Oponel Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Hali: rá mértem ma az akksira. alapba 12.35v van benne. ha meg ráteszem a gyujtást akkor le megy 12.05.re szerintem ez lehete a baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Hali: rá mértem ma az akksira. alapba 12.35v van benne. ha meg ráteszem a gyujtást akkor le megy 12.05.re szerintem ez lehete a baj! Ha már a csak agyújtásra ennyire csökken a feszültség, akkor annak az akksinak a kapacitása konvergál a nullához.... Magyarán öreg. Töltsd fel, de sokáig már nem húzza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Ha már a csak agyújtásra ennyire csökken a feszültség, akkor annak az akksinak a kapacitása konvergál a nullához.... Magyarán öreg. Töltsd fel, de sokáig már nem húzza! Hallottam olyat hogy a régi öregecske akksin még szokott segíteni (nem mindig) hogy feltöltöd fullra, utána le kell meríteni majd megint feltöltöd, és állítólag magához tér... nameg a sav szintet nem árt elötte ellenőrizni ha lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Ha már a csak agyújtásra ennyire csökken a feszültség, akkor annak az akksinak a kapacitása konvergál a nullához.... Magyarán öreg. Töltsd fel, de sokáig már nem húzza! KÖszi hát már nem mostanába vettük az tuti! igen már töltöm!:) de inkább csere lesz belőle! ez van legalább nem más Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mitől lehet C14NZ elindulok nem akar húzni, mintha torpanna, teljesen mindegy, hogy padlóig nyomom a gázt mintha semmi nem történne, aztán egyszer megindul, de nem ájulok el tőle. Alapjárata szép egyenletes, elég könnyen is indul. Nem rég került hozzám az autó, szerintem hengerfejezve volt mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Javítom az előző hsz-t, mert szinte nulla, ahogy gyorsul, egy 601es trabi jobban megy:) Gyertyák újak, benzin szűrő új, légszűrő új, az elosztó fedelet kitakarítottam kicsit dzsuvás volt. Lambda szonda okozhat ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mitől lehet C14NZ elindulok nem akar húzni, mintha torpanna, teljesen mindegy, hogy padlóig nyomom a gázt mintha semmi nem történne, aztán egyszer megindul, de nem ájulok el tőle. Alapjárata szép egyenletes, elég könnyen is indul. Nem rég került hozzám az autó, szerintem hengerfejezve volt mostanában. Milyen fordulatszámról akarsz gyorsítani? Mert ugye ez nem egy erőgép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Milyen fordulatszámról akarsz gyorsítani? Mert ugye ez nem egy erőgép. Rossz volt a megközelítésem:D Teljesen mindegy, hogy elforgatom legalább 4ezer-ig akkor sem történik szinte semmi, tudom nem egy erőgép, de hát.... ez egy nulla így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Rossz volt a megközelítésem:D Teljesen mindegy, hogy elforgatom legalább 4ezer-ig akkor sem történik szinte semmi, tudom nem egy erőgép, de hát.... ez egy nulla így. Akkor ott vmi bibi van az enyém azért 3000-felett már "húz". Hidegen a szonda nem figyel....kétvezetékes vízhőfok jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Akkor ott vmi bibi van az enyém azért 3000-felett már "húz". Hidegen a szonda nem figyel....kétvezetékes vízhőfok jeladó? Akkor lehet megpróbálom holnap majd hidegen, hogy mennyire reagál nagyon megpörgetni nem akarom hidegen, nem az én műfajom az. Vízhőfok jeladót nem tudom nem mértem ki, miért van egy vezetékes is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Akkor lehet megpróbálom holnap majd hidegen, hogy mennyire reagál nagyon megpörgetni nem akarom hidegen, nem az én műfajom az. Vízhőfok jeladót nem tudom nem mértem ki, miért van egy vezetékes is? Igen van, az egyvezetékes a vezérlésoldalon a szívósorba van betekerve az injektor előtt kissé balra egy sarú megy rá. A kétvezetékes meg az injektor mögött -alatt van az utastér felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Olyan bajom lenne az autómmal, hogy hidegen dadog, erőtlen, meg néha meg is áll és nehezen indul. De ha várok pár percet és utána indítom, akkor megint jó, aztán ha felmelegszik üzemmelegre a motor, akkor megszűnik ez a hiba. Pár hete nem azon a kúton tankoltam, ahol szoktam. Egyből arra gondoltam, hogy üzemanyag baj lehet, mert utána 1 nappal jött a hiba. Viszont cserélve lett a benzinszűrő, meg azóta többször tankoltam rá a szokásos kúton, de a hiba nem szűnt meg. Amikor dadog olyan, mintha kihagyna a gyújtás néha valamelyik hengernél. Kérdés, hogy esetleg annyi víz került a rendszerbe a sz.r benzin miatt, hogy még mindig nem jött ki belőle, vagy pedig a gyújtás modul kezdi megadni magát és ez a tankolás dolog csak véletlen egybeesés? X14Xe motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok! Olyan bajom lenne az autómmal, hogy hidegen dadog, erőtlen, meg néha meg is áll és nehezen indul. De ha várok pár percet és utána indítom, akkor megint jó, aztán ha felmelegszik üzemmelegre a motor, akkor megszűnik ez a hiba. Pár hete nem azon a kúton tankoltam, ahol szoktam. Egyből arra gondoltam, hogy üzemanyag baj lehet, mert utána 1 nappal jött a hiba. Viszont cserélve lett a benzinszűrő, meg azóta többször tankoltam rá a szokásos kúton, de a hiba nem szűnt meg. Amikor dadog olyan, mintha kihagyna a gyújtás néha valamelyik hengernél. Kérdés, hogy esetleg annyi víz került a rendszerbe a sz.r benzin miatt, hogy még mindig nem jött ki belőle, vagy pedig a gyújtás modul kezdi megadni magát és ez a tankolás dolog csak véletlen egybeesés? X14Xe motor. Melegen pöc röfff? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Melegen tökéletes, de hidegen is pöcc röff, csak amikor elkezd dadogni hidegen és megáll a motor és egyből próbálnám indítani, na akkor akar nehezen indulni és amikor nagy nehezen beindul szintén csak dadog, meg reszket. Ilyenkor ha leállítom és várok pár percet, majd újra beindítom, akkor megint jó. Ezt addig játssza, ameddig nem melegszik be egy kicsit a motor. Ha már kezdi elhagyni a vízhőfok mutató a kék sávot, akkor ez a hiba megszűnik és üzemmelegen sem jön elő soha. Mindig csak hideg motornál. Melegen pöc röfff? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Igen van, az egyvezetékes a vezérlésoldalon a szívósorba van betekerve az injektor előtt kissé balra egy sarú megy rá. A kétvezetékes meg az injektor mögött -alatt van az utastér felől. Tegnap este még mentem vele pár kört, aztán feladtam, megfújtam minden csatit kontakt sprével majd ma meglássuk. Többször próbáltam, úgy viselkedik, ha rányomok a gázra mintha először akarna menni és utána megtorpan rögtön és egyáltalán nem húz. Hideg motornál is ezt csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Melegen tökéletes, de hidegen is pöcc röff, csak amikor elkezd dadogni hidegen és megáll a motor és egyből próbálnám indítani, na akkor akar nehezen indulni és amikor nagy nehezen beindul szintén csak dadog, meg reszket. Ilyenkor ha leállítom és várok pár percet, majd újra beindítom, akkor megint jó. Ezt addig játssza, ameddig nem melegszik be egy kicsit a motor. Ha már kezdi elhagyni a vízhőfok mutató a kék sávot, akkor ez a hiba megszűnik és üzemmelegen sem jön elő soha. Mindig csak hideg motornál. Hali: nekünk is X14XE motoros van hasonló már volt vele! hogy le állt ahogy te is írtad meg dadogott mind ha 3 henger menne! az EGR szelep lett kipucolva és utána jó lett lekopogom azóta nem csinálta! ezt próbáld meg!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Hali: nekünk is X14XE motoros van hasonló már volt vele! hogy le állt ahogy te is írtad meg dadogott mind ha 3 henger menne! az EGR szelep lett kipucolva és utána jó lett lekopogom azóta nem csinálta! ezt próbáld meg! ;) Igen, én is gondoltam EGR-re, egyik ismerősömnek volt hasonló baja, neki is az EGR takarítás segített, viszont neki üzemmelegen is előjött a hiba, nekem meg csak hideg motornál csinálja. Egy próbát azért ez is megér, hátha segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Igen, én is gondoltam EGR-re, egyik ismerősömnek volt hasonló baja, neki is az EGR takarítás segített, viszont neki üzemmelegen is előjött a hiba, nekem meg csak hideg motornál csinálja. Egy próbát azért ez is megér, hátha segít. Így van szerintem neked is jó lesz utána! azt hiszem nekünk is csak hidegen csinálta de már pontosan nem emlékszek rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Tegnap este még mentem vele pár kört, aztán feladtam, megfújtam minden csatit kontakt sprével majd ma meglássuk. Többször próbáltam, úgy viselkedik, ha rányomok a gázra mintha először akarna menni és utána megtorpan rögtön és egyáltalán nem húz. Hideg motornál is ezt csinálja. Ragályos lehet mert nekem meg most alig indul és hidegen dadog meg rángat melegen már jó. A kétvezetékesre gyanakszom én is ha bejön a jóidő amúgy is nagyjavítás lesz beírom a listába. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Néha nekem is van ez a betunyulás...csak hörög de nem történik semmi, aztán felkel és megy tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Néha nekem is van ez a betunyulás...csak hörög de nem történik semmi, aztán felkel és megy tovább. Igényli az XE-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Néha nekem is van ez a betunyulás...csak hörög de nem történik semmi, aztán felkel és megy tovább. Én is csak most vettem észre, mert inkább 3000-alatt érezni ott meg ritkán használom... :D Viszont a hidegindítás gyalázatos....utoljára -14-fokban produkált ilyet amikor elsokaltam a szeszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Igényli az XE-t. :D Arra ott a másik. :D Én is csak most vettem észre, mert inkább 3000-alatt érezni ott meg ritkán használom... :D Viszont a hidegindítás gyalázatos....utoljára -14-fokban produkált ilyet amikor elsokaltam a szeszt. Nekem szépen indul, azzal nincs baj. Általában akkor butul be, ha hidegen nagyobb gázt kap mint szeretne. :D Ja meg (nyilván melegen) jobban megy 3/4 gázon mint padlón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Arra ott a másik. :D Nekem szépen indul, azzal nincs baj. Általában akkor butul be, ha hidegen nagyobb gázt kap mint szeretne. :D Ja meg (nyilván melegen) jobban megy 3/4 gázon mint padlón. :D Aham ha 2000-ről mondjuk finoman gyorsítok akkor jó, ha nagy gázzal mintha belefulladna. Tudom nem gyorsulunk 2000-ről de régen nem csinálta ezt. Meg a hidegen indulási gond is a jeladóra utal. Majd kimérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Aham ha 2000-ről mondjuk finoman gyorsítok akkor jó, ha nagy gázzal mintha belefulladna. Tudom nem gyorsulunk 2000-ről de régen nem csinálta ezt. Meg a hidegen indulási gond is a jeladóra utal. Majd kimérem. A másik 2000ről 5ben jobban megindul mint ez 2ben akárhol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts