wzsolt_1.6_16V Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Ne spórolj a szíj árán, nem éri meg!!! Eddig a gyári GM szíjjal sem volt bajom (sokak szerint az is gates szíj), de szerintem most sem a szíj volt a gyenge lácszem, hanem valamelyik csapágy vagy esetleg szerelési hiba és ezért akar letánconi a kerekekről a szíj. Most viszont ott a dilemma, hogy hozzá nyúljak-e valamihez az olajfogyás miatt. Eddig halogattam, hogy majd a vezérlés cserekor, de most meg a vezérlés csere árát is nehéz lesz kiköhögni, nemhogy valami generál félére fizetni ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ferike75 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Pár napja vettünk egy Astra F 1.7 d X17DTL motoros. A következő jelenséget produkálja random szerűen, 2. vagy 3. fokozatba alacsony fordulaton berángat ha vissza veszem a lábam a gázról és újból gyorsítok akkor már nem csinálja. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás rá? Előre is köszönöm ha valaki tudja rá a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Pár napja vettünk egy Astra F 1.7 d X17DTL motoros. A következő jelenséget produkálja random szerűen, 2. vagy 3. fokozatba alacsony fordulaton berángat ha vissza veszem a lábam a gázról és újból gyorsítok akkor már nem csinálja. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás rá? Előre is köszönöm ha valaki tudja rá a választ. Ez normál jelenség , az ujboli gázadásnál kap egy kis + anyagot azért nem fullad- rángat , egy kicsit pörögni is kell a motornak nem szabad alapjáraton eröltetni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ferike75 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ez normál jelenség , az ujboli gázadásnál kap egy kis + anyagot azért nem fullad- rángat , egy kicsit pörögni is kell a motornak nem szabad alapjáraton eröltetni B) Nekem nem tűnik normálisnak sajnos, akkor alapjáraton is rángatnia kellene a motornak, de ott nem teszi. Alapjáraton 3.-ba simán gurul kb 25 km/h-val, ha onnan gyorsítok akkor nem rángat. Ami érdekes hogy csak 2. 3. fokozatban csinálja, és azt is teljesen véletlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok! A lambdaszonda termékazonosító számát hol kell hogy keressem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sziasztok. Pár napja vettünk egy Astra F 1.7 d X17DTL motoros. A következő jelenséget produkálja random szerűen, 2. vagy 3. fokozatba alacsony fordulaton berángat ha vissza veszem a lábam a gázról és újból gyorsítok akkor már nem csinálja. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás rá? Előre is köszönöm ha valaki tudja rá a választ. Véletlenül nem Bosch adagolós a gépsas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ferike75 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Véletlenül nem Bosch adagolós a gépsas? Őszinte leszek gőzöm sincs annyit tudok 1994.12 havi. Hol kellene megnéznem az adagolón? Még csak ismerkedek vele. Közben megnéztem, elméletileg Bosch legalábbis az egyik adagolón lévő kütyün az szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Őszinte leszek gőzöm sincs annyit tudok 1994.12 havi. Hol kellene megnéznem az adagolón? Még csak ismerkedek vele. A képen jól látszik a kis rugós csillapító keresztbe. Faudi fejes végű kis csillapító szerkezet. Állítólag ha cseréled, akkor megszűnik a rángatás. Nekem is kellene cserélni, de elég húzós az ára. Kuplungod rendben van? Még az is tud ilyen problémát szülni, ha megcsúszkál terhelésen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ferike75 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A képen jól látszik a kis rugós csillapító keresztbe. Faudi fejes végű kis csillapító szerkezet. Állítólag ha cseréled, akkor megszűnik a rángatás. Nekem is kellene cserélni, de elég húzós az ára. Kuplungod rendben van? Még az is tud ilyen problémát szülni, ha megcsúszkál terhelésen. Elméletilg nemrég cserélték rajta, de a kinyomócsapágynak van hangja. A sebességet egy ujjal veszi szépen jár a váltó nem recseg, kicsit lenn fog a kuplung de lehet hogy csak nekem szokatlan eddig egy Skoda Favoritunk volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Elméletilg nemrég cserélték rajta, de a kinyomócsapágynak van hangja. A sebességet egy ujjal veszi szépen jár a váltó nem recseg, kicsit lenn fog a kuplung de lehet hogy csak nekem szokatlan eddig egy Skoda Favoritunk volt. Komplett kuplung csere volt? Nekem pl a corsán a lendkereket fel kellett síkoltatni, mert megcsúszott rajta az új kuplung. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Tudom hogy már nagyon untok, de addig nem nyugszom még meg nem tudom az igazságot. Szóval még mindig ez a tűzkarika dolog bassza a csőröm. Hétvégén szétszedtem a vasam és csináltam pár képet róla hátha valaki felhomályosít, hogy mégis hol kéne legyen vagy esetleg már benne van csak én hülye nem látom. ahova betekerem a porlasztócsúcsot ott már van valami karikaszerűség, de az sztem egybe van öntve a hengerrel mert nekem nem sikerült kiszednem. Vagy az lenne a tűzkarika és valamilyen módszerrel ki is lehet szedni? Kérem vki szóljon már hozzá érdemben.... pls! kép1 kép2 kép3 kép4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ferike75 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Komplett kuplung csere volt? Nekem pl a corsán a lendkereket fel kellett síkoltatni, mert megcsúszott rajta az új kuplung. B) Sajnos nem tudom hogy igaz-e az előző tulaj azt mond amit akar, de szerintem a kinyomócsapágyat biztos nem cserélték gondolom nem volna szabad hangjának lenni. De jövőhéten úgy is átnézetem szerelővel. Van egy kis olajfolyás amit szeretnék orvosoltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nincs tűzkarika a hengeredben. A 4. képen a porlasztód tüzkarikás. http://kepfeltoltes.hu/110425/IMG_8520_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Tudom hogy már nagyon untok, de addig nem nyugszom még meg nem tudom az igazságot. Szóval még mindig ez a tűzkarika dolog bassza a csőröm. Hétvégén szétszedtem a vasam és csináltam pár képet róla hátha valaki felhomályosít, hogy mégis hol kéne legyen vagy esetleg már benne van csak én hülye nem látom. ahova betekerem a porlasztócsúcsot ott már van valami karikaszerűség, de az sztem egybe van öntve a hengerrel mert nekem nem sikerült kiszednem. Vagy az lenne a tűzkarika és valamilyen módszerrel ki is lehet szedni? Kérem vki szóljon már hozzá érdemben.... pls! kép1 kép2 kép3 kép4 http://kepfeltoltes.hu/110425/IMG_8516_www...ltoltes.hu_.jpg Így kép alapján egyértelmű. Ahogy Skorpijo írta, a te porlasztóidon már rajta van. Én úgy emlékeztem, hogy az még külön tűzkarikás és csak az újabbakon van "beépített", de tévedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Így kép alapján egyértelmű. Ahogy Skorpijo írta, a te porlasztóidon már rajta van. Én úgy emlékeztem, hogy az még külön tűzkarikás és csak az újabbakon van "beépített", de tévedtem. Vagy rávan "sülve" neki a porlasztóra (igy kép alapján nehéz megmondani pontosan), és kijöttek a blokkból mikor kihajtotta a helyéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Így kép alapján egyértelmű. Ahogy Skorpijo írta, a te porlasztóidon már rajta van. Én úgy emlékeztem, hogy az még külön tűzkarikás és csak az újabbakon van "beépített", de tévedtem. nagyon köszönöm nektek a gyors és korrekt tájékoztatást. Még egy oylat kérdeznék, hogy az nem gáz, hogy a hengerekben lévő "karikaszerűség" néhány hengernél le van törve. Gondolom azt nem lehet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Vagy rávan "sülve" neki a porlasztóra (igy kép alapján nehéz megmondani pontosan), és kijöttek a blokkból mikor kihajtotta a helyéről. szóval azt mondod, hogy a porlasztócsúcsról lejön a vége és lehet rajta cserélni a tűzkarikát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 szóval azt mondod, hogy a porlasztócsúcsról lejön a vége és lehet rajta cserélni a tűzkarikát? 1: Nemlehet cserélni, de míg legaláb a fele megvan és a tűzkarika is hibátlan addig nemgáz. 2: Próbáldmeg késsel vagy alkalmas cuccal alányulni a külső oldalon, ha sikerül akkor csak ráégett és lejön. Ha nem sikerül akkor csak hollandi anyával együtt cserélhető ha vanmég külön anya a piacon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 1: Nemlehet cserélni, de míg legaláb a fele megvan és a tűzkarika is hibátlan addig nemgáz. 2: Próbáldmeg késsel vagy alkalmas cuccal alányulni a külső oldalon, ha sikerül akkor csak ráégett és lejön. Ha nem sikerül akkor csak hollandi anyával együtt cserélhető ha vanmég külön anya a piacon. oksa köszi a tájékoztatást meg fogom próbálni még a héten Link to comment Megosztás: More sharing options...
gehe Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok Par hete kertem a segitsegeteket az elektromos topicban egy X16SZR motoros F astraval kapcsolatban, amely evek ota kiszamithatatlanul produkal egy hibajelenseget, es nem tudtam kideriteni, miert. Telen hidegen csinalja, nyaron hidegen nem, hanem leallitas utan par oraval, eppen kihulve. A hiba lenyege az volt, hogy ingadozik, kohog az alapjarat, a motor pedig nagyon gyenge, rangat es lefullad. Nagyon sokfele tippet adtatok, koszonet erte. Vegul ezek nyoman eljutott a szerelom a megoldashoz. Sajnos nem az elektromos rendszerrel van baj, hanem a vezermutengely kopott el az egyik hengernel, valoszinuleg kenesi problema miatt. Ezert ha rossz kedve van a motornak, akkor a negyedik henger gyakorlatilag nem vesz reszt a munkavegzesben. Most a vezermutengely es a csatolt alkatreszek csereje kovetkezik. A kerdes az, hogy milyen tengelyt vegyunk. Nem mindegy, ez egy fontos alkatresz. A sor a Ruville-tol (35E korul) a gyari alkatreszig (100E folott) terjed. A Ruville-rol olvastam jot es rosszat is ezen a forumon, de mi van a tobbiekkel (pl. FEBI-Bilstein, Ajusa stb)? Elore is koszi minden tippet gehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok Par hete kertem a segitsegeteket az elektromos topicban egy X16SZR motoros F astraval kapcsolatban, amely evek ota kiszamithatatlanul produkal egy hibajelenseget, es nem tudtam kideriteni, miert. Telen hidegen csinalja, nyaron hidegen nem, hanem leallitas utan par oraval, eppen kihulve. A hiba lenyege az volt, hogy ingadozik, kohog az alapjarat, a motor pedig nagyon gyenge, rangat es lefullad. Nagyon sokfele tippet adtatok, koszonet erte. Vegul ezek nyoman eljutott a szerelom a megoldashoz. Sajnos nem az elektromos rendszerrel van baj, hanem a vezermutengely kopott el az egyik hengernel, valoszinuleg kenesi problema miatt. Ezert ha rossz kedve van a motornak, akkor a negyedik henger gyakorlatilag nem vesz reszt a munkavegzesben. Most a vezermutengely es a csatolt alkatreszek csereje kovetkezik. A kerdes az, hogy milyen tengelyt vegyunk. Nem mindegy, ez egy fontos alkatresz. A sor a Ruville-tol (35E korul) a gyari alkatreszig (100E folott) terjed. A Ruville-rol olvastam jot es rosszat is ezen a forumon, de mi van a tobbiekkel (pl. FEBI-Bilstein, Ajusa stb)? Elore is koszi minden tippet gehe Sztem nem rossz a Ruville, de a Febi sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok Par hete kertem a segitsegeteket az elektromos topicban egy X16SZR motoros F astraval kapcsolatban, amely evek ota kiszamithatatlanul produkal egy hibajelenseget, es nem tudtam kideriteni, miert. Telen hidegen csinalja, nyaron hidegen nem, hanem leallitas utan par oraval, eppen kihulve. A hiba lenyege az volt, hogy ingadozik, kohog az alapjarat, a motor pedig nagyon gyenge, rangat es lefullad. Nagyon sokfele tippet adtatok, koszonet erte. Vegul ezek nyoman eljutott a szerelom a megoldashoz. Sajnos nem az elektromos rendszerrel van baj, hanem a vezermutengely kopott el az egyik hengernel, valoszinuleg kenesi problema miatt. Ezert ha rossz kedve van a motornak, akkor a negyedik henger gyakorlatilag nem vesz reszt a munkavegzesben. Most a vezermutengely es a csatolt alkatreszek csereje kovetkezik. A kerdes az, hogy milyen tengelyt vegyunk. Nem mindegy, ez egy fontos alkatresz. A sor a Ruville-tol (35E korul) a gyari alkatreszig (100E folott) terjed. A Ruville-rol olvastam jot es rosszat is ezen a forumon, de mi van a tobbiekkel (pl. FEBI-Bilstein, Ajusa stb)? Elore is koszi minden tippet gehe Szia! A Ruville-ból találkoztam már nagyon jó minőséggel, de sajnos volt már több garanciális (tehát 1 éven belüli) cserém is más alkatrészeknél, pl. vízpumpa, féltengelycsukló, stb. Szerintem a Ruville nem gyárt (mindent), csak csomagol. (Mint pl. QH, amit sokan szidnak, pedig nekik is van jó minőségű cuccuk, amikor normális a beszállítójuk, csak hát azt ki kell fogni B) ). De ebbe nem vagyok biztos, tehát ha hülyeséget mondtam, akkor sorry. Mivel az Ajusa, SWAG, stb. 40 és 50eft között mozog, én nem zárkóznék el egy jó állapotú bontott gyári tengelytől sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegzet Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok A következö problémam lenne van egy 1,4 60LE 8 szelepes a astram a következö a probléma dizeles kopogo hangja van,(főleg alapjaraton) 5 honapja lett cserelve az olaja szürök vezerlés gyertyak. Vajon mi lehet a baja? én hidrotökere gyanakszom mert a szelepfedel alol jön a hang. nem tudja valaki mennyibe fog fajni ez anyagilag?(felteve ha az a baj) remelem nem kell mind a 8db cserelni ezert a szerelőnek hany orajaba kerül? mindenesetre hihetetlennek tartom hogy 110 000 km nel ilyen probléma lép fel..... Ha valaki szakértő meghallgatna a hangjat az jo lenne elküldöm a videot emailben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok A következö problémam lenne van egy 1,4 60LE 8 szelepes a astram a következö a probléma dizeles kopogo hangja van,(főleg alapjaraton) 5 honapja lett cserelve az olaja szürök vezerlés gyertyak. Vajon mi lehet a baja? én hidrotökere gyanakszom mert a szelepfedel alol jön a hang. nem tudja valaki mennyibe fog fajni ez anyagilag?(felteve ha az a baj) remelem nem kell mind a 8db cserelni ezert a szerelőnek hany orajaba kerül? mindenesetre hihetetlennek tartom hogy 110 000 km nel ilyen probléma lép fel..... Ha valaki szakértő meghallgatna a hangjat az jo lenne elküldöm a videot emailben.... A hidrotőket lehet tisztítani is, először ezt próbálnám meg, leírás a gyik-ben.(gyakran ismételt kérdések altopic az F-asrtrában) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 A hidrotőket lehet tisztítani is, először ezt próbálnám meg, leírás a gyik-ben.(gyakran ismételt kérdések altopic az F-asrtrában) Azaz itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts