Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát, sokminden nem

változott, még mindíg rendesen 90-fok alatt van a mutató. Már a második termosztát van benne. Nem maradt más csak a termosztát ház.

Julio

Nekem is külső termosz van és nekem alapból olyat adtak, ami a házzal együtt van...

DE az is meglehet, hogy a műszered rossz...

Megosztás:

Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát, sokminden nem

változott, még mindíg rendesen 90-fok alatt van a mutató. Már a második termosztát van benne. Nem maradt más csak a termosztát ház.

Julio

Azt megnézted, hogy a műszer szerint mikor kapcsol be a ventilátor? Ha be tudod kapcsoltatni (kicsit meghúzatod vagy hosszas alapjárat) akkor műszerhiba...a viz eléri a 98 fokot csak nem mutatja a műszer. Ha meg bármit teszel és nem kapcsol be...akkor valahol a vízkörben kell nézni tovább.

Nekem pl. az első eset áll fent. Folyamatosan 75 fokon van a víz a műszer szerint, de ha megerőltetem a motort, akkor felmegy 80-ra és ott bekapcsol a ventilátor. Így valószínü, hogy a mérésben van probléma (érzékelő vagy műszer)...majd megoldom, csak legyen jobb idő.

Megosztás:

Remek. :oops: És ez mindegyiken így van? Pont azért kérdeztem, mert én már mindent cseréltem a Vectrán, de nem megy 50 fok fölé a mutató, de a hűtőventillátor bekapcsol. stb stb

Hol is van ez???

A km órának akkor sincs vízhőfoka!! :) :) :)

Megosztás:

Kicsit beteg lett a masina! Nagy füst meg minden szép kék(szeretem a kék színt de füstbe deselnél kicsit gáz) aztán ma szerelőnél már nem akart elindulni.

Azt mondta hengerfej repett el.

Ugye nem az a baja.

Ha a hengerfej ment szét akkor zsebbe nyúlás lessz :?

Megosztás:

15-20 percig ha jaratom alapjaraton a kocsit, bekapcsol a hűtőventi ...

Hmm ...

Az baj ?

Miért lenne baj :?: kb így kapcsol az enyém is. Viszont a nyáron a frászt hozta rám mikor 100 fok -nál járt a mutató és és nem kapcsolt. Hűtő gomba ki és kiderült hogy 2 állásu 95- kis fordulat 98 -nagyfordulat, az óra csal az 1 értelmű legalább is az enyém. Most viszont skoda patron van benne és csak a nagyfordulat üzemel. :wink:

Megosztás:

Ha a hengerfej ment szét akkor zsebbe nyúlás lessz :?

hát azt gondoltam elvileg ma szedte szétt a szerelő, de szétt vág az ideg hogy mitöl ment szétt! Pedig hidegen nem porgettem 2000fölé és melegen is csak max 3500-as fordulaton mentem vele azt mondták dieselnek az még pont jo mondjuk volt olyan hogy néha 4000 de az csak egy előzés ideéig!

majd leadom a drott hogy mi történt

Megosztás:

Nekem 570 km-en keresztül simán tartotta a 92-93 fokot, városban lámpánál pedig felment 96-97-re is, a hőmérséklet -2 és +2 között volt egész nap.

szintén.. igaz nem ilyen távon. annyi különbséggel, h nem 92-93, hanem gyakorlatilag odaragadt a 90es "pöcökhöz" :)

Megosztás:

SOS

Segítség, ma beszéltem a szerelőmmel és azt mondta mind a 4 hengerfej megvan repedve egy nagyon a masik háromba hajszál repedés.

Aki jár bonto környékén legyen olyan kedves menjen be és kérdezze meg hogy van-e 1.7 TD ISUZU-hoz ilyesmi.

Vagy ha tudtok olyan helyet ajánlani ahol estleg a halyszálrepedéseket meg tudják csináni.

Előre is köszi

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.