opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ez az adat azért van, hogy aki állandó jelleggel 5000 felett pörgeti a motorját, az se jogosan panaszkodjon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ez az adat azért van, hogy aki állandó jelleggel 5000 felett pörgeti a motorját, az se jogosan panaszkodjon. :D Tapasztalat? :P Én egy kezemen meg tudnám számolni, h mennyiszer volt 5k felett. És összesen 1x szabályzott le 2-be. :D Mondjuk nem is eszik olajat, mintíg ott van a nivópálcán a maxon. Pedig van benne 143ekm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Na akkor próbáld ki, hogy mész 20km-t 5000-en, és máris meglátszik az olaj hiánya. :P Két alkalmazási példa az életből: céges kocsi, versenyautó. Ezeknél ugye mindig nagyobb az olajfogyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 apu és anyu kocsiját kihagytad... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 MEg a nagypapáét, akinek 60 éve lett volna rá hogy megtanuljon 1-ből a kettőbe váltani.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Én egy kezemen meg tudnám számolni, h mennyiszer volt 5k felett. És összesen 1x szabályzott le 2-be. :D Mondjuk nem is eszik olajat, mintíg ott van a nivópálcán a maxon. Pedig van benne 143ekm. :P Minden motorban van leszabályozás? Ez hogy müködik? Nem romolhat el? Nekem nincs fordulatszám mutatóm, ezért nem tudom mikor mennyim pörög :wink: Mi történik, ha 2-esbe padlóig nyomom a gázpedált és nem engedem fel :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Amelyik autónak elektronikus a gyújtása, annál mindegyiknél van leszabályzás. Ez bizonyos fordulatszám felett leveszi a gyújtást. Nem hinném hogy elromolhat ez a funkció... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Minden motorban van leszabályozás? Ez hogy müködik? Nem romolhat el? Nekem nincs fordulatszám mutatóm, ezért nem tudom mikor mennyim pörög :wink: Mi történik, ha 2-esbe padlóig nyomom a gázpedált és nem engedem fel :?: Nekem sincs fordulatszámmérő. Annyi volt a sztori, hogy a 4-esen előztem, és hát kiderült, h 2 teher van egymás mögött, vagy vmi hasonló. Ennek vagy 5 éve, ma inkább visszamennék, és várnék egy jobb alkalmat. Ugye ez a 60LE ez akkora erőt gerjeszt elöl, h fostam dobni egy 3-mast előzés közepette, mert ugye az vagy 0.5-1 sec, és nem akartam frontálpuszit, szal tiportam neki. A végeredmény adott volt, 90-95 körül egyszercsak rántott egyet a kocsi, és nem ment jobban, szal kellett az a 3. :D Mondjuk eleve 80 felett jobban húz a 3-mas, de hát akkor még fiatalka voltam. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Annyi volt a sztori, hogy a 4-esen előztem, és hát kiderült, h 2 teher van egymás mögött, vagy vmi hasonló. Ennek vagy 5 éve, ma inkább visszamennék, és várnék egy jobb alkalmat. Ugye ez a 60LE ez akkora erőt gerjeszt elöl, h fostam dobni egy 3-mast előzés közepette, mert ugye az vagy 0.5-1 sec, és nem akartam frontálpuszit, szal tiportam neki. A végeredmény adott volt, 90-95 körül egyszercsak rántott egyet a kocsi, és nem ment jobban, szal kellett az a 3. :D Mondjuk eleve 80 felett jobban húz a 3-mas, de hát akkor még fiatalka voltam. :oops: Vagyis 2-esben birt 90-95-ot :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Vagyis 2-esben birt 90-95-ot :?: Ja, fogjuk rá. Nagyon nem értem rá az órát sasolni, de 100 nem volt, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ja, fogjuk rá. Nagyon nem értem rá az órát sasolni, de 100 nem volt, az tuti. Kicsit sok. Nekem régi óra szerint 2-ben 82-nél tiltott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hmm.. ez a protect ennyire jó cumó?! Nem árt semmit? mert akkor valszeg beinvesztálok én is egybe... ugyis ki akarom cserélni benyaszürőt.... Akkor elötte kellene.. :shock: Hol lehet kapni? Neve pontosan? (kedvezmény?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Kicsit sok. Nekem régi óra szerint 2-ben 82-nél tiltott. Bármikor megmutathatom, h tovább megy, csak sajnálom a kocsit. Amikor, és ha, szal, amikor nagyon sietek, akkor 1-ben 40, 2-ben 80, 3-ban 120 után szoktam feljebb váltani. A 80-at simán pörgi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nekem 6500nél tilt... :wink: :P :D Minden fokozatban :D (kivéve az 5öst... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Pls segítsetek!!! :D Már a szerelő is széttette a kezeit, nincs több ötlete! A problémám a következő: Hirtelen gázadásnál a motor el kezd felpörögni, 1 másodperc múlva megtorpan 1 másodpercre, aztán tovább pörög! Ha nem nagygázt nyomok, hanem fokozatosan nyomom a gázt, akkor nem venni észre! De nem is gyorsul úgy mint régen! Ja és néha 900 és 1300 között ingadozik a fordulatszám, és csak az után múlik el, ha megállok vele 3-4 másodpercre! :evil: Eddig ezek lettek kipróbálva: Alapjárati motor takarítás, folytószelepházon a kicsi furat takarítása, trafócsere, gyújtásvezérló egység csere, gyújtókábelek kimérése, gertya vizsgálat/a gyertyákon, mond a 4 -en ilyen fekete pókhállószerűség volt, olyan 45000 km van bennük/, rotor kimérése megkaparászása + az elosztófedélben lévő érintkezők tisztítása! :roll: A motor X14NZ Mit kellene még megpróbálni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Pls segítsetek!!! :D Már a szerelő is széttette a kezeit, nincs több ötlete! A problémám a következő: Hirtelen gázadásnál a motor el kezd felpörögni, 1 másodperc múlva megtorpan 1 másodpercre, aztán tovább pörög! Ha nem nagygázt nyomok, hanem fokozatosan nyomom a gázt, akkor nem venni észre! De nem is gyorsul úgy mint régen! Ja és néha 900 és 1300 között ingadozik a fordulatszám, és csak az után múlik el, ha megállok vele 3-4 másodpercre! :evil: Eddig ezek lettek kipróbálva: Alapjárati motor takarítás, folytószelepházon a kicsi furat takarítása, trafócsere, gyújtásvezérló egység csere, gyújtókábelek kimérése, gertya vizsgálat/a gyertyákon, mond a 4 -en ilyen fekete pókhállószerűség volt, olyan 45000 km van bennük/, rotor kimérése megkaparászása + az elosztófedélben lévő érintkezők tisztítása! :roll: A motor X14NZ Mit kellene még megpróbálni??A gyári gyertyákat elvileg 40 ezrenként kellene cserélni újra. Hmm.. ez a protect ennyire jó cumó?! Nem árt semmit? mert akkor valszeg beinvesztálok én is egybe... ugyis ki akarom cserélni benyaszürőt.... Akkor elötte kellene.. :shock: Hol lehet kapni? Neve pontosan? (kedvezmény?) Ha gondolod Szombaton vihetünk egy dobozzal 2250-ért. Amúgy Protec a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ha gondolod Szombaton vihetünk egy dobozzal 2250-ért. Amúgy Protec a neve. Hol is van ilyen Kecsón ? Holnap megyek le amúgy is kocsival, lehet veszek én is... Amúgy az Izsákin lévő Opel boltban hogyé van benyaszűrő ? Vagy hol érdemes venni ? Nincs kedvem / időm a Csergőbe menni érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hol is van ilyen Kecsón ? Holnap megyek le amúgy is kocsival, lehet veszek én is... Amúgy az Izsákin lévő Opel boltban hogyé van benyaszűrő ? Vagy hol érdemes venni ? Nincs kedvem / időm a Csergőbe menni érte :D A lőtér mellett van a mindszenti krt-on a használtautó kereskedés kerítésébe (re) van építve. Kiss és társa, a Merci szalonnal szemben. De neked 2500-ért fogják adni mert nincs törzsvásárlóid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Thx :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A gyári gyertyákat elvileg 40 ezrenként kellene cserélni újra. :shock: :shock: Nekem 60 000 mondtak! :? :? Akkor most kinek higgyek? :!: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Hol is van ilyen Kecsón ? Holnap megyek le amúgy is kocsival, lehet veszek én is... Amúgy az Izsákin lévő Opel boltban hogyé van benyaszűrő ? Vagy hol érdemes venni ? Nincs kedvem / időm a Csergőbe menni érte :D A benyaszűrő 1240ft az Izsáki úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Pls segítsetek!!! :D Már a szerelő is széttette a kezeit, nincs több ötlete! A problémám a következő: Hirtelen gázadásnál a motor el kezd felpörögni, 1 másodperc múlva megtorpan 1 másodpercre, aztán tovább pörög! Ha nem nagygázt nyomok, hanem fokozatosan nyomom a gázt, akkor nem venni észre! De nem is gyorsul úgy mint régen! Ja és néha 900 és 1300 között ingadozik a fordulatszám, és csak az után múlik el, ha megállok vele 3-4 másodpercre! :evil: Eddig ezek lettek kipróbálva: Alapjárati motor takarítás, folytószelepházon a kicsi furat takarítása, trafócsere, gyújtásvezérló egység csere, gyújtókábelek kimérése, gertya vizsgálat/a gyertyákon, mond a 4 -en ilyen fekete pókhállószerűség volt, olyan 45000 km van bennük/, rotor kimérése megkaparászása + az elosztófedélben lévő érintkezők tisztítása! :roll: A motor X14NZ Mit kellene még megpróbálni?? Nem lehet hogy falsot szív valahol :?: Nézzétek át a vákum csöveket jó alaposan. Egy unóval ugyan ez volt a gond, és egy vákum cső volt a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Sziasztok! Volt már itt a fórumon többször szó róla, de nem akarnám mind a 204 oldalt végigolvasni... 8) Budapesten keresek Opel-szakértô autószerelôt, aki nem riad meg egy X20XEV motortól. Május végén megyek Pestre egy tanfolyamra (5 nap), addig szeretném otthagyni nála. Van pár kisebb hiba és egy nagy: hangos és nem túl dinamikus... :? Anno Opel16v ajánlott valakit, de már nem emléxem a nevére... sem... Elôre is köszönöm (meg hátra is: mönözsök) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Sziasztok! Már volt szó róla, de most újra előjött a problémám. 8 szelepes 1.6i motorral szerelt 93-as Astram van. Alapjárati vezérléssel van valami gondom. Előzőleg magas volt a fordulatszám, és kiderült, hogy az egyik tömítés kiégett, ott kapott fals levegőt a rendszer. Ki lett cserélve, most viszont meg nagyon alacsony (500rpm alatti) Mi lehet ennek az oka szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Gyurka! Az a valaki valószínűleg Patyi Laci volt! Itt a száma: 06-30-922-6040 nyugodtan hivatkozz rám mint Virágh Anti... bár lehet hogy majd csak hétfőn veszi fel mert vadul készülnek a versenyre hétvégére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts