petiii Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 Hello! pontosan hol is van a hőgomba?? tudom hogy a vizpumpa felett. de ahhoz nagyon széktkell szedni vmit? vagy csak simán benyulok és ott van? esetleg egy képpel vki tud szolgálni?
petiii Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 Hello! pontosan hol is van a hőgomba?? tudom hogy a vizpumpa felett. de ahhoz nagyon széktkell szedni vmit? vagy csak simán benyulok és ott van? esetleg egy képpel vki tud szolgálni? öhhm nem a vízhűtő oldalán van????
Hjoe Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 öhhm nem a vízhűtő oldalán van???? Ő arra gondol, ami a műszeregységgel van összeköttetésben. A hőmérsékletjelző kis érzékelőjére.
petiii Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 Ő arra gondol, ami a műszeregységgel van összeköttetésben. A hőmérsékletjelző kis érzékelőjére. Nemtudom. azt mondta ittt feljebb vki hogy ott lehet légteleniteni a rendszert. mert am most cseréltem hűtőfolyadékot.
Hjoe Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 Nemtudom. azt mondta ittt feljebb vki hogy ott lehet légteleniteni a rendszert. mert am most cseréltem hűtőfolyadékot. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=46fa1f4ad...&aid=211904 A gázbowden rugú mellett lévő kis kerek holmi. Jobbra. Arra megy egy vezeték, ami a műszeregység jeladója. Na azt kell kitekerni, és ott légteleníteni.
petiii Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=46fa1f4ad...&aid=211904 A gázbowden rugú mellett lévő kis kerek holmi. Jobbra. Arra megy egy vezeték, ami a műszeregység jeladója. Na azt kell kitekerni, és ott légteleníteni. köszi! ;)
FPepe Elküldve Október20, 2011 Elküldve Október20, 2011 köszi! ;) Visszatekeréskor érzéssel meghúzni, mert beletörhet!
Tarakos Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Sziasztok! Két dologban szeretném a segítségeteket kérni (egyik sem kifejezetten motor téma, de majdnem) 1: A kormány szervó folyadékát le kell-e cserélni valamilyen futásteljesítmény után, vagy csak ha már gond van vele? 40ekm és 11 év van benne, így talán nem ártana. Egyáltalán hol bontsam meg a rendszert, és aztán miként légtelenítsem? 2: Hátsó kipufogó dobot szeretnék cserélni, de a sedanhoz nem találtam eddig. Esetleg a caravan hátsó dobja megegyezik vele? Vagy melyik astráét nézegessem? (Olyan kéne ami a gyári csatlakozáshoz mókolás nélkül felrakható) Előre is köszönöm a segítségeteket!
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 1: A kormány szervó folyadékát le kell-e cserélni valamilyen futásteljesítmény után, vagy csak ha már gond van vele? 40ekm és 11 év van benne, így talán nem ártana. Egyáltalán hol bontsam meg a rendszert, és aztán miként légtelenítsem? Szerintem nem kell nekem a gyári van benne 155ekm és 16 év után is és semmi bajom vele (igaz50ekm-nél kapott bele metabondot) Minden esetre ártani nem fog ha kicseréled ;) 2: Hátsó kipufogó dobot szeretnék cserélni, de a sedanhoz nem találtam eddig. Esetleg a caravan hátsó dobja megegyezik vele? Vagy melyik astráét nézegessem? (Olyan kéne ami a gyári csatlakozáshoz mókolás nélkül felrakható) Hol kerested a kipuf dobot? Olyan nics hogy nincs! Szinte minden webshop hozza hozzá a dobot (unix,bardi,startauto stb) csak be kell adni az autó adatait (motor, évjárat stb) Arra figyelj a hátsó dobnál, hogy milyen a felfüggesztés kampós vagy az egész dobot átölelő bilincses. Ha bilincses azt is újat érdemes, na meg felfüggesztő gumikat is.
Tarakos Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Szerintem nem kell nekem a gyári van benne 155ekm és 16 év után is és semmi bajom vele (igaz50ekm-nél kapott bele metabondot) Minden esetre ártani nem fog ha kicseréled ;) Hol kerested a kipuf dobot? Olyan nics hogy nincs! Szinte minden webshop hozza hozzá a dobot (unix,bardi,startauto stb) csak be kell adni az autó adatait (motor, évjárat stb) Arra figyelj a hátsó dobnál, hogy milyen a felfüggesztés kampós vagy az egész dobot átölelő bilincses. Ha bilincses azt is újat érdemes, na meg felfüggesztő gumikat is. Köszönöm a segítséget! Van otthon GM hidraulika folyadékom pár liternyi, azt kapna, ha megtudom, hogy hol is bontsam meg a rendszert. (Meg a légtelenítés miként is megy) Az autókereskedők című sorozatban feltöltötték, majd párszor kopptól koppig tekerték a kormányt járó motornál, és ennyi volt a légtelenítés. (Persze nem opelnél) Kipufogóban bevallom, hogy valamiféle típusspecifikus sportdobot szeretnék, és ott csak a karavánt meg a 3-5 ajtós verziót hozzák a cégek. Ezért gondoltam, hogy valamelyik jó a szedánhoz is. (A dob egyébként teljesen jó, csak ugye halk, és már nem sokáig bírom a csendet.)
Fori23 Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Üdv! Elosztófedél+rotor cserére van ajánlott brand, ami hasonló minőség, mint a gyári(bosch)? Vagy mindegy, a noname is ugyanolyan jó? Facet-et néztem ki ~5 ezer a kettőért. Valahogy nincs humorom a bosch 12-13 ezerhez.
