salika86 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Sziasztok! Sajnos még elég zöldfülű vagyok az autókhoz, ezért kérlek nézzétek el nekem ha hülyeséget kérdezek. 94-es 1.4-es (C14SE) Astrám van (4 napja) óra szerint 185k kilométerrel. Amit furcsának találok, az a hangja, nem csörög-zörög viszont van egy jellegzetes enyhén sípoló (bizonyos TDI-kben fütyül így a turbó, vagy mint egy elektromos motor) hangja kb 2000 felett egyre magasabb a fordulatszám emelésével, üresben-sebességben, ki-benyomott kuplunggal is, hidegen-melegen. Akitől vettem azt mondja a befecskendező rendszernek van ilyen hangja, (szerintem nem, még nem hallottam ilyet más benzines autókon) nem tűnik valami komoly gondnak, semmi fémes zörgés vagy nyikorgás. Viszonyítási alapom nincs, ültem korábban 1.4-es Astrában, azoknak nem volt ilyen hangjuk, bár lehet hogy azok más motorok voltak, talán NZ. Viszonyítási alap híján youtube-on hallgattam párat, azokon sem hallottam ilyen hangot, bár a telefon kamera nem biztos hogy áthozza. A generátor szíjról hallottam még hogy adhat ilyesmi hangot, de nem hiszem hogy túl feszes lenne, kb 1cm-t tudom ujjal különösebb erőlködés nélkül benyomni. Szerintetek? Olaj? Valamilyen csapágy? Vezérlés? (állítólag 35k van a vezérlésben, még nem néztem meg h igaz lehet-e) Vagy ez természetes? Van esetleg ötletetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Opeleknél szokott lenni egy jellegzetes hang ás általában a generátor csinálja! Olyan a hangja mintha turbó lenne a gépen ez vagy a generátor csapágyak pusztulása vagy az akkumulátor pusztul és a generátor erőlködik! Vedd le a szíjat a generátoról és hallgasd meg úgy már is ki fog derülni hátha nádtha ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
salika86 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Opeleknél szokott lenni egy jellegzetes hang ás általában a generátor csinálja! Olyan a hangja mintha turbó lenne a gépen ez vagy a generátor csapágyak pusztulása vagy az akkumulátor pusztul és a generátor erőlködik! Vedd le a szíjat a generátoról és hallgasd meg úgy már is ki fog derülni hátha nádtha ! :) Köszönöm a tippeket! Az akku Bosch, talán van rajta gyártási év, az előző tulaj szerint új, ellenőrzöm. Ha nincs gyártási év honnan látszik ha pusztul? Ha mondjuk megeszi feszültséget járó motornál (14-15V nak kellene lennie?) akkor ki tudnám mérni, gondolom az alap kapocsfeszt hiába méregetném. Ami észrevétel még ide kötődhet: amikor leállítom felugrik 1mp-re a világítás fényereje, de arra gondoltam talán azért mert a gyújtást kikapcsolva a generátor még forog és megszabadulva a gyújtástól felugrik a fesz. Sosem volt még kocsim lehet h ez természetes, de talán ez is lehet egy nyom. Remélem nem a generátor csapágy, gyanítom drágább mulatság mint egy akku :) Holnap kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Remélem nem a generátor csapágy, gyanítom drágább mulatság mint egy akku :) Holnap kiderül. Most csapágyaztattam újra a generátoromat , 4.500 huf volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
salika86 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Most csapágyaztattam újra a generátoromat , 4.500 huf volt. Hm.. megnyugtató h ilyen árakból lehet javítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Szép napot! Hát 4500 ft max skf csapágyat kapsz én olyat meg semmibe nem tennék!!! Túl vagyok a termosztat cserén és hála istenek azt hittem hogy a hengerfej alól szivárog a víz de nem az is a termoszát háztól gyöngyözött egy kicsit tehát mindenképpen szét kellet volna szedni! Pont 92 fokom nyit viszont a venti nem 100 fokon hanem 94-95 fokon kapcsol be és jobban megnézve egy lada kapcsoló hő gomba van benne az előző gazda spórolt!!! A vízhőmérséklet mérőm csal kb 8-9 fokot kevesebbet mutat lehet ezt valahogy orvosolni ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Szép napot! Hát 4500 ft max skf csapágyat kapsz én olyat meg semmibe nem tennék!!! Túl vagyok a termosztat cserén és hála istenek azt hittem hogy a hengerfej alól szivárog a víz de nem az is a termoszát háztól gyöngyözött egy kicsit tehát mindenképpen szét kellet volna szedni! Pont 92 fokom nyit viszont a venti nem 100 fokon hanem 94-95 fokon kapcsol be és jobban megnézve egy lada kapcsoló hő gomba van benne az előző gazda spórolt!!! A vízhőmérséklet mérőm csal kb 8-9 fokot kevesebbet mutat lehet ezt valahogy orvosolni ??? Szerintem sosem fog pontosan mutatni. Annyit tud, hogy hideg vagy meleg, nagyjából. De annyi elég is. Nálam 100-as gomba van benne, de akkor kapcsol, amikor a mutató már a piros mezőt karcolja jóval a 100 fölött. De a hőmérő jeladó máshol van, lehet, hogy ott tényleg 100 fölött van olyankor. Nem kell vele ennyire foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Hát 4500 ft max skf csapágyat kapsz én olyat meg semmibe nem tennék!!! Hát ezt meg milyen megfontolásbol mondja? mi baja van az skf csapágyakkal??? :o :o tudod miről beszélsz? Manapság egyre több a hamisított csapágy. Így ha azt a csapágyat nem skf forgalmazótol veszed esélyes h hamisított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Sziasztok! nézelődtem kicsit youtubeon és találtam egy érdekes videót. Egy X14NZ tipusu motor injektor működés közben. Szerintetek normálisan működik? szal ennyire porlasztja csak el a benzint? a sajátomét még nem néztem (C14NZ) de kíváncsi vagyok. Valaki esetleg nézte már a sajátját? tapasztalat? szoktátok takarítani? èn néztem már a bátyám x16sz-ét, ez ilyen. Többet várnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Szép napot! Hát 4500 ft max skf csapágyat kapsz én olyat meg semmibe nem tennék!!! Érdekes vélemény.... Én meg annyira "kisigényű vagyok", hogy mindenbe KOYO-t teszek, ráadásul fele annyiba vagy harmadába kerül mint az SKF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Érdekes vélemény.... Én meg annyira "kisigényű vagyok", hogy mindenbe KOYO-t teszek, ráadásul fele annyiba vagy harmadába kerül mint az SKF. Valamit nagyon benézhetél vagy nem tudom! Ne hasonlitsuk már az skf hez a koyot mert szerintem a koyo meg fag azok jó minőségűek de drágábak mint az skf ! Az skf nagyon jó csapágyak voltak..... anno valamikor de már szerintem azt sem lehet tudni ki gyártja Egyébként gyárilag a németek is használtak koyo csapágyat autóikba vajon miért ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Valamit nagyon benézhetél vagy nem tudom! Ne hasonlitsuk már az skf hez a koyot mert szerintem a koyo meg fag azok jó minőségűek de drágábak mint az skf ! Az skf nagyon jó csapágyak voltak..... anno valamikor de már szerintem azt sem lehet tudni ki gyártja Egyébként gyárilag a németek is használtak koyo csapágyat autóikba vajon miért ?! Végülis Epk most kezdett astrázni honnan is tudná? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 Valamit nagyon benézhetél vagy nem tudom! Ne hasonlitsuk már az skf hez a koyot mert szerintem a koyo meg fag azok jó minőségűek de drágábak mint az skf ! Az skf nagyon jó csapágyak voltak..... anno valamikor de már szerintem azt sem lehet tudni ki gyártja Egyébként gyárilag a németek is használtak koyo csapágyat autóikba vajon miért ?! Az elmúlt 2 évben legalább 30 db Koyo csapágyat építettem be motorba (motorkerékpárba forgattyústengelyhez és sebváltóhoz) és ha SKF-et tettem volna be 2 - 2 és félszeresébe került volna ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
salika86 Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Szép estét! RAZERX, köszönöm szépen, valóban a generátor okozza fütyülés szerű a hangot, valamint a töltés alapjáraton 12,9-13,1V világítással fűtés ventivel alig van töltés, állítólag 10-15k körül teljesen felújítják a generátort, gondolom meg is tekercselik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Szép estét! RAZERX, köszönöm szépen, valóban a generátor okozza fütyülés szerű a hangot, valamint a töltés alapjáraton 12,9-13,1V világítással fűtés ventivel alig van töltés, állítólag 10-15k körül teljesen felújítják a generátort, gondolom meg is tekercselik. Dehogy tekercselik. Beraknak valami gagyi fesz-szabályzót, meg csapágyakat és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Dehogy tekercselik. Beraknak