wookie Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Úgy kb az első találat volt.... A 8-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne hogy astra f 1.6 8v vezérmütengelye megeggyezik az 1.6 8v si vezértengelyével avagy sem??!! lessz lóerö változás? vagy egyáltalán átrakható eggyikböl a másikba a tengely?? Válaszokat elölre köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne hogy astra f 1.6 8v vezérmütengelye megeggyezik az 1.6 8v si vezértengelyével avagy sem??!! lessz lóerö változás? vagy egyáltalán átrakható eggyikböl a másikba a tengely?? Válaszokat elölre köszönöm!!! Úgy tudom nem egyforma. Melyikből melyikbe akarod rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Úgy tudom nem egyforma. Melyikből melyikbe akarod rakni? sima 8v-böl,si be! nekem már mondták azt h nem jó,más a fokolás,lóeröveszteséget okoz,valaki meg azt h jó,ugyan az :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 sima 8v-böl,si be! nekem már mondták azt h nem jó,más a fokolás,lóeröveszteséget okoz,valaki meg azt h jó,ugyan az :S Elmegy vele az si, csak gyengül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Hmm..na mind1 majd kiderül,vagy beborul :D Köszönöm a válaszodat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Nincsen, ismétlem, _nincsen_ szívató egy injektoros motorban. A motorvezérlő engedi vissza a fordulatot, de csak az alapjárathoz közel kezd el beleszólni a fordulatszám esésébe és egy léptetőmotorral állítja az alapjárati levegőt beáramlást. Jó rendbe van köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 AZ si tengely sokkal hegyesebb. Ha nz/sz® tengelyt teszel bele, akkor nem lesz meg a 100 ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Úgy kb az első találat volt.... A 8-as. Hát ez annyira faja helyen van, hogy sehogy nem tudom leszedni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 A mai finomság. Meg volt az agr szelep tisztítása még jó múltkor.Elmentem vele vagy 30 km-t, erre kivillan a sárga lámpa, és az alapjáratnak annyi.Szétkaptam újból az agr-t. Hát az a korom, ami már szinte megkövesedett az agr belsejébe fellazult, és valamennyi a szelep és a fém közé szorult, és ettől nem zárt...a kérdés: nem lesz baja esetleg? Nem kerül e bele ez a cucc a hengerbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 A mai finomság. Meg volt az agr szelep tisztítása még jó múltkor.Elmentem vele vagy 30 km-t, erre kivillan a sárga lámpa, és az alapjáratnak annyi.Szétkaptam újból az agr-t. Hát az a korom, ami már szinte megkövesedett az agr belsejébe fellazult, és valamennyi a szelep és a fém közé szorult, és ettől nem zárt...a kérdés: nem lesz baja esetleg? Nem kerül e bele ez a cucc a hengerbe? Ki kell szedni amennyit lehet mást nem nagyon tudsz vele csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Melyiket? Mindet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 c14nz gyújtásállítást mennyire lehet finoman véghezvinni, mert arra gyanakszom a torpanás terén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 c14nz gyújtásállítást mennyire lehet finoman véghezvinni, mert arra gyanakszom a torpanás terén? Ha fellazítod az elosztó alatti Y csavarját lehet tekergetni járó motorral, de előtt jelöld össze hol volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Íme az alapjárati motorom, a mögötte lévő két cső miatt nem tudom leszedni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Íme az alapjárati motorom, a mögötte lévő két cső miatt nem tudom leszedni.... Olyan nincs hogy nem jön le! nem enged semmit az a két cső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Makkhetes Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Sziasztok! lenne egy kérdésem, van egy 97-es,1.4-es,16 szelepes Astram,szeretném tudni,hogy ebbe az autóba a kettős tömegű vagy a normál ledkerék való?x14xe motorkódu motor van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Kettő tömegűt a dízelekbe szoktak tenni, a tiedben normál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Makkhetes Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Kettő tömegűt a dízelekbe szoktak tenni, a tiedben normál van. köszönömszépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 jól gondolom, hogy ha nekem 80 fok körül (az óra szerint 90alatti vonalnál) melegedni kezd a hűtöm(felső csöve), akkor a termosztátom nyitva beragadt? (vagy 80fokos van benne) 92nél kéne nyitnia nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 jól gondolom, hogy ha nekem 80 fok körül (az óra szerint 90alatti vonalnál) melegedni kezd a hűtöm(felső csöve), akkor a termosztátom nyitva beragadt? (vagy 80fokos van benne) 92nél kéne nyitnia nem? A termosztatod akkor jo, ha hirtelen melegszik fel. ha.folyamatosan szep lassan melegszik akkor be van ragadva. Amugy az a muszer csat tajekoztato jellegu. nem kell 100ra venni a hitelesseget Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Szó ami szó, ha netán valakinek szarakodik az AGR-je, érdemes inkább lezárni.Én ma épp így jártam,Megint kivillant a lámpa.Meguntam, lezártam.Van öröm, azóta nem dadog annyira, de még mindig valamennyire csinálja.De majd ezt is megoldom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Íme az alapjárati motorom, a mögötte lévő két cső miatt nem tudom leszedni.... Megvizsgáltam közelebbről, ez a két cső bizony üzemanyagcső.... nem piszkálom inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
bboy danger Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 jól gondolom, hogy ha nekem 80 fok körül (az óra szerint 90alatti vonalnál) melegedni kezd a hűtöm(felső csöve), akkor a termosztátom nyitva beragadt? (vagy 80fokos van benne) 92nél kéne nyitnia nem? Nekem a termosztátház kikopott ott ahol maga a termosztát tányérja tömít! :D Néhány mm-t leköszörültem a termosztát támaszkodó tengelyéből, és műszer szerint 90 foknál nyit a nagykör, ahogy az a nagykönyvben meg van írva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 Nekem a termosztátház kikopott ott ahol maga a termosztát tányérja tömít! :D Néhány mm-t leköszörültem a termosztát támaszkodó tengelyéből, és műszer szerint 90 foknál nyit a nagykör, ahogy az a nagykönyvben meg van írva :P Nálam esztergályos felszabályozta a termosztátházat is... :) Így most 94-95 fokon stabil az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts