spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Szoktak egy csipetnyi szilikont a szíjra hogy ne legyen olyan száraz, talán az segít! VAGY!!!VAGY, az is lehet hogy valami elment vagy kimaradt egy hézagalátét, pl a generátornál, mert az ugye le lett szedve! Nézd meg hogy a szíjnak a éle(oldala) valamelyik oldalon nem e fényes, vagyis nem e fut ferdén a szíj... Még erre tudok gondolni.. vagy laza vagy nagyon meghúztad! Nem-e lehetne-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Nem-e lehetne-e? Ó milyen figyelmes-e! Javitottam-e! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ó milyen figyelmes-e! Javitottam-e! :) Próbáltam viccesen, de nem. "Nem lehetne-e" a helyes..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Próbáltam viccesen, de nem. "Nem lehetne-e" a helyes..... És a " Nem lehetne-e" szókapcsolat hova illene be??szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Nincs is, mivel elektronikus. Pont ez a lényege. Nálam sincs semmi kivezetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 És a " Nem lehetne-e" szókapcsolat hova illene be??szerinted? Kérdés, hogy nem lehetne-e ezt abbahagyni? Offolni ér-e? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Kérdés, hogy nem lehetne-e ezt abbahagyni? Offolni ér-e? :icon1: Na ide tökéletesen ide illik-e? e? Naugye hogy ugye.. Hogy visszaoffoljunk a téma ott volt hogy miért nyik-nyik-nyik a szíj! Valaki-e? :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 És a " Nem lehetne-e" szókapcsolat hova illene be??szerinted? http://seas3.elte.hu...talking/64.html RonCSa és bánCSa a fülem, ezért szóltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Na ide tökéletesen ide illik-e? e? Naugye hogy ugye.. Hogy visszaoffoljunk a téma ott volt hogy miért nyik-nyik-nyik a szíj! Valaki-e? :icon10: Hosszbordásnál is el tud kopni a szíjtárcsa és tud nyekeregni rendesen E. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 http://seas3.elte.hu...talking/64.html RonCSa és bánCSa a fülem, ezért szóltam. ;) Értem én hogy "Nádasdy Ádám : meleg-e vagy" de azt nem hogy aamit írtál "szókapcsolatot az hova a bánatba kéne hogy passzolljon? mert amit írtam "nem e" abból maradt ki ezek szerint a vonyal amit oly nagyon hiányolsz és bánCSa a füledet-e! De írtam hogy javítval! Érted-E? Szóval szerinted-e miért nyavajog az a bordás szíj? h-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Értem én hogy "Nádasdy Ádám : meleg-e vagy" de azt nem hogy aamit írtál "szókapcsolatot az hova a bánatba kéne hogy passzolljon? mert amit írtam "nem e" abból maradt ki ezek szerint a vonyal amit oly nagyon hiányolsz és bánCSa a füledet-e! De írtam hogy javítval! Érted-E? Szóval szerinted-e miért nyavajog az a bordás szíj? h-e? Hali: tesómék corsaja csinálja ezt de az csak hidegmocinál de nem sokáig 1-2perc azt szépen el is hallgat!:) lehet más szíjat kén ne fel raknod vagy feszességet állítani mikor kezdi el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Hali: tesómék corsaja csinálja ezt de az csak hidegmocinál de nem sokáig 1-2perc azt szépen el is hallgat! :) lehet más szíjat kén ne fel raknod vagy feszességet állítani mikor kezdi el! Hosszbordás szíjon nem tudsz állítani feszességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Értem én hogy "Nádasdy Ádám : meleg-e vagy" de azt nem hogy aamit írtál "szókapcsolatot az hova a bánatba kéne hogy passzolljon? mert amit írtam "nem e" abból maradt ki ezek szerint a vonyal amit oly nagyon hiányolsz és bánCSa a füledet-e! De írtam hogy javítval! Érted-E? Szóval szerinted-e miért nyavajog az a bordás szíj? h-e? nem-e fut vs nem fut-e. annyira azért nem bonyolult feladat a saját hszed elolvasni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Hali: tesómék corsaja csinálja ezt de az csak hidegmocinál de nem sokáig 1-2perc azt szépen el is hallgat! :) lehet más szíjat kén ne fel raknod vagy feszességet állítani mikor kezdi el! Írta a kérdező hogy már azt is cserélt és ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 nem-e fut vs nem fut-e. annyira azért nem bonyolult feladat a saját hszed elolvasni. :D És ebbe hol van az hogy "Nem lehetne-e" mert ezért reklámoztál... De szerintem írhatnál már pár sort a kedves kérdezőnek is! Vagy olvassak vissza a te hozzászólásaidhoz, amiben Pörfect minden? Nemhinném hogy ezen kéne vonyaglani..ugyanis nem erről szól ez a fórum... Nekem is igazam van meg neked is, te nyilas vagy én meg nem, pont. Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 És ebbe hol van az hogy "Nem lehetne-e" mert ezért reklámoztál... De szerintem írhatnál már pár sort a kedves kérdezőnek is! Vagy olvassak vissza a te hozzászólásaidhoz, amiben Pörfect minden? Nemhinném hogy ezen kéne vonyaglani..ugyanis nem erről szól ez a fórum... Nekem is igazam van meg neked is, te nyilas vagy én meg nem, pont. Szóval? Ha lenne egy kis jártasságod az internet világában, akkor a nemelehetnee dologra kapcsoltál volna, de ugye nem sikerült. Majd kijavítottam helyesre, hogy hátha, de még mindig nem. Jóvan, pont. Engem zavarnak a helyesírási hibák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 hello! hengerfej pakolást cseréltem mikor összeraktam a mocit a hengerfej és a vezértengelyház közé raktam egy igen jóminőségű tömitőpasztát viszont lehet keveset mert most 800km után engedi az öszetételnél az olajat! van vkinek erre megoldása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 hello! hengerfej pakolást cseréltem mikor összeraktam a mocit a hengerfej és a vezértengelyház közé raktam egy igen jóminőségű tömitőpasztát viszont lehet keveset mert most 800km után engedi az öszetételnél az olajat! van vkinek erre megoldása? Hát lehet utólag kenegetni az illesztést, talán megoldja, ha nem akkor újból leszed, lepucol és újból összerak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 ujból leszed! akk hengerfejcsavarok meint ujak vezérlés lebontani viz ki áhhhhh nem tetszik a megoldás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 ujból leszed! akk hengerfejcsavarok meint ujak vezérlés lebontani viz ki áhhhhh nem tetszik a megoldás! :( Sajna ez egy ilyen bicikli... Szerintem is ez az egyetlen járható út, a csere! Bár lehet kókányolni, de annak tudjuk mi legy az eredménye.... Vagy ne tegyél bele olajat és nem fog szivárogni :) :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 hello! hengerfej pakolást cseréltem mikor összeraktam a mocit a hengerfej és a vezértengelyház közé raktam egy igen jóminőségű tömitőpasztát viszont lehet keveset mert most 800km után engedi az öszetételnél az olajat! van vkinek erre megoldása? Különben az hogy lehet az hogy a hf és henger között (tömítésből) olaj szivárog? Az oké hogy a 200000 km-es ből ami már tuti átégett, és kezd összekeveredni a víz és olaj és azért szivároghat olaj is, nade a a 800km-es ből hogyan ??? Nincs is olaj a hf alján!, víz kering , meg az égéstér van azt annyi...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Megint csak a tippelés marad ennyi információból. 1.Ha már átégett a hf tömítés, akkor sokszor már a hf nincs pontosan síkban. Így ha a síkolás elmaradt, a tömítéscserével csak adtunk egy újabb pofont magunknak. 2. Ha a hf csavarok nyúltak meg, és nem lettek újra cserélve (ami kötelezően csere szerintem), szintén megadhatja magát a tömítés. A kettő együtt meg simán eredményezhette az újabb átégést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Megint csak a tippelés marad ennyi információból. 1.Ha már átégett a hf tömítés, akkor sokszor már a hf nincs pontosan síkban. Így ha a síkolás elmaradt, a tömítéscserével csak adtunk egy újabb pofont magunknak. 2. Ha a hf csavarok nyúltak meg, és nem lettek újra cserélve (ami kötelezően csere szerintem), szintén megadhatja magát a tömítés. A kettő együtt meg simán eredményezhette az újabb átégést. Ez tiszta sor. De még mindig nem értem onnan hogy a búbélából jöhet ki olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Megint csak a tippelés marad ennyi információból. 1.Ha már átégett a hf tömítés, akkor sokszor már a hf nincs pontosan síkban. Így ha a síkolás elmaradt, a tömítéscserével csak adtunk egy újabb pofont magunknak. 2. Ha a hf csavarok nyúltak meg, és nem lettek újra cserélve (ami kötelezően csere szerintem), szintén megadhatja magát a tömítés. A kettő együtt meg simán eredményezhette az újabb átégést. Hali: nekünk is volt hengerfejezve a gép pár hónapja de hála eddig semmi baj nincs vele hengerfej csavarok tudtomal nem lettek cserélve!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
THT Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Üdv! Sikerült beindítani a járgányt. Az nem derült ki, hogy miért nem indult, mert azóta is pöccre indul hidegen melegen. Végül úgy indult el, hogy padlógázon kellett köszörülni vagy fél percig... Na mindegy, sokáig már úgysem szolgál ez a motor :S Köszi mindenkinek az ötleteket, meg az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts