daykiller Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Erre kíváncsi vagyok, holnap meg is ejtem a próbát. Csak azt tudnám honnan tudja ez a sima léptetőmotor, hogy milyen pozícióban van a kúp? Ugyanis ez csak egy sima bipoláris léptetőmotor. Hacsak nem valami áramfelvétel-figyelést néz? :unsure: Nem tudja, hogy épp hogy áll maga a léptetőmotor, hanem addig állít vele az ECU míg jó nem lesz az alapjárat, amit elképzelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jemjumai Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Olyan kérésem lenne... C16Nz a Blokk Se hengerfejjel. hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni a kopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor. A Másik hogy van egy 95-ös hibakódom ami valamilyen meleg indító szelep, de azt se tudom mi az sajnos... Ha valaki tud segítsen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Olyan kérésem lenne... C16Nz a Blokk Se hengerfejjel. hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni a kopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor. A Másik hogy van egy 95-ös hibakódom ami valamilyen meleg indító szelep, de azt se tudom mi az sajnos... Ha valaki tud segítsen... SE motornak tudtommal nincs is kopogásérzékelője. Egyébként meg az átalakításnál a motor kábelkötegét is illik kicserélni az SE-ére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmundoo Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Hát..először is meg kell nézned milyen csati van benne 8-as vagy 16-os..ez menni fog, aztán összekötöd a két lábat egy dróttal, gépkapoccsal ez sem nehéz, aztán gyujtást adsz. Utána figyeled a sárga lámpicsot hányat villan. 1villanás , szünet 2 villanás az 12...pölö. Minden számhoz tartozik egy hibakód. Sikerült kivillogtatni a hibát!! Majd ma meg probálom értelmezni!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Wow...allitottunk az nz-n elogyujtast. Most nagyon szepen szalad. Nem gondoltam h megy ez igy is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Wow...allitottunk az nz-n elogyujtast. Most nagyon szepen szalad. Nem gondoltam h megy ez igy is. :D Nekem meg lambdaszondára sír az ECU, úgyhogy az előgyújtást nekem is elrontja. :D Néha akkorákat rángatózik gázadásánál, mint egy kanos macska. :D Bontott lambda párszázért wanted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek497 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Üdv.! C16NZ vezérműtengelye jó az SE blokkra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Üdv.! C16NZ vezérműtengelye jó az SE blokkra? Jó, csak nem lesz meg a 100 lóerő, mivel eléggé eltérő a két motor vezérműtengelyének fokolása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Wow...allitottunk az nz-n elogyujtast. Most nagyon szepen szalad. Nem gondoltam h megy ez igy is. :D Konkrétan hogyan csináltátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Konkrétan hogyan csináltátok? Konkretan strobival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nekem meg lambdaszondára sír az ECU, úgyhogy az előgyújtást nekem is elrontja. :D Néha akkorákat rángatózik gázadásánál, mint egy kanos macska. :D Bontott lambda párszázért wanted. :D Ez most nem rangat semmit, tok szepen megy alul felul. Padlozasra is ######a. Jo volt csapatni vele kicsit. :D De azert kell az xe a hazhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Konkretan strobival :) Értem de mi a menete? Már ha nem túl hosszú.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Üdv.! C16NZ vezérműtengelye jó az SE blokkra? Nekem van c16se vezérműtengelyem külön,mert komolyabbra váltottam. De csak komoly vételi szándékkal,kalandorok kíméljenek jeligére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Értem de mi a menete? Már ha nem túl hosszú.... :icon1: Van erre keszulek. Akksi + - a strobinak. 1es gyertyakabelre erzekelo h mikor gyujt. villogod a fotengely tarcsat es nezed a jelet. Ha kell allitani akkor a rotor alatt 13as csavar meglazit es eltekered az egesz elosztot amerre kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Van erre keszulek. Akksi + - a strobinak. 1es gyertyakabelre erzekelo h mikor gyujt. villogod a fotengely tarcsat es nezed a jelet. Ha kell allitani akkor a rotor alatt 13as csavar meglazit es eltekered az egesz elosztot amerre kell. Aha értem kösz....strobi kapcsolgatom a zseblámpát az nem jó? :D nagyon félre volt állítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Jó, csak nem lesz meg a 100 lóerő, mivel eléggé eltérő a két motor vezérműtengelyének fokolása. Konkrétan egy c16se NZ tengellyel lehet nem ér utol egy c14se-t. Haveromhoz hoztak egy c14se-t,tengelytörésest,kapott egy Nz tengelyt,háát mint egy jól belőtt előgyújtású c14nz úgy ment. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Van erre keszulek. Akksi + - a strobinak. 1es gyertyakabelre erzekelo h mikor gyujt. villogod a fotengely tarcsat es nezed a jelet. Ha kell allitani akkor a rotor alatt 13as csavar meglazit es eltekered az egesz elosztot amerre kell. Fényképezd le,hol van a rotor jelenleg.Azzal biztos sokat segítenél a c14nz júzereknek. Amúgy hány fok alapelőgyuszira raktátok? Sacc/kb. addig tekerik amíg a fényképen, aztán ha csörög,akkor kicsit visszább kocogtatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Fényképezd le,hol van a rotor jelenleg.Azzal biztos sokat segítenél a c14nz júzereknek. Amúgy hány fok alapelőgyuszira raktátok? Sacc/kb. addig tekerik amíg a fényképen, aztán ha csörög,akkor kicsit visszább kocogtatni... Nem motoronként változik hova kel tekerni? Mert ennyi erővel nem kell beállítani, beállítják a gyárban és úgy kell hagyni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Van erre keszulek. Akksi + - a strobinak. 1es gyertyakabelre erzekelo h mikor gyujt. villogod a fotengely tarcsat es nezed a jelet. Ha kell allitani akkor a rotor alatt 13as csavar meglazit es eltekered az egesz elosztot amerre kell. De ugye diagnosztikai módban ment a motor eközben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nem motoronként változik hova kel tekerni? Mert ennyi erővel nem kell beállítani, beállítják a gyárban és úgy kell hagyni nem? Ha jelen hagyod akkor az asszem 0-fok. Nos azzal a kis sűrítésű Nz 87-es oktánszámú pancsolt szutykos ukrán benzinnel is elmegy gond nélkül szerintem.Tehát pazarlás bele a 95 is,mert nem használja ki. 8-10 fokot egy ilyen NZ-re szokott adni szerelőhaverom is,jobb lesz tőle sokkal és 95tel sem csörög be. Csak nekem képem nincs róla hány mm-re van az a jeltől nagyjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Értem de mi a menete? Már ha nem túl hosszú.... :icon1: Legutóbb 30 éve állítottam strobival a Skoda Octáviámon. A strobi azóta is megvan, az Octavia nincs... :D Alapjáraton jár a motor, a strobi rávillog a főtengely ékszíjtárcsán levő jelre. Alapjáraton 10 fok ra (ami a forgattyúsházon be van jelölve) kell érnie a szíjtárcsa jelének. Ha nem , csavarod az elosztót. Aztán lehet nézni a maximális előgyújtást is. C20NE-nél nézni lehet, de állítani már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Ez most nem rangat semmit, tok szepen megy alul felul. Padlozasra is ######a. Jo volt csapatni vele kicsit. :D De azert kell az xe a hazhoz :D Na ugye ugye:D Hány fokra tettétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nagyon szar volt. Most saccra van allitva mert elvesztettuk a jelet es mindenkinek volt jobb dolga is. Most asszem kb 10mm van a gyari osszejelolestol. Majd ha lesz ido megnezzuk rendesen. A diag mod nem tudom micsoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nagyon szar volt. Most saccra van allitva mert elvesztettuk a jelet es mindenkinek volt jobb dolga is. Most asszem kb 10mm van a gyari osszejelolestol. Majd ha lesz ido megnezzuk rendesen. A diag mod nem tudom micsoda. Amit hibakód kivillogtatásnál csinálsz: a két érintkező összekötése a diagcsatiban, csak ezúttal be is indítod a motort. Így kellene az előgyújtást beállítani, mert ilyenkor nem szabályoz utána az ECU, így lehet az alapállapotot a helyére tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nagyon szar volt. Most saccra van allitva mert elvesztettuk a jelet es mindenkinek volt jobb dolga is. Most asszem kb 10mm van a gyari osszejelolestol. Majd ha lesz ido megnezzuk rendesen. A diag mod nem tudom micsoda. ez még én is tudom, asszem :D mikor úgy jár a gép, hogy össze vannak zárva a hibavillogtató lábai Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts