hakapeszimaki Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Flém vagy nem flém,de szerintem az igénytelenség pont ugyanúgy kinyírja mindkettőt,normális karbantartással meg láttam már 480ekm-t futott tökéletes motorú x14xe caravánt is.A nyolcszelepes sem igényel kevesebb karbantartást semennyivel. 20-30-60ekm-es csereperiódusok ugyanúgy elkoptatják a vezérműtengelyt meg mást is. Mocskos nagy közhely,de itt is állapotot érdemes venni. Volt már x14xe-m is meg c14se-m is,az SE karaktere sokkal-sokkal jobb. A kis 1.4-1.6XE-k katalógusban több lovat tudnak felmutatni,viszont 3000fordulat alatt botrányosan döglöttek. Kuplung: Ki kell húzni a tengelyt,a váltó oldala is levehető.... Kompresszor,turbó: Ha ti nem tudjátok,hogy mekkora légtömeghez mekkora injektorok kellenek,majd ez mekkora nyomatékot hoz milyen fordulaton akkor felesleges ilyenekkel kalandozni,számolások,tapasztalat és szaktudás nélkül vasba lehet leadni az egészet végül. Szoktak versenyzők ilyenekkel jelentkezni feltöltőt építő műhelyekbe,hogy a nagyja munka már megvan,mert már rajta van a turbó/kompresszor már csak "be kéne állítani"... :D http://totalcar.hu/k...sszort_barmire/ Kérdésedre annyit tudok mondani,hogy c230 150lovas motoron a 0.5bar töltéssel +43lovat tudnak kihozni.Szvsz ha sikerül jól összerakni akkor olyan 125lovat ki lehet hozni belőle,tehát egy gyári c20ne-t is le lehetne nyomni vele. :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 ... Kuplung: Ki kell húzni a tengelyt,a váltó oldala is levehető.... ... Leveszem a váltó oldalát(gondolom az olaj ugrik) és, mondjuk kézzel kihúzható a tengely, vagy ettől kicsit komplikáltabb? valami extra szerszám kell hozzá? linkeltek itt egyszer ilyen u alakú speckós összeszorító akármit a kuplunghoz, olyanra szükségem lehet? :D köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Szevasztok! Bontódik: Astra f sedan 1.4 Astra f sedan 1.6 Astra f 5 ajtos 1.4 astra f kombi 1.7 isuzu! Érdeklődni privatban! Üdv! Hali első szélvédő érdekelne ha van meg hogy mennyiért? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Leveszem a váltó oldalát(gondolom az olaj ugrik) és, mondjuk kézzel kihúzható a tengely, vagy ettől kicsit komplikáltabb? valami extra szerszám kell hozzá? linkeltek itt egyszer ilyen u alakú speckós összeszorító akármit a kuplunghoz, olyanra szükségem lehet? :D köszöntem! Tehát leveszed alulról a váltó deknit a kúplúgharagról nem a váltóról mert akkor ugrik az amúgy opel örök olaj! meg hátúról a keréknél is a váltó deknit és ott előszőr ki húzod a nyeles tengelyt ! majd ezek az u alaku rögzítő stifteket be kell helyezni körbe a kuplung szerkezetbe mert csak így fog kiférni ! ki csavarod a csavarokat majd ugyan így vissza!!! A nyelestengyely ha nem jün ki valóban kell még egy cél szerszám egy kihúzató amin súly van és azzal lehet ki ütögetni a nyeles tengelyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Leveszem a váltó oldalát(gondolom az olaj ugrik) és, mondjuk kézzel kihúzható a tengely, vagy ettől kicsit komplikáltabb? valami extra szerszám kell hozzá? linkeltek itt egyszer ilyen u alakú speckós összeszorító akármit a kuplunghoz, olyanra szükségem lehet? :D köszöntem! A nyeles tengelyt egy csavar fogja le, azt kell feloldani, utána tudod kihúzni. A váltót nagyon nem kell elhúzni, szerencsére a tárcsa kinyomószerkezettel együtt kibillen a helyéről, ha a védőlemezt alul leveszed. Az összerakás fordítva megy, de a szerkezetet az új tárcsával érdemes összenyomni, ehhez van egy speckó szerszám, hasonló, mint a lengéscsillapító rugójának összehúzója. Miután a szerkezet a helyén le kell fogatni a csavarjaival, utána a szorítókat le kell szedni, mert szétrepülnek ha beindítod. A kis célszerszám hasonló, mint a honvédségi kanálgép konzervnyitó tokja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 És szerinted menyi plusz pacit kap az se etől akopreszortól! egyébkén nem nagy munka ez nem oylan mint egy turbó! Egy szívó motort feltöltöttre alakítani, az mindig nagy munka. Ez nem úgy működik hogy fellökök egy turbót, vagy egy kompresszort, és kész. Egy feltöltött motor alapjaiban más mint egy szívó, hiába van abban is dugattyú meg szelep meg stb. Ez nem így működik. Egyébként is ekkora pici motort, hacsak nem kifejezetten versenyfelhasználás, vagy unaloműzés a cél, én nem faragnék ilyen szinten. Legjobb tuning a köbcenti tuning, mint mondani szokás. Lehet hegyezni, csak akkor nem kell csodálkozni ha olajcsere periódusonként kell motort generálozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Egy szívó motort feltöltöttre alakítani, az mindig nagy munka. Ez nem úgy működik hogy fellökök egy turbót, vagy egy kompresszort, és kész. Egy feltöltött motor alapjaiban más mint egy szívó, hiába van abban is dugattyú meg szelep meg stb. Ez nem így működik. Egyébként is ekkora pici motort, hacsak nem kifejezetten versenyfelhasználás, vagy unaloműzés a cél, én nem faragnék ilyen szinten. Legjobb tuning a köbcenti tuning, mint mondani szokás. Lehet hegyezni, csak akkor nem kell csodálkozni ha olajcsere periódusonként kell motort generálozni. Na majd kiderül!!! :sneaky: vagy be borul! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 C14 SE-n kísérleteztünk turbóval. Olajat kell spriccelni a dugókra, mert elégnek. Az olajat meg Coolerral vissza kell hűteni. Nem rossz a végén, de egy raklap pénz ráment. És ami a legrosszabb, hogy kell találnod egy embert aki át tud neked egy SE-s computert programozni. Mert ha több levegőt kap akkor is rossz. Teljesen át kell írni az agyát, mert folyamatosan villogtatni fogja diagnosztika izzót. Nagyon jól ment vele, alacsony fordulaton megszünt az SE motor tehetetlensége. Nagyobb fordulaton meg megette a F13-as váltót. Ha turbózod a motort ajánlott a GSI váltó, meg erősebb főtengelyek. Ja és a toronymerevítő, mert úgy csavarja a kasztnit, hogy ajtózsanért kellett állítani. De ami biztos első gumik, kuplung, féktárcsa betétekkel, lambdaszonda, tömítések, vízpumpa, az biztos meg fog dögleni rövid idő alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 C14 SE-n kísérleteztünk turbóval. Olajat kell spriccelni a dugókra, mert elégnek. Az olajat meg Coolerral vissza kell hűteni. Nem rossz a végén, de egy raklap pénz ráment. És ami a legrosszabb, hogy kell találnod egy embert aki át tud neked egy SE-s computert programozni. Mert ha több levegőt kap akkor is rossz. Teljesen át kell írni az agyát, mert folyamatosan villogtatni fogja diagnosztika izzót. Nagyon jól ment vele, alacsony fordulaton megszünt az SE motor tehetetlensége. Nagyobb fordulaton meg megette a F13-as váltót. Ha turbózod a motort ajánlott a GSI váltó, meg erősebb főtengelyek. Ja és a toronymerevítő, mert úgy csavarja a kasztnit, hogy ajtózsanért kellett állítani. De ami biztos első gumik, kuplung, féktárcsa betétekkel, lambdaszonda, tömítések, vízpumpa, az biztos meg fog dögleni rövid idő alatt Erről beszélek. Egy feltöltött motor, még ha csak kicsit is van megfújva, sokkal erősebb alkatrészeket követel. Már csak a turbós motor karakterisztikája miatt is. Fel lehet találni újra a melegvizet, csak felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagydavid Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Hellosztok nem tud valaki x16xel-hez eladó főtengely fogaskereket???vagy honnan tudnák rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Hellosztok nem tud valaki x16xel-hez eladó főtengely fogaskereket???vagy honnan tudnák rendelni? Melyiket? Vezérműhöz, vagy az ékszíjtárcsát a jeladóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne illetve olyanhoz aki chipeltetett már meg c20ne motort. hogy mik a tapasztalatok?!?! érezhető a külömbség fogyasztást menyivel dobjameg?elvileg olyan 128le körül fog tudni. amiket így olvasgattam köszönöm elörre is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagydavid Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 AZ előzőkben olvastam hogy a főtengely végén lévő fogaskeréken lévő ék nem meghúzott csavar és egyéb okok miatt szokott galibát okzoni (elcsúszik a vezérlés) ami x16xel-nél típushiba szal az enyémnek is ez a hibája ezért kellene nekem egy ilyen fogaskerék, amitől remélem megjavul a hibája :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Mivel az NE-nek alapvetően kicsi tengelye van,így 5000 környékén vége mint a botnak,nyomatékra van hangolva,na. ECU-t megturkálva kicsit több anyagot lehet neki adni,így nyomatékosabb lesz,meg talán +5le lesz csúcsteljesítményben. Inkább szerezz bele seh tengelyt,azzal lesz 128ló. Bár az meg csak úgy fog "működni" ha ledúratod a HF-et minimum 10:1 sűrítésarányig. Meg egy lexmaul szívósort,az is sokat dob. Ezek után van értelme inkább az ecu-n igazítani. Legjobb esetben lesz 130-135le,de ezek árából már majdnem benne az XE is. :D De azt felejtsd el,hogy 128le lesz ha valami csipszműhely ad rá egy kis anyagot. Általában csak könnyű és gyors pénz reményében akarnak madarat fogni,ezért kamuznak össze-vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Mivel az NE-nek alapvetően kicsi tengelye van,így 5000 környékén vége mint a botnak,nyomatékra van hangolva,na. ECU-t megturkálva kicsit több anyagot lehet neki adni,így nyomatékosabb lesz,meg talán +5le lesz csúcsteljesítményben. Inkább szerezz bele seh tengelyt,azzal lesz 128ló. Bár az meg csak úgy fog "működni" ha ledúratod a HF-et minimum 10:1 sűrítésarányig. Meg egy lexmaul szívósort,az is sokat dob. Ezek után van értelme inkább az ecu-n igazítani. Legjobb esetben lesz 130-135le,de ezek árából már majdnem benne az XE is. :D De azt felejtsd el,hogy 128le lesz ha valami csipszműhely ad rá egy kis anyagot. Általában csak könnyű és gyors pénz reményében akarnak madarat fogni,ezért kamuznak össze-vissza. Köszönöm a választ a henger fej tuningon én is gondolkoztam -1mm és akkor nő a kompreszióm. ezt a Lexmaul sort már nézegettem de nem nayon találtam hol lehetne beszerezni?!?!... a 128as adatot meg csak onnan vettem tesomnak calibrája volt c20ne és övé volt sima csip tuningon neki mondták ekor ezt az adatot meg azt tudom hogy érezhető volt neki a külömbség. aztán hogy menyi volt a paraszt vakítás meg az igaz ebből a 128ból nem tudom.Ha megint motort cserélnék akkor csak 2.5v6on gondolkodnék, mert ez amúgy is 14es volt míg megnem halt a motor....de ebben a mociban 85ezer km van ami szerintem elég kevés.nyáron volt vele egy két "bajom" nehezen indult mert több évet ált egy raktárban a motor.akkor meg is kaptam hogy biztos valami nagy baja van,de aztán kiderült hogy csak az egyik injektorfej volt elkoszolodva és állandóan becsöpögött. egy gyors fejcsere után már tökéletes a motor.kevesebbet is eszik, pályán 130nál 7-7,2l az meg hogy 100ért milyen XE-t kapni nagyon zsákba macska, és azért a 8szelepes kicsit meg tuningolva szerintem nyomatékossab mint egy 16v. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Astrám olyat dolgot produkál,hogy amikor beindítom (hidegen-melegen egyaránt) kb 1-2 mp-ig kopog a motor. A főnököm aki autószerelő aztmondta,hogy azért van mert elvan kopva a főtengely és ezért nincs elegendő olajnyomás indításkor és azért kopog be meg magasabb fordulatszámon is lehet hallani némi kopogást nyitott motorháztető mellett. Vagy még azt mondta,hogy dugattyú csapszeg. A kettő közül valamelyik. Valaki tapasztalt már ehez hasonló dolgot? Nem igazán lenne most a pénztárcámnak kezdvező egy motor felújítás. Ja egyébként nagyon ritkán menet közben kivillan az olajnyomás visszajelző lámpa is egy pár másodpercre :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Astrám olyat dolgot produkál,hogy amikor beindítom (hidegen-melegen egyaránt) kb 1-2 mp-ig kopog a motor. A főnököm aki autószerelő aztmondta,hogy azért van mert elvan kopva a főtengely és ezért nincs elegendő olajnyomás indításkor és azért kopog be meg magasabb fordulatszámon is lehet hallani némi kopogást nyitott motorháztető mellett. Vagy még azt mondta,hogy dugattyú csapszeg. A kettő közül valamelyik. Valaki tapasztalt már ehez hasonló dolgot? Nem igazán lenne most a pénztárcámnak kezdvező egy motor felújítás. Ja egyébként nagyon ritkán menet közben kivillan az olajnyomás visszajelző lámpa is egy pár másodpercre :S Megválaszoltad a kérdésed. Van benne elég olaj egyáltalán? Milyen márkájú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabesz1984 Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Sziasztok! Van egy 1.6-os astrám (X16XEL). Már eléggé el van kopva szegény. 1liter olaj/1000km. Ha generáloztatom a motort és a hengerfejet kompletten,megszűnik az olajfogyasztás,vagy a konstrukciós hiba miatt megmarad ugyanúgy. Kb. 200-250ből kijön? Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Sziasztok! Van egy 1.6-os astrám (X16XEL). Már eléggé el van kopva szegény. 1liter olaj/1000km. Ha generáloztatom a motort és a hengerfejet kompletten,megszűnik az olajfogyasztás,vagy a konstrukciós hiba miatt megmarad ugyanúgy. Kb. 200-250ből kijön? Köszi a válaszokat. Hali. Igen meg fog szünni, füstöl is az autó?meg menyi km van benne?ha te szereled bőven kijön, de ennyi pénzért inkább elgondolkoznék egy ugyan olyan kevés kmes motor vásárlásán,lehet olcsobban is jösz ki és tartossab, de ez saját vélemény...de a szakalmetal elég olcson dolgozik hengerfej felujítás terén 2.0 16V saab szelep becsiszolás szelepszár szimering csere és síkolás 23ért csináltak meg. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabesz1984 Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Óra szerint 180 ezer. Ha leveszem az olaj betöltőt,és beszagolok akkor benzinszagot érzek. Egyébként nem csinál kék füstöt.Kicsit kormol,de az nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Óra szerint 180 ezer. Ha leveszem az olaj betöltőt,és beszagolok akkor benzinszagot érzek. Egyébként nem csinál kék füstöt.Kicsit kormol,de az nem vészes. hát a 180 az nem sok egyáltalán, nekem c14se-m volt 235ezerel hajtokar csapágyas volt :D meg is halt de egy gram olajat nem evett. lehet eltört egy gyürű,bár akkor szerintem keményen füstölne vagy be indításkorsem füstöl? lehet csak szelepszárszimeringek mentek tönkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Óra szerint 180 ezer. Ha leveszem az olaj betöltőt,és beszagolok akkor benzinszagot érzek. Egyébként nem csinál kék füstöt.Kicsit kormol,de az nem vészes. Akkor ezt a motort rövid úton kinyírták! Nem "opelhiba"! Ennyi kilométerrel a legférfiasabb korban kellene lennie! Bár, ha ez a kilométer nem 180 ezer, hanem 380 ezer, akkor már esetleg jogos az olajfogyi. Mitől kormol? Dízel? Ha benzines, akkor ha eszi az olajat, kék füst és égett olajszag jön belőle. (pl. Zsigulik mögött szagolhatod) Motorbontás után meglátszik, hogy hol a bibi. Aztán lehet gondolkodni, hogy generál, vagy másik, bontott motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Akkor ezt a motort rövid úton kinyírták! Nem "opelhiba"! Ennyi kilométerrel a legférfiasabb korban kellene lennie! Bár, ha ez a kilométer nem 180 ezer, hanem 380 ezer, akkor már esetleg jogos az olajfogyi. Mitől kormol? Dízel? Ha benzines, akkor ha eszi az olajat, kék füst és égett olajszag jön belőle. (pl. Zsigulik mögött szagolhatod) Motorbontás után meglátszik, hogy hol a bibi. Aztán lehet gondolkodni, hogy generál, vagy másik, bontott motor. Ennyi. igaza van a kolegának :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Azért gyűrűtörésnél sem füstöl úgy, hogy egy magyar öreg dízelmozdony is elszégyellené magát. Nekem is volt gyűrűtörött dugó. Annyit mondtak, hogy enyhén kékes a füst. Persze zabálta az olajat (keverékkel ment mint a kétütemű :D). Az X16XEL meg híres a magasabb olajfogyasztásról. Motorbontás javaslom én is és ne csináld azt, amit én, hogy egyből lekaptuk a hengerfejet és vittük a sráchoz. Mikor már elkezdte felújítani, akkor derült ki, hogy gyakorlatilag 3 hengeres volt az X16SZR-em. Így, hogy vettem volna 40 ezerért egy 136 ezer kilométeres ugyanilyen motort, kompletten szívóoldallal, ehelyett ráköltöttem 2,5-szer ennyit, mert megbontattam a sráccal a motort és leküldte az alkatrészeket. Csak a blokkot, olajteknőt és a szelepfedelet nem kértem el a motorból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 Megválaszoltad a kérdésed. Van benne elég olaj egyáltalán? Milyen márkájú? Igen megnéztem, van benne elég olaj pont max és min között. Mobil 10w40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts