Julio Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát, sokminden nem változott, még mindíg rendesen 90-fok alatt van a mutató. Már a második termosztát van benne. Nem maradt más csak a termosztát ház. Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én még mindig azt modnom, hogy jó az így... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát, sokminden nem változott, még mindíg rendesen 90-fok alatt van a mutató. Már a második termosztát van benne. Nem maradt más csak a termosztát ház. Julio Nekem is külső termosz van és nekem alapból olyat adtak, ami a házzal együtt van... DE az is meglehet, hogy a műszered rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ezekben a 0 fokos időkben pedig simán kell hoznia a 92 fokot... De lehet hogy tényleg a műszered a rossz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nekem 570 km-en keresztül simán tartotta a 92-93 fokot, városban lámpánál pedig felment 96-97-re is, a hőmérséklet -2 és +2 között volt egész nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 15-20 percig ha jaratom alapjaraton a kocsit, bekapcsol a hűtőventi ... Hmm ... Az baj ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 15-20 percig ha jaratom alapjaraton a kocsit, bekapcsol a hűtőventi ... Hmm ... Az baj ?Elvileg normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 15-20 percig ha jaratom alapjaraton a kocsit, bekapcsol a hűtőventi ... Hmm ... Az baj ? Nálam is így van. ~97foknál kapcsol be és ~90re hűti vissza. Ebben a tartományban van álló helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát, sokminden nem változott, még mindíg rendesen 90-fok alatt van a mutató. Már a második termosztát van benne. Nem maradt más csak a termosztát ház. Julio Azt megnézted, hogy a műszer szerint mikor kapcsol be a ventilátor? Ha be tudod kapcsoltatni (kicsit meghúzatod vagy hosszas alapjárat) akkor műszerhiba...a viz eléri a 98 fokot csak nem mutatja a műszer. Ha meg bármit teszel és nem kapcsol be...akkor valahol a vízkörben kell nézni tovább. Nekem pl. az első eset áll fent. Folyamatosan 75 fokon van a víz a műszer szerint, de ha megerőltetem a motort, akkor felmegy 80-ra és ott bekapcsol a ventilátor. Így valószínü, hogy a mérésben van probléma (érzékelő vagy műszer)...majd megoldom, csak legyen jobb idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Nincs valakinek doksija arról, hogy ennek a szenzornak milyen ellenállásokat kell mutatnia különböző hőmérsékleteken?? Ha van, megoszthatná velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Össze kell hasonlítani egy másik hasonló autóéval. :) Legközelebbi talin kell keresni egyet, és befűzni a gazdiját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hétvégén kicseréltem a km óra vízhőfok szenzorát. Nem a jeladót a szívócsonkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Nem a jeladót a szívócsonkban? 2 jeladó van. az egyik az ECU é a másik az oráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Nem a jeladót a szívócsonkban? Nem a jeladót a szívócsonkban, hanem azt az egyvezetékes érzékelőt amely a mért jelet szolgáltatja a km óra vízhőfok mérő műszerének. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Egen, a kétvezetékes az ECU-é, az egyvezetékes az óráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Remek. :oops: És ez mindegyiken így van? Pont azért kérdeztem, mert én már mindent cseréltem a Vectrán, de nem megy 50 fok fölé a mutató, de a hűtőventillátor bekapcsol. stb stb Hol is van ez??? A km órának akkor sincs vízhőfoka!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Kicsit beteg lett a masina! Nagy füst meg minden szép kék(szeretem a kék színt de füstbe deselnél kicsit gáz) aztán ma szerelőnél már nem akart elindulni. Azt mondta hengerfej repett el. Ugye nem az a baja. Ha a hengerfej ment szét akkor zsebbe nyúlás lessz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 15-20 percig ha jaratom alapjaraton a kocsit, bekapcsol a hűtőventi ... Hmm ... Az baj ? Miért lenne baj :?: kb így kapcsol az enyém is. Viszont a nyáron a frászt hozta rám mikor 100 fok -nál járt a mutató és és nem kapcsolt. Hűtő gomba ki és kiderült hogy 2 állásu 95- kis fordulat 98 -nagyfordulat, az óra csal az 1 értelmű legalább is az enyém. Most viszont skoda patron van benne és csak a nagyfordulat üzemel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Ha a hengerfej ment szét akkor zsebbe nyúlás lessz :? hát azt gondoltam elvileg ma szedte szétt a szerelő, de szétt vág az ideg hogy mitöl ment szétt! Pedig hidegen nem porgettem 2000fölé és melegen is csak max 3500-as fordulaton mentem vele azt mondták dieselnek az még pont jo mondjuk volt olyan hogy néha 4000 de az csak egy előzés ideéig! majd leadom a drott hogy mi történt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Nekem 570 km-en keresztül simán tartotta a 92-93 fokot, városban lámpánál pedig felment 96-97-re is, a hőmérséklet -2 és +2 között volt egész nap. szintén.. igaz nem ilyen távon. annyi különbséggel, h nem 92-93, hanem gyakorlatilag odaragadt a 90es "pöcökhöz" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 SOS Segítség, ma beszéltem a szerelőmmel és azt mondta mind a 4 hengerfej megvan repedve egy nagyon a masik háromba hajszál repedés. Aki jár bonto környékén legyen olyan kedves menjen be és kérdezze meg hogy van-e 1.7 TD ISUZU-hoz ilyesmi. Vagy ha tudtok olyan helyet ajánlani ahol estleg a halyszálrepedéseket meg tudják csináni. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 A csepeli opel bontóban 60 ezerért van. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Gondolom akciósan. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Igen. :evil: ÍME Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 A csepeli opel bontóban 60 ezerért van. :? Ilyenkor jön elő, hogy Isuzu cuccos :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts