redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 hol? nemtom ennyit mondtak telefonba, hogy csöpög az olaj valszeg vmi tömítéseket kell cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 "c20xe gsi csöpög az olaj. mit kell vele csinálni és kb mi pénzért? " Kell alá tálkát tenni. Ez kb. 100Ft. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 de bazz RED pont úgy beszélsz mint 1 user. Sztem sok helyen csepeghet karter, ha megvan repedve pl, kartertömítés és innen felfele menet jópár helyen... 16szelepes Gabi előre lát6tólag leszel otthon este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 de bazz RED pont úgy beszélsz mint 1 user. Sztem sok helyen csepeghet karter, ha megvan repedve pl, kartertömítés és innen felfele menet jópár helyen... 16szelepes Gabi előre lát6tólag leszel otthon este? Le kell engedni minden olajat a gépből, akkor nem fog csöpögni :) Randizgatunk, randizgatunk ? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Aztec! Jöhetsz 8 után, de hívj fel előtte, és csak kidobom majd a cuccost, mert vendégem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 de bazz RED pont úgy beszélsz mint 1 user. Én: ".....és van valami egyéb baja az autonak?" Telefon tulvége: "A hátso ivek rozsdásodnak, és hiányzik az egyik ködlámpa.....ja és mostanában elkezdett csöpögni az olaj, valszeg tömítéseket kell cserélni" ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Lehet még főtengelyszimmering is... de az sem nagy dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Én: ".....és van valami egyéb baja az autonak?" Telefon tulvége: "A hátso ivek rozsdásodnak, és hiányzik az egyik ködlámpa.....ja és mostanában elkezdett csöpögni az olaj, valszeg tömítéseket kell cserélni" ennyi. Királlyyy :) :D :lol: :lol: :lol: Mármint az, hogy már telcsizel is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Ma felhívtam az Opel Csergőt érdeklődtem,hogy mennyi a hidrótőke a C20XE-hez majd mondtak egy bődületes árat és megkérdeztem a tagot,hogy az ecotec motor tőkéi ami az X20XE-hez van az jó-e hozzá és azt mondta,hogy az én motorom kódja szerint már jó hozzá az ecotec :wink: Kérdeztem biztos? mondta igen. Pedig 92-es a motor...... Picit tanácstalan vagyok................. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Köszi a tippet. Gondolom, ha gyujtás lenne, akkor nem csak alapjáraton hallanám. De ki tudja... . Holnap megyek új szerelőhöz... majd megirom mások okulására, hogy mit is találtunk... Jah hogy csak alapjáraton. Akkor figyelmetlenül olvastam :) Nekem alapjáraton semmi kopogás-csörgés nem volt, csak ha nyomtam a gázt, vagy pl dombon felfelé, tehát amikor terhelve volt. Azért érdemes megnézni az előgyujtást egy strobi lámpával. Ki tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Királlyyy :lol: :lol: :lol: :D Mármint az, hogy már telcsizel is :D :D Még néhány év, és Rednek meglesz az a GSÍ! :wink: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Randizgatunk, randizgatunk ? jobb hijján :) de ha minden igaz f9kor már kezemben lesz a new önindító szisztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 [Királlyyy :) :D :lol: :lol: :lol: Mármint az, hogy már telcsizel is ja és ami meglepo egy tök kedves hangu hölgyé a kocsi :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ez melyik is pontosan Norbi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ez melyik is pontosan Norbi? csekk gsi topik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Anti kezdte 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 16 darad, be akkor 2 szetted kell vennet... :roll: :) :D Redi! Ez pont Te kérdezed? Mást ilyenkor már elküldesz a halál f@szára... :lol: Amúgy folyhat a hengerfejnél, az olajhűtőnél, a szelepfedélnél, az olajszűrőnél....meg még 1001 helyen... :roll: Amúgy nagy valószínúséggel elég tömítést cserélni, csak nem mindegy hogy hol és melyiket... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Anti kezdte Te kezdted. :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ma reggel -12 fokban elég nehezen akart a kicsikém beindulni, elég sokat kellett neki könyörögni, mire végre hajlandó volt működni. Az első tekerésnél szinte semmi nem volt, a másodiknál már ígért is valamit, de nem akart menni. Többszöri próbálkozás után aztán nagy nehezen beindult, de ekkor a gázpedált is kellett nyomványolni egy darabig (5-8 sec), hogy a fordulatszám meglegyen. (szerencsétlen katalizátor szerintem anyázott rendesen) Elmentem 3 km-t utána megálltam kb 15 perc múlva visszaültem és akkor már pöccre indult. Mi lehet a gáz? A hideg? Eddig még sosem csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szerintem akksi... Nekem eddig akármilyen hidegben pöccre indult... Sőőőt még pöccebre mint amikor meleg van... nyáron ezért cseréltem akksit... mert mikor nagyon megsütötte a nap, akkor azt nem szerette... De aztán nem sokat segített a dolog (meg kiderült, hogy a régi akksi is tök jó) de arra kíváncsi vagyok, hogy az új gyertyákkal milyen lesz nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Akksi egy hónapja lett cserélve, de nincs is vele gond teker rendesen, a gyertyák is újak kb 1000 km van bennük. Más tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Gyertyakábelek, hőfokjeladó... ? Ezeket meg tudod mérni sima ohmmérővel... A hőfokjeladó 270ohm körül van ha full meleg a moci, meg asszem 1.5-2 kohm ha hideg, de ez nem tuti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 A hőfokjeladó 270ohm körül van ha full meleg a moci, meg asszem 1.5-2 kohm ha hideg, de ez nem tuti.... Eztet merre is találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Hőfokjeladót kizárnám. Inkább szerintem a benyából kapott valami vizesebb adagot. Ha nem lesz rendszeres ez a dolog, akkor szerintem csak ennyi volt. Mennyi van a benyaszűrőben? Érdemes lenne bele Protec-et rakni (fél tankba), kijárni, még egy tank sima benyát kijárni, aztán cserélni utána a benyaszűrőt. Meg ebben a nagy hidegben javallom a 98-ast, jobban virgonckodik tőle a moci, főleg némely 16 szelepesek szeretik (nagy a sűrítési arány). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Mennyi van a benyaszűrőben? Érdemes lenne bele Protec-et rakni (fél tankba), kijárni, még egy tank sima benyát kijárni, aztán cserélni utána a benyaszűrőt. Meg ebben a nagy hidegben javallom a 98-ast, jobban virgonckodik tőle a moci, főleg némely 16 szelepesek szeretik (nagy a sűrítési arány). A szűrőben kb 5-6 ezer van. Ez a protec mi is pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts