atis c14se Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 hát igen most majd úgyis jön le mert alatta dolgom lesz :D és akkor azis rendbe lesz! tudsz mondani valami festéket ami ott megállja a helyét? szerencsére ilyen jól néz ki kinntról is az autó :P ritkán járok vele épp most néztem hogy tavaly óta 2 ezer km-ert raktam bele Kandalló festék.
Nagymate Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Valaki már próbálkozott C14SE-ből mit lehet kihozni? 210 óra szerint. kpem is van csak nem ezen a gépen.. de tudom igazolni bármikor..
Nagymate Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 elég szar képek http://href.hu/x/g53p http://href.hu/x/g53t
Nagymate Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 itt a bizonyíték: csak nekem van ilyen csúnya vastag fehér szivaccsal felragasztva az utánfutó visszajelző izé :D http://href.hu/x/g53u
Nagymate Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 most olvasom, lehet nem is ez volt a kérdés hanem hogy hány lovat ? :P bocsi :D
astrabandi Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Kandalló festék. Ja . Nekem van és szívesen adnék belőle akinek kell .Ócsón mondjuk öööö ingyen .
atis c14se Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Ja . Nekem van és szívesen adnék belőle akinek kell .Ócsón mondjuk öööö ingyen . Csak nem a kandalló gyárból?? :D
astrabandi Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Csak nem a kandalló gyárból?? :D Majdnem . :P
Hjoe Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 hát igen most majd úgyis jön le mert alatta dolgom lesz :D és akkor azis rendbe lesz! tudsz mondani valami festéket ami ott megállja a helyét? szerencsére ilyen jól néz ki kinntról is az autó :P ritkán járok vele épp most néztem hogy tavaly óta 2 ezer km-ert raktam bele http://www.schuller.eu/hu/Termkek/Prisma-C...-C-ig-hll-spray Nekem ez van a blokkon, teknőn. Igaz a hővédő lemezre nem fújtam.
atis c14se Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Majdnem . :D Majdnem????? Akkor az oda tartó kamionról?? :P :P :D :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 210 óra szerint. kpem is van csak nem ezen a gépen.. de tudom igazolni bármikor.. Milyen gumik vannak fent a tieden? ("pici" gumival nekem is akasztotta az órát a wartburg. :D ) GPS-el nem mérted? :P csak nekem van ilyen csúnya vastag fehér szivaccsal felragasztva az utánfutó visszajelző izé :P http://href.hu/x/g53u Igen! :D Nekem ilyen a visszajelző! (világítás kapcsoló mellett) De hamarosan bekerül a műszeregységbe a gyári helyére! :D Bal oldalt zöld ikonocska. :D
Endre06 Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Akkor majd indexelésnél bellül fog villogni az ikon? Mert ha igen akkor pl engem zavarna. :D vagy csak azt jelzi hogy rá van csatolva? Bár szerintem műszakin kell hogy külön villogjon. Szerintem.
Marek Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Ja . Nekem van és szívesen adnék belőle akinek kell .Ócsón mondjuk öööö ingyen . milyen szinü van? tudsz nekem adni persze nem ingyen
Nagymate Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Milyen gumik vannak fent a tieden? ("pici" gumival nekem is akasztotta az órát a wartburg. :D ) GPS-el nem mérted? :P Igen! :P Nekem ilyen a visszajelző! (világítás kapcsoló mellett) De hamarosan bekerül a műszeregységbe a gyári helyére! :D Bal oldalt zöld ikonocska. :D 14essel produkálta ezt.. de tisztában vagyok vele hogy ez nem valóss.. viszont ahoz képest hogy valaki azt mondja 160 nál vége, egész jó..
astrásgyerek Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Akkor majd indexelésnél bellül fog villogni az ikon? Mert ha igen akkor pl engem zavarna. :D vagy csak azt jelzi hogy rá van csatolva? Bár szerintem műszakin kell hogy külön villogjon. Szerintem. A műszerfalban, ahol a gyári helye is van. Zavarna? engem nem, legalább látnám. :P de hogy villog a rendes, és villog az utánfutó visszajelzője is, nem értem miért zavarna? :D Úgyis csak indexelésnél villogna... :D 14essel produkálta ezt.. de tisztában vagyok vele hogy ez nem valóss.. viszont ahoz képest hogy valaki azt mondja 160 nál vége, egész jó.. Ha 14-essel mutatta, akkor inkább közelebb van a valóshoz, hacsak nem virsli-vékony gumikon nézted. :) Az SE-k jobban mennek ám mint az NZ-k. :D (az enyém meg nem is hiszem, hogy többet menne 160-nál, sosem néztem meg, de nem is fogom, elég a 130 is. :P )
astrabandi Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Majdnem????? Akkor az oda tartó kamionról?? :D :P :P :D Nem talált !Kazán gyárból . " megspórolt "cuc mivel ezzel festjük a kazánokat nem a régi szomszéd csinálta kazánra gondolj hanem fúl ultra modern . :D
astrabandi Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 milyen szinü van? tudsz nekem adni persze nem ingyen Matt fekete .ha kel pü-ben meg dumcsizzuk . Mondtan ócsó .
atis c14se Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Nem talált !Kazán gyárból . " megspórolt "cuc mivel ezzel festjük a kazánokat nem a régi szomszéd csinálta kazánra gondolj hanem fúl ultra modern . :D Ja értem. Akkor nem kandalló, hanem kazán. Mert én meg kandalló gyárba dolgoztam.
Nagymate Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 A műszerfalban, ahol a gyári helye is van. Zavarna? engem nem, legalább látnám. :D de hogy villog a rendes, és villog az utánfutó visszajelzője is, nem értem miért zavarna? :P Úgyis csak indexelésnél villogna... :D Ha 14-essel mutatta, akkor inkább közelebb van a valóshoz, hacsak nem virsli-vékony gumikon nézted. :) Az SE-k jobban mennek ám mint az NZ-k. :D (az enyém meg nem is hiszem, hogy többet menne 160-nál, sosem néztem meg, de nem is fogom, elég a 130 is. :P ) talán téli gumi volt ez de sim a nyárival is tudja. nincs különbség. az utánfutó visszajelzőnek meg ott a helye... ha máshol villog mivel jobb? jobb mint az ide oda beragasztott befúrt.. úgyis csak akkor villog ha futóval mész. :D
epk947 Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Nem talált !Kazán gyárból . " megspórolt "cuc mivel ezzel festjük a kazánokat nem a régi szomszéd csinálta kazánra gondolj hanem fúl ultra modern . :P Már tudom miért rozsdásodik a kazánom! :D
astrabandi Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Már tudom miért rozsdásodik a kazánom! :P :P :D Hát ha neked is ÖKOFEN - nes van akkor tuti nem ezért mert nálunk szigorúan réteg vizsgálat van minden egyes kazánon amit rá kell vezetni a kisérőlapra és így megy a meoba aztán acsomagolás hoz . :Dkazán
FPepe Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 :P :D Hát ha neked is ÖKOFEN - nes van akkor tuti nem ezért mert nálunk szigorúan réteg vizsgálat van minden egyes kazánon amit rá kell vezetni a kisérőlapra és így megy a meoba aztán acsomagolás hoz . :Dkazán Gondolom nem olcsó egy ilyen kazán... :P
zotya975 Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Utolért a végzet, a háztól 5 kilóméterre fuldoklás-rángatás közepette leállt a motor. Még néhányszor elindult, zakatolva járt megfordultam mentem pár kilómétert aztán már el sem indult. Pumpát hallottam járni, hibakód nincs. Annyit nyektettem az önindító sem húz már be, bár pörög. Anyuék húztam haza Corsával, most állok neki. :D
samtron77 Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Utolért a végzet, a háztól 5 kilóméterre fuldoklás-rángatás közepette leállt a motor. Még néhányszor elindult, zakatolva járt megfordultam mentem pár kilómétert aztán már el sem indult. Pumpát hallottam járni, hibakód nincs. Annyit nyektettem az önindító sem húz már be, bár pörög. Anyuék húztam haza Corsával, most állok neki. :D Ne aggódj! Tudod Opel sosem kop el!!!! :P
zotya975 Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Ne aggódj! Tudod Opel sosem kop el!!!! :P Most mégis. :D
Recommended Posts