Astra F 96-azieos 1.4i 16v Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 az igaz!!:) de át méregetem meg nézegetem a dolgokat meg azt is kicserélem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani1.616v Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Üdvözlet Mindenkinek A fórumot már elejétöl a végéig és fordítva többször átolvastam de az én problémámra nem találtam igazán jó megoldást. Probléma a következő: indításkor hidegen szinte svájci óraként működik a motor, de amikor eléri az 1200-1000-es fordulatszámot elkezd ugrálni mintha nem menne egy henger. Megnéztem a gyertyákat és a kettes hengeré igen kormos, többi szép szürkés. A gyújtótrafót kicseréltem vadi újra, gyertyakábeleket felcseréltem, az injektort is cseréltem, a gyertyák újak(NGK) a hiba továbbra is maradt. Most így járok, néha olyan mintha menne a kettes henger egyébként igen dadogós és erőtlen a verda. Ha a kipuffhoz teszem a tenyerem akkor olyan mintha vissza akarná szívni a kezem(ritmikusan alapjáraton mikor a kettes van soron). Szerintem nem zár jól a kipuffszelep. Ennek ellentmond a kompressziómérés ugyanis mindegyik hengernél kb ugyan olyan értéket mutat. Az olaj nem fogy, félidőben vagyok és még nem kellet utántöltenem. motrorkód:x16xel Ha valakinek van valami ötlete ne kíméljetek! Egyébként már a fagyizáson is túl vagyok. Időlegesen, míg meleg volt a motor addig tünetmentesen ketyegett, majd hidegen újra előjött a töff-töff. <_< Bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem a profi diagnosztáknak ez lehet kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani1.616v Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Elfelejtettem: '99 F astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Üdvözlet Mindenkinek A fórumot már elejétöl a végéig és fordítva többször átolvastam de az én problémámra nem találtam igazán jó megoldást. Probléma a következő: indításkor hidegen szinte svájci óraként működik a motor, de amikor eléri az 1200-1000-es fordulatszámot elkezd ugrálni mintha nem menne egy henger. Megnéztem a gyertyákat és a kettes hengeré igen kormos, többi szép szürkés. A gyújtótrafót kicseréltem vadi újra, gyertyakábeleket felcseréltem, az injektort is cseréltem, a gyertyák újak(NGK) a hiba továbbra is maradt. Most így járok, néha olyan mintha menne a kettes henger egyébként igen dadogós és erőtlen a verda. Ha a kipuffhoz teszem a tenyerem akkor olyan mintha vissza akarná szívni a kezem(ritmikusan alapjáraton mikor a kettes van soron). Szerintem nem zár jól a kipuffszelep. Ennek ellentmond a kompressziómérés ugyanis mindegyik hengernél kb ugyan olyan értéket mutat. Az olaj nem fogy, félidőben vagyok és még nem kellet utántöltenem. motrorkód:x16xel Ha valakinek van valami ötlete ne kíméljetek! Egyébként már a fagyizáson is túl vagyok. Időlegesen, míg meleg volt a motor addig tünetmentesen ketyegett, majd hidegen újra előjött a töff-töff. <_< Bocsi hogy egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem a profi diagnosztáknak ez lehet kell. Hi! Ha nem gyújtás probléma, és kizárjuk a mechanikai okokat is, akkor marad az üzemanyagrendszer. Nem lehet, hogy a kettes henger injektora nem jó? Pl. normális porlasztás helyett "pisil", túldúsítja a kettes hengert. Nem tudom, mekkora meló ennél a motornál, de meg lehetne próbálni megcserélni az injektort valamelyik másik hengerével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani1.616v Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Hi FPepe Ezen is túl vagyok. A hármasét cseréltem fel. Az jól megy a kettes meg nem. :icon10: Már azon morfondírozok, hogy a hf-t lekapom és majd kiderül mi a probléma. Most STP szeleptisztító adalékkal próbálkozom nem sok eredménnyel. 13 ezer km-el korábban volt egy hengerfej felújítás és gyűrűzés is, azóta nem issza az olajat és 6-8 L fogyasztás városban. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Szeva én 1 hidrotőke tisztitásal próbálkoznék ha a szelep nem nyit eléggé akkor is ezt teszi , esetleg nyisd fel a szelepfedelet és 1 kalapácsnyélel nyomd be , ha sikerül akkor átereszti az olajat a szelepe , esetleg nézz rá másikra is referenciaként..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jani1.616v Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Hi Az injektort ma este megcseréltem az 1-es és a 2-es hengernél, összerak és röff, de a melegedés után megint töff-töff. A hétvégén jobban szétkapom, egészen a hidrótőkékig, kitisztítom és meglátom mire jutottam. Ha ez sem hoz enyhülést akkor hengerfej le és jöhet a megvilágosodás. :icon10: Köszi a tippeket Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 hali! F Astra x18xe-nél az olajszűrőhöz házilag hozzá lehet férni,van valami trükk? Válaszokat erőre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 hali! F Astra x18xe-nél az olajszűrőhöz házilag hozzá lehet férni,van valami trükk? Válaszokat erőre is kösz. Ha olyasmi mint a C20XE, akkor jobbos kerék le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ha olyasmi mint a C20XE, akkor jobbos kerék le. Meglehet azt oldani anélkül is, ha ügyes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipa Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy fojtószelep potit cserélnék azt kell állítani vmerre vagy csak felrakni? C16NZ motor. És még hogy a fojtószelepnek mennyire kell nyitva lenni alapállapotba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy fojtószelep potit cserélnék azt kell állítani vmerre vagy csak felrakni? C16NZ motor. És még hogy a fojtószelepnek mennyire kell nyitva lenni alapállapotba? A fojtószelep alapon zár, mert az alapjárati motor adja a levegőt. Szerintem a potmétert csak egyféleképpen lehet feltenni ezek után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 A fojtószelep alapon zár, mert az alapjárati motor adja a levegőt. Szerintem a potmétert csak egyféleképpen lehet feltenni ezek után. Így van, a csavarok engednek valamennyi kottyanást meghúzás előtt, de nem vettem észre változást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alisejk Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a gyújtótrfó aljáról csöpög az olaj. X16SZ motor, elvben nincs kapcsolat a gyújtótrafó és a hengerfej között. Na de akkor honnan csöpög az olaj? Vagy mégis van kapcsolat? Az olaj a gyújtáskábelek csatijának belsején is ott van, tehát eléggé úgy tűnik, hogy belülről jön. Az autó eléggé erőtlen, valszeg csak három henger megy, mert a kipufogó benzinszagú, kicsit pöfög. Azt tapasztaltam még, hogy balról a harmadik hengeren a gyújtógyertya csatija oxidálódot, nem olyan fényes mint a másik három (gyertyacsere néhány hónapja volt). Gyújtáskábelt lecseréltem egy másikra amit egy jól működőből kértem kölcsön, de az sem javított. Hasznos lenne bármilyen jótanács. Köszönettel, Alex Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a gyújtótrfó aljáról csöpög az olaj. X16SZ motor, elvben nincs kapcsolat a gyújtótrafó és a hengerfej között. Na de akkor honnan csöpög az olaj? Vagy mégis van kapcsolat? Az olaj a gyújtáskábelek csatijának belsején is ott van, tehát eléggé úgy tűnik, hogy belülről jön. Az autó eléggé erőtlen, valszeg csak három henger megy, mert a kipufogó benzinszagú, kicsit pöfög. Azt tapasztaltam még, hogy balról a harmadik hengeren a gyújtógyertya csatija oxidálódot, nem olyan fényes mint a másik három (gyertyacsere néhány hónapja volt). Gyújtáskábelt lecseréltem egy másikra amit egy jól működőből kértem kölcsön, de az sem javított. Hasznos lenne bármilyen jótanács. Köszönettel, Alex Az nem DIS-kockás? Rotorosnál van ott egy gumigyűrű azt lehet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alisejk Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Az nem DIS-kockás? Rotorosnál van ott egy gumigyűrű azt lehet cserélni. Olyan mint ez: http://www.astra-cabrio-forum.de/thread.php?postid=326010 Ezt a gumigyűrűt milyen néven lehet szerezni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Olyan mint ez: http://www.astra-cab...p?postid=326010 Ezt a gumigyűrűt milyen néven lehet szerezni? Köszi! Hát igazából O-gyűrű néven lehet kérni, de nem vagyok benne biztos hogy neked is ilyen van ott, asszem Daykillernek van ilyen mocija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Hát igazából O-gyűrű néven lehet kérni, de nem vagyok benne biztos hogy neked is ilyen van ott, asszem Daykillernek van ilyen mocija. Van ott is gumigyűrű. Vedd le a bordás vékony darabot, amin a kocka van. Az alatt van az O-gyűrű tömítés. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=991a5eca2c7328f926026754ed34ab20991a5eca2c7328f926026754ed34ab20&kid=830770&aid=211904 Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 sziasztok! igaz az hogy a régi 8szelepes 2literesek,vezérmü szij szakadás esetén nem kócolódik össze? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 sziasztok! igaz az hogy a régi 8szelepes 2literesek,vezérmü szij szakadás esetén nem kócolódik össze? köszi Valami rémlik, de sokszor más az elmélet és más agyakorlat sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 azt Valami rémlik, de sokszor más az elmélet és más agyakorlat sajna. azt mondják olyan a dugók kiképzése hogy a szelepek nem érik el ilyen esetben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 azt azt mondják olyan a dugók kiképzése hogy a szelepek nem érik el ilyen esetben Ugye nálam is elfér a szelep aszelepfészekben ha nincs kinyitva, ha viszont kinyitott állapotban szakad el a szíj( és ugye valamelyik hengerben valamelyik szelep tuti nyitva van) akkor nálam belever a dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Ugye nálam is elfér a szelep aszelepfészekben ha nincs kinyitva, ha viszont kinyitott állapotban szakad el a szíj( és ugye valamelyik hengerben valamelyik szelep tuti nyitva van) akkor nálam belever a dugó. Elvileg az 1.6 sem ér össze. Az SZR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 thx uraim:) jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 sziasztok! igaz az hogy a régi 8szelepes 2literesek,vezérmü szij szakadás esetén nem kócolódik össze? köszi Nem próbáltam még, de nem. Amit regősöktől tudok az az, hogy ha országúton ér a vezérmű szíjszakadás, akkor húzd le a barátnőd nejlonharisnyáját és azzal pótold a szíjat! Működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts