K ügynök Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 "Sziasztok! Ötleteket szeretnék kérni a problémámra(persze a megoldás volna a legjobb). f kombi 94es c14 se motor. Regel indulok relatíve szépen idul, megyek két km leállok, indítok nem indúl csak gáz adással de akkor sem tökéletesen menet közben semmi probléma Hiba jelzés nincs." Helló. Lehet hogy néhányan emlékeztek ezzel a problémával én küzdöttem. Meg oldódott motorvízhőfok jeladó a szemét! (egy potméter csere és ez össz 6000ft ) Először is köszönöm a válaszokat és aki erre tippelt nálam át veheti a hangszóróját :). Most már okos vagyok tehát elmondom hátha segíthetek valakinek vele. Ez a hőfok jeladó nem úgy szarik be mint a legtöbb alkatrész csak szarakodik és még az ECU sem jelzi (miért is tenné). Elkezd rossz értékeket küldeni Pl. 60 fokos a motor de ő 0-nak érzékeli ez által több benzint nyomat a rendszerbe de ezt a felesleget indításkor csak a gázpedállal (nyitod a pillangót) tudod kiegyenlíteni így elindul a kocsi. És miért dobott potméter ill. lambda szonda hibát ezt is ez okozta. Ugyanis menet közben a rosz hőfok jel küldésekor a potméter nem bírta kielégíteni a motor igényeit ezért az is szar jelet produkált ami hozta magával a szonda jelet is. (remélem nem írtam le túl hülyén a dolgot) A konklúzió: ha valaki hasonló problémával küzd vagy sokallja a fogyasztást de nincs hibakód vagy egyéb jel, mindenféleképp ezzel kezdje 2500-5000ft ig terjed az ára és a drágábbik már bosch ,szerintem nem egy drága alkatrész viszont sok bosszúságot tud okozni. Nos ennyi én meg majdnem eladtam "Oscart" de most megint azt mondom. OPEL ASTRA "F"or ever Link to comment Megosztás: More sharing options...
sss Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Üdv! A segítségeteket szeretném kérni. 98-as F astra 1.4 16V Egy hónapja kezdődött az, hogy indításnál az egyik henger nem megy (egyik nap jó, másnap nem). Ha kb. 20-30 mp-ig folyamatosan 2-3 ezres fordulaton tartom akkor beindul és utána jó. A hiba jelző egyszer se gyullad ki. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Üdv! A segítségeteket szeretném kérni. 98-as F astra 1.4 16V Egy hónapja kezdődött az, hogy indításnál az egyik henger nem megy (egyik nap jó, másnap nem). Ha kb. 20-30 mp-ig folyamatosan 2-3 ezres fordulaton tartom akkor beindul és utána jó. A hiba jelző egyszer se gyullad ki. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Gyertyakábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Üdv. most regisztráltam és segítség kellene. Van 1 opel astra f sedan-om 1.6 os motorral 97-es évj. Van 1 narancssárga hibajelző lámpa ( motort ábrázol) változó távolság megtétele után kigyullad és elgyengül az autó és szinte alig van ereje.Menni megy azért csak kellemetlen h lomha. voltam már szerelőknél és most a 4.-ik rájött h valami bibi van a motorvezérlő elektronikával. Az előzőek azt mondták lambda szonda meg egr szelep.De most kibírták olvasni a hiba kódját és ezeket ki is zárták most. De mondta a srác h nem is nagyon lehet ezt az elektronikát javítani.........azt mondja v használt v új cuccot kell beszerelni.De azért elég húzós árban mozognak.Ha valaki tud valami értékelhető segítséget mondani azt nagyon megköszöünném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
K ügynök Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Üdv. most regisztráltam és segítség kellene. Van 1 opel astra f sedan-om 1.6 os motorral 97-es évj. Van 1 narancssárga hibajelző lámpa ( motort ábrázol) változó távolság megtétele után kigyullad és elgyengül az autó és szinte alig van ereje.Menni megy azért csak kellemetlen h lomha. voltam már szerelőknél és most a 4.-ik rájött h valami bibi van a motorvezérlő elektronikával. Az előzőek azt mondták lambda szonda meg egr szelep.De most kibírták olvasni a hiba kódját és ezeket ki is zárták most. De mondta a srác h nem is nagyon lehet ezt az elektronikát javítani.........azt mondja v használt v új cuccot kell beszerelni.De azért elég húzós árban mozognak.Ha valaki tud valami értékelhető segítséget mondani azt nagyon megköszöünném. Szia. Mit mondtak a szerelők milyen hibát olvastak ki. Mert csak azt tudjuk hogy mit nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Szép estét! c16se motornak csak maga blokknak nincs a motorszámon kivül valami ismeretető jele amiből lehet tudni hogy C16SE !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Üdv. K ügynök annyit mondtak h idézem : " 4 hibakódot olvatunk ki és igazából 1 ÉLŐ hiba kód van" Ezt mondták szó szerint.. valamint h a 4 hiba kód : - valami a benzin szivattyú jellel van ......de ezt sztem kizárhatjuk mert tavaly vadi új benzin szivattyút kapott. és akkor látta egy villamossági szakember is.szóval sztem ezt kizárhatjuk. - a másik amire emlékszem h rosszul érzékeli a motor a levegő és a benzin keverékét és ezért tartalékra teszi magát........ez egy kicsit homályos nekem. -a harmadik h valami sebesség érzékelő szarakodhat.......ezt sem tudom mit jelent - a 4.-ik h a műszerfalban lehet valami Az élő hiba amiről beszélt az állítólag amit már mondtam h a motorvezérlő elektronikával van baj. És azt mondták h valószínű mind a 4 bibit ez az 1 okozza. Jah és azt is mondta h élő hiba alatt azt érti,h mikor világít ez a hiba lámpa akkor ugye kiadja mind a 4 hibakódot ,de elraktározni csak azt az 1 kódot raktározza el hibaként ami a motorelektornikával kapcsolatos. Kicsit zavaros de remélem azért érthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici12650 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Szép estét! c16se motornak csak maga blokknak nincs a motorszámon kivül valami ismeretető jele amiből lehet tudni hogy C16SE !? Üdv.Maga a blokk kívülről ugyan az mint a c16NZ,hengerfejtől felfelé viszont teljesen más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Üdv.Maga a blokk kívülről ugyan az mint a c16NZ,hengerfejtől felfelé viszont teljesen más. Egy kicsit más a dugókialakítás és a kompresszióviszony , de ugye ez nem olyan látványos különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
K ügynök Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 - a másik amire emlékszem h rosszul érzékeli a motor a levegő és a benzin keverékét és ezért tartalékra teszi magát........ez egy kicsit homályos nekem. szia. a legolcsóbb dolog amit kipróbálhatsz az a motorvízhőfok jeladó átlag 3000ft körül már kapsz és a cseréje kb2perc. ez is okozhat ilyen hibát. Lehet hogy a jeladód csak egy bizonyos hőmérséklet tartományban küld rossz jelet a vezérlődnek Pl. 80fokos a motorod de 10fokosnak érzékeli ez által több benzint nyom be de a potméter ill a lambda szonda nem tudja követni( ehhez hasonló dolgot már le írtam ) akár ez is lehet. De minden esetre azt ajánlom hogy alaposan figyeld meg a problémát(mikor jelentkezik, hány fokos a motor, amikor lomha dadog-e, ha megtaposod kipörög-e szóval bármi ami előrébb vihet bennünket itt a fórumon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Üdv.Maga a blokk kívülről ugyan az mint a c16NZ,hengerfejtől felfelé viszont teljesen más. Az okés de mitudom én dugatyú hossz vagy hajtókar hossz iylen nincs ami más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Üdv. K ügynök annyit mondtak h idézem : " 4 hibakódot olvatunk ki és igazából 1 ÉLŐ hiba kód van" Ezt mondták szó szerint.. valamint h a 4 hiba kód : - valami a benzin szivattyú jellel van ......de ezt sztem kizárhatjuk mert tavaly vadi új benzin szivattyút kapott. és akkor látta egy villamossági szakember is.szóval sztem ezt kizárhatjuk. - a másik amire emlékszem h rosszul érzékeli a motor a levegő és a benzin keverékét és ezért tartalékra teszi magát........ez egy kicsit homályos nekem. -a harmadik h valami sebesség érzékelő szarakodhat.......ezt sem tudom mit jelent - a 4.-ik h a műszerfalban lehet valami Az élő hiba amiről beszélt az állítólag amit már mondtam h a motorvezérlő elektronikával van baj. És azt mondták h valószínű mind a 4 bibit ez az 1 okozza. Jah és azt is mondta h élő hiba alatt azt érti,h mikor világít ez a hiba lámpa akkor ugye kiadja mind a 4 hibakódot ,de elraktározni csak azt az 1 kódot raktározza el hibaként ami a motorelektornikával kapcsolatos. Kicsit zavaros de remélem azért érthető. Legjobb lenne, ha te olvasnád ki a kódot és írnád le nekünk. :) Az ilyen szakik, kit leírtál, nem igazán értik a dolgukat. Például a rossz keverékképzés lehet a gázpedál érzékelőtől is, valamint a rossz lambdaszondától, de még írták itt a rossz motorhőfok jeladót, attól is. A sebességérzékelő és a "műszerfalban lehet valami" meg nem egészen tiszta. Gondolom az óraegységre gondoltál. Ebben is lehet baj de a kettő ugyanaz szokott lenni, mert az órában van benne a sebességérzékelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici12650 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Az okés de mitudom én dugatyú hossz vagy hajtókar hossz iylen nincs ami más? Hajtókar ugyanaz,a dugattyúk méretben ugyanazok,de a dugattyú kialakítás az SE-nél más az NZ-hez képest.Főtengely és a csapágyai is megegyeznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Hajtókar ugyanaz,a dugattyúk méretben ugyanazok,de a dugattyú kialakítás az SE-nél más az NZ-hez képest.Főtengely és a csapágyai is megegyeznek. Köszi! na akkor erröl kéne nekem infó a dugokról vagy egy rajz jó lenne mi a különbség! Ugyanis vettem egy komplet c16se motort de nem vagyok benne biztos hogy a blokk c16se a hengerfej az stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Köszi! na akkor erröl kéne nekem infó a dugokról vagy egy rajz jó lenne mi a különbség! Ugyanis vettem egy komplet c16se motort de nem vagyok benne biztos hogy a blokk c16se a hengerfej az stb. Hát erről sajna nincs több infóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok. Tehát a hiba jelző lámpa elég érdekes dolog..............mindig máskor gyullad ki.Van h elmegyek 25 km-t és van h 200 m után már ég. Dadogni csak akkor dadog amikor kigyullad a lámpa és akkor is csak kettesben.Lomhának lomha a többiben is.Ha a gázra taposok fel nem pörög hanem szépen lassan tatásan pörög ki a motor. Írtátok a lambda szondát.......azt mondták h az tuti nem,mert kimérték.......(nem tudom , ezt a szerelő mondta) írjátok a motorvízhőfok jeladót..........ott valami érzékelőt tavaly kicseréltek mert a hűtő be sem kapcsolt. A kódot én nem tudom kiolvasni,mert annyira amatőr vagyok és nagyon kezdő autó tulaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok. Tehát a hiba jelző lámpa elég érdekes dolog..............mindig máskor gyullad ki.Van h elmegyek 25 km-t és van h 200 m után már ég. Dadogni csak akkor dadog amikor kigyullad a lámpa és akkor is csak kettesben.Lomhának lomha a többiben is.Ha a gázra taposok fel nem pörög hanem szépen lassan tatásan pörög ki a motor. Írtátok a lambda szondát.......azt mondták h az tuti nem,mert kimérték.......(nem tudom , ezt a szerelő mondta) írjátok a motorvízhőfok jeladót..........ott valami érzékelőt tavaly kicseréltek mert a hűtő be sem kapcsolt. A kódot én nem tudom kiolvasni,mert annyira amatőr vagyok és nagyon kezdő autó tulaj. Megkeresed a diag csatlkozót-----A és B pontot összekötöd direktbe majd beülsz gyujtás és kezdödik ahiba kód kiolvasás!!! Minden kodot 3x ismétel meg az első 12 ez 3x ez az jelenti hogy kezdődik a diagnosztika! Tehát vilann 1x után gyosabban 2x eredmény 12...majd értelemszerűen pl 2x majd 3x az 23 ismétlem mindne hiba kodot 3x ismétel meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
K ügynök Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok. Tehát a hiba jelző lámpa elég érdekes dolog..............mindig máskor gyullad ki.Van h elmegyek 25 km-t és van h 200 m után már ég. Dadogni csak akkor dadog amikor kigyullad a lámpa és akkor is csak kettesben.Lomhának lomha a többiben is.Ha a gázra taposok fel nem pörög hanem szépen lassan tatásan pörög ki a motor. Írtátok a lambda szondát.......azt mondták h az tuti nem,mert kimérték.......(nem tudom , ezt a szerelő mondta) írjátok a motorvízhőfok jeladót..........ott valami érzékelőt tavaly kicseréltek mert a hűtő be sem kapcsolt. A kódot én nem tudom kiolvasni,mert annyira amatőr vagyok és nagyon kezdő autó tulaj. Szia! szerintem amit kicseréltek az a "gomba vagy hűtőérzékelőd" lehetett, ezek problémája okozhatta azt hogy nem indul a hűtésed! A motorvízhőfok jeladó közvetlen az elektronikának adja a jelet és elég összetett problémát tud okozni és ahogy írtam a legolcsóbb dolog amit kicserélhetsz ennél a problémánál.(persze nem biztos hogy ez a baj de a hibakód tényleg kellene mert nem látjuk és nem is halljuk az autódat ill. annak problémáját) A kódot segítünk ki olvasni ha megírod a pontos típusát a kocsidnak ill a motorjelzést(pl. c16se, 14nz stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Szia! szerintem amit kicseréltek az a "gomba vagy hűtőérzékelőd" lehetett, ezek problémája okozhatta azt hogy nem indul a hűtésed! A motorvízhőfok jeladó közvetlen az elektronikának adja a jelet és elég összetett problémát tud okozni és ahogy írtam a legolcsóbb dolog amit kicserélhetsz ennél a problémánál.(persze nem biztos hogy ez a baj de a hibakód tényleg kellene mert nem látjuk és nem is halljuk az autódat ill. annak problémáját) A kódot segítünk ki olvasni ha megírod a pontos típusát a kocsidnak ill a motorjelzést(pl. c16se, 14nz stb.) Igazából a hűtőről lehúzza a gomba csatiját a kukori cső alatt ha jól rémlik,aztán ha összezárja a két lábát akkor gyujtáson el kell indulni a ventinek. Ha ezt megnézte utánna lehet továbblépni. Már ha a hűtés alatt a ventillátort érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
K ügynök Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Igazából a hűtőről lehúzza a gomba csatiját a kukori cső alatt ha jól rémlik,aztán ha összezárja a két lábát akkor gyujtáson el kell indulni a ventinek. Ha ezt megnézte utánna lehet továbblépni. Már ha a hűtés alatt a ventillátort érted. Teljesen igazad van valami hasonlót akartam én is leírni csak másképp fogalmaztam. A lényeg hogy szerintem ezt cserélték ki neki, és én is így értelmeztem hogy a ventiről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Megkeresed a diag csatlkozót-----A és B pontot összekötöd direktbe majd beülsz gyujtás és kezdödik ahiba kód kiolvasás!!! Minden kodot 3x ismétel meg az első 12 ez 3x ez az jelenti hogy kezdődik a diagnosztika! Tehát vilann 1x után gyosabban 2x eredmény 12...majd értelemszerűen pl 2x majd 3x az 23 ismétlem mindne hiba kodot 3x ismétel meg! Nem minden esetben. Két fajta diag csatival gyártották az Astrákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok. Tehát a hiba jelző lámpa elég érdekes dolog..............mindig máskor gyullad ki.Van h elmegyek 25 km-t és van h 200 m után már ég. Dadogni csak akkor dadog amikor kigyullad a lámpa és akkor is csak kettesben.Lomhának lomha a többiben is.Ha a gázra taposok fel nem pörög hanem szépen lassan tatásan pörög ki a motor. Írtátok a lambda szondát.......azt mondták h az tuti nem,mert kimérték.......(nem tudom , ezt a szerelő mondta) írjátok a motorvízhőfok jeladót..........ott valami érzékelőt tavaly kicseréltek mert a hűtő be sem kapcsolt. A kódot én nem tudom kiolvasni,mert annyira amatőr vagyok és nagyon kezdő autó tulaj. Itt van egy képes leírás, hogy mit hogyan kell összezárni. http://www.topbuzz.c...fault_codes.htm Ezek után remélem már menni fog. Tényleg csak két vezeték kell a két megfelelő pinbe, összezárni őket és számolni a villogásokat a gyújtás ráadása után. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok. hát asszem megvagyunk ezzel a kódolvasással.Csak az a bibi h olyan kódokat adott ki amik a táblázatbanm nincsenek.(számokat ne kérdezzetek) Van 1 pár észrevételünk.: szinte másfél nap csak kereséssel és próbálgatással telt. -ha a kocsit beindítom és jár meg túráztatom is meg ilyenek,de nem gurulok vele 1 métert sem akkor a végtelenségig eljár a motor hiba nélkül. (nálunk 6 órát járt és semmi) -de ha kimentünk az utcára és mentünk vele vége volt ,egyből kigyulladt a lámpa. ezen felbuzdulva mérőműszer hegyekkel felpakolva indultunk a tesztkörökre........ A következő eredményekkel........... SEMMI ismétlem SEMMI különbség nincsen a lámpa kigyulladása előtti és utánni állapotok között.Minden a lehető legnagyobb rendben van a mérések alapján.Injektortól kezdve a jóisten tudja miken keresztül a legapróbb alkatrészig mindent kimért mellettem a srác.kb 5 mérőműszer és 1 laptop volt a "segítségünkre" és egyszerűen semmi. Fizikai sérülések szintén nincsenek a kocsi motorházában és elektronikájában sem.Minden érzékelőt, szondát, érintkezést ,csatlakozást széthúztunk-kimértünk-átnéztünk és takarítottunk........gyakorlatilag nulla eredménnyel.A sebesség jeladótól kezdve a motorvízhőfok jeladón át mindent megvizsgáltunk. És akkor jutott eszembe h a messzi távolban létezik egy elektronikai műszerész ismerősöm........ ő újabb bogarat ültetett a fülembe........ : -Légtömeg mérő - gázpedál helyzetjelző Ezeken lehetséges h átsiklottunk........ti mit mondanátok erre.....lehet eme két dolog a hiba okozója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok. hát asszem megvagyunk ezzel a kódolvasással.Csak az a bibi h olyan kódokat adott ki amik a táblázatbanm nincsenek.(számokat ne kérdezzetek) Van 1 pár észrevételünk.: szinte másfél nap csak kereséssel és próbálgatással telt. -ha a kocsit beindítom és jár meg túráztatom is meg ilyenek,de nem gurulok vele 1 métert sem akkor a végtelenségig eljár a motor hiba nélkül. (nálunk 6 órát járt és semmi) -de ha kimentünk az utcára és mentünk vele vége volt ,egyből kigyulladt a lámpa. ezen felbuzdulva mérőműszer hegyekkel felpakolva indultunk a tesztkörökre........ A következő eredményekkel........... SEMMI ismétlem SEMMI különbség nincsen a lámpa kigyulladása előtti és utánni állapotok között.Minden a lehető legnagyobb rendben van a mérések alapján.Injektortól kezdve a jóisten tudja miken keresztül a legapróbb alkatrészig mindent kimért mellettem a srác.kb 5 mérőműszer és 1 laptop volt a "segítségünkre" és egyszerűen semmi. Fizikai sérülések szintén nincsenek a kocsi motorházában és elektronikájában sem.Minden érzékelőt, szondát, érintkezést ,csatlakozást széthúztunk-kimértünk-átnéztünk és takarítottunk........gyakorlatilag nulla eredménnyel.A sebesség jeladótól kezdve a motorvízhőfok jeladón át mindent megvizsgáltunk. És akkor jutott eszembe h a messzi távolban létezik egy elektronikai műszerész ismerősöm........ ő újabb bogarat ültetett a fülembe........ : -Légtömeg mérő - gázpedál helyzetjelző Ezeken lehetséges h átsiklottunk........ti mit mondanátok erre.....lehet eme két dolog a hiba okozója? pedig a számok a legfontosabbak, max egy másik táblázatban kell megnézni(jól olvastátok le?) sztem (de az okosabbak majd mondanak rá vmit) ha a lámpa kigyullad, akkor eltárolja a hibákat nemtom mikori a jószág, de lehet van vkinek itt hibakódolvasója hozzá sztem inkább azt kellene megpróbálni, mint megint 1,5nap+6óra benya elpöfögése Link to comment Megosztás: More sharing options...
kopasz1488 Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok.Nekem életem az opel astra F!! Van egy astrám c14se. és vettem egy c20ne motrot. belelehet aztprobléma nélkül rakni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts