Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Ütögetéssel az a baj hgy rohadt szar helyen van és nem lehet hozzaférni ütögetni sajna. Még vízkőoldot mondtak hogy csepegtessünk a csavarra... :lol:

:shock: :shock: :shock: Érdekes. Esetleg a jól bevált fogkrém??? :) :D Szeretem a hasonló ötleteket.

Valami rúddal pedig megérné megütögetni. És azért mondom, hogy türelmesen, mert nekem volt hogy a 100-dik ütés után lazult.

Megosztás:

:shock: :shock: :shock: Érdekes. Esetleg a jól bevált fogkrém??? :) :D Szeretem a hasonló ötleteket.

Valami rúddal pedig megérné megütögetni. És azért mondom, hogy türelmesen, mert nekem volt hogy a 100-dik ütés után lazult.

Te aztán egy igazán türelmes ember vagy (100 ütés)!!

Én kb 20at vernék rá amiböl 2 tuti hogy a kezemre menne ha szar helyen van utánna merev szár vas cső aztán reccs!!! :lol: :lol: :D

Megosztás:

Hát igen. Türelem az már ilyen helyzetben nem igen van. Haver már majdnem körberugdosta tegnap este :)

na olyankor kell abbahagyni. Ha elfogy a türelem, akkor el kell pakolni, bemenni, zabálni egy jót, rákuporodni asszonyra, és másnap lehet folytatni a türelmes szerelést. (A mosdást ki ne hagyd)

Megosztás:

Most keresem amegfelelő embert hozzá és csinálom nekije a helyet :wink:

Mjd kiderül milyen lesz 8)

csak egyszerre akarom hekkelni más lakatosmunkákkal 1ütt és van ami még beszerzés alatt :idea:

Milyen hely kell hozzá?????????

Nekem csak a motorháztető kellett!!! :) :D

Vagy mást is akarsz morcositani??

Megosztás:

Uncsitesom ferjenek van egy 92-es astraja. C14NZ

Eleg fura dolgokat muvel mostaban.

Pl:gazadasra nem reagal,elozes kozben megtorpan,leall es nehezen indithato utana,alapjarat hol magas,hol alacsony es ehhez hasonlo tunetek.

Mit kell cserelni?

Mi lehet a hiba forrasa?

Elsőként az alapjáratmotort, pillangószelep környékét, és még valami, ami most nem jut eszembe - :roll: - ki kellne tisztogatni féktisztitó spray közreműködésével. Ezek eléggé el tudnak koszolodni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.