maci26 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A kérdés, hogy a mostani üzemanyagárak mellett érdemes-e dieselt venni.Igaz, a városi fogyija lényegesen alatta van a benzinesnek. Lehet hogy hülyeséget írok de azt hallottam,hogy a TDI az INTERCOOLERES ami azt eredményezi,hogy ebben a változatban hüti a kipufogógázt és ezáltal egy kicsit jobb a teljesítménye mint a TDS-nek.Ne nézzetek hülyének ha valamit esetleg rosszul tudok, ezt én is így hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Az intercooler a szívócsőbe nyomott levegőt hűti, miután a turbóban jelentősen felmelegszik. :D Tudtommal Astrában TD motor csak Isuzu és Opel volt. Az Isuzu jobb. :D Ennél többet Én sem tudok az olajkályhásokról, bár ez is lehet hogy pontatlan infó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ez így a tutti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Egyébként a TD-ben van intercooler, meg szerintem a TDS-ben is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Egyébként a TD-ben van intercooler, meg szerintem a TDS-ben is ... Van mind a 2 -ben , de az Opel nem használja a TDI kifejezést, Csak TD+ TDS "F" astránál szerintem. Foszkvágeny + Audi TDI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci26 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Van mind a 2 -ben , de az Opel nem használja a TDI kifejezést, Csak TD+ TDS "F" astránál szerintem. Foszkvágeny + Audi TDI. Hello srácok! Köszönöm mindenkinek az infót,egy kicsit én is érdeklődtem és tényleg INTERCOOLER-es a TD és a TDS moci. Üdv. mindenkinek : maci26 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mi a vélemény, használok-e avval a kocsinak, ha petrol benzinadalékot töltök bele?? "lebontja a lerakódásokat a szelepeken és az égéstérben " Én ettől a tulajdonságától félek kicsit, mert amit lebont az hova távozik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Erre a hova távozik kérdésre senki nem tudja igazából a választ, de általában azt mondják, hogy elég... :roll: Én nem töltenék semmi ilyesmit a verdába, de hallottam már olyat aki esküszik rá... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Inkább tegyél bele Protecet, ha hasznosat akarsz tenni a motorodnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Inkább tegyél bele Protecet, ha hasznosat akarsz tenni a motorodnak. S, a Proteccel együtt vegyél egy üza. szűrőt is.Nekem látványosan csökkent a fogyim, mióta megvolt ez a kezelés.Nem azt mondom, hogy egy csodaszer, de nekem hatásos volt.Meg Gepárdnak is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Inkább tegyél bele Protecet, ha hasznosat akarsz tenni a motorodnak. Láma vagyok, ez pontosan mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Láma vagyok, ez pontosan mi? Üzemanyagrendszer tisztítására használt adalék.Kitisztít, segít az égésben, koromlerakódások és tsai kioldódnak, szóval tisztul minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A Protec elsődlegesen az üzemanyagkör tisztítására való, lényegesen tekintettel a befecskendező fúvókákra, amik a magyar benzintől eléggé leamortizálódnak. A kúra után érdemes benyaszűrőt cserélni. Opel márkakereskedésekben lehet kapni, kb. 3000Ft, fél lityi tankba ajánlom beletenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Köszi! Ez a benzinszűrő dolog szervizest igényel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Köszi! Ez a benzinszűrő dolog szervizest igényel? Ha F Astrád van, akkor az üza.szűrőt a jobb hátsó küszöb alatt találod.Elég rozsdás szokott lenni, meg ilyenek, de egyszerű kicserélni.(ha a bilincs csavarjai is így gondolják)Szóval ha van egy kis műszaki érzék, akkor egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a gyári adat szerint mennyi az 1.4-es 8 szelepes classiknak a fogyasztása olyajból? Mert nem nagyon találtam semmi infót ehhez a kérdéshez ezért vagyok most itt! Nekem egy 3 éves masinám van, bár igaz egy hónapja vettem, de eddig nem nagyon jöttek ki hibák rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ha F Astrád van, akkor az üza.szűrőt a jobb hátsó küszöb alatt találod.Elég rozsdás szokott lenni, meg ilyenek, de egyszerű kicserélni.(ha a bilincs csavarjai is így gondolják)Szóval ha van egy kis műszaki érzék, akkor egyszerű. Szerintem egy kis műszaki érzéknél azért több kell. Ha mondjuk simán csak kicsavarja a bilincseket és kiveszi a szűrőt akkor tocsogni fog a benzinben. Még ha csőszorítókat használ akkor is fog "csepegni" innen-onnan. Aztán némely benzinszűrőn nincs jelezve az irány hogy hogyan kell betenni. Meg persze a kényelmes szereléshez nem árt egy akna sem. És ugye ha benzinről van szó nem árt betartani bizonyos balesetvédelmi szabályokat/előírásokat. Én elvinném egy szerelőhöz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szerintem egy kis műszaki érzéknél azért több kell. Ha mondjuk simán csak kicsavarja a bilincseket és kiveszi a szűrőt akkor tocsogni fog a benzinben. Még ha csőszorítókat használ akkor is fog "csepegni" innen-onnan. Aztán némely benzinszűrőn nincs jelezve az irány hogy hogyan kell betenni. Meg persze a kényelmes szereléshez nem árt egy akna sem. És ugye ha benzinről van szó nem árt betartani bizonyos balesetvédelmi szabályokat/előírásokat. Én elvinném egy szerelőhöz. :wink: Én minden gond nélkül kicseréltem a garázsfeljárón, tocsogás meg ilyenek nélkül.Mondjuk én jobban féltem a lelevegősödéstől, de nem történt meg.Egy kicsit vissza esett ugyan a fordult néhány sec.re, de semmi egyéb.Mondjuk nem célszerű persze cigivel az arcunkban művelni ezt.De nem kell csőszorító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Az lenne a kérdésem, hogy a gyári adat szerint mennyi az 1.4-es 8 szelepes classiknak a fogyasztása olyajból? Mert nem nagyon találtam semmi infót ehhez a kérdéshez ezért vagyok most itt! Nekem egy 3 éves masinám van, bár igaz egy hónapja vettem, de eddig nem nagyon jöttek ki hibák rajta! Gyári passz, nekem észrevehetetlen az olajfogyás 10-15ekm alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a gyári adat szerint mennyi az 1.4-es 8 szelepes classiknak a fogyasztása olyajból? Mert nem nagyon találtam semmi infót ehhez a kérdéshez ezért vagyok most itt! Nekem egy 3 éves masinám van, bár igaz egy hónapja vettem, de eddig nem nagyon jöttek ki hibák rajta! Igazából minimális mennyiségű olajat eszik meg egy ilyen gép, bár nagy mértékben függ a vezetési stílustól, ill. az igénybevételtől. Egy hivatalos Astra könyv szerint (Így csináld!) 1000 km-enként max. 1 liter megengedhető (szerintem ez qrva sok :? ). A nívópálca min. és max. jele között pontosan 1 liter olaj fér be. A szint nem térhet el egyik jelzéstől sem! Mindig közte legyen, különben nagyon nem tesz jót a motornak! Ha kevesebb, akkor nincs kenés, ha több, akkor elégetlenül kerül a katalizátorba, és azt tönkreteszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 S, a Proteccel együtt vegyél egy üza. szűrőt is.Nekem látványosan csökkent a fogyim, mióta megvolt ez a kezelés.Nem azt mondom, hogy egy csodaszer, de nekem hatásos volt.Meg Gepárdnak is! :wink: Tényleg csökkent a fogyim nekem is tőle, nem is gondoltam, volna, hogy ilyen hasznos dolog. Az ára meg nem egészen 2500 forint, kedvezménnyel persze kevesbb volt. Állítólag van olcsóbb ( kb:800Ft ) fajta is, de azt nem ajánlják megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A féktisztítók nálam vannak amiket Tom, Anti, Aztec, és Laci 4 kértek, szombaton viszem, a talira, keressetek majd érte. Mélykék kollegáé pedig beszerzés alatt vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Igazából minimális mennyiségű olajat eszik meg egy ilyen gép, bár nagy mértékben függ a vezetési stílustól, ill. az igénybevételtől. Egy hivatalos Astra könyv szerint (Így csináld!) 1000 km-enként max. 1 liter megengedhető (szerintem ez qrva sok :? ). A nívópálca min. és max. jele között pontosan 1 liter olaj fér be. A szint nem térhet el egyik jelzéstől sem! Mindig közte legyen, különben nagyon nem tesz jót a motornak! Ha kevesebb, akkor nincs kenés, ha több, akkor elégetlenül kerül a katalizátorba, és azt tönkreteszi! Az az 1 lityi/1ekm nem a selejtes Ecotec szériára vonatkozik? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nekem is írreálisan soknak tűnik, de ezek szerint az ilyen mértékű olajfogyasztás még elképzelhető anélkül, hogy a motornak baja lenne. Azt valószínűbbnek tartom, hogy elírták és 10.000km-t akartak megadni :? . Bár szerintem még arra is sok lenne! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A gyár direkt kitolta az olajfogyasztásos adatokat, hogy ne tudjál reklamálni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts