Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne hogy astra f 1.6 8v vezérmütengelye megeggyezik az 1.6 8v si vezértengelyével avagy sem??!! lessz lóerö változás? vagy egyáltalán átrakható eggyikböl a másikba a tengely?? Válaszokat elölre köszönöm!!!

Úgy tudom nem egyforma. Melyikből melyikbe akarod rakni?

Megosztás:

Nincsen, ismétlem, _nincsen_ szívató egy injektoros motorban. A motorvezérlő engedi vissza a fordulatot, de csak az alapjárathoz közel kezd el beleszólni a fordulatszám esésébe és egy léptetőmotorral állítja az alapjárati levegőt beáramlást.

Jó rendbe van köszi!!

Megosztás:

A mai finomság.

Meg volt az agr szelep tisztítása még jó múltkor.Elmentem vele vagy 30 km-t, erre kivillan a sárga lámpa, és az alapjáratnak annyi.Szétkaptam újból az agr-t. Hát az a korom, ami már szinte megkövesedett az agr belsejébe fellazult, és valamennyi a szelep és a fém közé szorult, és ettől nem zárt...a kérdés: nem lesz baja esetleg? Nem kerül e bele ez a cucc a hengerbe?

Megosztás:

A mai finomság.

Meg volt az agr szelep tisztítása még jó múltkor.Elmentem vele vagy 30 km-t, erre kivillan a sárga lámpa, és az alapjáratnak annyi.Szétkaptam újból az agr-t. Hát az a korom, ami már szinte megkövesedett az agr belsejébe fellazult, és valamennyi a szelep és a fém közé szorult, és ettől nem zárt...a kérdés: nem lesz baja esetleg? Nem kerül e bele ez a cucc a hengerbe?

Ki kell szedni amennyit lehet mást nem nagyon tudsz vele csinálni...

Megosztás:

jól gondolom, hogy ha nekem 80 fok körül (az óra szerint 90alatti vonalnál) melegedni kezd a hűtöm(felső csöve), akkor a termosztátom nyitva beragadt? (vagy 80fokos van benne)

92nél kéne nyitnia nem?

A termosztatod akkor jo, ha hirtelen melegszik fel. ha.folyamatosan szep lassan melegszik akkor be van ragadva.

Amugy az a muszer csat tajekoztato jellegu. nem kell 100ra venni a hitelesseget

Megosztás:

jól gondolom, hogy ha nekem 80 fok körül (az óra szerint 90alatti vonalnál) melegedni kezd a hűtöm(felső csöve), akkor a termosztátom nyitva beragadt? (vagy 80fokos van benne)

92nél kéne nyitnia nem?

Nekem a termosztátház kikopott ott ahol maga a termosztát tányérja tömít! :D Néhány mm-t leköszörültem a termosztát támaszkodó tengelyéből, és műszer szerint 90 foknál nyit a nagykör, ahogy az a nagykönyvben meg van írva :P

Megosztás:

Nekem a termosztátház kikopott ott ahol maga a termosztát tányérja tömít! :D Néhány mm-t leköszörültem a termosztát támaszkodó tengelyéből, és műszer szerint 90 foknál nyit a nagykör, ahogy az a nagykönyvben meg van írva :P

Nálam esztergályos felszabályozta a termosztátházat is... :) Így most 94-95 fokon stabil az autó...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.