valami gagyi fesz-szabályzót, meg csapágyakat és ennyi. Jó esetben még talán a szénkeféket is cserélik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bboy danger Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 És mivel idōszakos hibáról van szó, valószínű csak néha nincs kompresszió, vagy csak néha brunyál a szuri, egyébként be van gyógyulva? :D :D Mondjuk a szelep tömítőéle szétégett, kokszos, szétrepedezett és nem tömít záráskor rendesen. Vannak fejlettebb motortípusok ahol kitalálták az úgynevezett szelepforgató mechanizmust, hogy a szelep ne mindig ugyanott érintkezzen az ülékkel, így jobb a tömítettség, öntisztító, és ilyen hiba kevésbé fordul elő, hogy a szelep miatt nincs megfelelő kompresszió. Ha nagyon időszakos akkor nehezen vadászható le ez a hiba, de inkább ez legyen a baja mint mondjuk a gyűrű vagy henger kopása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Jó esetben még talán a szénkeféket is cserélik. Enyém 120A-osnál pl egybe van a szénkefe az egész fesz-szabályzóval és diódahíddal. (ezért olyan murvadrága hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti94 Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Szép napot. lenne egy olyan gondom h szerintem beázik valahol a gyújtásom. Tegnap használtam és esett az eső is és olyant csinált h tartottam a gázt/sebességet és 1x csak érezhetően lassulni kezdett b a kuplung és le is állt a motort vissza rá engedtem és akkor valahogy újra beindult és valahogy haza jöttem vele.. de ezt jó párszor eljátszotta velem. meg rángatott is. néha néha elszólt pár pukkanás is. Szerintetek?? és ha gyujtás mit nézzek meg és h tudnám leszigetelni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 èn néztem már a bátyám x16sz-ét, ez ilyen. Többet várnál? Nem várok többet. csak ugy kiváncsi voltam. és még annyit hogy az injektort szoktad takarítani? érdemes szétszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Szép napot. lenne egy olyan gondom h szerintem beázik valahol a gyújtásom. Tegnap használtam és esett az eső is és olyant csinált h tartottam a gázt/sebességet és 1x csak érezhetően lassulni kezdett b a kuplung és le is állt a motort vissza rá engedtem és akkor valahogy újra beindult és valahogy haza jöttem vele.. de ezt jó párszor eljátszotta velem. meg rángatott is. néha néha elszólt pár pukkanás is. Szerintetek?? és ha gyujtás mit nézzek meg és h tudnám leszigetelni?? Egy motorkódot ha kaphatnánk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek497 Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Üdv.! A mostani "hidegekben" egyre jobban szólnak a hidrotőkéim, mit tudok vele csinálni? Igaz ha bemelgszik a motor, már alig hallani, de elég zavaró h mikor elinditom egy jóideig rosszabb hangja van mint egy dízelnek...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Üdv.! A mostani "hidegekben" egyre jobban szólnak a hidrotőkéim, mit tudok vele csinálni? Igaz ha bemelgszik a motor, már alig hallani, de elég zavaró h mikor elinditom egy jóideig rosszabb hangja van mint egy dízelnek...:S Legbiztosabb megoldás a csere, ekkor ki is lehet takarítani a helyét, hogy kapjon rendesen olajat. Esetleg olajcsere ha már érik, vagy ha túlmentél már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sziasztok! nézelődtem kicsit youtubeon és találtam egy érdekes videót. Egy X14NZ tipusu motor injektor működés közben. Szerintetek normálisan működik? szal ennyire porlasztja csak el a benzint? a sajátomét még nem néztem (C14NZ) de kíváncsi vagyok. Valaki esetleg nézte már a sajátját? tapasztalat? szoktátok takarítani? Igen, ezek így porlasztják a cuccot. Láttam régebben egy kis pözsót, ami központis volt szintén, de az szinte gőzzé porlasztotta a cuccot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 most akkor KOYO vagy SKF? én is gondolkodtam, hogy cserélek egyébként tényleg elég bosszantó, hogy van egy csomó márka, ami egy másik átcsomagolása, más áron eldönthetetlen melyik vegye meg az ember én most a féklámpa kapcsolóval voltam így volt vagy 7-8féle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts