Hjoe Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Oké ,elméletben igazad van de az egyém nincsen ragasztva és valszeg csak a gyárban volt ragasztva és mégis valahányszor le kellet venni mindig marha nehezen jött le valami ért . Mert mi óta nálam van a vas szervizben 1 -szer volt de nem is lesz többet . Meg akinek még ki cseréltem a szíjat még nem panaszkodott . De boci a levétel vót a téma . Az enyém ragasztva volt, és mégis meglazult. Aztán kicsin megdarálta a szíjtárcsa a bordáskereket. Tudom ezért kérdeztem hogy van-e elég levegőnyomás. Mert ha 2-3 bár jön a csövön, hiába van légkulcs.
Atesz857 Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy 17 dr motorkodu 44 kw os 94 astrán hogy lehet ot állásba tenni a vezérmütengelyt mert nem látok jelet rajta?! Elöre is köszi a segitséget!
Alex75 Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Az autó reggel 6-tól du 4.ig állt. A mérés hidegen volt, beíndítva a mérés előtt nem lett. Igazából a 14báros mérés nem izgat. Alegrosszabb is annyi, amennyinek a gyári adat szerint lennie kell. Szerintem kevered a sűrítési arányt a sűrítési végnyomással. ;) A sűrítési arány c20xe-nél 10,5:1, ez állandó a motor élete során (kivéve, ha valaki síkoltat :)), a sűrítési végnyomás 12 felett kell, h legyen minden hengernél, a legnagyobb és legkisebb nyomásérték közt max. 1bar eltérés lehet. Ha több, az az álmoskönyv szerint nem sok jóval kecsegtet... ;) Végnyomást üzemmelegen, teljesen nyitott folytószelep (padlógáz) mellett érdemes mérni.
pszilaj Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Az enyém ragasztva volt, és mégis meglazult. Aztán kicsin megdarálta a szíjtárcsa a bordáskereket. Tudom ezért kérdeztem hogy van-e elég levegőnyomás. Mert ha 2-3 bár jön a csövön, hiába van légkulcs. Sajnos nekem is fellazult. Eddig egy főtengelyszíjtárcsa látta kárát, valamint beverődött a főtengelyen az ékpálya. Most kiderült hogy a kóválygó szíjtárcsa meg is repesztette a főtengely végét...szal az is cserés... :( Úgyhogy aki teheti rezgésálló csavarrögzitővel, jól megtépve rakja vissza, mert komoly károkat tud okozni... :(
KedvesJános Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy 17 dr motorkodu 44 kw os 94 astrán hogy lehet ot állásba tenni a vezérmütengelyt mert nem látok jelet rajta?! Elöre is köszi a segitséget! Én úgy csináltam vezérműszíj cserekor, hogy a főtengelyt, meg az adagolót jelre állítottam mikor rajta volt a szíj, a vezérmű tengelyt meg össze jelöltem a házzal.
wolfy26 Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 üdvözletem mindenkinek! olyan gondom van hogy ma vettem észre a kocsin hogy sikhideg motornál áthúznak a kábelek. ahogy közel tettem az ujjam a kábelhez apró pici szikrák huztak át rám. a pipából jön rendesen a "nagy" szikra, de az ujjamra "parányi" szikrák máztak és nem lehetett érezni semmitse belölük vagyis nem csaptak meg és nem is szúrtak. kimértem a kábeleket, 6-9 kohm között vannak ráadásul másfél évesek CHAMPION 15000 ft volt a 4 kábel. a motor jár rendesen, egyenletes alapjárat, birja a 6000et is, nem rángat, jól gyorsul, a fogyiját nagyon sokallom hidegen 13-14 lityit szó nélkül bekapott normális vezetésnél ebben a hidegben de csak 2-3 km-t mentem egyszerre vele, tudom nem ilyen kicsi távra vannak kitalálva a kocsik, de igy jött össze. vajon normális hogy ennyit eszik? melegen nem huztak át a kábelek csak sikhidegen. lehet hogy azér eszik ilyen sokat hidegen mert a szikra veszit az erejéböl attól hogy kicsit kimászkál a kábelböl? vagy ez hülyeség? de akkor mik azok a kis szikrák? ja meg annyi hogy a kompresszióm ugyanannyi sikhideg és 90 fokos meleg motornál is és teljesen mindegy hogy padlógázon mérem vagy hozzá se érek a gázhoz. 13Bar meg van mind a négyben igy is meg úgy is. ennek igy kellene lennie? motor: X14XE 1.4 16V DIS-gyújtásos köszi a hozzászólásokat!
Krajcso Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 üdvözletem mindenkinek! olyan gondom van hogy ma vettem észre a kocsin hogy sikhideg motornál áthúznak a kábelek. ahogy közel tettem az ujjam a kábelhez apró pici szikrák huztak át rám. a pipából jön rendesen a "nagy" szikra, de az ujjamra "parányi" szikrák máztak és nem lehetett érezni semmitse belölük vagyis nem csaptak meg és nem is szúrtak. kimértem a kábeleket, 6-9 kohm között vannak ráadásul másfél évesek CHAMPION 15000 ft volt a 4 kábel. a motor jár rendesen, egyenletes alapjárat, birja a 6000et is, nem rángat, jól gyorsul, a fogyiját nagyon sokallom hidegen 13-14 lityit szó nélkül bekapott normális vezetésnél ebben a hidegben de csak 2-3 km-t mentem egyszerre vele, tudom nem ilyen kicsi távra vannak kitalálva a kocsik, de igy jött össze. vajon normális hogy ennyit eszik? melegen nem huztak át a kábelek csak sikhidegen. lehet hogy azér eszik ilyen sokat hidegen mert a szikra veszit az erejéböl attól hogy kicsit kimászkál a kábelböl? vagy ez hülyeség? de akkor mik azok a kis szikrák? ja meg annyi hogy a kompresszióm ugyanannyi sikhideg és 90 fokos meleg motornál is és teljesen mindegy hogy padlógázon mérem vagy hozzá se érek a gázhoz. 13Bar meg van mind a négyben igy is meg úgy is. ennek igy kellene lennie? motor: X14XE 1.4 16V DIS-gyújtásos köszi a hozzászólásokat! A gyertyakábeledi szigetelése nincs kiszáradva, nem repedezett? Ha a szikra üzem közben nem csap át valahová akkor ez talán nem befolyásolja jelentősen a gyújtásod. Nézd meg sötétben, hogy közeli fém alkatrészekre nem húz-e át a szikra. Ha ilyen hidegben 2-3km-eket mész csak akkor sajnos a 13-14l reális lehet, ha kitavaszodik mérj egy 100km-et egyben, 5-6 liternek kellene kijönnie. Alapjáraton nekem a melegítési periódus alatt 1.1 helyett 2-3l/h a fogyasztásom, BC-vel mérem, menet közben is magasabb értékeket ír ki amig hideg a motor!
Peeti183 Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Sziasztok! Rájöttem a légkulcsos témára.... 9bár majdnem hogy kevés is neki, de még a cső is megvolt szűkítve így még kevesebb levegő ment át... -.- De már leszedettem szerelőval, igaz nehezen adta meg magát. Most viszont darabokba a moci, szelep pucolás, szimmeringek, tömítések cseréje stb.... Viszont 1-2 kérdésem mégiscsak lenne :D Van félni valóm attól hogy a vez.szíjat ledobja valamiért a szerkezet összerakás után, vagy ilyen elvileg nem történhet meg? Mert ugye szinte csak a vízpumpa tartja a kis peremével, vagy a fogaskerekeknek is van valamennyi dőlése azért befele? Következő hogy mennyire kell feszesre állítani?? Egy öreg szerelő azt mondta, annyira hogy a szíjat megfogva még 90fokkal eltudjam fordítani kifele ;) Ez így helyes ?:) És a legfontosabb hogy a kipufogó szeleprugói alatt van egy vastag fém alátét, ahogy néztem 2 részből áll és van benne olaj... ezeket kipucoljam szétszedjem vagy hagyjam békén?? Ill a hidrotőkéket is mikor kiszedtem a kis lukon csordogált egy kis olaj, ezt is érdemes kipucolni vagy ne nyomkodjam hanem így tegyem vissza ? ;) Köszi előre :)
FPepe Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Sziasztok! Rájöttem a légkulcsos témára.... 9bár majdnem hogy kevés is neki, de még a cső is megvolt szűkítve így még kevesebb levegő ment át... -.- De már leszedettem szerelőval, igaz nehezen adta meg magát. Most viszont darabokba a moci, szelep pucolás, szimmeringek, tömítések cseréje stb.... Viszont 1-2 kérdésem mégiscsak lenne :D Van félni valóm attól hogy a vez.szíjat ledobja valamiért a szerkezet összerakás után, vagy ilyen elvileg nem történhet meg? Mert ugye szinte csak a vízpumpa tartja a kis peremével, vagy a fogaskerekeknek is van valamennyi dőlése azért befele? Következő hogy mennyire kell feszesre állítani?? Egy öreg szerelő azt mondta, annyira hogy a szíjat megfogva még 90fokkal eltudjam fordítani kifele ;) Ez így helyes ? :) És a legfontosabb hogy a kipufogó szeleprugói alatt van egy vastag fém alátét, ahogy néztem 2 részből áll és van benne olaj... ezeket kipucoljam szétszedjem vagy hagyjam békén?? Ill a hidrotőkéket is mikor kiszedtem a kis lukon csordogált egy kis olaj, ezt is érdemes kipucolni vagy ne nyomkodjam hanem így tegyem vissza ? ;) Köszi előre :) A vezérműszíjnak van egy automata feszítője, azon egyértelműen látszik, hogy mennyire van megfeszítve.Van rajta egy íves kivágás, ami mögött mutatószerűen van kiképezve a feszítő, az kb. 2/3-ig legyen megfeszítve. A hidrotőkéket kipucolhatod, utána friss olajjal feltöltve rakd össze.
Róóóland Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Sziasztok! Rájöttem a légkulcsos témára.... 9bár majdnem hogy kevés is neki, de még a cső is megvolt szűkítve így még kevesebb levegő ment át... -.- De már leszedettem szerelőval, igaz nehezen adta meg magát. Most viszont darabokba a moci, szelep pucolás, szimmeringek, tömítések cseréje stb.... Viszont 1-2 kérdésem mégiscsak lenne :D Van félni valóm attól hogy a vez.szíjat ledobja valamiért a szerkezet összerakás után, vagy ilyen elvileg nem történhet meg? Mert ugye szinte csak a vízpumpa tartja a kis peremével, vagy a fogaskerekeknek is van valamennyi dőlése azért befele? Következő hogy mennyire kell feszesre állítani?? Egy öreg szerelő azt mondta, annyira hogy a szíjat megfogva még 90fokkal eltudjam fordítani kifele ;) Ez így helyes ? :) És a legfontosabb hogy a kipufogó szeleprugói alatt van egy vastag fém alátét, ahogy néztem 2 részből áll és van benne olaj... ezeket kipucoljam szétszedjem vagy hagyjam békén?? Ill a hidrotőkéket is mikor kiszedtem a kis lukon csordogált egy kis olaj, ezt is érdemes kipucolni vagy ne nyomkodjam hanem így tegyem vissza ? ;) Köszi előre :) Benzinben el kell mosni mindent. A tőkéket tehermentesítsd, vagyis szedd szét, és tiszta benzinben alaposan el kell mosni.
Hjoe Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Sziasztok! Rájöttem a légkulcsos témára.... 9bár majdnem hogy kevés is neki, de még a cső is megvolt szűkítve így még kevesebb levegő ment át... -.- De már leszedettem szerelőval, igaz nehezen adta meg magát. Most viszont darabokba a moci, szelep pucolás, szimmeringek, tömítések cseréje stb.... Viszont 1-2 kérdésem mégiscsak lenne :D Van félni valóm attól hogy a vez.szíjat ledobja valamiért a szerkezet összerakás után, vagy ilyen elvileg nem történhet meg? Mert ugye szinte csak a vízpumpa tartja a kis peremével, vagy a fogaskerekeknek is van valamennyi dőlése azért befele? Következő hogy mennyire kell feszesre állítani?? Egy öreg szerelő azt mondta, annyira hogy a szíjat megfogva még 90fokkal eltudjam fordítani kifele ;) Ez így helyes ? :) És a legfontosabb hogy a kipufogó szeleprugói alatt van egy vastag fém alátét, ahogy néztem 2 részből áll és van benne olaj... ezeket kipucoljam szétszedjem vagy hagyjam békén?? Ill a hidrotőkéket is mikor kiszedtem a kis lukon csordogált egy kis olaj, ezt is érdemes kipucolni vagy ne nyomkodjam hanem így tegyem vissza ? ;) Köszi előre :) Ezt kérdeztem a #27723-ban...
astrabandi Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Helló mindenki nekem is lenne 1 kérdésem . A jelenség a következő most már 2 szer csinálta a drágaság :indítás -1pöff aztán semmi na mondom még 1 szer , megint semmi ez elment vagy úgy 4-5 próbáig és mondom nyomok 1 -kis gázt lesz ami lesz és csoda be indúlt aztán megint le állt aztán indít újbúl semmi aztán gázzal és indúlt és szépen jár . Azóta minden rendben . A tippem következő alapjárati motor vagy a fojtó szelep poti . Vagy valakinek ötlete vagy tapasztalata ? :huh:
Peeti183 Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Benzinben el kell mosni mindent. A tőkéket tehermentesítsd, vagyis szedd szét, és tiszta benzinben alaposan el kell mosni. Rendben és utána olajjal fel kell tölteni valamennyire vagy majd magától megy az?
Peeti183 Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Ezt kérdeztem a #27723-ban... Tudom bocsi, utána visszaolvastam . :)
wolfy26 Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 A gyertyakábeledi szigetelése nincs kiszáradva, nem repedezett? Ha a szikra üzem közben nem csap át valahová akkor ez talán nem befolyásolja jelentősen a gyújtásod. Nézd meg sötétben, hogy közeli fém alkatrészekre nem húz-e át a szikra. Ha ilyen hidegben 2-3km-eket mész csak akkor sajnos a 13-14l reális lehet, ha kitavaszodik mérj egy 100km-et egyben, 5-6 liternek kellene kijönnie. Alapjáraton nekem a melegítési periódus alatt 1.1 helyett 2-3l/h a fogyasztásom, BC-vel mérem, menet közben is magasabb értékeket ír ki amig hideg a motor! azt tudom hogy egy hideg motor joval többet eszik, egy 0 meg -10 fokos motor meg mondhatni zabál. ezzel tisztában vagyok, és ha neked tényleg 3szor annyit is képes enni hidegen alapjáraton mint melegen akkor elhiszem hogy a 13-14lityi elfogadhato. ugyanis nemrégen lemértem a fogyiját ugy hogy felmelegitettem a mocit 90fokra, teletank, mentem vele városba kb 30km-t (kapcsolgattam rendesen nemcsak egyenesen mentem) és igy ment kb 2liter bele, tehát olyan 7körül enne full városba ha mindig meleg lenne a moci, dehát nem az :) amugy melegen nincs gond a fogyival, országuton kb 6ot eszik 100as tempo körül. amugy a kábelekkel semmi gond mondom alig másfél évesek, semmi repedezés semmi sérülés, végignéztem minden egyes millimétert rajtuk. szilikonból vannak az biztos. amugy azok a kicsiszikrák nem huznak a hengerfejre, viszont az az érdekes hogy ahol a kábelek hozzáérnek a hengerfejhez, ott látszodik ahogy a kábelben mozog az áram, ez lehet amiatt mert szilikonbol vannak a kábelek?
Peeti183 Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Sziasztok , megint elakadtam.. A vízpumpát hogyan kell berakni a helyére? mert ugye körbe tudom szinte forgatni.. A mögötte található luk közepére kell állítani a "ventillátor" részét? Mert amit kiszedtem az kb félig lógott rá a lukra. Köszi:)
radler Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 HALI! Egyszerű kérdésem lenne: 95'évj C14NZ -ben mikor kell vezérlést cserélni? Köszönöm!
ihbastra Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 HALI! Egyszerű kérdésem lenne: 95'évj C14NZ -ben mikor kell vezérlést cserélni? Köszönöm! 50000km vagy 5év! Valaki többet vár vele én így szoktam!
ihbastra Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Sziasztok , megint elakadtam.. A vízpumpát hogyan kell berakni a helyére? mert ugye körbe tudom szinte forgatni.. A mögötte található luk közepére kell állítani a "ventillátor" részét? Mert amit kiszedtem az kb félig lógott rá a lukra. Köszi:) Biztos vagy abba hogy megéri neked otthon szerelgetni a vezérlést!? 5-10e Ft körül kicseréli egy szaki! Ha elrontod akkor lehet hogy 100e-be fog kerülni a javítás! Persze nem akarok beleszolni, te tudod! Egyébként a vízpumpával kell megfeszíteni a szíjjat! Felcsavarozod a feszítőt és a vízpumpát addig kell fodítani amíg a feszítő jelre nem áll!
hening Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 50000km vagy 5év! Valaki többet vár vele én így szoktam! 60000 a hivatalos.
Peeti183 Elküldve Február19, 2012 Elküldve Február19, 2012 Biztos vagy abba hogy megéri neked otthon szerelgetni a vezérlést!? 5-10e Ft körül kicseréli egy szaki! Ha elrontod akkor lehet hogy 100e-be fog kerülni a javítás! Persze nem akarok beleszolni, te tudod! Egyébként a vízpumpával kell megfeszíteni a szíjjat! Felcsavarozod a feszítőt és a vízpumpát addig kell fodítani amíg a feszítő jelre nem áll! Köszi! Megéri, ugyanis nem csak vezérlés csere volt, hanem hengerfej tömítés, szelepszár szimmeringek, szívósor tömítés csere, és kikellett pucolni a dugókat,hengerfejet mert vastagon állt a korom rajta. Hát nem hiszem hogy 10e-ből megállt volna ez, sőt még 20ból se, nem 1-2 órás munka, épp ezért gondoltam hogy a TI segítségetekkel talán jobban kijövök, sajnos nem szórhatom a pénzt, örülök neki hogy nagy nehezen futotta az alkatrészekre, nem hogy még szerelőre is költsek.És egyébként is, ha máshol nem, itt legalább megtanulhatok egy pár dolgot. Üdv
Korkki Elküldve Február20, 2012 Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Az a gondom, hogy kb. 2-3 napja a motor járása közben olyasmi hangot hallok, mintha lyukas lenne kipufogó cső valahol, de hangot az első kerék környékéről hallom. Ez attól lehet, hogy igazából a katalizátor nincs kellően felmelegedve - hiszen van az autóba szekunder légbefúvó, ami elvileg ezt a célt szolgálná - és a sok elégetlen anyag lerakódik is kikezdi a csövet? Mert igazság szerint 2-3 napja követem azt az eljárást amit olvastam a totalcar technikai cikkjében. Viszont így az a gondom hogy a motor nem igazán éri el a üzemihőfokot, mert 3 km-t megyek hazáig...és ugyan meleget fúj, de akkor ez gondolom nem jelenti az üzemihőfokot, mert a mutató nem igazán mozdul :( :( Vagy valamit én csinálok rosszul? Mert eddig én úgy tettem, hogy kb 5 percig járt motor, míg a cigit elszívtam, meg letakarítottam a szélvédőt, és utána indultam haza...addig ezt a hangot nem is hallottam. Mellesleg ezt a lyukat/hangot, mennyire költséges megszüntetni? Előre is köszönöm a segítséget! Peti
kknl Elküldve Február20, 2012 Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Az a gondom, hogy kb. 2-3 napja a motor járása közben olyasmi hangot hallok, mintha lyukas lenne kipufogó cső valahol, de hangot az első kerék környékéről hallom. Ez attól lehet, hogy igazából a katalizátor nincs kellően felmelegedve - hiszen van az autóba szekunder légbefúvó, ami elvileg ezt a célt szolgálná - és a sok elégetlen anyag lerakódik is kikezdi a csövet? Mert igazság szerint 2-3 napja követem azt az eljárást amit olvastam a totalcar technikai cikkjében. Viszont így az a gondom hogy a motor nem igazán éri el a üzemihőfokot, mert 3 km-t megyek hazáig...és ugyan meleget fúj, de akkor ez gondolom nem jelenti az üzemihőfokot, mert a mutató nem igazán mozdul :( :( Vagy valamit én csinálok rosszul? Mert eddig én úgy tettem, hogy kb 5 percig járt motor, míg a cigit elszívtam, meg letakarítottam a szélvédőt, és utána indultam haza...addig ezt a hangot nem is hallottam. Mellesleg ezt a lyukat/hangot, mennyire költséges megszüntetni? Előre is köszönöm a segítséget! Peti Szerintem nézd meg hogy nem-e feszitő gördő vagy generátor csapágy , hasoló hangot szokott produkálni.
atis c14se Elküldve Február20, 2012 Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Nemrég jöttem haza, és egyszer csak a szelepek elkezdtek kopogni írtózatosan. Kb. 1 km-re a hazaérkezésem előtt. Még óvatosan hazajöttem, leállítottam a motort, kb. 10 másodperc múlva visszaindítottam, és a szelepkopogás ugyan úgy megvolt. A motor járt szépen egyenletesen. Leállítottam, és kb 2 perc múlva újraindítottam, és semmi különös hangja nem volt a szelepeknek. Mitől lehetett ez a szelep kopogás? Olajszint rendbe van. És kb 3000km lehet az olajba.
Recommended Posts