Gepard Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Mélykék ez a féktisztító nekem annyira bejött,h lassan megint vennem kell. Mindenre jó majdnem. Má reggel tusolás után is azt használom :DPóbáljak még szerezni? Mondjuk Fótra elvinném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 minden viccen kivül jó 5let ha tudsz hozz 2t nem ár ha van itthon jó ez mindenre 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Antinak is egyet pls...(én keveset használom a féket, úgyhogy 1 is elég lesz... :D ) Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hmm.. ez a féktisztító ennyire csodaszer? Látom mindenhova ezt nyomjátok :shock: Bibűl van ez? MOndjuk amikor a fals levegő teszteléshez írta asszem uhuhu,bennem is felmerűlt, hogy kellene egy ilyen..... Fék:egy apróság amit, asszem nem említettetek...vagy csak átsiklottam felette: nem az a lényeg hogy satuzzon! ha jól tom,nem akkor van a legnagyobb lassító!! hatás... No meg hogy egy kisebb tárcsa-fék gondolom hamarabb melegszik fel.. üvegesedik... és kezd el kifogyni a fékerőből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hmm.. ez a féktisztító ennyire csodaszer? Látom mindenhova ezt nyomjátok :shock: Bibűl van ez? MOndjuk amikor a fals levegő teszteléshez írta asszem uhuhu,bennem is felmerűlt, hogy kellene egy ilyen..... Meg elvileg a Würth-öshöz 500-ért hozzájutok :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ennek ha jól sejtem az a lényege, hogy ennél jóval drágább lenne.. Én is benevezhetek 2re? Nyiss egy kiskert :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ha már ennyit hozol, akkor nem lehetne hozzácsapni még 1et nekem is? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Laci hidd el tényleg sok mindenre jó, eddig kb 10 különböző helyen használtam és mindig segített :idea: ma este kipróbálom h fogmosás terén is jól alkalmazható e? :roll: :arrow: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Jaja jól sejted asszem 8-900 a bolti ára, na holnap felhívom az illetékest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Thx és bocs OFF-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 inkább ne nyulj hozzá......... Tényleg köszönöm az elismerő és támogató bíztatást........ De ha mégis ki szeretném tísztítani lenne olyan kedves valaki és elárulná hogy hol találom meg???? :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Uhuhu kartács csak meg akar védeni szép szóval egy nagyobb káresemény bekövetkezésétől, ugyanis nagyon könnyű tönkretenni azt a motort, úgy hogy észre sem veszed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Uhuhu kartács csak meg akar védeni szép szóval egy nagyobb káresemény bekövetkezésétől, ugyanis nagyon könnyű tönkretenni azt a motort, úgy hogy észre sem veszed. :D Akkor jöjjön egy utolsó próbálkozás: Ha lenne kedves valeki leírni hogy hol van az alapjárati motor,és esetleg azt is mire kell odafigyelni tisztítás során/nehogy tönkretegyem/...? Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Uhuhu kartács csak meg akar védeni szép szóval egy nagyobb káresemény bekövetkezésétől, ugyanis nagyon könnyű tönkretenni azt a motort, úgy hogy észre sem veszed. :D Az ő dolga. Attól még le lehet írni, h hol van, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ha tudnám, leírtam volna. :D Mindegyik motortípuson máshol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ha tudnám, leírtam volna. :P Mindegyik motortípuson máshol van. Azt gondolom, én is kiváncsi lennék ra, h hol van. Csak én nem egyedül szerelném, hanem a muter pasijának segítenék... Az a fránya szelepfedél tömítés is zavar, jó lett volna leszedni, de samuval mégsem akartam elütni onnan. Pedig "szaki" tuti így csinálta volna. Vagy egy nagy csavarhúzóval befeszít a tömítésnél, csak ugye én nem akarom tönkretenni a mocit. Ja, az a karburátor forma injektor még mindíg fura a kocsimban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ha tudnám, leírtam volna. :D Mindegyik motortípuson máshol van. C14 NZ 8 szelepes 1.4-es 60LE motor 95.09 Ennél keresném ha valaki meg tudná mondani hogy hol az alapjárati motor. OPEL 16V kérdezném tőled hogy mire kell majd vigyáznom /...ha valaha is megtudom majd hogy hol van... / az alapjárati motor tisztításánál, hogy ne tegyem tönkre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 C14 NZ 8 szelepes 1.4-es 60LE motor 95.09 Ennél keresném ha valaki meg tudná mondani hogy hol az alapjárati motor. OPEL 16V kérdezném tőled hogy mire kell majd vigyáznom /...ha valaha is megtudom majd hogy hol van... / az alapjárati motor tisztításánál, hogy ne tegyem tönkre? Ha szemben állsz a motorral akkor a légtorok alatt fogod megtalálni. 2 torx csavar fogja átlósan és egy 4 vezetékes csati megy bele. Egy kis fekete bizgentyű lesz az. Kiszedés könnyen fog menni. Viszont a tengelyt a helyedben nem mozdítanám meg. Úgyhogy csak óvatosan. Valószínűleg rá lesz égve a koksz, ezt távolítsd el. Saját meglátásom szerint viszont akkor az igazi ha a fojtószelepház járatát is kitisztítod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Alapjárati motorral abból a szempontból kell vigyázni, hogy érzékeny kis kütyü, hozzáértés nélkül nem illik belenyúlkálni. :D És T.sz felvetése is helytálló, miszerint a folytószelepházat is szépen ki kell takarítani, különben semmit nem ér az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Erről moost írtam a b vectra topicban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 T.sz.-nek köszönöm a leírást.Laikus vagyok/de műkedvelő/tehát kiszedtem.Valóban jó koszos./Tengelyhez nem nyúltam/. Viszont újabb dologgal kéne megismerkednem: folytószelepház...? Azt írtátok 16V-vel karöltve,hogy ezt is ki kéne takarítani. Kérhetem a segítséget,hogy holvan és miként tudom kitakarítani. /Amit T.Sz. leírt 5 sorban az tökéletes volt támpontnak.Ha ennyi támogatást kapnék ehhez is azt megköszönném./ Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ilyen beavatkozásokról praktikusnak tartanék digit fényképezővel képeket csinálni, más is okuljon a dologból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A folytószelepház az az alu öntvény, amin az alapjárati motor is lóg. Ebben van a "pillangószelep", amit a gázpedál mozgat. Ennek az összes járatát illik kitisztítatni ilyenkor, illetve megnézni hogy nem "lóg-e" a pillangószelep, vagyis nincs-e kikopva a tengelye. Külön le lehet szerelni a szívósorról, bár elég sok sallangja van neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ez a fojtószelepház: http://img.tar.hu/tapioszecso/img/11367347.jpg#3 A nagyobb furatban van az alapjárati motor. És itt szokott lerakodni a sok koksz. /a képen már úgyahogy tisztítva van/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ja és a szétszedés: Felülről kell kezdeni. :P Légtorok le, vákuumcsövek le, gázbowden le, csatik le, csavarok ki. :D Miután lekerült a légtorok 4 anya lesz vagy 2 anya 2 csavar. 2 az egészet fogja a szívósorhoz, 2 pedig a fojtószelepházat és az injektorházat fogja össze. E kettő közti tömítésre azért nem árt vigyázni. Amúgy ha jól emlékszem különösebb buktatója nincs a dolgoknak, de azért csak óvatosan, és körültekintően. És persze mindenki saját felelősségére. :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts