zotya975 Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Cartársak! Lehetséges hogy az erőtlen motorhoz köze van annak a jeladónak, ami a folytószelepház végén van? Két zsinór megy rá. Állítólag a beszívott levegő hőmérsékletét érzékeli. Tudna valaki segíteni, hogy milyen ellenállás értéket kellene mérnem rajta? Nekem ott a kétvezetékes vízhőfok jeladó van..a szívócsőbe beletekerve....Mért ki az ellenállás pölö 20-fokon és üzemi hőfokon, fejből nem tudom de ha beírod tuti tudja valaki hogy jó vagy nem.
m_petya Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Nekem ott a kétvezetékes vízhőfok jeladó van..a szívócsőbe beletekerve....Mért ki az ellenállás pölö 20-fokon és üzemi hőfokon, fejből nem tudom de ha beírod tuti tudja valaki hogy jó vagy nem. Nekem egy kétvezetékes jeladó van a hengerfej oldalába is tekerve a DIS kocka alatt. Meg ez ottvan a szívócső oldalába felül ahol még elvileg csak a levegő áramlik be.
pszilaj Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 hali! olyantól kérdezem akinek x14xe motorja van (1.4 16V). a fojtószelepház hátuljára megy 2 vizcsö, ami a háznak a fütése, lehet felcseréltem öket. megnézné nekem valaki hogy a kiegyenlitötöl jövö csö van felül vagy alul? köszi Szia! Csak most tudtam megnézni. Az alsó csonktól megy a cső a kiegyenlítő tartályra...
wolfy26 Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Szia! Csak most tudtam megnézni. Az alsó csonktól megy a cső a kiegyenlítő tartályra... a kiegyenlitö az alsóra megy? a felsö pedig egy elosztó "félére"?
frici12650 Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Nekem egy kétvezetékes jeladó van a hengerfej oldalába is tekerve a DIS kocka alatt. Meg ez ottvan a szívócső oldalába felül ahol még elvileg csak a levegő áramlik be. Szia Petya!Mobilról írok,remélem olvasható lesz.C14SE-n tudtommal a szívósor végén az IAT szenzor van ahogy Te is írtad.A DIS alatti a vizhöfok jeladó.A C14NZ-n nincs IAT szenzor,annak a szívósoron van a vizhömérséklet jeladója.
pszilaj Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 a kiegyenlitö az alsóra megy? a felsö pedig egy elosztó "félére"? Pontosan! :)
gagavectra Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Múltkor installáltam egy kartergázszűrőt a szívóoldalba bemenő csövet pedig ledugóztam.Van olyan akinek ugyan így le van kötve a kartergázvisszavezetés?Mindenhol mást és mást írnak van aki nem ajánlja van aki igen ti,hogy vélekedtek erről?
stirlitz Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Pontosan úgy ahogy írtad....amikor egyentlenül ját egyenként lehúzod a gyertyapipákat, ha nem változik a hangja akkor az a henger nem megy. Ha nem tökéletes a gyertyakábel szigetelése egy kis csipkelődés előfordulhat... reggel nekiestem nem akartam 3 hengerrel menni melóba, kábel le-föl, le-föl a gyújtás felőli(1vagy4 nemtom) henger nem ment, szikra pedig vala, mert jól megb@szott.... kicseréltem a gyertyát egy régi 2polúsura, meg a kábel végeket kicsit megnyomkodtam, hogy jobban szoruljon a gyertyán meg a fedélen oszt jó vla :D fekete karima van a gyertya kerámia szigetelésénél a tövében, ha jól emléxem az azt jelenti, hogy ott áthúzhatott nem?
stirlitz Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Múltkor installáltam egy kartergázszűrőt a szívóoldalba bemenő csövet pedig ledugóztam.Van olyan akinek ugyan így le van kötve a kartergázvisszavezetés?Mindenhol mást és mást írnak van aki nem ajánlja van aki igen ti,hogy vélekedtek erről? na ezt hogy csináltad? miből? nincs kép róla?
Danek Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Sziasztok, ért valaki az elektronikához? :D bekerült a c20ne márcsak elektronikai problémám van, nincs kábel kötegem astráhozvalo. viszont van tömérdek omegához valo. találtam is ecuval együtt mindenek megvan a helye csak a müszerfal alatti köteg nem egyezik van 4szin ami meg egyezik azokat össze is kötögettem és van még másik 4 ami nem :S és így most nem igazán van szikra. valakinek nincs esetleg valami bekötési rajza vagy ilyesmi?! nagyon hálás lennék érte vagy neagyisten egy astra kábelköteg :D
gagavectra Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 na ezt hogy csináltad? miből? nincs kép róla? A motor kartergázt kivezető csonkjára ráhúztam egy ilyet:www.dinamit-dob.hu/termekek/id314-dinamitdob_1277390211.jpg Amúgy nagyon szolid kartergázam van de minek nyomja a trutyit a szívóoldalba.Majd csinálok képet róla,de google n biztos találsz akár lecsapatókról meg egyéb megoldásokról.
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Tudja valaki hogy a C14SE olajleeresztő csavarja milyen átmérővel és menetemelkedéssel rendelkezik? :blush:
stirlitz Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 A motor kartergázt kivezető csonkjára ráhúztam egy ilyet:www.dinamit-dob.hu/termekek/id314-dinamitdob_1277390211.jpg Amúgy nagyon szolid kartergázam van de minek nyomja a trutyit a szívóoldalba.Majd csinálok képet róla,de google n biztos találsz akár lecsapatókról meg egyéb megoldásokról. mindenki ezt mondja, aztán nem találok semmit mondjuk én nem pont erre gondoltam, hanem ilyenekre: http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon?token=d541152141ffdf14bfd3dac5c41491a8 http://belsoseg.blog.hu/2008/10/01/a_bodon_kudarca?token=c6791fb04557081376927f33ceb60568
Tiu Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Tudja valaki hogy a C14SE olajleeresztő csavarja milyen átmérővel és menetemelkedéssel rendelkezik? :blush: http://osz-car.hu/webaruhaz/htmls/autotipus__OPEL_s76___ASTRA+F+Ferdeh%C3%A1t%C3%BA+%2853_,+54_,+58_,+59_%29_s22_1991|09+++1998|01+++__3869/MOTOR+ALKATR%C3%89SZEK_s63___OLAJTEKN%C5%90,OLAJPUMPA+%C3%89S+ALKATR%C3%89SZEI_s46___OLAJLEERESZT%C5%90+CSAVAR_s60_?gyakori=
gagavectra Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 mindenki ezt mondja, aztán nem találok semmit mondjuk én nem pont erre gondoltam, hanem ilyenekre: http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon?token=d541152141ffdf14bfd3dac5c41491a8 http://belsoseg.blog.hu/2008/10/01/a_bodon_kudarca?token=c6791fb04557081376927f33ceb60568 Nekem az előző kocsimon is csak így volt egszerűen megoldva nem bödönöztem,most akár hiszi valaki akár nem a daewoo 72 lovánál nagyon érezhető volt a különbség (eltűnt minden rángatás,rugalmasság nőt) az astrán is észrevettem igaz nem olyan mértékbe,de valahogy jobb(érdekes miútan lekötöttem a visszavezetést másnap összealadtam egy 1.2tsi vel 180ig mentem mögötte.:)
stirlitz Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Nekem az előző kocsimon is csak így volt egszerűen megoldva nem bödönöztem,most akár hiszi valaki akár nem a daewoo 72 lovánál nagyon érezhető volt a különbség (eltűnt minden rángatás,rugalmasság nőt) az astrán is észrevettem igaz nem olyan mértékbe,de valahogy jobb(érdekes miútan lekötöttem a visszavezetést másnap összealadtam egy 1.2tsi vel 180ig mentem mögötte. :) én nem igazán a teljesítmény miatt akarnám, hanem mert mocskos a injektor (a tsi-vel mi lett 180 után? :icon1: )
gagavectra Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 én nem igazán a teljesítmény miatt akarnám, hanem mert mocskos a injektor (a tsi-vel mi lett 180 után? :icon1: ) Beértünk faluba,aztán utánna körforgalomból megint kilőtünk 100ig kicsit elugrott aztán onnan kb egy szint 180ig.(golf 6 1.2 tsi 105 ló 1200-1300kg) sztem reális verseny volt súly lóerő arány kb hasonló volt de azért a tsi rugalmasabb volt ..
stirlitz Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Beértünk faluba,aztán utánna körforgalomból megint kilőtünk 100ig kicsit elugrott aztán onnan kb egy szint 180ig.(golf 6 1.2 tsi 105 ló 1200-1300kg) sztem reális verseny volt súly lóerő arány kb hasonló volt de azért a tsi rugalmasabb volt .. neked viszont elfogyott egy tank lötty :evilgrin:
gagavectra Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 neked viszont elfogyott egy tank lötty :evilgrin: Micsoda?? Ha sokszor odalépek akkor se evett még 8felett.Szerinted a tsi ha rendesen dolgoztatják mennyit eszik :) a benzines turbó nem ismer határokat akár milyen modern.Azt elhiszem,hogy finoman kevesebbet ehet egy 1.2 tsi mint egy "elavult 8szelepes" de ha dolgozik a turbó az is becsap ám 8at :)
stirlitz Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Micsoda?? Ha sokszor odalépek akkor se evett még 8felett.Szerinted a tsi ha rendesen dolgoztatják mennyit eszik :) a benzines turbó nem ismer határokat akár milyen modern.Azt elhiszem,hogy finoman kevesebbet ehet egy 1.2 tsi mint egy "elavult 8szelepes" de ha dolgozik a turbó az is becsap ám 8at :) mondjuk ez má OFF, de azok a kis motoros kocsit, csak akkor nem fogyasztanak, ha nem(allig) mennek vele, vagyis akkor fogyasztanak annyit, amennyit hazudnak, tesomnak van egy C corsája, 1.0 motorral 3(!) hengerrel......na az is eszik 7-8at, ha tolják neki
Danek Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Sziasztok. C20ne-n ha nincs bekötve a labdaszonda nagyon nagy gáz?! tejesitmény és fogyasztásbeli dolgokra gondolok.most lett kész az autonak a kipufogoja és hát,pont azona részen kellet alakítani ahol a szonda van de ha nagyon fontos neki vissza kötöm.üdv
Zsoltee Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Fogyasztani fog mint a disznó, ez már most biztos. Vissza kell kötni, nincs mese :)
Endre06 Elküldve Június5, 2012 Elküldve Június5, 2012 Hellótok! Én mint teljesen hozzá nem értő valaki bejelölné a képen, hogy konkrétan mi is az a cső amit ki kellene tisztítani? A kartergáz cucc miatt? Csövet még megtalálok ha konkrétan megvan csak, hogy ne másikat próbáljak megtisztítani! Előre is köszönöm! :) http://kepfeltoltes.hu/view/101025/PICT0571_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :rolleyes:
Recommended Posts