epk947 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hali. valaki nem tudja hogyan lehetne turbó nélkül hasonló ien hangot :lol: varázsolni olcsón esetleg valami maszekkal astrába ? :) http://youtu.be/sprzjh1zY9M lefujó szelepet belelehet szerelni h csak ien legyen a hangja? vagy van máskütyü erre ? Vedd fel a hangját kazettás magnóra és játszd le magadnak menet közben! ;) Ingyér van! Elég olcsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rycsy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Vedd fel a hangját kazettás magnóra .......... NAGYON VICCES -.-" ezt feltétlen le kellet ide irnod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 NAGYON VICCES -.-" ezt feltétlen le kellet ide irnod... Én is így gondolom, miután most írtad, hogy a motorod be sem indul és gőzöd sincs róla, hogy miért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rycsy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Én is így gondolom, miután most írtad, hogy a motorod be sem indul és gőzöd sincs róla, hogy miért. ;) -.-" csak érdeklödöm a dolog iránt de látom itt csak kötekedöbe botlok ...le lehet kopni rólam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 -.-" csak érdeklödöm a dolog iránt de látom itt csak kötekedöbe botlok ...le lehet kopni rólam. :lol: Ha neked az egyenes válasz kötekedés, akkor nincs mit hozzátennem. Igaz, humoros formában tettem, mert azt is írhattam volna, hogy nem lehet. Annak a szelepnek ugyanis az a szerepe, hogy a turbókompresszor által termelt túlnyomást egy bizonyos érték fölé ne engedje, illetve bizonyos üzemi állapotban elengedje és lefújja. Vagyis mondhatjuk, ez egy biztonsági szelep. Mivel neked nincs turbókompresszor a kocsidban, ezért a kérdés felvetése nem aktuális. Remélem ez már kielégítő válasz volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rycsy Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ha neked az egyenes válasz kötekedés, akkor nincs mit hozzátennem. Igaz, humoros formában tettem, mert azt is írhattam volna, hogy nem lehet. Annak a szelepnek ugyanis az a szerepe, hogy a turbókompresszor által termelt túlnyomást egy bizonyos érték fölé ne engedje, illetve bizonyos üzemi állapotban elengedje és lefújja. Vagyis mondhatjuk, ez egy biztonsági szelep. Mivel neked nincs turbókompresszor a kocsidban, ezért a kérdés felvetése nem aktuális. Remélem ez már kielégítő válasz volt. jojo tudom h mi a szerepe utánna olvastammár párszór. Nekem csak a hangja kellet volna. :lol: Köszöntem a választ. ÜDV.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 jojo tudom h mi a szerepe utánna olvastammár párszór. Nekem csak a hangja kellet volna. :lol: Köszöntem a választ. ÜDV.... ;) Corsa topikban egyik srácnak véletlen 1.4si szívósor tömítés került az autójába 14nz helyett. Azt mondta,hogy turbósan fütyülős hangja lett az autónak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 jojo tudom h mi a szerepe utánna olvastammár párszór. Nekem csak a hangja kellet volna. :lol: Köszöntem a választ. ÜDV.... :) :) Te jó ég!... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 -.-" csak érdeklödöm a dolog iránt de látom itt csak kötekedöbe botlok ...le lehet kopni rólam. :lol: Ez nem igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foxx Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok, a budapesti szmogriadó kapcsán gondolom felmerült már jópár klubtársban, hogy az autója melyik besorolásba illik... én is rengeteget kertesgéltem a C16SE motoromról, de nem találtam neki besorolást. Ti biztos rendelkeztek az infóval, ezért a többi opelos nevében is kérném, hogy a "motoros" táblázatba szúrjatok be egy új oszlopot a hivatalos emissziós besorolásról! Nekem az 1994-es Astra kombimhoz (C16SE motor) piros plakett, és "2-es kategória" van társitva, de szerintem az EURO II-t is tudja, ami pedig már 4-es osztály és kék plakett. Kérem a Tisztelt Hozzáértőket, tegyenek rendet ebben a kérdésben is! A műszaki tartalmas anyagokért le a kalappal, eszméletlen sok infót találni, remek jók a fényképes szerelési leirások, hálás köszönet értük! Előre is köszi: LepényBalázs 1994 Astra Kombi C16SE Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok, a budapesti szmogriadó kapcsán gondolom felmerült már jópár klubtársban, hogy az autója melyik besorolásba illik... én is rengeteget kertesgéltem a C16SE motoromról, de nem találtam neki besorolást. Ti biztos rendelkeztek az infóval, ezért a többi opelos nevében is kérném, hogy a "motoros" táblázatba szúrjatok be egy új oszlopot a hivatalos emissziós besorolásról! Nekem az 1994-es Astra kombimhoz (C16SE motor) piros plakett, és "2-es kategória" van társitva, de szerintem az EURO II-t is tudja, ami pedig már 4-es osztály és kék plakett. Kérem a Tisztelt Hozzáértőket, tegyenek rendet ebben a kérdésben is! A műszaki tartalmas anyagokért le a kalappal, eszméletlen sok infót találni, remek jók a fényképes szerelési leirások, hálás köszönet értük! Előre is köszi: LepényBalázs 1994 Astra Kombi C16SE Hi! A C-s motorkód egyértelműen Euro1-et jelent, és a magyar hatóságokat egyáltalán nem érdekli, hogy az autód műszerrel mérve mit tudna produkálni. A másik dolog, hogy önkényesen kitaláltak egy dátumot ('96), ami előtt (hivatalosan) sehogy se kaphat jobb besorolást egy autó, még ha a gyártója szerint Euro2-es, akkor sem. De még ez sem működik tökéletesen, mert sok olyan autó kap piros matricát, ami '96 utáni és Euro2-es, pusztán az okmányirodák figyelmetlenségéből. Viszont ez esetben legalább van lehetőség kijavíttatni a hibás besorolást. Másik dolog, hogy ha igaz a hír, jövőre az Euro6 bevezetésével egyel tolódik a dolog, tehát ha most valahogy ki is harcolná vki a kék matricát, a következő műszakin emiatt pirosat kap megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hali. valaki nem tudja hogyan lehetne turbó nélkül hasonló ien hangot :lol: varázsolni olcsón esetleg valami maszekkal astrába ? ;) http://youtu.be/sprzjh1zY9M lefujó szelepet belelehet szerelni h csak ien legyen a hangja? vagy van máskütyü erre ? Hali! Elvileg van egy kipufogóba beszerelhető hát ilyen fütyülő szerűség ami által elvileg, "mert hogy azt írták hozzá" olyan hangja lesz mint ha turbós lenne!! Nem tudom milyen lehet próbáld meg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hali! Van egy c16nz 92-es astrám és a következő a problémám! Hidegen mikor indítom nehezen akar beindulni, valamint mikor elindulok sokszor fulladozik de amint bemelegszik megy rendesen és ha leállítom és újra beindítom akkor pöcre indul! Mi lehet a probléma?! Most lett cserélve ECU és az óra hőgomba, alapjárati motor, lambda szonda! Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hi! A C-s motorkód egyértelműen Euro1-et jelent, és a magyar hatóságokat egyáltalán nem érdekli, hogy az autód műszerrel mérve mit tudna produkálni. A másik dolog, hogy önkényesen kitaláltak egy dátumot ('96), ami előtt (hivatalosan) sehogy se kaphat jobb besorolást egy autó, még ha a gyártója szerint Euro2-es, akkor sem. De még ez sem működik tökéletesen, mert sok olyan autó kap piros matricát, ami '96 utáni és Euro2-es, pusztán az okmányirodák figyelmetlenségéből. Viszont ez esetben legalább van lehetőség kijavíttatni a hibás besorolást. Másik dolog, hogy ha igaz a hír, jövőre az Euro6 bevezetésével egyel tolódik a dolog, tehát ha most valahogy ki is harcolná vki a kék matricát, a következő műszakin emiatt pirosat kap megint. Ez nem igaz. Enyém is 95-ös és ugyanúgy műszakinál adatlappal, majd okmányirodában 600ft kicsengetése után ott a kék matricám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hi! .... Másik dolog, hogy ha igaz a hír, jövőre az Euro6 bevezetésével egyel tolódik a dolog, tehát ha most valahogy ki is harcolná vki a kék matricát, a következő műszakin emiatt pirosat kap megint. Az Euro 6-nak 2014 szeptembere a tervezett időpontja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hali! Van egy c16nz 92-es astrám és a következő a problémám! Hidegen mikor indítom nehezen akar beindulni, valamint mikor elindulok sokszor fulladozik de amint bemelegszik megy rendesen és ha leállítom és újra beindítom akkor pöcre indul! Mi lehet a probléma?! Most lett cserélve ECU és az óra hőgomba, alapjárati motor, lambda szonda! Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném!! Biztos az óráét cserélted? Az egyvezetékest? Mert annak semmi köze a motorvezérlőhöz, az ECU-nak külön hőgombája van a motor hátulján, a generátor mögött, 2-vezetékes csati megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ez nem igaz. Enyém is 95-ös és ugyanúgy műszakinál adatlappal, majd okmányirodában 600ft kicsengetése után ott a kék matricám. Akkor Neked szerencséd volt, Nekem van olyan kollégám, akinek a '95.ös autóját nem voltak hajlandóak átírni 4-esre, pedig a gyár szerint Euro2-es. Se az NKH vizsgabázison, se az ocsmányirodában nem voltak hajlandók foglalkozni vele. Mondjuk igazából értelme sincs sztem, évente pár nap, amikor nem közlekedhet vele az ember bizonyos városokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Akkor Neked szerencséd volt, Nekem van olyan kollégám, akinek a '95.ös autóját nem voltak hajlandóak átírni 4-esre, pedig a gyár szerint Euro2-es. Se az NKH vizsgabázison, se az ocsmányirodában nem voltak hajlandók foglalkozni vele. Mondjuk igazából értelme sincs sztem, évente pár nap, amikor nem közlekedhet vele az ember bizonyos városokban. Mikor próbálkozott ezzel a kollegád? Én 2010 májusában vizsgáztattam. Nekem is kicsit erőszakosan kellett kérnem, de akadály inkább az ügyintéző nő volt, ő nem akarta, de regaszkodtam hozzá, hogy a vizsgabiztosokat kérdezze meg. Ők már simán csinálták egy csepp ellenállás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foxx Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hi! A C-s motorkód egyértelműen Euro1-et jelent, és a magyar hatóságokat egyáltalán nem érdekli, hogy az autód műszerrel mérve mit tudna produkálni. A másik dolog, hogy önkényesen kitaláltak egy dátumot ('96), ami előtt (hivatalosan) sehogy se kaphat jobb besorolást egy autó, még ha a gyártója szerint Euro2-es, akkor sem. De még ez sem működik tökéletesen, mert sok olyan autó kap piros matricát, ami '96 utáni és Euro2-es, pusztán az okmányirodák figyelmetlenségéből. Viszont ez esetben legalább van lehetőség kijavíttatni a hibás besorolást. Másik dolog, hogy ha igaz a hír, jövőre az Euro6 bevezetésével egyel tolódik a dolog, tehát ha most valahogy ki is harcolná vki a kék matricát, a következő műszakin emiatt pirosat kap megint. Köszi szépen! Ezek szerint faterom '94-es gyártású, '95-ös évjáratú X16SZ-jével még pályázhat a kék matricára? üdv: LepényBalázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Köszi szépen! Ezek szerint faterom '94-es gyártású, '95-ös évjáratú X16SZ-jével még pályázhat a kék matricára? üdv: LepényBalázs Igen, pont azért X-es a motorkódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Biztos az óráét cserélted? Az egyvezetékest? Mert annak semmi köze a motorvezérlőhöz, az ECU-nak külön hőgombája van a motor hátulján, a generátor mögött, 2-vezetékes csati megy rá. Igen, egyszerre cseréltem őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza81 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Üdv mindenkinek!A segítségeteket kérném 96-os az autó 1.4 16V(X14XE).Sokakkal ellentétben nekem hidegen rángat dadog akár meg is áll.Hidegindításnál kb 1 percig amíg magasabb a fordulatszám még tűrhető a motor járása de ahogy fokozatosan veszi vissza a fordulatot alapjáraton úgy kezd pöfögni egyre jobban.Elindulok vele kb 5-800m után mintha 3 henger menne vagy még rosszabb ha leveszem a lábam a gázról le is áll,ilyenkor akárhogy nyomom max 50km/h a max sebesség!Elérem a 3-4 megtett kilométert elkezd húzni kisimul lehet nyomni neki!A melegedéssel kapcsolatos a probléma az biztos!Volt már ilyen problémám, akkor ha lehet hinni a szerelőnek a szelepfészkeket kellett kimarni mert elkokszosodott és nem tudott sűríteni a henger.De akkor melegen miért jó?Nyáron nincs is probléma de most hogy megjött a hideg egyre rosszabb.A hő hatására tágul a szelep és akkor már zár vagy mi?Üzemmelegen tökéletesen megy van erő,nem pöfög,víz nem fogy.Mi az ami összefügghet a melegedéssel?Hidegindításnál úgy vettem észre,hogy addig jó amíg van megy valami kis "elektromotor" legalábbis ilyen a hangja van ami megy kb 40-50 másodpercig aztán hallani ahogy leáll és abban a pillanatban az alapjárat is csökken és már remeg is picit.Már készen vagyok teljesen, várom az ötleteket mi lehet a probléma.Most épp termosztát cserére készülök hátha bejön.Diagnosztika szerint semmi baja a kocsinak.Köszönettel! sad.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Üdv mindenkinek!A segítségeteket kérném 96-os az autó 1.4 16V(X14XE).Sokakkal ellentétben nekem hidegen rángat dadog akár meg is áll.Hidegindításnál kb 1 percig amíg magasabb a fordulatszám még tűrhető a motor járása de ahogy fokozatosan veszi vissza a fordulatot alapjáraton úgy kezd pöfögni egyre jobban.Elindulok vele kb 5-800m után mintha 3 henger menne vagy még rosszabb ha leveszem a lábam a gázról le is áll,ilyenkor akárhogy nyomom max 50km/h a max sebesség!Elérem a 3-4 megtett kilométert elkezd húzni kisimul lehet nyomni neki!A melegedéssel kapcsolatos a probléma az biztos!Volt már ilyen problémám, akkor ha lehet hinni a szerelőnek a szelepfészkeket kellett kimarni mert elkokszosodott és nem tudott sűríteni a henger.De akkor melegen miért jó?Nyáron nincs is probléma de most hogy megjött a hideg egyre rosszabb.A hő hatására tágul a szelep és akkor már zár vagy mi?Üzemmelegen tökéletesen megy van erő,nem pöfög,víz nem fogy.Mi az ami összefügghet a melegedéssel?Hidegindításnál úgy vettem észre,hogy addig jó amíg van megy valami kis "elektromotor" legalábbis ilyen a hangja van ami megy kb 40-50 másodpercig aztán hallani ahogy leáll és abban a pillanatban az alapjárat is csökken és már remeg is picit.Már készen vagyok teljesen, várom az ötleteket mi lehet a probléma.Most épp termosztát cserére készülök hátha bejön.Diagnosztika szerint semmi baja a kocsinak.Köszönettel! sad.gif Attól, hogy több topikba és oda is többször bekopizod a kérdésed nem kapsz több választ max a moderátorok haragját váltod ki. Sajnos ha nincs válasz valószínű nincsenek ötletek vagy hasonló tapasztalatok. Én azt javaslom egy rángatós reggel után mielőtt még bemelegedne állj meg és nézd meg a gyertyákat hátha le lehet szűkíteni a problémát hengerre esetleg gyertya színén látszik, hogy hol kap vagy nem kap benyát vagy szikrát a motor. Lehet valami olyan problémád van amit a lambda ki tud korrigálni, de hidegen amíg nem figyeli a lambdát és bevasalt program szerint megy a motor addíg érezteti magát ahiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Üdv mindenkinek!A segítségeteket kérném 96-os az autó 1.4 16V(X14XE).Sokakkal ellentétben nekem hidegen rángat dadog akár meg is áll.Hidegindításnál kb 1 percig amíg magasabb a fordulatszám még tűrhető a motor járása de ahogy fokozatosan veszi vissza a fordulatot alapjáraton úgy kezd pöfögni egyre jobban.Elindulok vele kb 5-800m után mintha 3 henger menne vagy még rosszabb ha leveszem a lábam a gázról le is áll,ilyenkor akárhogy nyomom max 50km/h a max sebesség!Elérem a 3-4 megtett kilométert elkezd húzni kisimul lehet nyomni neki!A melegedéssel kapcsolatos a probléma az biztos!Volt már ilyen problémám, akkor ha lehet hinni a szerelőnek a szelepfészkeket kellett kimarni mert elkokszosodott és nem tudott sűríteni a henger.De akkor melegen miért jó?Nyáron nincs is probléma de most hogy megjött a hideg egyre rosszabb.A hő hatására tágul a szelep és akkor már zár vagy mi?Üzemmelegen tökéletesen megy van erő,nem pöfög,víz nem fogy.Mi az ami összefügghet a melegedéssel?Hidegindításnál úgy vettem észre,hogy addig jó amíg van megy valami kis "elektromotor" legalábbis ilyen a hangja van ami megy kb 40-50 másodpercig aztán hallani ahogy leáll és abban a pillanatban az alapjárat is csökken és már remeg is picit.Már készen vagyok teljesen, várom az ötleteket mi lehet a probléma.Most épp termosztát cserére készülök hátha bejön.Diagnosztika szerint semmi baja a kocsinak.Köszönettel! sad.gif És mi lenne, ha ezt mind egy szervizben kérdeznéd meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 a képen látható, pirossal jelölt vékony vezetéknek van kifejezetten valami neve ahogy utána lehet nézni? ismerősömnek rossz helyen volt elvezetve, hozzáért a meleg motorhoz és elolvadt ... nagyon nehezen indul be, és nagyobb gáznál rángat az autó és leáll, ezek a tünetek a kábel végett lehetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts