Dini Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 hát igen sajnos drágább! Német diesel 25e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Kaposváron van aki hegeszt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 bazzzz. én még olyan isuzu motoros autóval nem találkoztam, ami hengerfejes lett.... pedig sok megfordult nálam , és nem kevésben volt 300.000 feletti km. például a papám kadettjában 370.000 km van, és régen kölcsönzői autó volt. Ezena fórumon mindig lát valami ujat az ember :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 akkor én vagyok a kivétel. mostanában szívom a ######t az opikával már kezdem ugy erzeni nem szeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Kaposváron van aki hegeszt ... Én anno a Rekordom motorját Kaposvár mellett csináltattam a Kacsó gép kft-nél és sztem ők meg tudják csinálni.Nagyon korrekt a műhely kinézete is és korrekt a főnök.Tel szám:0682375068 kacsogep@matavnet.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Nálunk is van aki heftel, csínáltasd meg ne vegyél bontottat ,szerintem. :shock: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Én anno a Rekordom motorját Kaposvár mellett csináltattam a Kacsó gép kft-nél és sztem ők meg tudják csinálni.Nagyon korrekt a műhely kinézete is és korrekt a főnök.Tel szám:0682375068 kacsogep@matavnet.hu Bizony van a Kacso es a Szira is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Nincs valakinek doksija arról, hogy ennek a szenzornak milyen ellenállásokat kell mutatnia különböző hőmérsékleteken?? Ha van, megoszthatná velem. Én annó néztem,mert gyanús volt a cuc.. igaz én csak hidegen, meg melegen mértem rá. Vhova felírtam egy cetlire, de most per pill. nem talizom. Ha megtalálom beírom. De sajna ez csak két érték, és sacc hőfok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 körbe jártam a problémát is arra jutottam bontott lezs mert ha azt fel is kell ujítani akkor sincs olyan drasztikusan javítva! a repedés meg repedés lehet hogy csak pofon a szarnak és 1 év mulva ,egint lehet ujra szétt szedni és én mostanában nem akarom cserélni az autot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 körbe jártam a problémát is arra jutottam bontott lezs mert ha azt fel is kell ujítani akkor sincs olyan drasztikusan javítva! a repedés meg repedés lehet hogy csak pofon a szarnak és 1 év mulva ,egint lehet ujra szétt szedni és én mostanában nem akarom cserélni az autot! :arrow: Kérdezz rá itt mennyiért adják Hátha :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 A parafa szelepdekli tömítésem engedni kezdte az olajat, amit nemegész egy éve cseréltettem ugyanezen okból :) . Haverok egyik fele szerint újat kell venni (szilikon nélkül) és tömít amíg tömít, a másik fele pedig szilikonozná. Bocs ha már volt téma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 A parafa szelepdekli tömítésem engedni kezdte az olajat, amit nemegész egy éve cseréltettem ugyanezen okból :) . Haverok egyik fele szerint újat kell venni (szilikon nélkül) és tömít amíg tömít, a másik fele pedig szilikonozná. Bocs ha már volt téma! Szilikon az szar, van spéci tubusos tömítő anyag, és nem kell agyon húzni mert kibújik a tömités a fedél alól. "szerintem" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 körbe jártam a problémát is arra jutottam bontott lezs mert ha azt fel is kell ujítani akkor sincs olyan drasztikusan javítva! a repedés meg repedés lehet hogy csak pofon a szarnak és 1 év mulva ,egint lehet ujra szétt szedni és én mostanában nem akarom cserélni az autot! A gát repedést simán lehet javítani, gyakorlatilag 100%-an de te tudod, drasztikus javítás mit értesz rajta :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 :arrow: Kérdezz rá itt mennyiért adják Hátha Jövök egy sörrel! :partyman: teljesen felujítva meg szintbehúzva meg mit tudom én azt monta 50ért ujították föl de uj motort rakatott a kocsiba és ennyiért vihetem is. :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Valaki légyszivesen sötétisen fel hogy az ECOTEC motor mit is takar egész pontosan és miben jobb mint ami nem ecotec vagy miben rosszabb annál...?! Köszke elöre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Amit az enyémről tudok.Ha hülyeséget írok, nyugodtan ki lehet röhögni. A kipufogógáz részleges visszavezetésével kedvezőbb károsanyag kibocsátást, és jobb hatásfokot értek el, 16 szelep, erősebb, egyenletesbb nyomaték leadás.Erre gondolok én. Hátrány, hát....... érzékenyebb motor, több hibalehetőséggel, ami a leggázabb, a vez.műszíj.Meg ilyenek.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Amit az enyémről tudok.Ha hülyeséget írok, nyugodtan ki lehet röhögni. A kipufogógáz részleges visszavezetésével kedvezőbb károsanyag kibocsátást, és jobb hatásfokot értek el, 16 szelep, erősebb, egyenletesbb nyomaték leadás.Erre gondolok én. Hátrány, hát....... érzékenyebb motor, több hibalehetőséggel, ami a leggázabb, a vez.műszíj.Meg ilyenek.Sztem. Meg az ecotec jobban eszi az olajat mint a 8 szelepes ha jól tudom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁ dehooooogy!Hová gondolsz?Ez a moci se eszik többet a másiknál! :) :) hát, főleg az 1.6 16V-sek iszákosak,0.01L/100km.De az enyém az Opelolajat jóízűen eszegette.Konkrétan 1.5L-t , 10e. km alatt. Viszont a Valvolineból 3e. alatt egy csepp sem fogyott. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Ez így van! :) Valvoline-ból tényleg nem eszik legalábbis a 10W40-ből. Az 5W40-et az én mocim szerette, mert beszürcsölte a 11e alatt a 1.5 litert simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Lacee! Esetedben gondolom az 1.4 8v és az 1.4 16v (ecotec) összehasonlítás érdekes... :) Szal 60 (8v NZ), 82 (8v SE) és 90LE (16v ecotec) között választhatsz. Míg a 8 szelepeseknek kisebb a karbantartási költségük, addig a 16v-nek nagyobb a dinamikája, ereje (valamint jobb a környezetvédelmi besorolása). Fogyasztás különbség nem számottevő egyiknél sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Ööö ,nem feltétlenül az 1.4 re fáncsiskodtam most rá hanem az uj auto miatt probálok informálodni. szal h érdemesebb e ecotecet keresnem...de amit irtál Gabi az asszem kielégitő :) Többieknek is köszi a hozzászólást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Egy kis segítség kellene! Ma reggel elkezdett világítani a motordiagnosztika lámpája. Valaki tudja ilyenkor mit merre? Alapvetően semmi baja a kocsinak, dinamikus, jó a fogysztás nem zabál olajat stb. Mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Bármi lehet mondjuk defekten kívül... :) Irány a szervíz, diagnosztika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 aha szűkül a kör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Jövök egy sörrel! :partyman: teljesen felujítva meg szintbehúzva meg mit tudom én azt monta 50ért ujították föl de uj motort rakatott a kocsiba és ennyiért vihetem is. :smt023 De jóóóóóóóó, tényleg jó lesz :) És meg is vetted ? ui: mint láthatod átírtam az eredeti hozzászólásomat, mert nem figyeltem és szétnyomta az oldat. viszont amikor idézted, azt is "át kellett" írnom, mert az erdeti url szerepelt benne. bocsánat a figyelmetlenségem miatt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts