kérdezek :) Szóval torpanás, nekem is előjön. Napi 1-2 szer, pár percre, de akkor le is fullad ha nem játszom a gázpedállal. Gázra csak ejti a fordulatot, nyomja bele a benzint észnélkül. Gyertyát kormozza. Aztán egyszer csak megjavul. Ami volt: - új gyertyakábelek - új gyertyák - új elosztófedél - másik map szenzor - új fojtószelep potméter - új injektorház-tömítés - lambdaszonda pár hónapja cserélve (NGK) Eredmény csak annyi, hogy az évek óta magas alapjáratom megjavult az új potitól :) Mi lehet még? Injektor maga? Levegő-hőmérséklet érzékelő injektornál ? ECU ? Trafó? Szerk: rendeltem egy új trafót, azt még kibírom Injektornál látni a levett fedélnél hogy porlaszt vagy pisil, persze ez nem ad pontos képet, de azért szerintem ha nagyon pisilni az látszik. Az injektor mellett csak a vízhőfok jeladók vannak, abból is a hátulról betekert számítt ami az ECU-nak jelent, de azt ki lehet márni multiméterrel. ECU passz, azt csak cseredarabbal lehetne tesztelni a trafó lehet szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Az NGK lambda nagy hiba volt, tapasztalatom szerint az egyszálas Bosch jó csak a gyári helyett. Késő bánat eb gondolat :D amúgy gondolom csak nem okoz ekkora galibát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Injektornál látni a levett fedélnél hogy porlaszt vagy pisil, persze ez nem ad pontos képet, de azért szerintem ha nagyon pisilni az látszik. Az injektor mellett csak a vízhőfok jeladók vannak, abból is a hátulról betekert számítt ami az ECU-nak jelent, de azt ki lehet márni multiméterrel. ECU passz, azt csak cseredarabbal lehetne tesztelni a trafó lehet szerintem. Oksa köszi, Trafót minnyá be is teszem, csak jussak haza melóból lefulladás nélkül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Mi kell ennél több segítség? Pontosan tudod hol a hiba! Valszeg ki van kopva és lötyög már a tengelye, én cserélném élből egy jobb állapotú bontotra. Az alapjárati nyakán rajta van a szilikon Ó gyűrű? Ennyi, Én meg vettem vadiújat, 10 körül volt talán annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Daewoo alapjárati tökéletesen jó hozzá, kicsit msfelé áll az elektromos csatija, de olcsóbb, mint a gyári GM. ;) Asszem ilyent vettem:http://www.baro-ker.hu/product_info.php?products_id=230 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Sziasztok! A következő furcsa problémával fordulok hozzátok. Lehet, hogy valami kis hülye semmiség, de járó motornál furcsa hangot hallok a motortérből. Megfigyeltem, hogy olyan mintha a vezérmű lenne laza, zörögne, de nyitott géptetőnél semmit nem hallani. Csak az utastérben hallom csukott ajtónál, ablaknál, kinyomott kuplungnál, sőt... elég ha csak egy centire nyomom be a pedált, már kopog/zörög vmi. Teljesen úgy hangzik mintha a motortérből jönne de segítséget is kértem hogy nyomja ki be a kuplungot, én meg füleltem kintről de semmi. Van valami ötletetek hogy mi lehet? Nem a műszerfalból jön, nem a műanyag rezeg. Tippem, hogy a műszerfal mögött lehet valami, talán a lábtérnél, vagy az ablaktörlő motor környékén. Találkoztatok már hasonlókkal? U.I: Sötét színű a kocsi, tehát nem a fényezés miatt van és nem a kopogó manó költözött bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Kinyomott kuplungnál pölö a kinyomó csapágy szokott hangoskodni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Kinyomott kuplungnál pölö a kinyomó csapágy szokott hangoskodni. Rezegni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Rezegni? Ezt nem tudom nekem még nem volt, nem hallottam milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 99% hogy kinyomócsapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Sziasztok! Túlzott olajfogyasztás ellen mit tegyek? Mennyi az a "túlzott"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Sziasztok! Elindulásnál és 2.-ba kapcsoláskor mikor engedem a kuplungot fel recsegő hangot hallok de addig amig felengedem a pedált. Ez a kinyomó csapágy lehet, vagy az csak benyomáskor és úgy tartva van csak hangja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Sziasztok! Elindulásnál és 2.-ba kapcsoláskor mikor engedem a kuplungot fel recsegő hangot hallok de addig amig felengedem a pedált. Ez a kinyomó csapágy lehet, vagy az csak benyomáskor és úgy tartva van csak hangja? Lehet hogy nem emel ki teljesen a kuplung, próbáld állítani a váltó felett a bowden végén a csavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 99% hogy kinyomócsapágy. Köszi szépen! Azt nehéz cserélni? Ha soha nem csináltam olyat akkor elmondások és leírások alapján neki merjek állni? Vagy inkább szerelő? A csapágy nem drága, kérdés a meló mennyi vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Lehet hogy nem emel ki teljesen a kuplung, próbáld állítani a váltó felett a bowden végén a csavart. Nem a váltásnál recseg, hanem amikor a pedált engedem fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Köszi szépen! Azt nehéz cserélni? Ha soha nem csináltam olyat akkor elmondások és leírások alapján neki merjek állni? Vagy inkább szerelő? A csapágy nem drága, kérdés a meló mennyi vele. Az attól függ, 94-es gyártási évig ablakosak a váltók általában onnan ha jól tudom lehet cserélni ha nincs ablak akkor motor vagy váltó kiemelés. Nem a váltásnál recseg, hanem amikor a pedált engedem fel. Akkor lehet a kuplung szerkezet közepében a lemezek törtek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts