Dáwid Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 spzoli írta: Jó hát én is kergettem már r8at, aztán vhogy eltűnt :D De nem a tükörben :D :D
hakapeszimaki Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Sunci írta: Igen de benzinesnél figyelni kell az optimális keverék arányra. Vagyis ha kevés a levegő a benzin égéséhez, akkor nem ég el mind, kisebb nyomaték, pocséklás lesz a vége. A több levegő szerintem nem hátrány mivel a benzin elégett amit benyomott és ugyanolyan hengerűrtartalomban ha több a levegő akkor nagyobb a nyomás is. Mihez optimális keverék? Emisszió vagy teljesítmény szempontjából? Mert kibocsátás szempontjából 1 labda arány 1:14,7 az optimális,míg teljesítmény szempontjából a 12.5:1-hez aránynál Lambda=0.88) megy a legjobban egy szívóbenzines.
hakapeszimaki Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 spzoli írta: Jó hát én is kergettem már r8at, aztán vhogy eltűnt :D Ez is feltűnt mögöttem, teherautót hamarabb kikerülte, aztán elkezdtem kergetni. Mögé értem,nem lépett oda, aztán kikerültem és nem előzött vissza. Pedig azt hittem megmutatja mit tud a vas. :D
megadave Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 hakapeszimaki írta: Ez is feltűnt mögöttem, teherautót hamarabb kikerülte, aztán elkezdtem kergetni. Mögé értem,nem lépett oda, aztán kikerültem és nem előzött vissza. Pedig azt hittem megmutatja mit tud a vas. :D Megmutatja annak, aki megérdemli. Ágyúval nem illik verébre lőni. :D
spzoli Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 megadave írta: Megmutatja annak, aki megérdemli. Ágyúval nem illik verébre lőni. :D :D :D
J0hnny Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 hakapeszimaki írta: Mihez optimális keverék? Emisszió vagy teljesítmény szempontjából? Mert kibocsátás szempontjából 1 labda arány 1:14,7 az optimális,míg teljesítmény szempontjából a 12.5:1-hez aránynál Lambda=0.88) megy a legjobban egy szívóbenzines. Nem csak a lambda értéktől függ egy motor teljesítménye... :D
Sunci Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 hakapeszimaki írta: Mihez optimális keverék? Emisszió vagy teljesítmény szempontjából? Mert kibocsátás szempontjából 1 labda arány 1:14,7 az optimális,míg teljesítmény szempontjából a 12.5:1-hez aránynál Lambda=0.88) megy a legjobban egy szívóbenzines. Persze hogy teljesítmény, hadd füstöljön ha megy, én meg tudom hogy nem az olajat eszi míg más mondja: olajevő gép :D
spzoli Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Sunci írta: Persze hogy teljesítmény, hadd füstöljön ha megy, én meg tudom hogy nem az olajat eszi míg más mondja: olajevő gép :D Ez még mindig nem fér össze a c14nz-vel :D
Jürgen Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 spzoli írta: Ez még mindig nem fér össze a c14nz-vel :D Annak is van teljesítménye :D
hakapeszimaki Elküldve Június5, 2011 Elküldve Június5, 2011 Sunci írta: Persze hogy teljesítmény, hadd füstöljön ha megy, én meg tudom hogy nem az olajat eszi míg más mondja: olajevő gép :D Nem füstöl csak a CO meg a CH lesz az egekben. Viszont a Nitrogén oxidok 0-hoz közelítenek. dús keverék esetén. Egyébként minden benzines motorra igaz,hogy 0.85 lambdánál megy a legjobban. Sima karburátoros motoron is, ha feljebb állítod az uszószintet, tehát dúsabb keverékkel üzemel,akkor jobban megy. Más kérdés,hogy ennek a +15% teljesítménytöbbletnek 30% fogyasztásemelkedés az ára, ezért kell ezt a dúsítást szabályozni és csak nagygázra működtetni. Viszont ennél dúsabb keverék már az égés rovására megy és rontja a teljesítményt is.
zotya975 Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 hakapeszimaki írta: Ez is feltűnt mögöttem, teherautót hamarabb kikerülte, aztán elkezdtem kergetni. Mögé értem,nem lépett oda, aztán kikerültem és nem előzött vissza. Pedig azt hittem megmutatja mit tud a vas. :D Ez mé nem jelent semmit, én sem versenyzek soha közúton, bármilyen kocsiban ülök is. Ha megelőznek had menjen. :D
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Mivel az ĂŠn gĂŠpem nem turbĂłs Ăgy gondolom nme beszerelhetĹ a PT-box. Kinek mi a tapasztalata? Egy ilyen doboz 30 rugĂł. MegĂŠri az ĂĄrĂĄt?
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Egy N5800-arol irok, latom nem szereti a forum az ekezetes betuit. Mivel a gepem nem turbos, beszerelheto a PT-box? 30 ezer egy ilyen, megeri a penzet? Kinek mi a tapasztalata?
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 zotya975 írta: Ez mĂŠ nem jelent semmit, ĂŠn sem versenyzek soha kĂśzĂşton, bĂĄrmilyen kocsiban ĂźlĂśk is. Ha megelĹznek had menjen. :D Valahogy egyutt erzek veled. C14NZ nem egy ulessuppeszto motor. :D
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Nem tudjátok véletlenül hogy hol van a benzin hőmérséklet szenzor a gépembe?
daykiller Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sunci írta: Nem tudjátok véletlenül hogy hol van a benzin hőmérséklet szenzor a gépembe? Nincs ilyen szerkezet Astrában.
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Nem tudjátok véletlenül hogy a lambda szonda magasabb feszültség kimeneténél és az alacsonyabbnál hogy szabályozza az ECU a keveréket? Tehát mikor érzi úgy hogy szegény, és dúsít rajta és mikor hogy már túl dúsított?
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sunci írta: Nem tudjátok véletlenül hogy a lambda szonda magasabb feszültség kimeneténél és az alacsonyabbnál hogy szabályozza az ECU a keveréket? Tehát mikor érzi úgy hogy szegény, és dúsít rajta és mikor hogy már túl dúsított? Már, megtaláltam... :D Azt írja a doksi: "A szonda működésének elengedhetetlen feltétele, hogy mintegy 300 °C-ra melegedjen fel." Honnan tudja az ECU hogy felmelegedett a szonda 300 fokra? Melyik szenzora ez? Vagyis ez egy érdekes kérdés ha semmiből mert akkor mi alapján vonja be a szabályzásba?
daykiller Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sunci írta: Már, megtaláltam... :D Azt írja a doksi: "A szonda működésének elengedhetetlen feltétele, hogy mintegy 300 °C-ra melegedjen fel." Honnan tudja az ECU hogy felmelegedett a szonda 300 fokra? Melyik szenzora ez? Vagyis ez egy érdekes kérdés ha semmiből mert akkor mi alapján vonja be a szabályzásba? Motorhőmérséklet jeladó.
spzoli Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sunci írta: Már, megtaláltam... :D Azt írja a doksi: "A szonda működésének elengedhetetlen feltétele, hogy mintegy 300 °C-ra melegedjen fel." Honnan tudja az ECU hogy felmelegedett a szonda 300 fokra? Melyik szenzora ez? Vagyis ez egy érdekes kérdés ha semmiből mert akkor mi alapján vonja be a szabályzásba? Használd már egy kicsit a google-t.
Sunci Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 spzoli írta: Használd már egy kicsit a google-t. Bocsássatok már meg, nem akarok az agyatokra menni.... :D Köszönöm a válaszokat :D
zotya975 Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 Sunci írta: Bocsássatok már meg, nem akarok az agyatokra menni.... :D Köszönöm a válaszokat :D Az én agyamra nem mész, Spzoli meg ....hagyjuk. :D
spzoli Elküldve Június6, 2011 Elküldve Június6, 2011 zotya975 írta: Az én agyamra nem mész, Spzoli meg ....hagyjuk. :D Azért szegedre foltozd be a rohambilit :D
Recommended Posts