Tarakos Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Üdv! Elosztófedél+rotor cserére van ajánlott brand, ami hasonló minőség, mint a gyári(bosch)? Vagy mindegy, a noname is ugyanolyan jó? Facet-et néztem ki ~5 ezer a kettőért. Valahogy nincs humorom a bosch 12-13 ezerhez. OFF autóval van tapasztalatom csak, de a Facet nem volt rossz minőség.
Fori23 Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 OFF autóval van tapasztalatom csak, de a Facet nem volt rossz minőség. Nekem is, Ladával nem volt vele gond. Ez a gyári 125 ezret kibírt, és, ha ennyit nem is várok, de ne kelljen évente cserélgetni.
Tarakos Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Nekem is, Ladával nem volt vele gond. Ez a gyári 125 ezret kibírt, és, ha ennyit nem is várok, de ne kelljen évente cserélgetni. Nekem kb: 3 éve van bent és eddig nem volt vele gondom. 8700-as fordulaton is van stabilan gyújtás, nem lehet panaszra okom.
Fori23 Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Nekem kb: 3 éve van bent és eddig nem volt vele gondom. 8700-as fordulaton is van stabilan gyújtás, nem lehet panaszra okom. A Facet?
Tarakos Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 A Facet? Igen. Gyárilag Hitachi van, de az egyrészt beszerezhetetlen a GTi-hez, másrészt ha mégis van akkor méreg drága.
Fori23 Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Igen. Gyárilag Hitachi van, de az egyrészt beszerezhetetlen a GTi-hez, másrészt ha mégis van akkor méreg drága. Ja, értem! Csak megzavart a 8700rpm ;)
zotya975 Elküldve Október21, 2011 Elküldve Október21, 2011 Üdv! Elosztófedél+rotor cserére van ajánlott brand, ami hasonló minőség, mint a gyári(bosch)? Vagy mindegy, a noname is ugyanolyan jó? Facet-et néztem ki ~5 ezer a kettőért. Valahogy nincs humorom a bosch 12-13 ezerhez. Szerintem tökmindegy, egyszerű fém-bakelit kombináció mindegyik, (szinte) mozgó alkatrész nélkül.
Marek Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Sziasztok! Két dologban szeretném a segítségeteket kérni (egyik sem kifejezetten motor téma, de majdnem) 1: A kormány szervó folyadékát le kell-e cserélni valamilyen futásteljesítmény után, vagy csak ha már gond van vele? 40ekm és 11 év van benne, így talán nem ártana. Egyáltalán hol bontsam meg a rendszert, és aztán miként légtelenítsem? 2: Hátsó kipufogó dobot szeretnék cserélni, de a sedanhoz nem találtam eddig. Esetleg a caravan hátsó dobja megegyezik vele? Vagy melyik astráét nézegessem? (Olyan kéne ami a gyári csatlakozáshoz mókolás nélkül felrakható) Előre is köszönöm a segítségeteket! nekem a bárdiba azt sem tudták hogy miről beszélek mikor mondtam hogy nem bilincses kell nekem hanem az eredeti. aztán két nap múlva hívtak hogy van a pesti boltjukba 1db 60 ezer forintért. ;) x18xe
Felkiáltójel Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Sziasztok! Le szeretném szerelni a befecskendezőt(központi), van valami trükkös "rész" a leszerelésben?Vagy csak simán kioldom a csavarokat,bilincseket és leveszem?Illetve van e valami menete a leszerelésnek,illetve felszerelésnek?Van egy ultrahangos tisztítom és kiszeretném tisztítani az egész egységet.Köszönöm előre is a segítséget\tanácsokat. Gergő
jankovacs Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Sziasztok! 93' C16NZ F Astra hidegben, kb. -3 fokban azonnal beindul, de hidegben a beindulást rögtön követi egy pillanatnyi nyöszörgő hang. Most cseréltem le az eddigi öreg, ramaty aksit egy vadi újra. Szerintetek lehet a hang összefüggésben az aksi cserével vagy semmi köze hozzá? Mit gondoltok?
Guest gorbi Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Sziasztok! 93' C16NZ F Astra hidegben, kb. -3 fokban azonnal beindul, de hidegben a beindulást rögtön követi egy pillanatnyi nyöszörgő hang. Most cseréltem le az eddigi öreg, ramaty aksit egy vadi újra. Szerintetek lehet a hang összefüggésben az aksi cserével vagy semmi köze hozzá? Mit gondoltok? Szia! Fülelni kell, hogy honnan jön a hang. Lehet szíj(környéki)probléma is, de akár más is (mint nálam). Nálam is előfordul mínusz fokokban néha. Mikor nem én indítottam, akkor a motortérben fülre egyértelműen az önindító felől jött a hang. Ez már sok éve kezdődött, azóta sem foglalkozom vele.
jankovacs Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Hello Gorbi! Köszi a hozzászólást. Meghallgattam, kb. az injektorfej körül hallom. De csak saccolni tudom. Reggeli első indításnál csinálja mínuszokban, utána soha egész nap. Szia! Fülelni kell, hogy honnan jön a hang. Lehet szíj(környéki)probléma is, de akár más is (mint nálam). Nálam is előfordul mínusz fokokban néha. Mikor nem én indítottam, akkor a motortérben fülre egyértelműen az önindító felől jött a hang. Ez már sok éve kezdődött, azóta sem foglalkozom vele.
samtron77 Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Üdv. Tud nekem ajánlani valaki 1 ECU diagnosztizálló mühelyt? Esetleg fejér megyében? Kösz!
FPepe Elküldve Október22, 2011 Elküldve Október22, 2011 Üdv. Tud nekem ajánlani valaki 1 ECU diagnosztizálló mühelyt? Esetleg fejér megyében? Kösz! Érden tudok olyan kis Opel szervízt, ahol van Tech2 műszer.
Recommended Posts